- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.481
aslında chicco'nun fabrika satış mağazaları çok ucuzmuş. burada var mı bilmiyorum.
lmaz:
izin rapor işlerini ne yaptın?
ben 40 gün rapor aldım yılı kapattım...
hayırlı olsun..darısı başıma:)
31inde bitiyor iznim..başlayıp aynı gün ilişik kesicem anadolu lisesine geçiş için ilçeden il merkezine geleceğim için normalde 15 gün meyil müddetim olması lazım...işlemler geç yapıldığı için bu hakkımı kullandırmazlarsa rapor alıcam ben de...kullanabilirsem zaten karne gününe kadar neredeyse vaktim oluyor liselerde de seminer yok...bakıcam duruma göre ama inş.aksilik olmaz hayatta gitmem gerekirse aylıksız izin alırım
milli eğitim 10 günden fazla rapor kabul etmiyomuş,20 günlük raporumu kabul etmediler.10 günlük aldım artık.sonrası içinde ücretsiz izin alıcam 1 temmuza kadar.
canım iliçi tayinlerinde meyil müddeti yok. illerarasında var. hatta il içi yer değiştirmede aynı gün görevden ayrılıp göreve başlaman lazım yoksa müstağfi sayılıyorsun. ama rapor alırsın lisede de seminer yok. bir aksilik çıkacağını sanmıyorum.
aynı belediye sınırlarındaysa aynı gün başlanıyor ama farklıysa 15 gün süresi var...657 öyle diyor işlemleri izin sonrasına bırakmak için dilekçe yazarken bakmıştım..
canım ben geçen yıl eş durumu tayini oldum ilçeler arası bana neler yaşattılar... gerçi milli eğitim bu her uygulama keyfi..
ben geliştireceğim yakında adı da "koli bandı" :roflol:
offf annecikler bugün çok yorucu bir gün geçirdim. benim sevgili kocam bugün geleceğini söylediği için doktordan kendim için randevu almıştım geçmeyen alerjim yüzünden. kocam gelemedi her zamanki gibi ben kalım ortada. koydum benim sıpayı kangurusuna dolmuşa bindim hastaneyue gittim. muayene oldum (bebeği doktorun sekreteri tuttu) sonuç: stress.. yani kaynanamı yolarsam iyileşebilirim. bir sürü acayip ilaç yazdı. raporumu uzattırdım. artık bu dönemi kapattım. eylüle kadar evdeyim. neyse hastanede herkes ay ne küçük falan filan maskot olduk bir anda. çocuk doktorunda falan her taraf çocuk oluyor. dermatolojide çocuk olmayınca millet çıldırdı. dönüşte de baktım kızım uyuyor. daldım alışveriş merkezine. venice'de yüzde 70 indirim varmış. kızıma bir elbise ve pantolon aldım sadece 13 liraya. çokk güzeller.. giydirmek için sabırsızlanıyorum. yahu bu kanguru ne kullanışlı bir şeymiş. bilsem bebek arabasına o kadar para vereceğime en kalitelisinden kanguru alırdım.sardım battaniyeyi de etrafına ne rüzgar yuttu ne bir şey. ben de para çıkarırken falan pek zorlanmadım.
KIZLAR BU ARADA BU PAZAR BİZİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ AZ KALSIN UNUTUYORDUM. BUGÜN HATIRLADIM. NE ALAYIM BEN SEVGİLİ MEŞE ODUNUMA?
BU ARADA UMARIM İYİ BİR ŞEY ALIR YOKSA BU SEFER KIYAMET KOPARRR!!!klava: kaydirigubbakcemile
abide gul ve gulcan ay kim arkadaslar? yani burdaki nickleri nedir ?
gız OCD,
deri çanta alayım diyorum şu omza asılanlardan nasıl?
bıktım ben adamın telefonunu cüzdanını taşımaktan hem iyi olur
nasıl kabul etmez.. izin yönetmeliği diye bir şey var.. 20 gün raporu uzmandan alman lazım.. ikinci yirmiyse heyet raporu alman lazım ama... sağlık ocağından falan alamazsın... sen nereden aldın?
