- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.281
ahhh seyhan napcez biz yaa cok canım sıkkın bu konuda inanki..yagmur emiyodu son 15 gündür iyice bıraktı biberonu tanıdı..meme istemiyo artık yırtıyo kendinii..cok üzülüorum..aglamasınada dayanamayıp mama yapıorumm mecburen:çok üzgünüm:canım benim doğum yapacağım gün nabzı çok yükseldi bebeğimin 40+3 de yattım hastaneye suni sancı verdiler ama yüksek nabız nedeniyle sezeryana aldılar sebebi belli olmuyor sanırım çünkü bizim herşey yolunda giderken biranda oldu
nehir:mymeka: içme bi daha sigara falan kızçeni düşün yasık minik kelebeğine annesi
ebru benimde sütüm kesilmek üzere artık 20cc ancak çıkıyor bazen o bile çıkmıyor neredeyse:çok üzgünüm: inşallah tüçük murunlu kuşun seni emmeyi bırakmaz da sütün çoğalır canımcım
bebeğe falan bi zararı olmaz dimi sütle besliyorum sadece ayyyyy saçma bi soru aa bebişler paranoyak etti bizi
ahhh seyhan napcez biz yaa cok canım sıkkın bu konuda inanki..yagmur emiyodu son 15 gündür iyice bıraktı biberonu tanıdı..meme istemiyo artık yırtıyo kendinii..cok üzülüorum..aglamasınada dayanamayıp mama yapıorumm mecburen:çok üzgünüm:
canım çamterabentin al şampuanının içine kat.jet hızıyla uzuyo saçlarbayanssulusmile
psikopat mısınız izlemeyin şu diziyi...
annem yüzünden izlerken içime fenalık basıyordu.
bir ailenin başına hiç mi iyi bir şey gelmez
valla ebrumm ne sen sor nede ben derdimi içimdeki yarayı anlatayım daha az önce uykusundan uyandı acıkıp mama yaptım getirdim ama önce meme vermeyi denedim kıyametler koptu yalnızımda bu gece hiç ağlatmıyım boşuna dedim mamasını yedi uyudu yeniden bilmiyorum bikaç kişi 3 4 aylıkken emmeye başlayanlar var belki öyle olur diyolar ama o zamana kadar benim sütüm kesilmezse iyi
canım benim aynı durumdayım rüyalarımda bile emzirirken görüodum kendimi neyse aglayacam nerdeyse...ben süt adına hiçbişey yapmaz oldum o emmedikce ugrasasımda gelmiyo sogudum ama inşallah dedigin gibi olur 3 4 aylık başlayan varmı gercekten??genede biz şartlamayalım seyhan kendimizi hayırlısı canım nasılsa..artık bişekilde avutuorum kendimi..ve sütümü sagıyorum sadece damla damla geliyo..:teselli:valla ebrumm ne sen sor nede ben derdimi içimdeki yarayı anlatayım daha az önce uykusundan uyandı acıkıp mama yaptım getirdim ama önce meme vermeyi denedim kıyametler koptu yalnızımda bu gece hiç ağlatmıyım boşuna dedim mamasını yedi uyudu yeniden bilmiyorum bikaç kişi 3 4 aylıkken emmeye başlayanlar var belki öyle olur diyolar ama o zamana kadar benim sütüm kesilmezse iyi
aa öznur benim yavrununda bogazlar ensesi heep pişik kıpkırmızı..dr ilaç verdi onuda 3 günden fazla kullanma dedi..be pantene süreyim dedim cok işe yaramaz pişik için dedi,..bende niveanın pişik kremi var onumu sürsem..koltuk altlarınada bak cok pişik oluyo kız acıyo canları..ha bide pudra kullanabilirsin..pişik olmazkizlar oglumun ensesinin biraz ustu kipkirmizi.dun saglik ocagindaki doktora sordum nedir diye pisik olmus dedi giysileri surtunmus.pisik kremi kullaniyormusun dedi evet dedim markasini sordu chicco dedim onu ensesinede sur dedi.ama sanki iyi bakamadi gibi.bi fikri olan var mi ?
klava::mymeka:alsanaalsanasmile klava:
canım cok verme bunları yaw resmen uyusturuypo bunlar bebekleri..ben kıyamıorum gazını kendi cıkarsın istiorum..hem gazdanmı aglıyo bakalım heryerini kontrol et koltuk altlarını falan pişigi varmı canı acıyomunurse harvey aldım gaz için birde anason ve rezene yapıp içiriyorum sanki işe yaradı gibi ama bazen uykusundan çığlık atarak uyanıyor çok içim acıyor napacağımı şaşırıyorum
iyi akşamlar kızlar
biz oğluşumla bu akşam 19 mayıs konserine gittik çok eğlendi valla ama uykusu geldi huysuzlandı eve gelirkende kanguruda uyudu şimdi yatağına yatırdım inş. gece uykusuna yatmıştır.
aa öznur benim yavrununda bogazlar ensesi heep pişik kıpkırmızı..dr ilaç verdi onuda 3 günden fazla kullanma dedi..be pantene süreyim dedim cok işe yaramaz pişik için dedi,..bende niveanın pişik kremi var onumu sürsem..koltuk altlarınada bak cok pişik oluyo kız acıyo canları..ha bide pudra kullanabilirsin..pişik olmaz
yaaa kızlar kim altıntepede oturuyo?:teytey: bende lunaparkın orda oturuyorum
canım cok verme bunları yaw resmen uyusturuypo bunlar bebekleri..ben kıyamıorum gazını kendi cıkarsın istiorum..hem gazdanmı aglıyo bakalım heryerini kontrol et koltuk altlarını falan pişigi varmı canı acıyomu
kızlar bebeğiniz ara sıra gözünü şaşı yapıyormu yaaa benimki bebek arabasına ve pusetine yatırınca bana bakarken gözlerini şaşı gibi yapıyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?