- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.441
aynen patır patır zıçan çocuk şimdi ıkına sıkına bi hal oldusempatiksalakcinni doktr 1 ay daha sabredeceksiniz dedi.fitil koyuyorum alışkanlık haline gelecek diye korkuyorum.
İlk one anneme gittim çünkü koye hitcektik geç gdlcektik ondan neyse gorumceme gittik onlarida aldık koye gittik hamileyim bide üst üst binip gittik gorumcemin kocası neden kahvaltı evinizde yaptınız dedi ayıp ettin dedi bn sok oldum kocam istedi ondan benimde saf kocam hiç ses çıkarmadı
Eve geldik kayinvalidemde yemek yiceklermis hepsi oraya çıktı bm sinirden eve geldim kocam gelmiyo aradım geldi bı kavgaya tutuştuk anlatamam babamlar geldi onlara hiç bisi demedim Abi'm gorumcemin kocasını aradı abi niye gittiniz otururduk dedi biz haticedeyiz dedi telefonu bana verdi ve B'nde belli etmemek için enişte niye gittimiz dedim bana kızım sen terbiyesizlik yaptın yapmiycaktin boyle dedi kapadım babamlarin yanında sustum bu yüzden kocama hep kizginim onların yanında beni savunamiyo susuyo napayim kızlar
Huzurluyum ama yerden bitme cadaloz kaynanam kocama öğretmiş gecen tartıştık gorumcemin oğlunun sünneti var bende dedimki o adamın hattına ben arabamı susletmiycem dedim oda ablamın acısından bak diyo hayır dedim neyse kocam bana diyoki annemle ilgilenemez olduk sen annemle ev gezmelerine gitmiyon len dangalak annen hep bizde bn yeni dogum yaptım zaten bir yıllık evlyim hemn hamile kaldım ve düşük oluyodu hep evde yattım isede gitmedim erken dogum oldu bn sevmiyorum gezmeyi anası ogretmisya
Canım senin kayınvalidenin arkadaşları bugün gelmiyo muydu??
Kayseri'deki bütün sağlık ocaklarında verem aşısı çarşamba mı yoksa sen de mi Kızıklı sağlık ocağına gidiyosun???
Kocam biliyo canım ama anası öğretti yaSen doğum yüzünden gidemediğini söyleyince ne dedi peki eşin?
birkaç kişinin manisi çıkmış ta cumaya ertelediler canım.ben de mecburen doktor kontrolünü bugüne aldım.sağlık ocağı fevzi çakmaktaki.bu arada can özoğluna götürdüm,ibni sina hastanesine.çok memnun kaldım ,çok ilgili bir doktor..sevdim ben...ona devam etcem artık...
Biz de haziran sonu bodruma gideceğiz ama korkuyoruiz çocuk durmaz diye acaba iptal mi etsek diyoruz.En kötü ihtimal odada otururuz heralde
Ben de anlayışla karşılıyorum. Zaten bunları en fazla 1 yıl kullanabiliyosun 9kg kapasitesi var..
Keşke böyle oyuncakları ikinci el alabileceğimiz bi yer olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?