- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.401
doğru yaa salıncak baksam daha iyi olacak galiba.sen bilirsin cnm ben amerikada yasiyorum burda hersey cidden daha ucuz akaydirigubbakcemile3nnem dogumuma geldiginde israrla istedi titresimli anakucagindan salincagimzda var salincak super oluo bide pilli kendi kendini sallio ama titresimlide titresim durdugu an basliyo ben parkyatagida titresimli aldim durdugu an basliyor bizimki
Ben de anlayışla karşılıyorum. Zaten bunları en fazla 1 yıl kullanabiliyosun 9kg kapasitesi var..
Keşke böyle oyuncakları ikinci el alabileceğimiz bi yer olsa..
ALLAH yardimciniz olsun cnm stres yapma hele emziriyosan cocugada gecer sinirli olur bak:)Mrb annisler misafirler gitti oglusumuda emzirdim attım beşiğine dönencesine baka baka uyudu şimdilik ucuzlardan aldım borçtan belimizi dogrultamadikki çok üzülüyorum kızlar dua edinde araba satılsın esim götürdü bugün satmaya hayırlısı artık üstüne bide kayınvalidem gorumcemin oğlunun sünnetine bilezik yapalım ya cocuğa takı takmiyoda kızına kalın bilezik yapcakmis benden para istiyo lannnn bu ay bizim cebimizde kalan para 40tl faturaları ödemedik daha duşunun ve bebeğim var sınır krizi geçiriyorum artık galiba yine deli haplarima basliycam offff offff
oyyy belki de ondan meleğim saçlarını çekiyor ağlarken. ben de küçük mazoşist meleğim diyorum. canım ya...
kz zaten adamın okyanuslarda dolaşa dolaşa saçlarının yarısı gitti. diğer yarısını da ben yolarım hihoyyyt
ben adamın evde olmasına da alışık değlim ne olacak bilmemklava:
en kötüsü de... benimki işe sivil gidip üniformayı gemide giyiyordu. şimdi işe üniformalı gidecek ve onları asker değil ben ütüleyeceğim. bana en çok bu koydu akannehir
biz de dün tatilden geldik Bodrum'dan.eş dost şok tabi,bebekle nasıl gittiniz diye:) çok rahat geçti,kızım çok usluydu,uçakta da uyudu.
çok iyi yapmışsın gitmekle tatile canım hem sana hem bebeğine iyi gelmiştir.bizde temmuzda gidicez herkes gidemezsin zor olur diyor ama ben gitmek istiyorum.sonuçta bundan sonra herşeyi bebekle yapmaya alışmamız lazım.sürekli eve tıkılınca da insan bunalıma giriyor.
Mrb annisler misafirler gitti oglusumuda emzirdim attım beşiğine dönencesine baka baka uyudu şimdilik ucuzlardan aldım borçtan belimizi dogrultamadikki çok üzülüyorum kızlar dua edinde araba satılsın esim götürdü bugün satmaya hayırlısı artık üstüne bide kayınvalidem gorumcemin oğlunun sünnetine bilezik yapalım ya cocuğa takı takmiyoda kızına kalın bilezik yapcakmis benden para istiyo lannnn bu ay bizim cebimizde kalan para 40tl faturaları ödemedik daha duşunun ve bebeğim var sınır krizi geçiriyorum artık galiba yine deli haplarima basliycam offff offff
günaydın kızlar ne zamndır bazı sorunlar yaşıyorum başımla ilgili başım dönüyor.. kafam sarhoş gibi oluyor sanki düşecekmiş gibi yürüyorum.. beynimde bi uyuşukluk war nasıl birşey olduğunu kelimelerede dökemiyorum, unutkanlık zatn hat safhada eşimle tartışmalarımız hep benim unuttuğum hesaplar, siparişler v.s yüzünden buna engel olamıyorum hatta bazen konuşurken cümleyi zor bitirmeme kadar gidiyor... eşim yorgunluktandır diyor bndede oluyo diyr.. dün akşam 11de yattım (eşimle dışarı çıkacaktık çok yorgunmuş caydı, boşuna annemler kalmış oldu) we sabah 9da yataktan kalktım kalktığımdan beri aynı sorun gözlerimin arkası dönüyo sanki başımda yine bi bulanıklık 10saate yakın uyumama karşın... bende hastaneden randewu aldım yarın sabah 8,45 nörolojiye görüneceğim.. umarım kötü bişey yoktur..
we bebeğiminde boynunun altı pişik olmuş durumda kıpkırmıı kremlerle geçirmiştim şimdi yine olmuş.. onada randewu aldım onuda götürücem hem bi tartıp bakarlar iyi olur..
Mrb annisler misafirler gitti oglusumuda emzirdim attım beşiğine dönencesine baka baka uyudu şimdilik ucuzlardan aldım borçtan belimizi dogrultamadikki çok üzülüyorum kızlar dua edinde araba satılsın esim götürdü bugün satmaya hayırlısı artık üstüne bide kayınvalidem gorumcemin oğlunun sünnetine bilezik yapalım ya cocuğa takı takmiyoda kızına kalın bilezik yapcakmis benden para istiyo lannnn bu ay bizim cebimizde kalan para 40tl faturaları ödemedik daha duşunun ve bebeğim var sınır krizi geçiriyorum artık galiba yine deli haplarima basliycam offff offff
Hasret bende de var o baş dönmeleri ve unutkanlık.Ben bunu gece 2-3 kez kalkmaya bağlıyorum...
ALLAH yardimciniz olsun cnm stres yapma hele emziriyosan cocugada gecer sinirli olur bak:)
ben kaynana derdii duymadim hic bide iyi ALLAH var ama senede 2 defa gidiyorm :) oda tatli oluo sanirimSinirlenmemek elde degil napayim kadın hergun bisiyle geliyo off az kaldı taşınıyorum burdan artık bunaldım hergun ağlıyorum esimi ogretti kavga ettim ki ben ve. Esim hc kavga etmezdik gorumcemin kocası kayınvalidem ikisinize oldurcm
ben de abd ye yerleşiyorum o zaman !!!!!!!ben kaynana derdii duymadim hic bide iyi ALLAH var ama senede 2 defa gidiyorm :) oda tatli oluo sanirim
ben kaynana derdii duymadim hic bide iyi ALLAH var ama senede 2 defa gidiyorm :) oda tatli oluo sanirim
Bizimki de es kaza emziği aldığı zaman 2dk sonra düşürüyo..ağlamaya başlıyo.. Bu emzikleri bebeklerin ağzında tutacak bi teknoloji geliştirmediler mi daha yahu!!bu emzikle uyutmak iyimi oldu ktümü olsu bilmiorumm..her emzigi agzından düşürmesinde uykus bölünüyo başlıyo mızıklanmaya..elini emsin diyo dr lar am onuda beceremiyo bütün parmaklarını sokuo agzına dei etcek beniiii
Benim karşımda oturuyo calisiyo 8-4,4-12 isten sonra bizde hep bir yılımız yeni. Doldu kociskomla özel diye bisi kalmadı hep temizde bizim araba gorumcemlerin orda garaja birakiyolarmis hep tabi eniştede hep kullanmış icine etmiş arabanın bizdede şirket arabası var bende kapımın önüne getirdim geberiyolar neden arabayı getirdim diye ayyy sınır seyler kafanızı ütülerin napayim sizinle paylasinca iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?