2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar artık bebegim gaz sancısı cekmeye basladı hıc boyke bı sorunumuz yoktu bıde 2 gunde 1 kez kaka yapar oldu onceden gunde 3 4 kez yapardı

Bende cok aglarsa yarım fıtıl atıyorum ama atmakta ıstemıyorum mılupa nın rezene cayı kullanan cok oldu burda onu almak ıstıyorum bundan baska bana onerebılecegınız bısı war mı lutfen

asinaz bencede oğlunu düşün sakın içme bak bende hamileyken ağzıma dahi sürmedim eşimde benimle beraber bıraktı daha doğrusu günde bi tane falan içti şuandada öyle bi iki tane içiyo ve paketi evde bırakıyo inan hiç içesim yok oğlumu düşünüyorum ve ına bu kötülüğü yapamam sende böyle düşün

offf tuvalet banyo bitti toza devam..
biraz daha toz almazsam evde tarıma geçicez mobilyaların üstünde otlar bitecek

kaydirigubbakcemile3

ben bugün çok sigara içtim bebebğimde gündüzleri çok emiyor ve sırf benden besleniyor ne aptalım ben ya

ictikden 1 bucuk saat sonra emzirseydin.ustune 1 bardak sut yada 1 kase yogurt yeseydin.bol yesillik ye.

canım bizim doktorumuz 2. ay bi geçiş döemidir bebkler bu ayda daha çok gazlı olurlar demişti gazı olunca memeyi daha çok istio emerken ve bizde veriyoruz ağlıyo huzursuz oluyo doktorumuz dediki emince sancı başladığında yani memeye asılmaya başlayınca emzirmeyi bırak oyala emzik ver dedi bide bize bi şurup ve bide colinox damla verdi aç karnına şurubu verdim emzirdikten sonrada colinox u ve atlattık bu şekilde ama sana colinox u öneririm ben bide ona ilaveten zinco aldım ikisi ni verdim ve çok rahat atlattık ben bunları tavsiye ederim

ya kızlar bişi sorcam size doğumdan önce saçlarım çok uzundu ve bende dayanamadım salak gibi gittim kısacık kestirdim ve şimdide uzamasını istiyorum çabucacık sizce uzatmak için bişiler yapabilirmiyim varmıdır böyle formüller doğal yollar

canım çamterabentin al şampuanının içine kat.jet hızıyla uzuyo saçlarbayanssulusmile

Kızlar gebelik sürecinde bebeğin kalp atışlarının hızlanması gibi bi sorun yaşayan oldu mu acaba neden olabilir ki sebebi

canım benim doğum yapacağım gün nabzı çok yükseldi bebeğimin 40+3 de yattım hastaneye suni sancı verdiler ama yüksek nabız nedeniyle sezeryana aldılar sebebi belli olmuyor sanırım çünkü bizim herşey yolunda giderken biranda oldu

nehir maalesefki bende içiorum ama emmeyi bıraktı gibi yagmur ama zeyno sadece senden besleniyo aşkım..mümkün oldugunca azalt..

nehir:mymeka: içme bi daha sigara falan kızçeni düşün yasık minik kelebeğine annesi

ebru benimde sütüm kesilmek üzere artık 20cc ancak çıkıyor bazen o bile çıkmıyor neredeyse:çok üzgünüm: inşallah tüçük murunlu kuşun seni emmeyi bırakmaz da sütün çoğalır canımcım

slm güzel anneler ve bal böcekleria.s.
benim kuşum bugün neredeyse hiç uyumadı huysuzluk yaptı diyemem ama yinede ilgilenmem gerekti tabii
bu arada yarın kayınvalidem geliyor 10 gün falan kalır sanırım evde durmayız gündüzlerii artık çıkar gezeriz o yüzden ancak akşamları bakarım özlerim zaten sizi:1hug:eşimde nöbetci bugün oğluşumla yalnızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…