- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.341
benim de sutum cok az buarada yavrum cogunlukla mama yiyor insALLAH cnm benimkide bi artsa bide psikolojikmis yok demicekmissin
iyi yaptın hasret bi görün doktora bendede oluyo baş dönmesi arada ama benimki tamamen psikoljik..bi tomografiye yollar belki..belkide yorgunluktan..günaydın kızlar ne zamndır bazı sorunlar yaşıyorum başımla ilgili başım dönüyor.. kafam sarhoş gibi oluyor sanki düşecekmiş gibi yürüyorum.. beynimde bi uyuşukluk war nasıl birşey olduğunu kelimelerede dökemiyorum, unutkanlık zatn hat safhada eşimle tartışmalarımız hep benim unuttuğum hesaplar, siparişler v.s yüzünden buna engel olamıyorum hatta bazen konuşurken cümleyi zor bitirmeme kadar gidiyor... eşim yorgunluktandır diyor bndede oluyo diyr.. dün akşam 11de yattım (eşimle dışarı çıkacaktık çok yorgunmuş caydı, boşuna annemler kalmış oldu) we sabah 9da yataktan kalktım kalktığımdan beri aynı sorun gözlerimin arkası dönüyo sanki başımda yine bi bulanıklık 10saate yakın uyumama karşın... bende hastaneden randewu aldım yarın sabah 8,45 nörolojiye görüneceğim.. umarım kötü bişey yoktur..
we bebeğiminde boynunun altı pişik olmuş durumda kıpkırmıı kremlerle geçirmiştim şimdi yine olmuş.. onada randewu aldım onuda götürücem hem bi tartıp bakarlar iyi olur..
günaydın kızlar ne zamndır bazı sorunlar yaşıyorum başımla ilgili başım dönüyor.. kafam sarhoş gibi oluyor sanki düşecekmiş gibi yürüyorum.. beynimde bi uyuşukluk war nasıl birşey olduğunu kelimelerede dökemiyorum, unutkanlık zatn hat safhada eşimle tartışmalarımız hep benim unuttuğum hesaplar, siparişler v.s yüzünden buna engel olamıyorum hatta bazen konuşurken cümleyi zor bitirmeme kadar gidiyor... eşim yorgunluktandır diyor bndede oluyo diyr.. dün akşam 11de yattım (eşimle dışarı çıkacaktık çok yorgunmuş caydı, boşuna annemler kalmış oldu) we sabah 9da yataktan kalktım kalktığımdan beri aynı sorun gözlerimin arkası dönüyo sanki başımda yine bi bulanıklık 10saate yakın uyumama karşın... bende hastaneden randewu aldım yarın sabah 8,45 nörolojiye görüneceğim.. umarım kötü bişey yoktur..
we bebeğiminde boynunun altı pişik olmuş durumda kıpkırmıı kremlerle geçirmiştim şimdi yine olmuş.. onada randewu aldım onuda götürücem hem bi tartıp bakarlar iyi olur..
hepsini içiriyormusun bebeğe bence cok fazla ben çay kaşığının ucuyla 30 cc yapıyorum 10 cc içiriyorum geri kalanınıda ben içiyrum
günaydın kızlar ne zamndır bazı sorunlar yaşıyorum başımla ilgili başım dönüyor.. kafam sarhoş gibi oluyor sanki düşecekmiş gibi yürüyorum.. beynimde bi uyuşukluk war nasıl birşey olduğunu kelimelerede dökemiyorum, unutkanlık zatn hat safhada eşimle tartışmalarımız hep benim unuttuğum hesaplar, siparişler v.s yüzünden buna engel olamıyorum hatta bazen konuşurken cümleyi zor bitirmeme kadar gidiyor... eşim yorgunluktandır diyor bndede oluyo diyr.. dün akşam 11de yattım (eşimle dışarı çıkacaktık çok yorgunmuş caydı, boşuna annemler kalmış oldu) we sabah 9da yataktan kalktım kalktığımdan beri aynı sorun gözlerimin arkası dönüyo sanki başımda yine bi bulanıklık 10saate yakın uyumama karşın... bende hastaneden randewu aldım yarın sabah 8,45 nörolojiye görüneceğim.. umarım kötü bişey yoktur..
