- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.241
zinco kullanıcıları...
nasıl kullandınız da yok ettiniz bu gaz meretini.
ben artık kızımın ıkınmalarına dayanamıyorummmm
canım annelerin değeri konusunda hepimiz hemfikiriz ama annelerin de biraz empatik düşünmesi gerekiyor. mesela sence annemin bana sen emzirmek istemiyorsun diye bir suçlamada bulunması doğru mu? çocuğunu daha minicikken emzirmek istemeyen bir anne olur mu?
canım biz artık gaz ilacı kullanmıyoruz bitti artık o sıkıntılarımız çok şükür ama ıkınmalarımız devam ediyo doktorumuz dediki o ıkınmalar birsüre daha devam edicek (gazla ilgisi yok sadece ıkınmaysa sancı yoksa eger ) bebekler karın kasları kuvvetlensin diye ıkınırlarmış birde bağırsakları normal e dönsün diye
dedimki uykudan uyanıyor çok ıkınıyor ama olucak zamanla azalacak dedi
selam canlar herkeseopuyorumnanaktan
Alp dün gece canıma okudu uyumadı sıpa.sürekli elim sepette sallayacakmışım durunca açıyor gözlerini.bu arada göğüslerim öyle kötü yaraki emzirirken ağlayasım geliyor:sinifsinif:doktor göğüslerin böyleyken daha çok ağlayabilir dedi.
kontrolü vardı paşamın gittik geldik.calpol vermeyeceksin dedi eğerki ateşi çıkarsa tedavide sorun var demektir buna bakacağız dedi.inşaallah çıkmaz yavrumun ateşi.ya bu haftasonu yada diğer haftabaşı istanbula geliyoruz.
tabiki olmazz ... onlar hala bizi cocuk görüyorlar büyük ihtimal büyüdüğümüzü kabullenemiyorlar herşeyi söylemek istiyorlar benim annemde siiznkiler gibi ama ben böle yaklaşıyordum onunda gönlünü hoş tutup kendi bildiğimide yapıyordum belki ben annemi cok özlüyorum onun için hiç bi anneye toz kondurmak istemiyorumdur kesinlikle haklısındır canım sende sağlıkta kavuşursunuz inşlholumunekankayizsmile
oyy kıyamammm ateşleride cıkarmış..üzme kendini yazgı cım napalım hepimiz yasayacaz bunları hastada olucaklar üşüteceklerde..öyle büyüyecekler minitolar..sende silikon gögüs ucu al yada be pantene krem cok iyi gelio canım..istanbul a niye gidiosun??selam canlar herkeseopuyorumnanaktan
Alp dün gece canıma okudu uyumadı sıpa.sürekli elim sepette sallayacakmışım durunca açıyor gözlerini.bu arada göğüslerim öyle kötü yaraki emzirirken ağlayasım geliyor:sinifsinif:doktor göğüslerin böyleyken daha çok ağlayabilir dedi.
kontrolü vardı paşamın gittik geldik.calpol vermeyeceksin dedi eğerki ateşi çıkarsa tedavide sorun var demektir buna bakacağız dedi.inşaallah çıkmaz yavrumun ateşi.ya bu haftasonu yada diğer haftabaşı istanbula geliyoruz.
kıss maşşalah hamarat kayınvaldemi geliyo yohusam??aklinialirimsmileslm canlar.öldüm yorgunluktan.sabahtan beri popom yeni yere değdi...cuma kalabalık bir misafirim var.yarın da kızımın aşısı ve kontrolü olduğu için tüm temizliğimi ve pastalarımı bugün yaptım.canım çıktı ama..sabah 6 dan beri ayaktayım.allahtan kızım bugün tüm gün uyudu....öpüyorum hepinizi ...işime devam...
