- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.321
peki kızlar rezeneyi nekadar içiyorsunuz
Slm kızlar. Bebeğim bugün aşı sonrası çok huysuzlandı, tüm gün huzursuzdu. Az evvel yarım fitil verdim inş. huzurlu bir uyku uyur yavrucum.
Gülcancım benim de bebeğimin kalp atışları hızlıydı. Benimkinin nedeni plasenta yaşlanması idi. bebeğe yeterli besin ve oksijen gitmediğinden bebek sıkıntıya düşmüştü. Bebeklerin sıkıntıya düşmesinin pek çok nedeni olabiliyor ve bu nedenle kalp atışları hızlanıyor diye biliyorum cnm.
Bebikom yine uykuya geçemedi, bi o yana bi bu yana çeirip duruyor kafasını,kıyamam ben ona yaamafoldumben Herkese iyi ve huzurlu geceler
kaydirigubbakcemile3
umarim bizimkide gecer cabucak
canım çok daralırsak veriyorum yoksa vermiyorum ben emziremediğim için tek çaremiz bu maalesef oda 3 4 günde bir her zaman değil
canim cok ozur dilerim cok afedersin bir an aklimdan cikmis. :kedi:
opuyorumnanaktan:1hug: estağfirullah canımcım
kaydirigubbakcemile3 evetttttttttt
yaw bide oyle tatli oluyorki geri cikarip isirasim geliyor.
ama canim ben yinede gorme testi goz kontrolu yaptiracagim.
yaa biz çok korkuyoruz eşimle.... gecen birisinin gözüyle ilgili yorum yapmıştım eşim söylenmeye başladı eleştirdin bak kızımızda öle olucakmış falan filanboshayallersmile ama araştırdım küçük bebeklerde olurmuş
cerencigim cok kasindiriyormus off yazik ya bebislerimize( kasiyamiyorlarda dertlerinide anlatamiyorlar.birde bu yuzlerinde cikan sivilce gibi kirmiziliklar varya iste onlar gunese cikinca batarmis bebislerin yuzlerine yani canlari aciyor
cnmbebekler ilk baslarda yani belli bi aya kadar tam olarak nereye baktiklarini ve nasil bakacaklarini bilmedikleri icin sasi bakabilirler bildgim kadariyla korkma bisi olmaz ALLAHin izniyle...benim oglumda arada bakiooa.s
humana rezene kimyon almistik.1 tatli kasigina 1 bardak sicak su olarak yapiyorum.
anladim cnm zaten hep oyle oluyor bi taraf daha cok panik yapar bi taraf daha sakin olur demekki seninde esin paniklerden:)saol canım yaa dün geezmeye gitmiştik eşim zehir etti yok pusete cok yatırıyormuşum tutacak yeri varya oraya bakıp şaşı olmuş deli ya herşeye bi bahenesi olan tiplerden bir kocaya sahipimalsanaalsanasmile
saol canım yaa dün geezmeye gitmiştik eşim zehir etti yok pusete cok yatırıyormuşum tutacak yeri varya oraya bakıp şaşı olmuş deli ya herşeye bi bahenesi olan tiplerden bir kocaya sahipimalsanaalsanasmile
anladim cnm zaten hep oyle oluyor bi taraf daha cok panik yapar bi taraf daha sakin olur demekki seninde esin paniklerden:)
bu arada cnm benim esimde antepli neresinde oturuyosun[/QUOTE
yaa öylemii ben aslen znguldklıyım gelin olarak geldiim buraya merkezdeyim şehitkamildeyim yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım?
bu arada cnm benim esimde antepli neresinde oturuyosun[/QUOTE
yaa öylemii ben aslen znguldklıyım gelin olarak geldiim buraya merkezdeyim şehitkamildeyim yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım?
bizim burda gece 1,5 bu oglan beni manyak etti aa bzimklerde sehitkamilde kaynanamlar yani:)
sabah kuşları bir ikimiz varız benim kız gece 2 den sabah 8 kadar uyudu kuuzm benimdün kuru incir ve kayısı yemeye başladım farkını gördüm sütüm biraz olsun arttı biraz daha artsada mamayı bıraksam dua ediyorum mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?