- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.801
ben 6. aydan sonra düşünüyorum geçirmeyi belki ozaman bile erken bana göre veya bazılarına göre çok geç.düşünsene gece kaç kez kalkıyo emziriyosun yanındayken hemen al emzir yatırmerhaba arkadaşlar geçmişi okudum ..Uykusuzluk problemleri sanırım liste başı..Bizimkide gündüz az uyuyor gecede hep yakın saatlwde kalkıyor.02.00 - 05.00 ve sabah 08.00 babasını geçiriyor.. Gündüz az uyuyor.. Ama neşesi yerinde ben bu kadar uykuyla ayakta duramazken ilginç.. Siz bebeklerinizi kendi odalarına geçirdinizmi ? Hala odanızdamı? ben geçirmeyi istiyorum ama biz 2 ay 5 günlüğüz.Sizce erkenmi?
Allah allah ben hiç öyle sıkıntı yaşamadım.4 numara bez al küçük paketlerinden bir dene ...ama baçak arasına geniş gelirse kullanma derim.babaklarının arası ayrılmasın çoçuğun...Ben bezde 3 numaraya geçtim hiç memnun değilim. Yanlardan kaka kaçırıyor.. Kıyafetleri kaka olyor. Akıtmaktan canım çıktı.. ' numaraya geçsemmi ? Kilosu 6 buçuk civarı...
ben 6. aydan sonra düşünüyorum geçirmeyi belki ozaman bile erken bana göre veya bazılarına göre çok geç.düşünsene gece kaç kez kalkıyo emziriyosun yanındayken hemen al emzir yatır
ben geçirmedim 6 aylık falan geçirmeyi düşünüyorum...
benimkide bu gün çok iştahsız sabahtan beri hiç mamasını bitirmedi,20 gr falan içip uyuya kalıyor...en fazla 100 gr falan içmiştir sabahtan bu yana...CADIARZU
koyuyorum çanım fayda etmedi hiç,dr miz duphalac diye bir yağ verdi onunla çıkıyor...kayısı suyu falanda içirtti en başlarda fayda etmeyine sadee bu ilaçı kullanıyorum şimdi...
şimdi senin için bir kitaba baktım,annelik ve bebk bakımı diye
oda diyorki,kusuyor ve halsiz gözüküyorsa,yeşilimsi sarı renkli kusmuk varsa,6 saattir sık sık kusuyorsa,su kaybı belirtileri östeiyorsa dr ye götürün...
ne yapılmalı kısmındada bebeğe bol su verin veya anne sütü.diyor,su kaybı yaşaması için
köpüklü,asidik dışkı çoçuğun sütü yeterine sindiemediğini gösterirmiş...
merhaba arkadaşlar geçmişi okudum ..Uykusuzluk problemleri sanırım liste başı..Bizimkide gündüz az uyuyor gecede hep yakın saatlwde kalkıyor.02.00 - 05.00 ve sabah 08.00 babasını geçiriyor.. Gündüz az uyuyor.. Ama neşesi yerinde ben bu kadar uykuyla ayakta duramazken ilginç.. Siz bebeklerinizi kendi odalarına geçirdinizmi ? Hala odanızdamı? ben geçirmeyi istiyorum ama biz 2 ay 5 günlüğüz.Sizce erkenmi?
