2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de es kaza emziği aldığı zaman 2dk sonra düşürüyo..ağlamaya başlıyo.. Bu emzikleri bebeklerin ağzında tutacak bi teknoloji geliştirmediler mi daha yahu!!

ben geliştireceğim yakında adı da "koli bandı" :roflol:

offf annecikler bugün çok yorucu bir gün geçirdim. benim sevgili kocam bugün geleceğini söylediği için doktordan kendim için randevu almıştım geçmeyen alerjim yüzünden. kocam gelemedi her zamanki gibi ben kalım ortada. koydum benim sıpayı kangurusuna dolmuşa bindim hastaneyue gittim. muayene oldum (bebeği doktorun sekreteri tuttu) sonuç: stress.. yani kaynanamı yolarsam iyileşebilirim. bir sürü acayip ilaç yazdı. raporumu uzattırdım. artık bu dönemi kapattım. eylüle kadar evdeyim. neyse hastanede herkes ay ne küçük falan filan maskot olduk bir anda. çocuk doktorunda falan her taraf çocuk oluyor. dermatolojide çocuk olmayınca millet çıldırdı. dönüşte de baktım kızım uyuyor. daldım alışveriş merkezine. venice'de yüzde 70 indirim varmış. kızıma bir elbise ve pantolon aldım sadece 13 liraya. çokk güzeller.. giydirmek için sabırsızlanıyorum. yahu bu kanguru ne kullanışlı bir şeymiş. bilsem bebek arabasına o kadar para vereceğime en kalitelisinden kanguru alırdım.sardım battaniyeyi de etrafına ne rüzgar yuttu ne bir şey. ben de para çıkarırken falan pek zorlanmadım.

KIZLAR BU ARADA BU PAZAR BıZıM EVLıLıK YILDÖNÜMÜMÜZ AZ KALSIN UNUTUYORDUM. BUGÜN HATIRLADIM. NE ALAYIM BEN SEVGıLı MEŞE ODUNUMA?
BU ARADA UMARIM ıYı BıR ŞEY ALIR YOKSA BU SEFER KIYAMET KOPARRR!!! klava: kaydirigubbakcemile

ay herkese merhaba herkesiyidir umarım geçmişe bir bakayım dedim yaklaşık55 sayfa olmuş okuyacak zaman yok. CERENCıM erkeğe hediye almak çokzor ya nebileyim parfüm falanal.
KIZLAR KAKA SORUNUNDAN BAHSETMıŞıNıZ BENıMKıNıN GÜNDE 3 KEZ FALAN YAPTIĞI OLUYO VALLA.

bugün giremedim pek amma kynatmışsınız he oku oku bitiremedim.. kocam yine terelellileri üstünde ben yine bir siparişi unuttum we adam bizden su alımını kesmiş:1no2: ben ewe indim 2saate yakın uyumuşum we beni kaldırmadıkafamçokkarıştı sonra yanına geldim sırnaştım yemek yermisin dedim git başımdan bu saattemi aklına geldi falan dedi bıktım dedi sizle uğtraşmaktan dükkanı satıyorum ne werirlerse benim işim war.. sende çocuğu anana bırak git çalışta aklın başına gelsin dio bana( alışmışlar ailecek karı çalıştırmaya) ewde otursak batarız bunlara:umursamaz: neyse söylendi söylendi defoldu gitti ama işe gitmesi lazımdı giyinmedi üniformasını nereye gitti ki:uhm:
hatçe sölesnee kaynana hamgi parayla die? allahım ya delilermi ne zaten kıla boğuluyoz de.. yeter artık
Bi teori geliştirdim, sizce şimdi havalar ısındığı ve bebekler de terlediği için daha sık mı emzirmek gerek?
kesinlikle canım zaten su ihtiyaçlarınıda memede karşıladıklarından daha sık emzirmek gerekiyor.
kim dio görümcenin kocası mı sana sn terbiyesizlik yaptın diyo? anlamadım..
bnde artık midahale etmemye çalışıyorum ilk zamnlar fitil atıyordum ama şimdi karışmıyorum 3 gündür her sabah uyandığında kaka yapıor:) saati bile belli:)))
ne die şüpheleniosun.. canım ya çok yazık kocan tam bi ana delisi.. bizimkinin ailesi warya bide iyi olsalar benim eşimde çok afedersiniz onların b.kunu yer allahtn her adımları bir wukuat.. bizimkilerde düğünümüze bile gelmemişlerdi, abisiyle eşimin küslüklerini bahane edip barışmazsan gelmeyiz dediler eşimde gelmezseniz gelmeyin dedi we gelmediler... buna rağmen benim maloz kocam getirdi babasını soktu içimize ama işte çok geçmeden gol gol üstüne gol yiyerk yine uzaklaştı onlardan bakalım yine ne zamn bi olayla karşıma çıkacaklar bekliorum sabırlaÇok üzgünüm çoook

