2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.. Doğumun ilk günlerinde ben de yaşadım aynısını.. Acısını bilirim..Öyle yanıyodu ki göğüslerim, kapatamıyodum bile.. Öyle ortada geziyodum.. Lansinoh kremin çok faydasını gördüm ben.

ayyy bakalim sinirden sutumun kesilmesini kim saglayacak.
once kayinvalide sonra koca simdide kendi annem.hadi bakalim talihli olan kim ? kim basarabilecek.

Ay ne güzel!!! Biz kaç kez heveslendik tatile gitmeye, rezervasyon yaptırdık, ertelettik, iptal ettirdik.. Bizim kız sürekli kusup ağladığı için değil tatil, anneme bile zor gidiyorum ben..
Bebeğinin huzursuzluğu devam ederse yarım fitil verebilirsin canım..

kıyamam ya geçer inşallah
bizimkide iki gündür huysuz niye bilmiyorum
]
inşaallah canım yaa bizimki genelde de huysuz ama son iki gündür bir başkakafamçokkarıştı.
kaç günde bi yapıyo cano?nedenini sormadınmı??yani neye baglı?

bak sen yaramaza be pantene sürsene aşkıtom
sürdüm tatlım banamısın demedi doktor başka krem adı verdi bakalım eşim alıp gelecek.
bu arada inşaallah gönlüne göre bir ev bulur hayırlısıyla taşınırsın hayatım:Saruboceq:.

zaten ben lansinoh kullanıyordum kıymetcim ama bu defa oda işe yaramadı çok canım yanıyor çokmafoldumben

kızlar bu arada DÖNENCE benim oğluşu nasıl oyaladı bir bilseniz geçen arkadaşta vardı bayıldı ne gülüşler ne konuşmalar kıpır kıpır izledi onları.ben daha küçük diye almamıştım ama hemen bugün engeç yarın alacağım tavsiye dedrim bebişleri canavar olan annelerboshayallersmile

Bizim bebekler aynı gun dogmus bak sana sorabılırım bnm kızın 2. ayına kadar duzenlı sekılde gazıda cıkıyordu kakada yapıyordu ama artık 2 gunde 1 bu yuzdende cok huysuz sızdede oldu mu aynı sorun

ayyy bakalim sinirden sutumun kesilmesini kim saglayacak.
once kayinvalide sonra koca simdide kendi annem.hadi bakalim talihli olan kim ? kim basarabilecek.

takma kafana öznur yaa.insanlar bir alem herbiri çeşit çeşit.anlıyorum seni ben ama neyaparsın atsan atılmaz satsan satılmaz:1hug:.

Ben de daha anlamaz diye almıyodum. Aslında bizimki artık dikkatlice izliyo hareket eden şeyleri..
Hangisinden alcaksın sen??

bende dusunuyorum ama hangısını alsam acep? sen hangısını dusunuyorsun?

takma kafana öznur yaa.insanlar bir alem herbiri çeşit çeşit.anlıyorum seni ben ama neyaparsın atsan atılmaz satsan satılmaz:1hug:.

valla dogru dıyorsun yazgıcıgım ama deli ediyorlar.
yani biride cıkıp yahu bu kiz yeni dogum yapti bi derdi sikintisi varmi nasil destek olsak demedi.neyse dogru diyorsun atsan atilmiyor satsan satilmiyor.

Aynen katılıyorum.. Her durumda olan sana ve bebeğine oluyo canım. Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. İlaçları kullanmaya başlayıp da "deli" damgası yediğimden beri rahat ettim valla.. Kimse ilişmiyo..
Bugün kayınvalidem "ben zaten anlamıştım senin psikolojik bi sorunun olduğunu" diyo!!!Bi de niye olduğunu anlasa keşke!!

Ben de daha anlamaz diye almıyodum. Aslında bizimki artık dikkatlice izliyo hareket eden şeyleri..
Hangisinden alcaksın sen??

valla karar veremiyorum bende iki gündür bakıyorum nette.birde bugün akşam gidip birebir bakayım dedim.çokta pahalı bişey almaya niyetim yok daha salıncak yada titreşimli anakucağı bakacağım çünkü.bakayım size de haber veririm.

:roflol::roflol:
anam bu damgadan birer tane de bize vursunlarsempatiksalakcinni

Salıncak demişken, fisher price'in akvaryum salıncağına pek bi heves ettim ben.. Bizimki sürekli sallanmak istiyo.. Gittik mağazada denedik.. Önce uyudu.. 30sn sonra çığlığı bastı.. Babası hemen kucağına aldı.. Zaten bu bahsettiğim salıncak 300TL.. Adamın almaya niyeti yoktu.. Kızın da ciyak ciyak ağlaması bahanesi oldu..
Geçenlerde burda birinin kullandığı ana kucağı çok hoşuma gitmişti.. Yine fisher price.. Ama eşim her gördüğünü alırsan bu bütçe nasıl denkleşecek diyo.. Ben de ayaklara kuvvet salla allah salla yapıyorum anca!!

salincak guzelde titresimli anakucagindan memnun degilim tabi siz bilirsiniz ama onu tavsiye etmiyorum cunku alistiktan sonra salincak olursa ayaginizda sallar halledersiniz daha sonra ama titresim biraz zor halledilir bence alisirsa iyi olmaz gibi =)

kıymetcim bende biraz farklı olsada eşin gibi düşünüyorum bazı markalar sırf adı için öyle yüksek fiyatlar koyuyor ki ürünlerine.tamam gönül istiyor yavrusuna en güzel şeyleri alsın ama olmayınca yapacak bişey yok.ben bir anakucağı veya salıncal alırsam o bayağı idare eder titreşimi falan varya onların kendi başına durur diye düşündüm.ama öyle 300 lira falan veremem:sm_confused:.

böyle düşünmemiştim hiçbilmiyorumkismile.bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
ama titreşimide öyle sürekli açmam gerçi arada bir.

böyle düşünmemiştim hiçbilmiyorumkismile.bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
ama titreşimide öyle sürekli açmam gerçi arada bir.
sen bilirsin cnm ben amerikada yasiyorum burda hersey cidden daha ucuz akaydirigubbakcemile3nnem dogumuma geldiginde israrla istedi titresimli anakucagindan salincagimzda var salincak super oluo bide pilli kendi kendini sallio ama titresimlide titresim durdugu an basliyo ben parkyatagida titresimli aldim durdugu an basliyor bizimki

Ben de anlayışla karşılıyorum. Zaten bunları en fazla 1 yıl kullanabiliyosun 9kg kapasitesi var..
Keşke böyle oyuncakları ikinci el alabileceğimiz bi yer olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…