- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.421
slm kızlar kaç gündür doğru dürüst takip edemiyorum sizi.yarın ve cumartesi misafirlerim var valla belim koptu koşturmaktan
bugün de aşıya götürdüm kızımı ve genel kontrolüne doktora...ama aşıyı yapmadı sağlık ocağı.çarşamba açılıyomuş verem aşısı...
kaydirigubbakcemile3ben de abd ye yerleşiyorum o zaman !!!!!!!
bu emzikle uyutmak iyimi oldu ktümü olsu bilmiorumm..her emzigi agzından düşürmesinde uykus bölünüyo başlıyo mızıklanmaya..elini emsin diyo dr lar am onuda beceremiyo bütün parmaklarını sokuo agzına dei etcek beniiii
cnm yaa sikaytci degilz anlat tabi icine dokmen lazim muhakkakBenim karşımda oturuyo calisiyo 8-4,4-12 isten sonra bizde hep bir yılımız yeni. Doldu kociskomla özel diye bisi kalmadı hep temizde bizim araba gorumcemlerin orda garaja birakiyolarmis hep tabi eniştede hep kullanmış icine etmiş arabanın bizdede şirket arabası var bende kapımın önüne getirdim geberiyolar neden arabayı getirdim diye ayyy sınır seyler kafanızı ütülerin napayim sizinle paylasinca iyi geliyo
ayni durumdayiiimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu emzikle uyutmak iyimi oldu ktümü olsu bilmiorumm..her emzigi agzından düşürmesinde uykus bölünüyo başlıyo mızıklanmaya..elini emsin diyo dr lar am onuda beceremiyo bütün parmaklarını sokuo agzına dei etcek beniiii
Bizimki de es kaza emziği aldığı zaman 2dk sonra düşürüyo..ağlamaya başlıyo.. Bu emzikleri bebeklerin ağzında tutacak bi teknoloji geliştirmediler mi daha yahu!!
Bizim ki bazen 2 elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.Çok komik oluyor)
kizlar ben cikiyorum kahvalti hazirlamam lazim
Elleri çok lezzetli heralde annesi napsın dayanamıyodur... :))
Offf offf canım sikiliyo icim karardı bunaldım offff
Sıkma canını.Kocan uğraşsın anasıyla da kardeşiyle de...
Ay ne güzel!!! Biz kaç kez heveslendik tatile gitmeye, rezervasyon yaptırdık, ertelettik, iptal ettirdik.. Bizim kız sürekli kusup ağladığı için değil tatil, anneme bile zor gidiyorum ben..
Bebeğinin huzursuzluğu devam ederse yarım fitil verebilirsin canım..
Bi teori geliştirdim, sizce şimdi havalar ısındığı ve bebekler de terlediği için daha sık mı emzirmek gerek?
kızlar bebeklerimiz için oyuncaklar çok önemli.şu anda hareketli ve ses cıkaran şeyler ilgilerini çekiyor.dönence yada oyun halısı yada oyuncaklı ana kucagı gibi şeyler çok kullanışlı.ha bunlar tabi cok ucuz seyler değil.ekonomik olarak çıngırak,renkli halkalar filan alabilirsiniz.bi de bebeklerimize duyguları öğretmemiz gerkiyomuş.gülen ve aglayan surat çizip alt değiştirme ünitesinie ya da yatağının kenarına koymak gerekiyomuş.bi de biz gülümseyip bak mutluyum,sinirli bi yüz ifadesi yapp bak üzgünüm filan diyip mimiklerle oynamak gerkiyomuş.zaten benim kız koca insan gibi geliyo bana,herşeyi anlıyo.
Bizim bebekler aynı gun dogmus bak sana sorabılırım bnm kızın 2. ayına kadar duzenlı sekılde gazıda cıkıyordu kakada yapıyordu ama artık 2 gunde 1 bu yuzdende cok huysuz sızdede oldu mu aynı sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?