2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrlcim çok kusuyosa doktoruna bir danış istersen şurup falanverip kesiyolar kusmayı üşütmedende olmaya bilir yanibenim klavyeninde space tuşunu koparmış kızım boşluksuz yazıyorum bazen

benim kız da uyandı kucağımda bil. bakıyo..zaten tv izliyo açık bulursa şimdiden başladı...baktırmıyorum ama kafa sağa sola dönüp duruyorsempatiksalakcinni
bir de kızım dün tamamen bilinçli bir şekilde bana cevaben sesli güldü çok mutlu oldum....

yahı bnim bu oğlan altını açtımmı bir mutlu oluyo bir mutlu oluyo...hiç kapatasım gelmiyor altını...etrafımı batırmayaçak olsa bırakıçam ama...

benimkide 2 haftadır kıkırdıyo.ben ona konuşunca oda bana konuşuyor..gel gel yaptığım zaman heyeçenlanıyor....bugünde balonla oynamaya başladı...balonu şişirip ona tuttugum zaman yakalamaya çalışıyor..eliyle vuruyor falan..çok hoşuna gitti,,sizde oynatın bebişleri balonla belki hoşlarına gider...

Son düzenleme:
Ben de o aylara yada bolara hiç bakmıyorum. Zira hiç uymuyo. Zaten bi bakıyosun 3 ay için yazanlar bazı 6 ay için yazanlar ile aynı boykafamçokkarıştı Siz göz kararı alın giysilerikaydirigubbakcemile3

ben de genelde öyle yapıyorum ama hediye gelenleri ayları büyük diye kenara kaldırmıştım dün bir baktım olmuyolar üzüldüm walla...6ayı beklesen ne olurdu bilmemsempatiksalakcinni

öylemi,desene kiloları bile uyumla,alıçam ya ben senin kızı

damadım yakışıklı zaten veririm tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımızda ok güzel çanım,güzel bir çift olurlar...

mrlcim çok kusuyosa doktoruna bir danış istersen şurup falanverip kesiyolar kusmayı üşütmedende olmaya bilir yanibenim klavyeninde space tuşunu koparmış kızım boşluksuz yazıyorum bazen

Canım doktorumuz da çok ilgili ya, arasam kesin hiçbişi olmaz annesi ne panik yapıyosun dicek:umursamaz: Az evvel altına yaptı, rengi normaldi ama köpüklüydü. Bakalım rezene falan rahatlatmazsa ararım doktoru canım. Aslında keyfi de gayet yerinde. Genelde huysuz olduğu halde bugün pek neşeli. Bi yandan gülüyo bi yandan kusuyokaydirigubbakcemile3 İnş. rezene iyi gelir bakalım

Maşallah ona, canım benim yaa

Oyy, benimki de o çağlara gelsin artık yaa. Onunla konuşmamdan çok hoşlanıyo gülücükler atıyo ama henüz elini falan uzatmıyo ve de sesli gülmüyo. Ayrıca benimki de altının açık olmasına bayılıyo. Ağlıyorsa çoraplarını çıkardığım an anlıyo altının açılacağını ve gülücükler saçmaya başlıyokaydirigubbakcemile3

benim oğlanda açık mış kızlar bende kaçıyorum şimdilik.

Ben de oğluşun rezenesini içirmeye çalışayım.benim velet emzik tutmadığı gibi biberon da tutmuyo. Kaşıkla verince de yarısını geri çıkarıyo sıpa

Ebrucum kabızlık problemım var bebekte demıŞsın mamasının ıÇıne bır Ç.ay kaŞıĞı arı zeytın yaĞı koysana

koyuyorum çanım fayda etmedi hiç,dr miz duphalac diye bir yağ verdi onunla çıkıyor...kayısı suyu falanda içirtti en başlarda fayda etmeyine sadee bu ilaçı kullanıyorum şimdi...

şimdi senin için bir kitaba baktım,annelik ve bebk bakımı diye
oda diyorki,kusuyor ve halsiz gözüküyorsa,yeşilimsi sarı renkli kusmuk varsa,6 saattir sık sık kusuyorsa,su kaybı belirtileri östeiyorsa dr ye götürün...
ne yapılmalı kısmındada bebeğe bol su verin veya anne sütü.diyor,su kaybı yaşamaması için

köpüklü,asidik dışkı çoçuğun sütü yeterine sindiemediğini gösterirmiş...

benimkide emzik tutmuyor ama alıştırmaya çalışıyorum..zor oluyor yoksa,büyükte almaıştı ordan biliyorum..ağlamyı kesiyor biraz...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar geçmişi okudum ..Uykusuzluk problemleri sanırım liste başı..Bizimkide gündüz az uyuyor gecede hep yakın saatlwde kalkıyor.02.00 - 05.00 ve sabah 08.00 babasını geçiriyor.. Gündüz az uyuyor.. Ama neşesi yerinde ben bu kadar uykuyla ayakta duramazken ilginç.. Siz bebeklerinizi kendi odalarına geçirdinizmi ? Hala odanızdamı? ben geçirmeyi istiyorum ama biz 2 ay 5 günlüğüz.Sizce erkenmi?

Ben bezde 3 numaraya geçtim hiç memnun değilim. Yanlardan kaka kaçırıyor.. Kıyafetleri kaka olyor. Akıtmaktan canım çıktı.. ' numaraya geçsemmi ? Kilosu 6 buçuk civarı...

ben geçirmedim 6 aylık falan geçirmeyi düşünüyorum...

benimkide bu gün çok iştahsız sabahtan beri hiç mamasını bitirmedi,20 gr falan içip uyuya kalıyor...en fazla 100 gr falan içmiştir sabahtan bu yana...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…