2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman ona bişey olmasın ben razıyım herşeye.en son bu pazartesi gittiğimde 28 mm di canım.şimdi uzamıştır heralde bıcırımın boyu:ecrin_bebek:.

Bende SAT Tarihime göre 10+3 gözüküyorum bakalım dr'um ne diyecek haftaya cumartesi eğer doğruysa beraberiz.Bu aralar herkes kız olacak diyor hayır olsun bakalım basen göbek çıktı bile:))):1hug:
3

öncelikle ALLAH sağlıklı sıhatli nasip etsin canım sonra gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
cumartesi güzel haberlerini bekliyorum canm
cumartesi derken 22 si mi 29u mu CADIARZU

OFF,İşlerim çok yoğun.bugün izne ayrılacam oyüzden..iki hafta güzel bi evimde dinleneyim..neyseki evde net bağlı.yoksa sizsiz napardım bennnnnn:lepi: opuyorumnanaktan :1hug: :1hug:

kızlar ya geçmişi oku oku yetiştiremiyorum yaa,bir yandan da kalkıp oğlanla ilgileniyorum sonra geliyorum yine okumaya bir bakıyorum yine ilerlemiş,neyse okumiçam geçmişi,ben ortdan katılayım sohbete en iyisimi

kızlar ya geçmişi oku oku yetiştiremiyorum yaa,bir yandan da kalkıp oğlanla ilgileniyorum sonra geliyorum yine okumaya bir bakıyorum yine ilerlemiş,neyse okumiçam geçmişi,ben ortdan katılayım sohbete en iyisimi

valla aynen öyle oluyor canım ben de sabah oku oku bitiremedim boşver dal ortadan :roflol:

canım çok sağol.valla bende çok ağladım valla bir elim karnımda.bebişimden özür diledim ağlarken.kesinlikle haklıısn artık onlar var.herşeyim o benim.allahım korusun bebişlerimizi.

öncelikle ALLAH sağlıklı sıhatli nasip etsin canım sonra gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
cumartesi güzel haberlerini bekliyorum canm
cumartesi derken 22 si mi 29u mu CADIARZU

haftaya benim dr 'un prensibi ya ay sonunda çağırır yada ay başına yani hafta bitiminde çünkü aynı dr'uma ablamda gidiyor suan 7,5 aylık 2 bebeğini bekliyor erkek olacak .İlki kız ve ilk göz ağrımız bizim :)))

Ozaman demekki bizde bi sorun yoook :) gitmeye de gerek yok herhalde doktoraaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…