- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.261
cano ben 4 saat aralıklarla veriorum ama anne sütünü iyice bıraktı benim kız memeyi tutturamıorum agzına bas bas bagırıyo..bazen 2.5 saat bazen üç saat geceyse 6 saat aralıklarla veriorum..ayy genede ac kalmasın senin yavrucak benim sütüm cook azqldıı
hosdeedddinn..
canım bizimki de keisnlikle şurupları saklamayacaksın 15 günden sonra dedi ve paranox fitil verdi eczacı buzdolabında saklayın ve 3 te 1 ini verin ağzrı ateş durumlarında demiş eşime.
hoşgeldin canım
ben bugün çok sigara içtim bebebğimde gündüzleri çok emiyor ve sırf benden besleniyor ne aptalım ben ya
bişi yazın çıldırcam vallaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf tuvalet banyo bitti toza devam..
biraz daha toz almazsam evde tarıma geçicez mobilyaların üstünde otlar bitecek
ben bugün çok sigara içtim bebebğimde gündüzleri çok emiyor ve sırf benden besleniyor ne aptalım ben ya
Kızlar artık bebegim gaz sancısı cekmeye basladı hıc boyke bı sorunumuz yoktu bıde 2 gunde 1 kez kaka yapar oldu onceden gunde 3 4 kez yapardı
Bende cok aglarsa yarım fıtıl atıyorum ama atmakta ıstemıyorum mılupa nın rezene cayı kullanan cok oldu burda onu almak ıstıyorum bundan baska bana onerebılecegınız bısı war mı lutfen
bişi yazın çıldırcam vallaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya kızlar bişi sorcam size doğumdan önce saçlarım çok uzundu ve bende dayanamadım salak gibi gittim kısacık kestirdim ve şimdide uzamasını istiyorum çabucacık sizce uzatmak için bişiler yapabilirmiyim varmıdır böyle formüller doğal yollar
o ne yawbilmiyorumkismilecanım çamterabentin al şampuanının içine kat.jet hızıyla uzuyo saçlarbayanssulusmile
Kızlar gebelik sürecinde bebeğin kalp atışlarının hızlanması gibi bi sorun yaşayan oldu mu acaba neden olabilir ki sebebi
nehir maalesefki bende içiorum ama emmeyi bıraktı gibi yagmur ama zeyno sadece senden besleniyo aşkım..mümkün oldugunca azalt..
canım çamterabentin al şampuanının içine kat.jet hızıyla uzuyo saçlarbayanssulusmile
o ne yawbilmiyorumkismile
Teşekkürler seyhan cım cewabın için :asigim::asigim::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?