2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb annisler misafirler gitti oglusumuda emzirdim attım beşiğine dönencesine baka baka uyudu şimdilik ucuzlardan aldım borçtan belimizi dogrultamadikki çok üzülüyorum kızlar dua edinde araba satılsın esim götürdü bugün satmaya hayırlısı artık üstüne bide kayınvalidem gorumcemin oğlunun sünnetine bilezik yapalım ya cocuğa takı takmiyoda kızına kalın bilezik yapcakmis benden para istiyo lannnn bu ay bizim cebimizde kalan para 40tl faturaları ödemedik daha duşunun ve bebeğim var sınır krizi geçiriyorum artık galiba yine deli haplarima basliycam offff offff

doğru yaa salıncak baksam daha iyi olacak galiba.
Ben de anlayışla karşılıyorum. Zaten bunları en fazla 1 yıl kullanabiliyosun 9kg kapasitesi var..
Keşke böyle oyuncakları ikinci el alabileceğimiz bi yer olsa..

bende onu düşündümde benim kocanın da şöyle bir huyu var ikinci el almazmış efendim.senin bahsettiğin salıncak mesela sahibinden comda var 150 lira temizde görünüyor ama inat işte benimki.

ben o titresimli anakucagiini 30$ salincakta hediye geldi zaten 2.el ama burda sifiri da 70$ filan gerci araba icin olan anakucaklari da turkiyede pahaliymis burda onlarda 50 $ a bile var

ALLAH yardimciniz olsun cnm stres yapma hele emziriyosan cocugada gecer sinirli olur bak:)

herkese mehaba.öznurcum dönence sormuşşun ben chicco dan aldım çok güzel ve memnunum,hem kız hem erkek çocuklar için modeli var.bak resmine bu adresten bakabilirsin canım http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=14409

hiç sorma canım o üniforma ütüleme derdi bende de var.

olsun canım ucuz olsun zaten işini görsün yeter.kaynanan bilmiyormu durumunuzu niye böyle bişey teklif ediyor.sen sakin ol bak bebeğine yazık.
hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah biran önce düze çıkarsınız canım.

Hasret bende de var o baş dönmeleri ve unutkanlık.Ben bunu gece 2-3 kez kalkmaya bağlıyorum...

Canım bu bebek bizi de maddiyatta çökertti.. Biz de şimdi aynı şeyi konuşuyoduk.. Gönül herşeyi istiyor ama zor valla..

Hasret bende de var o baş dönmeleri ve unutkanlık.Ben bunu gece 2-3 kez kalkmaya bağlıyorum...

Bende de var o unutkanlık.. Ben de sebebi sezeryandan önce verdikleri narkoz sanıyodum.. Meğerse depresyon unutkanlık yapıyomuş bana..ınşallah sizinki öyle bişey değildir..

ALLAH yardimciniz olsun cnm stres yapma hele emziriyosan cocugada gecer sinirli olur bak:)

Sinirlenmemek elde degil napayim kadın hergun bisiyle geliyo off az kaldı taşınıyorum burdan artık bunaldım hergun ağlıyorum esimi ogretti kavga ettim ki ben ve. Esim hc kavga etmezdik gorumcemin kocası kayınvalidem ikisinize oldurcm

ben kaynana derdii duymadim hic bide iyi ALLAH var ama senede 2 defa gidiyorm :) oda tatli oluo sanirim

bu emzikle uyutmak iyimi oldu ktümü olsu bilmiorumm..her emzigi agzından düşürmesinde uykus bölünüyo başlıyo mızıklanmaya..elini emsin diyo dr lar am onuda beceremiyo bütün parmaklarını sokuo agzına dei etcek beniiii

ben kaynana derdii duymadim hic bide iyi ALLAH var ama senede 2 defa gidiyorm :) oda tatli oluo sanirim

Benim karşımda oturuyo calisiyo 8-4,4-12 isten sonra bizde hep bir yılımız yeni. Doldu kociskomla özel diye bisi kalmadı hep temizde bizim araba gorumcemlerin orda garaja birakiyolarmis hep tabi eniştede hep kullanmış icine etmiş arabanın bizdede şirket arabası var bende kapımın önüne getirdim geberiyolar neden arabayı getirdim diye ayyy sınır seyler kafanızı ütülerin napayim sizinle paylasinca iyi geliyo

slm kızlar kaç gündür doğru dürüst takip edemiyorum sizi.yarın ve cumartesi misafirlerim var valla belim koptu koşturmaktan
bugün de aşıya götürdüm kızımı ve genel kontrolüne doktora...ama aşıyı yapmadı sağlık ocağı.çarşamba açılıyomuş verem aşısı...

Bi teori geliştirdim, sizce şimdi havalar ısındığı ve bebekler de terlediği için daha sık mı emzirmek gerek?

Son düzenleme:
Bizimki de es kaza emziği aldığı zaman 2dk sonra düşürüyo..ağlamaya başlıyo.. Bu emzikleri bebeklerin ağzında tutacak bi teknoloji geliştirmediler mi daha yahu!!

Boşver caınm.. Hepsinin hesabını onlara vermek zorunda deilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…