2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar valla kusura bakmayın ben ani bir doğum ile maratona başladım ve halada koşturuyorum bi oturamadım k.mın üzerine,buraya fazla giremiyorum artık çünkü zaman bulamıyorum
evin içini bi görseniz adım atıcak yer yok,kutular,çamaşırlar,dün 19 mayıs diye eşim evdeydi
sağolsun kütüphaneyi komple topladı kutuladı,akşamda yatak odasını birlikte toplucaz,ben de şimdi mutfağı kartonluyorum,ama inanın çok yoruldum
30 da da antalyada ev yerleştirme koşuşuturması başlıcak
bu arada ben ve kızçem en geç 30 da antalyada olacağız,eşyalarda o zaöman gelicek inşallah,eşim ev yerleştirmeye gelmicek,zaten evden eve nakliye olduğu için gerekte yok,çünkü 12 haziranda doğum günü o zaman gelmesini istedim,12 hazirandan sonra
5 temmuzda 15 günlük senelik izni için gelicek
sonra temmuzda bi gidicek ayda bir kere filan gelicek,çünkü eşimin istanbulda en fazla 6-7 ay ailesinin yanında kalıp aldığı maaşını direkt olarak borçlara yatırması lazım ancak bu şekilde toplayabiliriz kendimizi,benim antalyadaki masraflar aileme ait olacak,onların evinde oturarakta kira vermicez,
ama bana en zor geleni ben nasıl eşim olmadan geceleri geöireceğim,eşim de bakarsın şansımız yaver giderde en fazla üç ay ayrı kalırız diyor ne olur dua edin eşim antalyada iyi bir iş bulsun boröçlarımızda artık bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin canım..hayırlısıyla bir an önce kavuşun inşallah...düzeniniz kurulsun...:Saruboceq:

yawri kus ben hic anlamam mama islerinden.6.ayda ne yapcam bilmiyorum valla.
eger bebisin gelisimi iyiyse ve duzeni varsa sorun etme bence,

kislar bi akil verin ya bu oglus beni esir ediyor oyun diye 2 dk ayrilamiyorum yaninda.dikkatini baska seylere vermesini nasil saglayabilirim yada beni oyuncak olarak kullanmasindan nasil vazgecirebilirim ?

Snow oyuncakla ilgili yorumun için teşekkürler canım.. a.s.

Hasretciğim benimde başım sık dönüyor bu aralar hatta hamile olmaktan korkmaya başladım...

Asinaz canım inşallah her şey gönlünce olur..

Ocd benim oğlanda beni esir ediyordu bir oyunak aldım biraz rahatladım
ya sırtüstü ya yüzüstü elleri o oyuncaklara çarpınca müzik çalmaya ışıklar yanmaya başlıyor
ya da sürekli çalan yanan bölümü var çok renkli olduğu için ve müzikli çocuğun ilgisini çekiyor

şöyle ki ...

ocd,ben chicconun polly magic mama sandalyesii aldım.3 aya kadar ana kucagı gibi kullanılıyo.yatırıyorum oraya,oyuncak var tepesinde,onlara bakıp oyalanıyor.

ben demir hapı ve elevite devam ediyorum.doktorum sürekli kullan dedi,emzirmek güçsüz düşürürmüş.için kızlar ya,severim ben vitamin kullanmayı:ecrin_bebek:

kujucum,doktorum bana mama takviyesi yaptıgım zamanlarda hiç kısma besininden dedi60cc yapıyorum demiştim,sen 90lık hazırla da kalan kalsın demişti.sütünü sürekli sağıyorsun di mi?

Kıjlar bende geldım bayanssulusmilehihoyyyt

Ya bende kullanmıyorum kan ılacını ne bılım bıtmedı bıle sureklı unutuyordum sonrada aman dedım bıraktım bazen bendede asırı bas donmesı oluyor deprem oluyor sandıgım bıle oldu :kedi: unutkanlıgım yenı yenı duzeldı kızımın vıtamınını bazen oluyordu kı acaba werdımmı dıye 2 saat dusunuyordum o derece kafayı yıyecektım

Kızlar bıde bızım yarın asımız war ben acayıp tırsıyorum yaa yaptıranlara soruyorum bebeklerınızde huysuzluk ates yaptı mı

Kiralık ev bulmam lazım en acilinden..ev sahibimizin oglu tasınacakmış buraya..ayy ebru nası söylice sana diye kara kara düşünüodum diyo ev sahibemiz üzülürsün sütün kesilir diye söyleyemedim 1 aydır diyo ..ah bilseki sütümle artık alakam yok..neyse temmuza kadar ev bulmam gerek..zaten bu yaz tasınmayı düşünüosum ama karar veremioduk..toki araştırıoduk cünki satın alırız diye ama nasip..bulamadık beklicez biraz daha..

cnm ateş yapmıyuo da biraz huysuzluk yaptı bizim mıncıra akşam yarım fitil attık mışıl mışıl uyudu uyandığında normale4 dönmüştü

göğüslerim yara kanıyor ve çok acıyor.emzirirken acısı beynime çıkıyor.

birde dün doktor göğüslerim yara olduğu için alp in daha çok ağlak ve huysuz olacağını söyledi ve aynende öyle.iki gündür mahvetti gene beni.dün gece 3 te uyudu.3 e kadar toplasan bir saat uyumadı akşam 8 den sonra.

biz de dün tatilden geldik Bodrum'dan.eş dost şok tabi,bebekle nasıl gittiniz diye:) çok rahat geçti,kızım çok usluydu,uçakta da uyudu.

ama bugün tam tersi,aşı oldu ve de çok huysuz.iştahı yok ve uyuyamıyorkafamçokkarıştı zaten kaka da yapamıyor..

bılırımm..bende yaŞadım ılk beŞ gÜn onun acısı dogum acısından beter derler..en son sılıkon uÇ aldım yazgıcm Öyle rahatladım..bıde yanlıŞ emzrmeden oluyo sadece ucunumu alıyo agzına..??

yok canım yaa bayağı kavrıyor ama neden oldu anlamadım ve şimdi benim sıpam sanki inat yapar gibi damaklarının arasına sıkıştırıyor göğsümün uçlarını.offf ki ne off sızım sızım sızlıyor:sinifsinif:.

yok b canım yeter sık yiyormuş baksana doyuyodur merak etme kakasınıda yapıyor e gelişimide iyi tamam işte.. bu arada sen artık hiç mi anne sütü wermiyorsun..?

çok az canım günde iki kere ancak 20 cc den 40cc alabiliyo garibim

yapamıyo walla,doktor 3.ayda normale dönecegini söyledi.popoya fitil yada zeytinyaglı kulak çubu sokuyorum,fazla da uyarmak istemiyorum alışkanlık yapmasın diye.<
kaç günde bi yapıyo cano?nedenini sormadınmı??yani neye baglı?

bak sen yaramaza be pantene sürsene aşkıtom

yok canim yapmadi ama gelir gelmez calpol verdim aksam bi daha verdim.gayet enerjikti bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…