2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sutum cok az buarada yavrum cogunlukla mama yiyor insALLAH cnm benimkide bi artsa bide psikolojikmis yok demicekmissin

benimde bir sütüm var taşıyorr:):):sabahları dolu oluyorda akşama kadar boşalıyor işte benim kız her gece 12 de uyur az önce 2 gibi yazılmış bugün 8 saat uyudu emzirdim 8 de yine uyuyor ara ara uyanığ emer sonra öğlen 12 ye kadar yine uyur öğleden sonra sütüm bitiyor mama takviiyesi yapıyorum bende bende 1 yıldır burdayım işte yeni yeni tanımaya başladım şehiri güzel biyer ama denizi eksik istanbuldan sonra burda yaşamak zor geliyor:sinifsinif: inşallah uyurda sende uyursun cnmolumunekankayizsmile

sonunda sarılığımız geçti benim kananmam bitti oh rahatladım Allah a şükür kanama 57 gün sürdü dr gidecektim bitince gitmedim
kızlar hurma acayip süt yapıyo bende birini emerken birinden akıyo o derece yani

günaydın kızlar ne zamndır bazı sorunlar yaşıyorum başımla ilgili başım dönüyor.. kafam sarhoş gibi oluyor sanki düşecekmiş gibi yürüyorum.. beynimde bi uyuşukluk war nasıl birşey olduğunu kelimelerede dökemiyorum, unutkanlık zatn hat safhada eşimle tartışmalarımız hep benim unuttuğum hesaplar, siparişler v.s yüzünden buna engel olamıyorum hatta bazen konuşurken cümleyi zor bitirmeme kadar gidiyor... eşim yorgunluktandır diyor bndede oluyo diyr.. dün akşam 11de yattım (eşimle dışarı çıkacaktık çok yorgunmuş caydı, boşuna annemler kalmış oldu) we sabah 9da yataktan kalktım kalktığımdan beri aynı sorun gözlerimin arkası dönüyo sanki başımda yine bi bulanıklık 10saate yakın uyumama karşın... bende hastaneden randewu aldım yarın sabah 8,45 nörolojiye görüneceğim.. umarım kötü bişey yoktur..

we bebeğiminde boynunun altı pişik olmuş durumda kıpkırmıı kremlerle geçirmiştim şimdi yine olmuş.. onada randewu aldım onuda götürücem hem bi tartıp bakarlar iyi olur..

bendede oluyo hasret sanırım sezeryan olmaktan kaynaklanıyo benim arkadaşım bu sorun için dr gitti calsiyum
eksikliğinden dedi şu suda eritilen şeylerden verdi

iyi yaptın hasret bi görün doktora bendede oluyo baş dönmesi arada ama benimki tamamen psikoljik..bi tomografiye yollar belki..belkide yorgunluktan..

hasretim ya aynı beni anlatmışsın bende hep yorgunluktan oluyor diyorum kendime
ama başım dönüyo konuşurken ne söyleyeceğimi unutuyorum çok sık
anlık hafıza kaybı yaşıyorum sürekli kafam karışıyor ne yapacağımı unutuyorum bazen birşey söylüyorum eşime sonra ben şimdi sana ne dedim diyorum unutuyorum
inşallah birşey yoktur canımcım iyi yapmışsın bendemi gitsem ne yapsam

hepsini içiriyormusun bebeğe bence cok fazla ben çay kaşığının ucuyla 30 cc yapıyorum 10 cc içiriyorum geri kalanınıda ben içiyrum

canim ben kendim iciyorum 1 tatli kasigina bir bardak sicak suyu.
ogluma icirecegim zaman 1 cay kasigina 60 ml kaynatilmis icme suyu kullaniyordum.

kizlar benimde oyleydi dogumdan sonraki kontrolde doktora sordum basim donuyor dedim ozellikle disarida vs o da bana verdigim demir ve kalsiyum haplarini kullanmaya devam et dedi.bu arada demir haplarini muhakkak kullanmaliymisiz bebek icin.

