2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zinco kullanıcıları...
nasıl kullandınız da yok ettiniz bu gaz meretini.
ben artık kızımın ıkınmalarına dayanamıyorummmm

canım biz artık gaz ilacı kullanmıyoruz bitti artık o sıkıntılarımız çok şükür ama ıkınmalarımız devam ediyo doktorumuz dediki o ıkınmalar birsüre daha devam edicek (gazla ilgisi yok sadece ıkınmaysa sancı yoksa eger ) bebekler karın kasları kuvvetlensin diye ıkınırlarmış birde bağırsakları normal e dönsün diye
dedimki uykudan uyanıyor çok ıkınıyor ama olucak zamanla azalacak dedi

Selam kızlar annelerimize ne kadar kızsakda bizde onlar gibi olacağız daha iyisi olabilir. ama anneyiz sonuçta size sabiha hanımından bi örnek yazayım. 84 yaşındaki anneannem 60 yaşındaki annemi uğurlarken pencereden işaretler yapardı. Bu işaretlerin ne olduğuna dikkat ettiğimde ' karşıdan karşıya geçerken sağına soluna dikkat et' olduğunu anladım. yaş ne olursa olsun onlar anne ve biz onların hala bebikiyizz

selam canlar herkeseopuyorumnanaktan
Alp dün gece canıma okudu uyumadı sıpa.sürekli elim sepette sallayacakmışım durunca açıyor gözlerini.bu arada göğüslerim öyle kötü yaraki emzirirken ağlayasım geliyor:sinifsinif:doktor göğüslerin böyleyken daha çok ağlayabilir dedi.
kontrolü vardı paşamın gittik geldik.calpol vermeyeceksin dedi eğerki ateşi çıkarsa tedavide sorun var demektir buna bakacağız dedi.inşaallah çıkmaz yavrumun ateşi.ya bu haftasonu yada diğer haftabaşı istanbula geliyoruz.

tabiki olmazz ... onlar hala bizi cocuk görüyorlar büyük ihtimal büyüdüğümüzü kabullenemiyorlar herşeyi söylemek istiyorlar benim annemde siiznkiler gibi ama ben böle yaklaşıyordum onunda gönlünü hoş tutup kendi bildiğimide yapıyordum belki ben annemi cok özlüyorum onun için hiç bi anneye toz kondurmak istemiyorumdur kesinlikle haklısındır canım sende sağlıkta kavuşursunuz inşlholumunekankayizsmile

canım ya benimki ıkınıyor özellikle emerken ve uyandıktan sonra kıpkırmızı oluyor sonra da ağlıyor ben çok üzülüyor gazı var diye. ay kontrolümüze de daha var. soramadım doktoruma. inşallah sancıdan değildir bizimki de doğaldır.

canım bu CALPOL şurup değil mi? bizim doktorumuz şuruplar açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketilmelidir o yüzden şurup vermiyorum fitil veriyorum dedi ve fitil verdi.

canım inşallah siz de en kısa zamanda kavuşun bol bol hasret giderin. biz bu sene 5 ay beraber kaldık çok geldi bize kaydirigubbakcemile3 çünkü ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum (ün. + görev) o nedenle her ikimiz de kendi düzenimize alışmışız. mesela ben aşırı titizim annem daha rahattır falan... mesela hamileyken temizlikçinin başıma annemi bıraktım göz kulak ol düzgün temizlesin diye. kendim ç.ıktım evden deterjan kokusu dokunur diye. annem temzilikçiye acımış temziletmemiş dediğim yerleri :akannehir: benim annem biraz sıradışı bir anne yani :roflol:

oyy kıyamammm ateşleride cıkarmış..üzme kendini yazgı cım napalım hepimiz yasayacaz bunları hastada olucaklar üşüteceklerde..öyle büyüyecekler minitolar..sende silikon gögüs ucu al yada be pantene krem cok iyi gelio canım..istanbul a niye gidiosun??

slm canlar.öldüm yorgunluktan.sabahtan beri popom yeni yere değdi...cuma kalabalık bir misafirim var.yarın da kızımın aşısı ve kontrolü olduğu için tüm temizliğimi ve pastalarımı bugün yaptım.canım çıktı ama..sabah 6 dan beri ayaktayım.allahtan kızım bugün tüm gün uyudu....öpüyorum hepinizi ...işime devam...

kıss maşşalah hamarat kayınvaldemi geliyo yohusam??aklinialirimsmile

offf tuvalet banyo bitti toza devam..
biraz daha toz almazsam evde tarıma geçicez mobilyaların üstünde otlar bitecek

evet canım şurup.fitil pranox mu?bizim doktorumuzda bununbirkaç gün kullanıldığında ishal yapacağını söyledi bu yüzden şurup verdi.
öyle ebrucum yapacak bişey yok ama işte insanın içi genede acıyor.benim ailem istanbulda ordan gelin geldim buraya.ondan gidiyorum.

kızlar antepin meşhur sarımsak kebabının mevsimi geldi pztesi günü ondan yemiştim dün kızımda aşırı gaz yaptı kesinlikle tavsiye etmiyorum dehşet olduk ikimizde kıızm hala boşaltmaya çalışıyor altını doldurdu az önce almak için açtığımda bi posta daha yaptı gaz cıkarark benim pike çarşaf yatak battı valla yatağımı çiş kaka herşey var artık bir bütün oldukzemuszemus o kadar da titizim allerim soyulmaya başladı artık deterjandan temizliktenzemuszemus

anne süütü ve mama veren güzel anneler mamayı hangi aralıklarla kaç ml veriyorsunuz?ben bugün gece 10 dan öğlen 2 ye kadar direndim mama vermemek için kzıızm 15 dakikada bir uyandı 150 ml yaptım yavrum nefes bile almadı bitirdi hemen.... tamam anne sütü yararlı sadece anne sütü vereyim diye direniyorum ama coğalmadı sütüm zaten sağ göğsümüde cok az alıyor ters geliyor sanırım ama napayım yetmiyor sütüm birde koçaman göğüslerim var 100 beden takınıyorum bir işe yaramadılar:umursamaz:

selam arkadaşlar bende yeni anne ve yeni üyeyim. minik oğluşum 1 martta doğdu yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.. inş. sizin için de herşey yolundadır opuyorumnanaktan

canım bende günde iki kez 90 ml mama veriyorum.. ben saba 11 ve akşam 7 de veriyorum.. bebeğimi iki saatte bir emzirmeye çalışıyorum.. sende göğüslerini kontrol edip boş olduğu zamanlarda verebilirsin.. biz öyle başladık ve devam ediyoruz.. çok şükür ikiyle kaldı mama verişim onun dışında anne sütü veriyorum ve gelişimiz çok iyi maşallah :ecrin_bebek:

cano ben 4 saat aralıklarla veriorum ama anne sütünü iyice bıraktı benim kız memeyi tutturamıorum agzına bas bas bagırıyo..bazen 2.5 saat bazen üç saat geceyse 6 saat aralıklarla veriorum..ayy genede ac kalmasın senin yavrucak benim sütüm cook azqldıı
selam arkadaşlar bende yeni anne ve yeni üyeyim. minik oğluşum 1 martta doğdu yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.. inş. sizin için de herşey yolundadır opuyorumnanaktan

hosdeedddinn..

canım bizimki de keisnlikle şurupları saklamayacaksın 15 günden sonra dedi ve paranox fitil verdi eczacı buzdolabında saklayın ve 3 te 1 ini verin ağzrı ateş durumlarında demiş eşime.

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…