hasretim ya aynı beni anlatmışsın bende hep yorgunluktan oluyor diyorum kendime
ama başım dönüyo konuşurken ne söyleyeceğimi unutuyorum çok sık
anlık hafıza kaybı yaşıyorum sürekli kafam karışıyor ne yapacağımı unutuyorum bazen birşey söylüyorum eşime sonra ben şimdi sana ne dedim diyorum unutuyorum
inşallah birşey yoktur canımcım iyi yapmışsın bendemi gitsem ne yapsam
canim ben kendim iciyorum 1 tatli kasigina bir bardak sicak suyu.
ogluma icirecegim zaman 1 cay kasigina 60 ml kaynatilmis icme suyu kullaniyordum.
kizlar benimde oyleydi dogumdan sonraki kontrolde doktora sordum basim donuyor dedim ozellikle disarida vs o da bana verdigim demir ve kalsiyum haplarini kullanmaya devam et dedi.bu arada demir haplarini muhakkak kullanmaliymisiz bebek icin.
bendede oluyo hasret sanırım sezeryan olmaktan kaynaklanıyo benim arkadaşım bu sorun için dr gitti calsiyum
eksikliğinden dedi şu suda eritilen şeylerden verdi
hasretim ya aynı beni anlatmışsın bende hep yorgunluktan oluyor diyorum kendime
ama başım dönüyo konuşurken ne söyleyeceğimi unutuyorum çok sık
anlık hafıza kaybı yaşıyorum sürekli kafam karışıyor ne yapacağımı unutuyorum bazen birşey söylüyorum eşime sonra ben şimdi sana ne dedim diyorum unutuyorum
inşallah birşey yoktur canımcım iyi yapmışsın bendemi gitsem ne yapsam
canim ben kendim iciyorum 1 tatli kasigina bir bardak sicak suyu.
ogluma icirecegim zaman 1 cay kasigina 60 ml kaynatilmis icme suyu kullaniyordum.
kizlar benimde oyleydi dogumdan sonraki kontrolde doktora sordum basim donuyor dedim ozellikle disarida vs o da bana verdigim demir ve kalsiyum haplarini kullanmaya devam et dedi.bu arada demir haplarini muhakkak kullanmaliymisiz bebek icin.
yok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?günaydın bu arada güzeller bizim tosun sabah 5 de dikti beni ayağa mız mız 10 dk kuş uykuları uyudu bu saate kadar bende sersem gibiyim tabii
bişey sorucam kızlar şimdi benim minik kuşum 2 saatte bazen 2,5 saatte bir 60cc yada 80cc mama yiyor aslında 3/4 saatte bir 120cc yemesi gerekiyor ama kendince böyle bi düzeni var daha hiç 120cc mamayı bi seferde yemedi gece 4/5 saat kesintisiz uyusa bile en fazla 90cc yedi acaba fazlamı yiyor gün içinde
gerçi günde 1 kez kaka yapıyor gelişimide iyi bi sıkıntısı da yok birde emiyor olsaydı zaten acıktıkca vericektim memeyi sonuçta programlanmış bi robot değil bu acıkınca yiyor
bende bi tuafım soru soruyorum arkasından kendi yorumumu yazıyorum bu yazının ne anlamı oldu şimdi delimiyim nedirsempatiksalakcinni
ewet ferro sanol diymi bnde içmiyorum, elewiti düzenli hergün içiyorum ama demir hapını içmiyorum.. bnde başlıyim.. aç karnınamı içiliyordu o?bende demir hapımı çok ihmal ettim belkide o yüzden oluyordur üç dört gündür yeniden düzenli içmeye başladım bakalım
Kızlar ben hala renklİ olmadım ve mİde bulantısı ve bel aĞrısı Çekİyorum hamİlelİktekİ gİbİ acaba hamİŞlemİyİm daha meleĞİm Çok kÜÇÜk 2 ay 12 gÜnlÜk kızlar lÜtfen cevap yazın bugun tahlİl yaptırcam
eger Öle İsede sezeryanla doĞum yaptım dİkİŞlerİme bİŞey olurmu aranızda bÖle bİŞey yaŞayan varmıydı lÜtfen yazınnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?