hıhh bnde ıphone bekliodum ama doğum günümü akşam 10da arayıp kutladı işten izin alıp geldi beni yemeğe çıkarmaya bide çakma prada çanta gitmiş almış

ceren oncelikle kangurun hangi marka canim?
sonralikla alma kis hediye falan aklinialirimsmile

biri kanguru mu dedi???
benim kız sevmiyor kangurusunu yaaa ((
oto koltuğunu alırken hediye verdiler...kraftın kangurusu bel boyun desteği var ama benim kızım
kucakta durmayı sevmediğinden olsa gerek kanguruyu da sevmedi sanırım..
ya da erken henüz 4 aydn sonra öneriyorlaro zman tekrar deneyeceğim....

gız OCD,
deri çanta alayım diyorum şu omza asılanlardan nasıl?
bıktım ben adamın telefonunu cüzdanını taşımaktan hem iyi olur

kucakta durmayı sevmeyen bebek :1shok: amanın bacım o ne güzel huymuş öyle..
bizimki sırtı yer gördüğü an başlıyor bağırmaya. arabayı sevmiyor. araba boş geziyor bizimki kucakta. araba da benim çantaları poşetleri taşıyor :roflol:
o kraftın kangurusu nasıl? rahat bir şey mi? ben sevdim bu kanguru işini daha kalitelisini almayı düşünüyorum. ama 150-200 lük bir şey alırsam kocam beni boşayabilir artık alsanaalsanasmile

ay ne bileyim pek bir nazlı azıcık mıncıkladım mı sıkılıyor hiç hırpalatmıyor kendini ki ben azıcık öyle severim..yattığı yerde çok mutlu gülücükler saçıyor kucakta sadece dolaşırsa duruyor o da kısa süreli...bu model 60-70tl arası sanırım..hediye verdiklerinde değerine bakmıştım ama tam hatırlamıyorum çok güzel kullanışlı...güzel destekliyor...ama bizim kız sevmiyo ya da ben yanlış zamanlarda koydum çünkü çıkarınca ya emdi ya uyudusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dışarı çıkarken kullanmadık hiç...zaten bir kez çıktıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benimki de illa ki burnunu bir yere gömecek öyle uyuyacak. bugün gömdü burnunu benim koca göğüslerimin arasına ohh... uyudu uyudu durdu çok rahat ettim maaşallah. ben evde iş de yapıyorum kanguruyla. ama benimki boyuna fazla ağırlık veriyor. daha kaliteli bir şey arıyorum. bu modeli ben 40 liraya buldum nette. bakalım kocişle konuşayım. önce 200 lük aldırmayı denerim olmazsa bu... sempatiksalakcinni

hehe süpermiş...:) ben şunu çok beğendim zuzun süreli kullanacaksan bunu da bir düşün derim:)fiyat olarak ikisinin arası:)
http://urun.gittigidiyor.com/KRAFT-BEBEK-KANGURU-AMBALAJSIZ_W0QQidZZ22248610

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…