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,bizim kız uyumuyordu da gece gündüz,mahvetti beni ya :))
bu arada emziğe alıştırdım 2 gündür ama vicdanım rahat değil kötü bişey mi yapıyorum diye,ama emziği aldığından beri rahatım daha erken uyuyor gündüzleri uyuyor,bende dinlenmeye başladım yoksa hastanelik olacaktım sütüm kesilecekti uykusuzluk ve yorgunluktan(
günaydın aşklarrr...dün anneme gittik gene bi kavga edip cekip geldim evimeeeee!!!!!!!!!!!bi daha gitmiycem en azından ara vericem derken arkadaşın nikahı cıktı mecburen yagmur u ona bırakmam lazım...yaw bi mudahale etmeyin da bana bu cocugun anası benim ya benden iyi kimse düşünemez onu..sabah sabah gene atacak şartellerimalsanaalsanasmile
günaydın aşklarrr...dün anneme gittik gene bi kavga edip cekip geldim evimeeeee!!!!!!!!!!!bi daha gitmiycem en azından ara vericem derken arkadaşın nikahı cıktı mecburen yagmur u ona bırakmam lazım...yaw bi mudahale etmeyin da bana bu cocugun anası benim ya benden iyi kimse düşünemez onu..sabah sabah gene atacak şartellerimalsanaalsanasmile
bende kırılıyorum bi susuyorum iki susuyorum ianaki artık baktım kendim şişiyorum sinirden..bide ben bişey yaparken kimse bana müdahale etmiycek annem bile olsa bu cene durmuyo cok kuvvetli bi çenesi var..ewet sonunda gene ben üzülüyorum ama nekadar yumusak olursam oderece karışacak bana..inanın yagmur büyüdügünde yaw ananem beni ne kadar düşünüyo anneme bak peehh!!! deyip onunla ilgilenmedigimi düşünecek..bana zıt alıcak annem böle yapmaya dewam ederse..ben rahat bi insanım bi okadarda bebegimin üstüne düşerim ama annem yok üşütecek yok bilmem ne..okadar sakınmak istemiyorum ben sakınan göze çöp batar..onlardada bi panik bi canı tezlik..ay sıkıldım artıkkız ebru yapma annene böyle.bende senin gibiydim ama firenliyorum kendimi.çünkü sonra yine ben üzülüyorum.oğlum anneannesine her gittiğinde bir vukuatla gelir.onlar her dediğine evet dedikleri için.bir gün çamura bulanır,bir gün çikolataları basar ağzına gelir,...gibi gibi....biz de bu yüzden tartışırdık...ama alınıyolar çok...artık bişey demiyorum napıyım.sonuçta seninde dediğin gibi yine onlara muhtacız..ilk yardımcılarımız onlar...belli etmiyorm kendine ama ben acayip kırgınım anneme.bu doğumumda hiç yanımda olmadığı için...
artık kimseyi tınmıorum kayınvalde bile olsa lafı yer oturur aşşagı!!delirrtiler beni volla ben böle bi cirkef degildim yaw..:asigim:Ayyyy banada kayınvalidem yapıyor aynı seyi bazen bizde kalıyor ya kızım aglasın istemiyorum yemin ederim kadın hazırda bekliyor sanki kapıyı falan calmadan dalıyor yatak odamıza ama daha ağlar ağlamaz yaaa bir dur dimi ama niye aglar ya emziricem yada altını acıcam bııktıııııııım bu kadından
ay ewet çarşıda pasajda orginal çakma çanta satan bi mağaza war ordan almış.. orginalle birebir ama çakma işte çakmaaaaaaa:dilcikar:kız o prada çakma mı çıktı!!! kırsaydın kafasını!!
odun bunlar odun!!!!!!!
ya onu bnde baktım ama çok kullanışlı gellmedi bnada lazım aslında malum dükkanda emziriyorum sürekli olmuyo şalla battaniyeyle falan.. aynı zamnda elleri koları klullanmam lazım malum telefonda çalıyo o sırada nasıl eller serbest modu war mıkaydirigubbakcemile3 çocuu rahat görüyomusun?hımmm kızlar ben bir de bugün emzirme önlüğü aldım. müthiş kullanışlı bir şey..
artık park bahçe demem emziririm...
günaydın şekercan annemden yana bnde muzdaribim dün gidip danino benim yoğurdum almış onu wermiş biraz cerene.. gördüm paketi bağırdım çağırdım tabi nolmuş diyor çocuk boğazlı bırk yesinalsanaalsanasmile deli olmamak mümkün değil napıcam bilmiyorum.. bir daha fırsat wermicem ama bu sondu.. bebeğimle digitale çıktık 6100gr göründü:lepi: hadi 100-200 hata esek 5900-6000 olmuş yawrukuşum..günaydın aşklarrr...dün anneme gittik gene bi kavga edip cekip geldim evimeeeee!!!!!!!!!!!bi daha gitmiycem en azından ara vericem derken arkadaşın nikahı cıktı mecburen yagmur u ona bırakmam lazım...yaw bi mudahale etmeyin da bana bu cocugun anası benim ya benden iyi kimse düşünemez onu..sabah sabah gene atacak şartellerimalsanaalsanasmile
kızlar nabersiniz sonunda internetim oldu..hepinizi çok özledim,sonra uğrayacağım yine,şimdi ufaklık drmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?