2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh seyhan napcez biz yaa cok canım sıkkın bu konuda inanki..yagmur emiyodu son 15 gündür iyice bıraktı biberonu tanıdı..meme istemiyo artık yırtıyo kendinii..cok üzülüorum..aglamasınada dayanamayıp mama yapıorumm mecburen:çok üzgünüm:

ben çok yorulmuşum bugün.ölüyorum belimden.temizlik,lavobalar,pasta börek derken beli halletmişim.ayağa zor kalkıyorum.yarın da aşıya gidiyorum,ordan aylık kontrolümüze...reklam bitti,yaprak dökümü zamanı...zemuszemus

psikopat mısınız izlemeyin şu diziyi...
annem yüzünden izlerken içime fenalık basıyordu.
bir ailenin başına hiç mi iyi bir şey gelmez

valla ebrumm ne sen sor nede ben derdimi içimdeki yarayı anlatayım daha az önce uykusundan uyandı acıkıp mama yaptım getirdim ama önce meme vermeyi denedim kıyametler koptu yalnızımda bu gece hiç ağlatmıyım boşuna dedim mamasını yedi uyudu yeniden bilmiyorum bikaç kişi 3 4 aylıkken emmeye başlayanlar var belki öyle olur diyolar ama o zamana kadar benim sütüm kesilmezse iyi

canım çamterabentin al şampuanının içine kat.jet hızıyla uzuyo saçlarbayanssulusmile

yaw bende kullanıyordum cam terebentın ama sımdı emzırıyoruz ya korkuyorum bısı olur dıye

psikopat mısınız izlemeyin şu diziyi...
annem yüzünden izlerken içime fenalık basıyordu.
bir ailenin başına hiç mi iyi bir şey gelmez

ay aynen oyle cok ıc bayıltıcı bana gore

kizlar oglumun ensesinin biraz ustu kipkirmizi.dun saglik ocagindaki doktora sordum nedir diye pisik olmus dedi giysileri surtunmus.pisik kremi kullaniyormusun dedi evet dedim markasini sordu chicco dedim onu ensesinede sur dedi.ama sanki iyi bakamadi gibi.bi fikri olan var mi ?

off ya benim oglanda sol gogsumu begenmiyor haspa.emmiyor emene kadar kiyamet kopuyor.

canım benim aynı durumdayım rüyalarımda bile emzirirken görüodum kendimi neyse aglayacam nerdeyse...ben süt adına hiçbişey yapmaz oldum o emmedikce ugrasasımda gelmiyo sogudum ama inşallah dedigin gibi olur 3 4 aylık başlayan varmı gercekten??genede biz şartlamayalım seyhan kendimizi hayırlısı canım nasılsa..artık bişekilde avutuorum kendimi..ve sütümü sagıyorum sadece damla damla geliyo..:teselli:

nurse harvey aldım gaz için birde anason ve rezene yapıp içiriyorum sanki işe yaradı gibi ama bazen uykusundan çığlık atarak uyanıyor çok içim acıyor napacağımı şaşırıyorum

iyi akşamlar kızlar
biz oğluşumla bu akşam 19 mayıs konserine gittik çok eğlendi valla ama uykusu geldi huysuzlandı eve gelirkende kanguruda uyudu şimdi yatağına yatırdım inş. gece uykusuna yatmıştır.

aa öznur benim yavrununda bogazlar ensesi heep pişik kıpkırmızı..dr ilaç verdi onuda 3 günden fazla kullanma dedi..be pantene süreyim dedim cok işe yaramaz pişik için dedi,..bende niveanın pişik kremi var onumu sürsem..koltuk altlarınada bak cok pişik oluyo kız acıyo canları..ha bide pudra kullanabilirsin..pişik olmaz

nurse harvey aldım gaz için birde anason ve rezene yapıp içiriyorum sanki işe yaradı gibi ama bazen uykusundan çığlık atarak uyanıyor çok içim acıyor napacağımı şaşırıyorum
canım cok verme bunları yaw resmen uyusturuypo bunlar bebekleri..ben kıyamıorum gazını kendi cıkarsın istiorum..hem gazdanmı aglıyo bakalım heryerini kontrol et koltuk altlarını falan pişigi varmı canı acıyomu

canim sen neden chiccco fizyoloji aldin soft and dream i neden tercih etmedin ?

ebrucugum kipkirmizi dimi ? pudra kullanilmazmis canim.dr kullandigin pisik kremini sur cok kasindirir dedi.koltuk altinada kullanabilir miyim dedim evet dedi.
bak bide seba med bebek losyonu var.onu kullansammi acaba ?

yaaa kızlar kim altıntepede oturuyo?:teytey: bende lunaparkın orda oturuyorum

ben bennnnnnnnnnn zemuszemus lunaparkin neresindesin sen bakem

kızlar bebeğiniz ara sıra gözünü şaşı yapıyormu yaaa benimki bebek arabasına ve pusetine yatırınca bana bakarken gözlerini şaşı gibi yapıyor bilmiyorumkismile

ayni fikirdeyim Ebrucugum.ben artik her aksam kendim iciyorum rezene oglusda gayet rahat.vermek istemiyorum herhangi bir sey gaz icin.

kızlar bebeğiniz ara sıra gözünü şaşı yapıyormu yaaa benimki bebek arabasına ve pusetine yatırınca bana bakarken gözlerini şaşı gibi yapıyor bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 evetttttttttt
yaw bide oyle tatli oluyorki geri cikarip isirasim geliyor.
ama canim ben yinede gorme testi goz kontrolu yaptiracagim.

cnm bence ek bir besin verme çünkü anne sütünün etkisini azaltıyor bebeklerin bağırsaklarında anne sütü katman oluşturuyormuş vereceğin herhangi bir şey o katmanı inceltip anne sütünün bağışıklık sistemini arttırıcı etksini yok ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…