- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.361
kızlar valla kusura bakmayın ben ani bir doğum ile maratona başladım ve halada koşturuyorum bi oturamadım k.mın üzerine,buraya fazla giremiyorum artık çünkü zaman bulamıyorum
evin içini bi görseniz adım atıcak yer yok,kutular,çamaşırlar,dün 19 mayıs diye eşim evdeydi
sağolsun kütüphaneyi komple topladı kutuladı,akşamda yatak odasını birlikte toplucaz,ben de şimdi mutfağı kartonluyorum,ama inanın çok yoruldum
30 da da antalyada ev yerleştirme koşuşuturması başlıcak
bu arada ben ve kızçem en geç 30 da antalyada olacağız,eşyalarda o zaöman gelicek inşallah,eşim ev yerleştirmeye gelmicek,zaten evden eve nakliye olduğu için gerekte yok,çünkü 12 haziranda doğum günü o zaman gelmesini istedim,12 hazirandan sonra
5 temmuzda 15 günlük senelik izni için gelicek
sonra temmuzda bi gidicek ayda bir kere filan gelicek,çünkü eşimin istanbulda en fazla 6-7 ay ailesinin yanında kalıp aldığı maaşını direkt olarak borçlara yatırması lazım ancak bu şekilde toplayabiliriz kendimizi,benim antalyadaki masraflar aileme ait olacak,onların evinde oturarakta kira vermicez,
ama bana en zor geleni ben nasıl eşim olmadan geceleri geöireceğim,eşim de bakarsın şansımız yaver giderde en fazla üç ay ayrı kalırız diyor ne olur dua edin eşim antalyada iyi bir iş bulsun boröçlarımızda artık bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın bu arada güzeller bizim tosun sabah 5 de dikti beni ayağa mız mız 10 dk kuş uykuları uyudu bu saate kadar bende sersem gibiyim tabii
bişey sorucam kızlar şimdi benim minik kuşum 2 saatte bazen 2,5 saatte bir 60cc yada 80cc mama yiyor aslında 3/4 saatte bir 120cc yemesi gerekiyor ama kendince böyle bi düzeni var daha hiç 120cc mamayı bi seferde yemedi gece 4/5 saat kesintisiz uyusa bile en fazla 90cc yedi acaba fazlamı yiyor gün içinde
gerçi günde 1 kez kaka yapıyor gelişimide iyi bi sıkıntısı da yok birde emiyor olsaydı zaten acıktıkca vericektim memeyi sonuçta programlanmış bi robot değil bu acıkınca yiyor
bende bi tuafım soru soruyorum arkasından kendi yorumumu yazıyorum bu yazının ne anlamı oldu şimdi delimiyim nedirsempatiksalakcinni
yok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?
ewet ferro sanol diymi bnde içmiyorum, elewiti düzenli hergün içiyorum ama demir hapını içmiyorum.. bnde başlıyim.. aç karnınamı içiliyordu o?
hasret eleviti birak canim.ben hamilelikde birakmistim zaten.acaip kilo yapiyor.
kızlar valla kusura bakmayın ben ani bir doğum ile maratona başladım ve halada koşturuyorum bi oturamadım k.mın üzerine,buraya fazla giremiyorum artık çünkü zaman bulamıyorum
evin içini bi görseniz adım atıcak yer yok,kutular,çamaşırlar,dün 19 mayıs diye eşim evdeydi
sağolsun kütüphaneyi komple topladı kutuladı,akşamda yatak odasını birlikte toplucaz,ben de şimdi mutfağı kartonluyorum,ama inanın çok yoruldum
bu arada ben ve kızçem en geç 30 da antalyada olacağız,eşyalarda o zaöman gelicek inşallah,eşim ev yerleştirmeye gelmicek,zaten evden eve nakliye olduğu için gerekte yok,çünkü 12 haziranda doğum günü o zaman gelmesini istedim,12 hazirandan sonra
sonra temmuzda bi gidicek ayda bir kere filan gelicek,çünkü eşimin istanbulda en fazla 6-7 ay ailesinin yanında kalıp aldığı maaşını direkt olarak borçlara yatırması lazım ancak bu şekilde toplayabiliriz kendimizi,benim antalyadaki masraflar aileme ait olacak,onların evinde oturarakta kira vermicez,
ama bana en zor geleni ben nasıl eşim olmadan geceleri geöireceğim,eşim de bakarsın şansımız yaver giderde en fazla üç ay ayrı kalırız diyor ne olur dua edin eşim antalyada iyi bir iş bulsun boröçlarımızda artık bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah gonlune gore olur canim.
Kıjlar bende geldım bayanssulusmilehihoyyyt
Ya bende kullanmıyorum kan ılacını ne bılım bıtmedı bıle sureklı unutuyordum sonrada aman dedım bıraktım bazen bendede asırı bas donmesı oluyor deprem oluyor sandıgım bıle oldu :kedi: unutkanlıgım yenı yenı duzeldı kızımın vıtamınını bazen oluyordu kı acaba werdımmı dıye 2 saat dusunuyordum o derece kafayı yıyecektım
Kızlar bıde bızım yarın asımız war ben acayıp tırsıyorum yaa yaptıranlara soruyorum bebeklerınızde huysuzluk ates yaptı mı
yawri kus ben hic anlamam mama islerinden.6.ayda ne yapcam bilmiyorum valla.
eger bebisin gelisimi iyiyse ve duzeni varsa sorun etme bence,
aa gerçektenmi elewit yapıormu kiloyok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?
ewet ferro sanol diymi bnde içmiyorum, elewiti düzenli hergün içiyorum ama demir hapını içmiyorum.. bnde başlıyim.. aç karnınamı içiliyordu o?
hasret eleviti birak canim.ben hamilelikde birakmistim zaten.acaip kilo yapiyor.
insallah gonlune gore olur canim.
beklkide o yüzden zayıflayamıyorumCADIARZU e ne içcez megadyn nasıl şu sağlıkocağının werdiği?
hadi bakalım hayırlısı olsun.. eşinde aldığı paranın tümüyle borçları kapatır sizde rahat edersiniz artık..
bılırımm..bende yaŞadım ılk beŞ gÜn onun acısı dogum acısından beter derler..en son sılıkon uÇ aldım yazgıcm Öyle rahatladım..bıde yanlıŞ emzrmeden oluyo sadece ucunumu alıyo agzına..??göğüslerim yara kanıyor ve çok acıyor.emzirirken acısı beynime çıkıyor.
