- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.841
yazcım çok geçmiş olsun ALLAHa çook şükür atlatmışsın canım :Saruboceq: anneler neler çekmezki yavrusu için yeter ki geçsin dimi canım :CüvCüv:
normalde benimde 4 eylülde dedi dr.ama benim bugün o tarafta bi işim vardı hazır gitmişken hadiii göreyim dedim attım kendimi hastaneye kaydirigubbakcemile3 iyi oldu ama çok rahatladım görünce...
bizimkisinin boyu 34,70 mm de onu merak ettim seninki kaç dicektim canım
Bende SAT Tarihime göre 10+3 gözüküyorum bakalım dr'um ne diyecek haftaya cumartesi eğer doğruysa beraberiz.Bu aralar herkes kız olacak diyor hayır olsun bakalım basen göbek çıktı bile:))):1hug:
3
bitanem benimkide önde gidiyor problem etme normal,benimki 5 gün öndeydi son gittiğimde
sağol canım içimi rahatlattın opuyorumnanaktan benim bıcır 2 gün önde ama bakalım ne olacak :ecrin_bebek:
ugeçmiş olsun canım neden ağırıyor ki acaba?banyo falan yaptıysan su mu kaçtı diyeceğim ama. zannetmiyorum canım bebişine bir zararı olsun.ama ilerler ve ağrı durmazsa bir göster istersen.
kızlar ya geçmişi oku oku yetiştiremiyorum yaa,bir yandan da kalkıp oğlanla ilgileniyorum sonra geliyorum yine okumaya bir bakıyorum yine ilerlemiş,neyse okumiçam geçmişi,ben ortdan katılayım sohbete en iyisimi
u
yok tatlım banyo yapmadım.geçmezse göstericem dr.boğazımda ağrıyor.yutkunurken.
canım çok sağol.valla bende çok ağladım valla bir elim karnımda.bebişimden özür diledim ağlarken.kesinlikle haklıısn artık onlar var.herşeyim o benim.allahım korusun bebişlerimizi.kıyamam sana ya ağlama canım benim.gerçi sana diyorum bende dün akşam barışmadan önce hıçkıra hıçkıra ağladım.hepimiz çok hassasız bu dönemde.keşke yaşanmasa böyle problemler ama oluyor işte.biz bebişlerimizi düşünelim onlar için sakin kalmaya çalışalım tatlım annelik böyle bişeymiş kendimden önce o geliyor valla.
OFF,İşlerim çok yoğun.bugün izne ayrılacam oyüzden..iki hafta güzel bi evimde dinleneyim..neyseki evde net bağlı.yoksa sizsiz napardım bennnnnn:lepi: opuyorumnanaktan :1hug: :1hug:
öncelikle ALLAH sağlıklı sıhatli nasip etsin canım sonra gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
cumartesi güzel haberlerini bekliyorum canm
cumartesi derken 22 si mi 29u mu CADIARZU
o zaman üşütmüşte olabilirsin canım dikkat et kendine.
canım çok sağol.valla bende çok ağladım valla bir elim karnımda.bebişimden özür diledim ağlarken.kesinlikle haklıısn artık onlar var.herşeyim o benim.allahım korusun bebişlerimizi.
valla canım tavuk yazısı bile miğdemi bulandırmaya yetiyor, uyku aynen o saatlerde bastırıyor, göğüslerim test yaptığmdan bu yana acıyor, şimdi 3 aylık olunca yavaş yavşa geçermiş renk değiştirmede başladı sanki.
ya kızlar yokmu 12.haftalık kimse.
Artık üzülmek ağlamak yokkk güzel annişlerlmaz:
canım tam 12 haftamısın?sen benden 4 gün öndesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?