- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.781
cidden ya...ne saçma...6aylık kıyafet giymeleri için ortalamanın bayağııı üstünde olmaları lazım...garip...bu arada bizim bıdıklar aynı kiloda doğmuşlar:)
Ben de o aylara yada bolara hiç bakmıyorum. Zira hiç uymuyo. Zaten bi bakıyosun 3 ay için yazanlar bazı 6 ay için yazanlar ile aynı boykafamçokkarıştı Siz göz kararı alın giysilerikaydirigubbakcemile3
Ben de o aylara yada bolara hiç bakmıyorum. Zira hiç uymuyo. Zaten bi bakıyosun 3 ay için yazanlar bazı 6 ay için yazanlar ile aynı boykafamçokkarıştı Siz göz kararı alın giysilerikaydirigubbakcemile3
öylemi,desene kiloları bile uyumla,alıçam ya ben senin kızı
ben de genelde öyle yapıyorum ama hediye gelenleri ayları büyük diye kenara kaldırmıştım dün bir baktım olmuyolar üzüldüm walla...6ayı beklesen ne olurdu bilmemsempatiksalakcinni
damadım yakışıklı zaten veririm tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mrlcim çok kusuyosa doktoruna bir danış istersen şurup falanverip kesiyolar kusmayı üşütmedende olmaya bilir yanibenim klavyeninde space tuşunu koparmış kızım boşluksuz yazıyorum bazen
benim kız da uyandı kucağımda bil. bakıyo..zaten tv izliyo açık bulursa şimdiden başladı...baktırmıyorum ama kafa sağa sola dönüp duruyorsempatiksalakcinni
bir de kızım dün tamamen bilinçli bir şekilde bana cevaben sesli güldü çok mutlu oldum....
yahı bnim bu oğlan altını açtımmı bir mutlu oluyo bir mutlu oluyo...hiç kapatasım gelmiyor altını...etrafımı batırmayaçak olsa bırakıçam ama...
benimkide 2 haftadır kıkırdıyo.ben ona konuşunca oda bana konuşuyor..gel gel yaptığım zaman heyeçenlanıyor....bugünde balonla oynamaya başladı...balonu şişirip ona tuttugum zaman yakalamaya çalışıyor..eliyle vuruyor falan..çok hoşuna gitti,,sizde oynatın bebişleri balonla belki hoşlarına gider...
benim oğlanda açık mış kızlar bende kaçıyorum şimdilik.
emzirdim uyudu meleğim...fındık kadar dolu yağıyor şu an...hava kapalı kız da uykuya verdi kendinikaydirigubbakcemile3
maşallah yabenimki gündüz uykusu yok hiç .sabah5 ten beri taş çatlasın 15dkka uyumuştur.
Ebrucum kabızlık problemım var bebekte demıŞsın mamasının ıÇıne bır Ç.ay kaŞıĞı arı zeytın yaĞı koysana
Canım doktorumuz da çok ilgili ya, arasam kesin hiçbişi olmaz annesi ne panik yapıyosun dicek:umursamaz: Az evvel altına yaptı, rengi normaldi ama köpüklüydü. Bakalım rezene falan rahatlatmazsa ararım doktoru canım. Aslında keyfi de gayet yerinde. Genelde huysuz olduğu halde bugün pek neşeli. Bi yandan gülüyo bi yandan kusuyokaydirigubbakcemile3 ınş. rezene iyi gelir bakalım
Maşallah ona, canım benim yaa
Oyy, benimki de o çağlara gelsin artık yaa. Onunla konuşmamdan çok hoşlanıyo gülücükler atıyo ama henüz elini falan uzatmıyo ve de sesli gülmüyo. Ayrıca benimki de altının açık olmasına bayılıyo. Ağlıyorsa çoraplarını çıkardığım an anlıyo altının açılacağını ve gülücükler saçmaya başlıyokaydirigubbakcemile3
Ben de oğluşun rezenesini içirmeye çalışayım.benim velet emzik tutmadığı gibi biberon da tutmuyo. Kaşıkla verince de yarısını geri çıkarıyo sıpa
her emdikten sonra uyuyor ama 20dk genelde...bazen yarım saat en fazla bir saat..çok keyfine düşkün...ama benim kız da kaka yapmıyor...sen mama veriyor musun???
merhaba arkadaşlar geçmişi okudum ..Uykusuzluk problemleri sanırım liste başı..Bizimkide gündüz az uyuyor gecede hep yakın saatlwde kalkıyor.02.00 - 05.00 ve sabah 08.00 babasını geçiriyor.. Gündüz az uyuyor.. Ama neşesi yerinde ben bu kadar uykuyla ayakta duramazken ilginç.. Siz bebeklerinizi kendi odalarına geçirdinizmi ? Hala odanızdamı? ben geçirmeyi istiyorum ama biz 2 ay 5 günlüğüz.Sizce erkenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?