2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar. Bebeğim bugün aşı sonrası çok huysuzlandı, tüm gün huzursuzdu. Az evvel yarım fitil verdim inş. huzurlu bir uyku uyur yavrucum.
Gülcancım benim de bebeğimin kalp atışları hızlıydı. Benimkinin nedeni plasenta yaşlanması idi. bebeğe yeterli besin ve oksijen gitmediğinden bebek sıkıntıya düşmüştü. Bebeklerin sıkıntıya düşmesinin pek çok nedeni olabiliyor ve bu nedenle kalp atışları hızlanıyor diye biliyorum cnm.
Bebikom yine uykuya geçemedi, bi o yana bi bu yana çeirip duruyor kafasını,kıyamam ben ona yaamafoldumben Herkese iyi ve huzurlu geceler

canim benim minigime gecmis olsun.insallah hemen gecer sikintisi.

kizlar ben oglusa fitil veremiyorum.ikiniyor geri atiyor.birde zorlarsam kasiyor kendini mumkun degil almiyor.fitil en iyi ates dusurucuymus.nasil vercem yaw.

kaydirigubbakcemile3 evetttttttttt
yaw bide oyle tatli oluyorki geri cikarip isirasim geliyor.
ama canim ben yinede gorme testi goz kontrolu yaptiracagim.

yaa biz çok korkuyoruz eşimle.... gecen birisinin gözüyle ilgili yorum yapmıştım eşim söylenmeye başladı eleştirdin bak kızımızda öle olucakmış falan filanboshayallersmile ama araştırdım küçük bebeklerde olurmuş

cnmbebekler ilk baslarda yani belli bi aya kadar tam olarak nereye baktiklarini ve nasil bakacaklarini bilmedikleri icin sasi bakabilirler bildgim kadariyla korkma bisi olmaz ALLAHin izniyle...benim oglumda arada bakiooa.s

cerencigim cok kasindiriyormus off yazik ya bebislerimize ( kasiyamiyorlarda dertlerinide anlatamiyorlar.birde bu yuzlerinde cikan sivilce gibi kirmiziliklar varya iste onlar gunese cikinca batarmis bebislerin yuzlerine yani canlari aciyor

hayatım benim kızımda da olmuştu ben artık örme yün yelek giydirmiyorum tamammen ondan oluyor penye türü yelekler giydirin ben pudra sürdüm birde kıyafetlerinin yakalarını bile değdirmemeye çalıştım geçti 1 kerede bepanten sürmüştüm ama en iyisi pudra koltuk altına ve boynuna sürdüm 2 güne geçtiopuyorumnanaktan

cnmbebekler ilk baslarda yani belli bi aya kadar tam olarak nereye baktiklarini ve nasil bakacaklarini bilmedikleri icin sasi bakabilirler bildgim kadariyla korkma bisi olmaz ALLAHin izniyle...benim oglumda arada bakiooa.s

saol canım yaa dün geezmeye gitmiştik eşim zehir etti yok pusete cok yatırıyormuşum tutacak yeri varya oraya bakıp şaşı olmuş deli ya herşeye bi bahenesi olan tiplerden bir kocaya sahipimalsanaalsanasmile

saol canım yaa dün geezmeye gitmiştik eşim zehir etti yok pusete cok yatırıyormuşum tutacak yeri varya oraya bakıp şaşı olmuş deli ya herşeye bi bahenesi olan tiplerden bir kocaya sahipimalsanaalsanasmile
anladim cnm zaten hep oyle oluyor bi taraf daha cok panik yapar bi taraf daha sakin olur demekki seninde esin paniklerden:)

anladim cnm zaten hep oyle oluyor bi taraf daha cok panik yapar bi taraf daha sakin olur demekki seninde esin paniklerden:)

sabah kuşları bir ikimiz varız benim kız gece 2 den sabah 8 kadar uyudu kuuzm benim dün kuru incir ve kayısı yemeye başladım farkını gördüm sütüm biraz olsun arttı biraz daha artsada mamayı bıraksam dua ediyorum mirmirmirmir

benim de sutum cok az buarada yavrum cogunlukla mama yiyor insALLAH cnm benimkide bi artsa bide psikolojikmis yok demicekmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…