- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.301
canim sen neden chiccco fizyoloji aldin soft and dream i neden tercih etmedin ?
ebrucugum kipkirmizi dimi ? pudra kullanilmazmis canim.dr kullandigin pisik kremini sur cok kasindirir dedi.koltuk altinada kullanabilir miyim dedim evet dedi.
bak bide seba med bebek losyonu var.onu kullansammi acaba ?
ben bennnnnnnnnnn zemuszemus lunaparkin neresindesin sen bakem
off ya benim oglanda sol gogsumu begenmiyor haspa.emmiyor emene kadar kiyamet kopuyor.
canım benim aynı durumdayım rüyalarımda bile emzirirken görüodum kendimi neyse aglayacam nerdeyse...ben süt adına hiçbişey yapmaz oldum o emmedikce ugrasasımda gelmiyo sogudum ama inşallah dedigin gibi olur 3 4 aylık başlayan varmı gercekten??genede biz şartlamayalım seyhan kendimizi hayırlısı canım nasılsa..artık bişekilde avutuorum kendimi..ve sütümü sagıyorum sadece damla damla geliyo..:teselli:
kızlar bebeğiniz ara sıra gözünü şaşı yapıyormu yaaa benimki bebek arabasına ve pusetine yatırınca bana bakarken gözlerini şaşı gibi yapıyor bilmiyorumkismile
canım cok verme bunları yaw resmen uyusturuypo bunlar bebekleri..ben kıyamıorum gazını kendi cıkarsın istiorum..hem gazdanmı aglıyo bakalım heryerini kontrol et koltuk altlarını falan pişigi varmı canı acıyomu
canım bu aldığımın kullanım süresi daha uzun 1 yaşına kadar kullanılıyormuş 12 kiloya kadar birde sırt desteği çok iyi inanılmaz rahat
ebrucum ben hergün rezene veriyorum ataya birde gece çayı veriyorum valla yinede cin gibi sakinleşmiyo bile banamısın demiyo :) azgınlıkta sınır tanımıyoruz
kizlar oglumun ensesinin biraz ustu kipkirmizi.dun saglik ocagindaki doktora sordum nedir diye pisik olmus dedi giysileri surtunmus.pisik kremi kullaniyormusun dedi evet dedim markasini sordu chicco dedim onu ensesinede sur dedi.ama sanki iyi bakamadi gibi.bi fikri olan var mi ?
ebrucum ben hergün rezene veriyorum ataya birde gece çayı veriyorum valla yinede cin gibi sakinleşmiyo bile banamısın demiyo :) azgınlıkta sınır tanımıyoruz
canım benimki de öyle tam ensenin katlandığı yer saçın içine doğru kıpkırmızı. yün yelekler de sürtüyor diye düşünüyorum ben pişik kremi sürüyorum ama biraz soldu gibi. ben sebamed kullanıyorum.
kızlar bu arada biz tayin olduk...
kocamı karaya çıkardılar...
artık hep beraberiz sevgili meşe odunumla :teytey:
valla ben iki üç günde bir gazı olursa zinco damlatıyorum 4 damla en az 3 saat uyuyor birde bir günde 12 damla verilebilir versem ne olur bilemiyorum
cerencigim cok kasindiriyormus off yazik ya bebislerimize( kasiyamiyorlarda dertlerinide anlatamiyorlar.birde bu yuzlerinde cikan sivilce gibi kirmiziliklar varya iste onlar gunese cikinca batarmis bebislerin yuzlerine yani canlari aciyor
yolcanmi saclarini kaydirigubbakcemile3
canım benimki de öyle tam ensenin katlandığı yer saçın içine doğru kıpkırmızı. yün yelekler de sürtüyor diye düşünüyorum ben pişik kremi sürüyorum ama biraz soldu gibi. ben sebamed kullanıyorum.
annesi ne olur verme lutfennnnnnnnnnnnn sen rezene ic 2 fincan inanki bebisde gaz falan kalmaz.uyusturma bebisi
oyyy belki de ondan meleğim saçlarını çekiyor ağlarken. ben de küçük mazoşist meleğim diyorum. canım ya...
kz zaten adamın okyanuslarda dolaşa dolaşa saçlarının yarısı gitti. diğer yarısını da ben yolarım hihoyyyt
ben adamın evde olmasına da alışık değlim ne olacak bilmemklava:
en kötüsü de... benimki işe sivil gidip üniformayı gemide giyiyordu. şimdi işe üniformalı gidecek ve onları asker değil ben ütüleyeceğim. bana en çok bu koydu akannehir
bizimde olduu chicco kullandım geçti gibi bizde terledi saçları çok diye oradaki saçlarını kesecekti babası kıyamadım bi doktoro soralım dedik çok kötü idi geçti biraz iki kez sürdüm
canım çok daralırsak veriyorum yoksa vermiyorum ben emziremediğim için tek çaremiz bu maalesef oda 3 4 günde bir her zaman değil
evet geçen benimkide getirdi çook uzun bi süre sonra gerçekten zor geliyo bu arada tayininiz hayırlı olsun
bizde cuma gününü bekliyoruz bakalım ne olacak hayırlısı
canım hayırlısı olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur bebeğinizin şansına :Saruboceq:
oyyy belki de ondan meleğim saçlarını çekiyor ağlarken. ben de küçük mazoşist meleğim diyorum. canım ya...
kz zaten adamın okyanuslarda dolaşa dolaşa saçlarının yarısı gitti. diğer yarısını da ben yolarım hihoyyyt
ben adamın evde olmasına da alışık değlim ne olacak bilmemklava:
en kötüsü de... benimki işe sivil gidip üniformayı gemide giyiyordu. şimdi işe üniformalı gidecek ve onları asker değil ben ütüleyeceğim. bana en çok bu koydu akannehir
bizimde olduu chicco kullandım geçti gibi bizde terledi saçları çok diye oradaki saçlarını kesecekti babası kıyamadım bi doktoro soralım dedik çok kötü idi geçti biraz iki kez sürdüm
canım çok daralırsak veriyorum yoksa vermiyorum ben emziremediğim için tek çaremiz bu maalesef oda 3 4 günde bir her zaman değil
canim cok ozur dilerim cok afedersin bir an aklimdan cikmis. :kedi:
bende içiyorum rezene ama işe yaramıyor ne yapacağımı şaşrdım önceden sütüm az diye mama veriyordum ek şimdi sütüm gayet iyi mama hemen hemen hiç vermiyorum çok ağlarsa dayanamayıp veriyorum pişiği yok ama gaz sancılarından harap oluyor oğlum. birde ön diş yerleri beyazlamış baya acaba diş yerimi kabarıyor diye düşünüyorum o mu acıyor doktora sorcam en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?