Birde dün doktor göğüslerim yara olduğu için alp in daha çok ağlak ve huysuz olacağını söyledi ve aynende öyle.iki gündür mahvetti gene beni.dün gece 3 te uyudu.3 e kadar toplasan bir saat uyumadı akşam 8 den sonra.
neden kaka yapamıo ??biz de dün tatilden geldik bodrum'dan.eş dost şok tabi,bebekle nasıl gittiniz diye:) çok rahat geçti,kızım çok usluydu,uçakta da uyudu.
Ama bugün tam tersi,aşı oldu ve de çok huysuz.iştahı yok ve uyuyamıyorkafamçokkarıştı zaten kaka da yapamıyor..
neden kaka yapamıo ??
bİlİrİmm..bende yaŞadım İlk beŞ gÜn onun acısı dogum acısından beter derler..en son sİlİkon uÇ aldım yazgıcm Öyle rahatladım..bİde yanlıŞ emzrmeden oluyo sadece ucunumu alıyo agzına..??
yok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?
ne biliyim millet mama kutusunda ne yazıyo sen çok sık veriyorsun gibi diyolar off bu etrafdakiler hasta ediyolar insanı
Snow oyuncakla ilgili yorumun için teşekkürler canım.. a.s.
Hasretciğim benimde başım sık dönüyor bu aralar hatta hamile olmaktan korkmaya başladım...
Asinaz canım inşallah her şey gönlünce olur..
Ocd benim oğlanda beni esir ediyordu bir oyunak aldım biraz rahatladım
ya sırtüstü ya yüzüstü elleri o oyuncaklara çarpınca müzik çalmaya ışıklar yanmaya başlıyor
ya da sürekli çalan yanan bölümü var çok renkli olduğu için ve müzikli çocuğun ilgisini çekiyor
şöyle ki ...
çok güzelmiş canım ya bende şu ana kucağını bulsaydım çok mutlu olucam
Kiralık ev bulmam lazım en acilinden..ev sahibimizin oglu tasınacakmış buraya..ayy ebru nası söylice sana diye kara kara düşünüodum diyo ev sahibemiz üzülürsün sütün kesilir diye söyleyemedim 1 aydır diyo ..ah bilseki sütümle artık alakam yok..neyse temmuza kadar ev bulmam gerek..zaten bu yaz tasınmayı düşünüosum ama karar veremioduk..toki araştırıoduk cünki satın alırız diye ama nasip..bulamadık beklicez biraz daha..
canım hakkınızda hayırlısı bulursun inşallah güzel bi ev
göğüslerim yara kanıyor ve çok acıyor.emzirirken acısı beynime çıkıyor.
birde dün doktor göğüslerim yara olduğu için alp in daha çok ağlak ve huysuz olacağını söyledi ve aynende öyle.iki gündür mahvetti gene beni.dün gece 3 te uyudu.3 e kadar toplasan bir saat uyumadı akşam 8 den sonra.
kıyamam ya geçer inşallah
bizimkide iki gündür huysuz niye bilmiyorum
biz de dün tatilden geldik Bodrum'dan.eş dost şok tabi,bebekle nasıl gittiniz diye:) çok rahat geçti,kızım çok usluydu,uçakta da uyudu.
ama bugün tam tersi,aşı oldu ve de çok huysuz.iştahı yok ve uyuyamıyorkafamçokkarıştı zaten kaka da yapamıyor..
geçmiş olsun canım düzelir inşallah hemen
asinazcım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüze göre olur
kaç günde bi yapıyo cano?nedenini sormadınmı??yani neye baglı?yapamıyo walla,doktor 3.ayda normale dönecegini söyledi.popoya fitil yada zeytinyaglı kulak çubu sokuyorum,fazla da uyarmak istemiyorum alışkanlık yapmasın diye.<
yok canım yaa bayağı kavrıyor ama neden oldu anlamadım ve şimdi benim sıpam sanki inat yapar gibi damaklarının arasına sıkıştırıyor göğsümün uçlarını.offf ki ne off sızım sızım sızlıyor:sinifsinif:.
Kıjlar bende geldım bayanssulusmilehihoyyyt
Ya bende kullanmıyorum kan ılacını ne bılım bıtmedı bıle sureklı unutuyordum sonrada aman dedım bıraktım bazen bendede asırı bas donmesı oluyor deprem oluyor sandıgım bıle oldu :kedi: unutkanlıgım yenı yenı duzeldı kızımın vıtamınını bazen oluyordu kı acaba werdımmı dıye 2 saat dusunuyordum o derece kafayı yıyecektım
Kızlar bıde bızım yarın asımız war ben acayıp tırsıyorum yaa yaptıranlara soruyorum bebeklerınızde huysuzluk ates yaptı mı
aa gerçektenmi elewit yapıormu kilo
beklkide o yüzden zayıflayamıyorumCADIARZU e ne içcez megadyn nasıl şu sağlıkocağının werdiği?
saglik ocagi oyle biseymi veriyor yaw ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?