günaydın bu arada güzeller bizim tosun sabah 5 de dikti beni ayağa mız mız 10 dk kuş uykuları uyudu bu saate kadar bende sersem gibiyim tabii
bişey sorucam kızlar şimdi benim minik kuşum 2 saatte bazen 2,5 saatte bir 60cc yada 80cc mama yiyor aslında 3/4 saatte bir 120cc yemesi gerekiyor ama kendince böyle bi düzeni var daha hiç 120cc mamayı bi seferde yemedi gece 4/5 saat kesintisiz uyusa bile en fazla 90cc yedi acaba fazlamı yiyor gün içinde
gerçi günde 1 kez kaka yapıyor gelişimide iyi bi sıkıntısı da yok birde emiyor olsaydı zaten acıktıkca vericektim memeyi sonuçta programlanmış bi robot değil bu acıkınca yiyor
bende bi tuafım soru soruyorum arkasından kendi yorumumu yazıyorum bu yazının ne anlamı oldu şimdi delimiyim nedirsempatiksalakcinni

bende demir hapımı çok ihmal ettim belkide o yüzden oluyordur üç dört gündür yeniden düzenli içmeye başladım bakalım

Kızlar ben hala renklı olmadım ve mıde bulantısı ve bel aĞrısı Çekıyorum hamılelıktekı gıbı acaba hamıŞlemıyım daha meleĞım Çok kÜÇÜk 2 ay 12 gÜnlÜk kızlar lÜtfen cevap yazın bugun tahlıl yaptırcam
eger Öle ısede sezeryanla doĞum yaptım dıkıŞlerıme bıŞey olurmu aranızda bÖle bıŞey yaŞayan varmıydı lÜtfen yazınnnnnnnnnnnnnnnn

bendede oluyo hasret sanırım sezeryan olmaktan kaynaklanıyo benim arkadaşım bu sorun için dr gitti calsiyum
eksikliğinden dedi şu suda eritilen şeylerden verdi

wayyy sizde de mi war walla kızlar sewindim dicem kızmayın:kedi: ne bilim ben kötü bişey war diye içim içimi yiyordu sizdede olması demkkei korkulacak bişey olmadığını gösterdi bana muhtemelen yorgunluk o zaman.. bakalım ne diyecek dr kendimi çok kötü hissediorum en azından bir ilaç falan werir..

Mrb annisler kızlar bu yaşadıklarımız normal çünkü en zor şeyi başarıyoruz bebek bakmak onun oncesi hamilelik bütün vücut alt üst oldu sistem coktu ve yenisi olusuyo unutmayın artık kadinız ve anmeyiz normal bunlar

yok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?
bende demir hapımı çok ihmal ettim belkide o yüzden oluyordur üç dört gündür yeniden düzenli içmeye başladım bakalım
ewet ferro sanol diymi bnde içmiyorum, elewiti düzenli hergün içiyorum ama demir hapını içmiyorum.. bnde başlıyim.. aç karnınamı içiliyordu o?

beeeeennnyerimseniben cnm doğumdan sonra ilk 6 y regli olunmayacağı gibi düzenli olanlarda warmış 40ım çıktı ben regli oldum we bu ayda 1i2si gibi olacaktım 10-14 gün kadar olmadım artık hamileyim die düşünmeye başlamıştım ama test yaptracak cesaretide kendimde göremiyordum neyseki regl oldumhihoyyyt

Hasret canım ben hamileyken ilk doktorumda bana elevit vermişti gerçi onu iraktim başka doktora gittim çok iyi bı doktordu elevit iciyorum dedi hemen birakiyosun o ilaç kilo yapar içme dedi ve bas ağrısı mide bulantisi yapar B'nde yaptı birakinca rahatladım

ya bu hapları ben hamileyken de düzenli içmemiştim şimdi de hiçbir şey içmiyorum...kızım maşallah 3900 doğdu başta süt problemimiz oldu ama şu an çok iyi, ayda 1kilo alıyor ,benim de bir sorunum yok...içmesek olmuyor mu yani????doktora gidip sorsam mı?????ama hamileyken de kilon iyi hayat standardın iyi her şeyden az az ye meyveni sebzeni ihmal etme bu haplar çok da gerekli değil demişti doktorum onun rahatlığı var sanırım...
bu arada doğum sonrası unutkanlık çok sık görülen normal bir durummuş zamanla geçiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…