kıss maşşalah hamarat kayınvaldemi geliyo yohusam??aklinialirimsmile
evet canım şurup.fitil pranox mu?bizim doktorumuzda bununbirkaç gün kullanıldığında ishal yapacağını söyledi bu yüzden şurup verdi.canım ya benimki ıkınıyor özellikle emerken ve uyandıktan sonra kıpkırmızı oluyor sonra da ağlıyor ben çok üzülüyor gazı var diye. ay kontrolümüze de daha var. soramadım doktoruma. inşallah sancıdan değildir bizimki de doğaldır.
canım bu CALPOL şurup değil mi? bizim doktorumuz şuruplar açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketilmelidir o yüzden şurup vermiyorum fitil veriyorum dedi ve fitil verdi.
canım inşallah siz de en kısa zamanda kavuşun bol bol hasret giderin. biz bu sene 5 ay beraber kaldık çok geldi bize kaydirigubbakcemile3 çünkü ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum (ün. + görev) o nedenle her ikimiz de kendi düzenimize alışmışız. mesela ben aşırı titizim annem daha rahattır falan... mesela hamileyken temizlikçinin başıma annemi bıraktım göz kulak ol düzgün temizlesin diye. kendim ç.ıktım evden deterjan kokusu dokunur diye. annem temzilikçiye acımış temziletmemiş dediğim yerleri :akannehir: benim annem biraz sıradışı bir anne yani :roflol:
öyle ebrucum yapacak bişey yok ama işte insanın içi genede acıyor.benim ailem istanbulda ordan gelin geldim buraya.ondan gidiyorum.oyy kıyamammm ateşleride cıkarmış..üzme kendini yazgı cım napalım hepimiz yasayacaz bunları hastada olucaklar üşüteceklerde..öyle büyüyecekler minitolar..sende silikon gögüs ucu al yada be pantene krem cok iyi gelio canım..istanbul a niye gidiosun??
anne süütü ve mama veren güzel anneler mamayı hangi aralıklarla kaç ml veriyorsunuz?ben bugün gece 10 dan öğlen 2 ye kadar direndim mama vermemek için kzıızm 15 dakikada bir uyandı 150 ml yaptım yavrum nefes bile almadı bitirdi hemen.... tamam anne sütü yararlı sadece anne sütü vereyim diye direniyorum ama coğalmadı sütüm zaten sağ göğsümüde cok az alıyor ters geliyor sanırım ama napayım yetmiyor sütüm birde koçaman göğüslerim var 100 beden takınıyorum bir işe yaramadılar:umursamaz:
cano ben 4 saat aralıklarla veriorum ama anne sütünü iyice bıraktı benim kız memeyi tutturamıorum agzına bas bas bagırıyo..bazen 2.5 saat bazen üç saat geceyse 6 saat aralıklarla veriorum..ayy genede ac kalmasın senin yavrucak benim sütüm cook azqldııanne süütü ve mama veren güzel anneler mamayı hangi aralıklarla kaç ml veriyorsunuz?ben bugün gece 10 dan öğlen 2 ye kadar direndim mama vermemek için kzıızm 15 dakikada bir uyandı 150 ml yaptım yavrum nefes bile almadı bitirdi hemen.... tamam anne sütü yararlı sadece anne sütü vereyim diye direniyorum ama coğalmadı sütüm zaten sağ göğsümüde cok az alıyor ters geliyor sanırım ama napayım yetmiyor sütüm birde koçaman göğüslerim var 100 beden takınıyorum bir işe yaramadılar:umursamaz:
selam arkadaşlar bende yeni anne ve yeni üyeyim. minik oğluşum 1 martta doğdu yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.. inş. sizin için de herşey yolundadır opuyorumnanaktan
evet canım şurup.fitil pranox mu?bizim doktorumuzda bununbirkaç gün kullanıldığında ishal yapacağını söyledi bu yüzden şurup verdi.
öyle ebrucum yapacak bişey yok ama işte insanın içi genede acıyor.benim ailem istanbulda ordan gelin geldim buraya.ondan gidiyorum.
selam arkadaşlar bende yeni anne ve yeni üyeyim. minik oğluşum 1 martta doğdu yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.. inş. sizin için de herşey yolundadır opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?