2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin kayınvalidenin arkadaşları bugün gelmiyo muydu??
Kayseri'deki bütün sağlık ocaklarında verem aşısı çarşamba mı yoksa sen de mi Kızıklı sağlık ocağına gidiyosun???

Bizim ki bazen 2 elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.Çok komik oluyor)

cnm yaa sikaytci degilz anlat tabi icine dokmen lazim muhakkak

kızlar bebeklerimiz için oyuncaklar çok önemli.şu anda hareketli ve ses cıkaran şeyler ilgilerini çekiyor.dönence yada oyun halısı yada oyuncaklı ana kucagı gibi şeyler çok kullanışlı.ha bunlar tabi cok ucuz seyler değil.ekonomik olarak çıngırak,renkli halkalar filan alabilirsiniz.bi de bebeklerimize duyguları öğretmemiz gerkiyomuş.gülen ve aglayan surat çizip alt değiştirme ünitesinie ya da yatağının kenarına koymak gerekiyomuş.bi de biz gülümseyip bak mutluyum,sinirli bi yüz ifadesi yapp bak üzgünüm filan diyip mimiklerle oynamak gerkiyomuş.zaten benim kız koca insan gibi geliyo bana,herşeyi anlıyo.

Neden diceksin ilk bayramimizdi Ramazan bayrmjnda kocam evde kahvaltı yapalım dedi hep kayinvalidemde yemek yiyoduk borçtan dolayı neyse kocam evde yapalım dedi tamam dedim sonrada anneme gittik irfanda geldik kayınvalidemin elini öpmeye sürat yaptı

biz daha doğmadan ayarlamıştık tatili ETS'den,huysuz yada bi sounu olsa napardık bilmiyorum:)

Evet canım ya, geçen gün kızıma kendi esnemesinin taklidini yapıyodum.. Beni o kadar dikkatle izledi ki şaştım kaldım valla!! Bu dönemde bebekler mimikleri çok dikkatli takip ederlermiş.

ılk one anneme gittim çünkü koye hitcektik geç gdlcektik ondan neyse gorumceme gittik onlarida aldık koye gittik hamileyim bide üst üst binip gittik gorumcemin kocası neden kahvaltı evinizde yaptınız dedi ayıp ettin dedi bn sok oldum kocam istedi ondan benimde saf kocam hiç ses çıkarmadı

Bizim bebekler aynı gun dogmus bak sana sorabılırım bnm kızın 2. ayına kadar duzenlı sekılde gazıda cıkıyordu kakada yapıyordu ama artık 2 gunde 1 bu yuzdende cok huysuz sızdede oldu mu aynı sorun

aynen patır patır zıçan çocuk şimdi ıkına sıkına bi hal oldusempatiksalakcinni doktr 1 ay daha sabredeceksiniz dedi.fitil koyuyorum alışkanlık haline gelecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…