2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu aldığımın kullanım süresi daha uzun 1 yaşına kadar kullanılıyormuş 12 kiloya kadar birde sırt desteği çok iyi inanılmaz rahat

off ya benim oglanda sol gogsumu begenmiyor haspa.emmiyor emene kadar kiyamet kopuyor.

en azından birini emiyor canımcım diğerini sağarsın ben birkez bile emziremdim

off bu konuyu burada yazmayacaktım bir daha aslında kimsenin moralini bozmak içini baymak istemiyorum :çok üzgünüm: herşeyin hayırlısını nasip etsin yüce Rabbim
bende de durum aynı damla damla

kızlar bebeğiniz ara sıra gözünü şaşı yapıyormu yaaa benimki bebek arabasına ve pusetine yatırınca bana bakarken gözlerini şaşı gibi yapıyor bilmiyorumkismile

arada sırada oluyor canım bi anlık yapıyor ama normalmiş bu göz kasları tam gelişmediği için bi zamanı vardı ama unuttum şimdi

ebrucum ben hergün rezene veriyorum ataya birde gece çayı veriyorum valla yinede cin gibi sakinleşmiyo bile banamısın demiyo :) azgınlıkta sınır tanımıyoruz

canım bu aldığımın kullanım süresi daha uzun 1 yaşına kadar kullanılıyormuş 12 kiloya kadar birde sırt desteği çok iyi inanılmaz rahat

bizede ablam almis dream and soft daha gormedim.acep dedim o daha iyiyse degisim yapayim.

ebrucum ben hergün rezene veriyorum ataya birde gece çayı veriyorum valla yinede cin gibi sakinleşmiyo bile banamısın demiyo :) azgınlıkta sınır tanımıyoruz

benimkide dun oyleydi bugun uyandiramiyorum uyuyor masallah dunden yorulmus olmali

canım benimki de öyle tam ensenin katlandığı yer saçın içine doğru kıpkırmızı. yün yelekler de sürtüyor diye düşünüyorum ben pişik kremi sürüyorum ama biraz soldu gibi. ben sebamed kullanıyorum.

valla ben iki üç günde bir gazı olursa zinco damlatıyorum 4 damla en az 3 saat uyuyor birde bir günde 12 damla verilebilir versem ne olur bilemiyorum

kızlar bu arada biz tayin olduk...
kocamı karaya çıkardılar...
artık hep beraberiz sevgili meşe odunumla :teytey:

cerencigim cok kasindiriyormus off yazik ya bebislerimize ( kasiyamiyorlarda dertlerinide anlatamiyorlar.birde bu yuzlerinde cikan sivilce gibi kirmiziliklar varya iste onlar gunese cikinca batarmis bebislerin yuzlerine yani canlari aciyor

cerencigim cok kasindiriyormus off yazik ya bebislerimize ( kasiyamiyorlarda dertlerinide anlatamiyorlar.birde bu yuzlerinde cikan sivilce gibi kirmiziliklar varya iste onlar gunese cikinca batarmis bebislerin yuzlerine yani canlari aciyor

oyyy belki de ondan meleğim saçlarını çekiyor ağlarken. ben de küçük mazoşist meleğim diyorum. canım ya...

yolcanmi saclarini kaydirigubbakcemile3

kz zaten adamın okyanuslarda dolaşa dolaşa saçlarının yarısı gitti. diğer yarısını da ben yolarım hihoyyyt
ben adamın evde olmasına da alışık değlim ne olacak bilmem klava:

en kötüsü de... benimki işe sivil gidip üniformayı gemide giyiyordu. şimdi işe üniformalı gidecek ve onları asker değil ben ütüleyeceğim. bana en çok bu koydu akannehir

bizimde olduu chicco kullandım geçti gibi bizde terledi saçları çok diye oradaki saçlarını kesecekti babası kıyamadım bi doktoro soralım dedik çok kötü idi geçti biraz iki kez sürdüm

annesi ne olur verme lutfennnnnnnnnnnnn sen rezene ic 2 fincan inanki bebisde gaz falan kalmaz.uyusturma bebisi

canım çok daralırsak veriyorum yoksa vermiyorum ben emziremediğim için tek çaremiz bu maalesef oda 3 4 günde bir her zaman değil

evet geçen benimkide getirdi çook uzun bi süre sonra gerçekten zor geliyo bu arada tayininiz hayırlı olsun
bizde cuma gününü bekliyoruz bakalım ne olacak hayırlısı

bizimde olduu chicco kullandım geçti gibi bizde terledi saçları çok diye oradaki saçlarını kesecekti babası kıyamadım bi doktoro soralım dedik çok kötü idi geçti biraz iki kez sürdüm

bizim de ensemizdeki saçlar çok uzun o tetikledi galiba. bugün de banyodan sonra yağladım. inşallah iyi glmiştir. saçlarının içi solmadı bir türlü saç çok o nedenle sanırım kremler iyi etki etmiyor.

canım hayırlısı olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur bebeğinizin şansına :Saruboceq:

bende içiyorum rezene ama işe yaramıyor ne yapacağımı şaşrdım önceden sütüm az diye mama veriyordum ek şimdi sütüm gayet iyi mama hemen hemen hiç vermiyorum çok ağlarsa dayanamayıp veriyorum pişiği yok ama gaz sancılarından harap oluyor oğlum. birde ön diş yerleri beyazlamış baya acaba diş yerimi kabarıyor diye düşünüyorum o mu acıyor doktora sorcam en kısa zamanda

kaydirigubbakcemile3

umarim bizimkide gecer cabucak

canım çok daralırsak veriyorum yoksa vermiyorum ben emziremediğim için tek çaremiz bu maalesef oda 3 4 günde bir her zaman değil

canim cok ozur dilerim cok afedersin bir an aklimdan cikmis. :kedi:

benim oglusunda sol ust damaginda bi sivrilik var beyazimsi.arkadaslarim elini sur bisey batar gibi olursa distir diyor ama ben parmagimi falan sokamam cocugun agzina.doktor kontrolumuzde sorarim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…