ebru işine karışmak gibi olmasın amaaptamilin her çeşidi kabız yapıyo.ben her mamayı denedim.aptamil pre bebek 3200 geçincedoyurmuyo bire geçiyosun hipide denedimhero baybyide similac denesene anne sütüne en yakın mamaymış ayrıca puf et ve şişkinlik yapmıyo ben hem emziriyorum hem ondan veriyorum gayet memnunum görüşürüz kızlar
Sağol canım ilgin için:1hug: Kusmuk rengi normal canım beyaz ve kesik kesik kusuyor. Hiç öyle halsiz de görünmüyo hatta herzamanki huysuzluğuna göre bugün epey neşeli. Sabah 10 itibariyle kusmaya başladı. Az evvel rezenesinden azıcık içti ve uyudu. Bakalım uyanınca da devam ederse götürürüm doktora canım. Çok sağol
Canım sen ağladığında sesine uyanabileceğinden eminsen ve de gecede birkaç kez odadan odaya taşınmayı göze alıyorum diyorsan erken değil. Bu işin erkeni geçi yok ki zaten. Bazısı ilk günden ayırıyo bazısı da gece ordan oraya gidip durmayayım diye tembelliğinden emdiği sürece aynı odada yatırıyobilmiyorumkismile
Sağol canım ilgin için:1hug: Kusmuk rengi normal canım beyaz ve kesik kesik kusuyor. Hiç öyle halsiz de görünmüyo hatta herzamanki huysuzluğuna göre bugün epey neşeli. Sabah 10 itibariyle kusmaya başladı. Az evvel rezenesinden azıcık içti ve uyudu. Bakalım uyanınca da devam ederse götürürüm doktora canım. Çok sağol
Canım sen ağladığında sesine uyanabileceğinden eminsen ve de gecede birkaç kez odadan odaya taşınmayı göze alıyorum diyorsan erken değil. Bu işin erkeni geçi yok ki zaten. Bazısı ilk günden ayırıyo bazısı da gece ordan oraya gidip durmayayım diye tembelliğinden emdiği sürece aynı odada yatırıyobilmiyorumkismile
arkadaşlar manuel pompa kullanan var mı????ben de wee marka dandik bir tane var sanırım tam oturmuyor hava alıyor denedim sağamadım...haftaya pazartesi iznim bitiyor okulda göeve başlama işlemeleri fala var aynı gün ya da ertesi gün rapor alıp gitmeyeceğim ama ben işlerimi yaparken babası bakacak...süt bırakmam lazım...dün akşam o pompayla yarım saatte zor 30 ml çıktı..elimle bile daha çok çıkıyor...
ne marka alayım bilgisi olan var mı????
geçmiş olsun canım inş. rezene rahatlatır benimkinede rezenesini verdim 1 saatte yakın yatağında tek başına yatıyor emziği ağzında yarı uyuyor yarı uyanık ilk defa böyle büyüyor her geçengün huy değiştiriyor ....
slm kızlar bebekten zor giriyorum yazdıklarınızı okudum ben galiba yanımdan hiççççç ayıramayacagım :))))) aslında yapabilirsek 4.aydan ititbaren ayrı odaya gecirebiliriz ama ben 8-9 aydan önce geciremeyeceğim .bi de ben oğluma hic rezene cayı,su falan vermiyorum sizce vermelimiyim rezene cayının belli bi markası varmı?
arkadaşlar manuel pompa kullanan var mı????ben de wee marka dandik bir tane var sanırım tam oturmuyor hava alıyor denedim sağamadım...haftaya pazartesi iznim bitiyor okulda göeve başlama işlemeleri fala var aynı gün ya da ertesi gün rapor alıp gitmeyeceğim ama ben işlerimi yaparken babası bakacak...süt bırakmam lazım...dün akşam o pompayla yarım saatte zor 30 ml çıktı..elimle bile daha çok çıkıyor...
ne marka alayım bilgisi olan var mı????
slm kızlar bebekten zor giriyorum yazdıklarınızı okudum ben galiba yanımdan hiççççç ayıramayacagım :))))) aslında yapabilirsek 4.aydan ititbaren ayrı odaya gecirebiliriz ama ben 8-9 aydan önce geciremeyeceğim .bi de ben oğluma hic rezene cayı,su falan vermiyorum sizce vermelimiyim rezene cayının belli bi markası varmı?
Arkadaşlar Fatma Küpelinin buradaki nicki nedir bilen var mı?
Bir de Abide Gül Altın ve Dİlşad Domaç Karataş???
slm annişler nasılsınız? fatma küpeli seyyaltaner dilşad domaç karataş dila digerini hatırlayamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?