- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.761
ya arkadaşlar cahilliğime verin..bu bebek giysilerinde ki ay ifadeleri tamam da 56-58-62-68 gibi ifadeler boy mu?????
ya arkadaşlar cahilliğime verin..bu bebek giysilerinde ki ay ifadeleri tamam da 56-58-62-68 gibi ifadeler boy mu?????
oğluşum bugün oluk oluk kusuyo yaaa( Sanırım üşütmüş.
canım o aya göre beden numarası mesela büyükler için 38-40 falan varya öyle...
evet canım onlar boy
oğluşum bugün oluk oluk kusuyo yaaa( Sanırım üşütmüş.
Ebrucugum hosgeldin be yaw :) ozledik seni.
Bide Gulen nerde bilen var mi ?
hangisi????sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hoşbulduk bacııııııııııı bende özledim valla.gülen geçen facebookta bana yorum yazmış,iyi keyfi yerinde gözüküyor..gelmiyormu buraya...?
anliyorum seni canim ilk baslarda ne bunlar yaw nasil oluyor demistim.
bu 56 58 falan yaziyor ya iste onlar boy canim.atiyorum bebis 60 cm giyside 60 oluyor.
Tabi bi araligida var bizimkiler gibi. 34 36 bizimki onlarin 52 56 gibi
nayir gelmeyyo.niden acep ?
anliyorum seni canim ilk baslarda ne bunlar yaw nasil oluyor demistim.
bu 56 58 falan yaziyor ya iste onlar boy canim.atiyorum bebis 60 cm giyside 60 oluyor.
Tabi bi araligida var bizimkiler gibi. 34 36 bizimki onlarin 52 56 gibi
canlarim benim moral veren desteginiz icin cok tesekkur ederim.Sizleri seviyorum.
Amannnnnnnnn olmadi kendi isimi kurarim nede olsa bende acayip bi hayalgucu var.Bide kocam destek olsa girisimlerime kesin Sabanci kizlari gibi olurum ben . kaydirigubbakcemile3
hımm sağolasın..eee bilmemek değil öğrenmemek ayıp sempatiksalakcinni
ama özellikle hediye gelen kıyafetlerde var bu durum ben hep ayına göre almışım....kızım en son 58cmdi bir ay oldu herhalde 62 falandır şuan dün bir kaç parçayı yıkadım deneyelim diye...üstüne 62 yazıyo bir tulumun küçük geldi mesela başka bir tulumda 68 yazıyor bi de 6-9ay diyor ama o da kılıf gibi oldu...öyle çok da iri değil benim kız görmüşsünüzdür belki faebookda...anlamadım gitti...çok da güzel şeyler kaldılar kenarda walla
canlarim benim moral veren desteginiz icin cok tesekkur ederim.Sizleri seviyorum.
Amannnnnnnnn olmadi kendi isimi kurarim nede olsa bende acayip bi hayalgucu var.Bide kocam destek olsa girisimlerime kesin Sabanci kizlari gibi olurum ben . kaydirigubbakcemile3
canim eminmisin.benim oglumda asiri emdiginde kusuyor.oluk oluk derken.ay bi dokttoru ara sen yine.
çanım fazla emdiğini kusmuyorsa ona rezene çayı ver biraz rahatlatır..devam ederse mutlaka dr ye götür..bebek reflüsü olmasın..gçmiş olsun inşallah kusmas daha...
nayir gelmeyyo.niden acep ?
hımm sağolasın..eee bilmemek değil öğrenmemek ayıp sempatiksalakcinni
ama özellikle hediye gelen kıyafetlerde var bu durum ben hep ayına göre almışım....kızım en son 58cmdi bir ay oldu herhalde 62 falandır şuan dün bir kaç parçayı yıkadım deneyelim diye...üstüne 62 yazıyo bir tulumun küçük geldi mesela başka bir tulumda 68 yazıyor bi de 6-9ay diyor ama o da kılıf gibi oldu...öyle çok da iri değil benim kız görmüşsünüzdür belki faebookda...anlamadım gitti...çok da güzel şeyler kaldılar kenarda walla
ben birde şeye gıçık oluyorum...mesela beden kısmına 6 ay yazmışlar ama ançak oluyor şimdi...hiç aylar tutmuyor ya..6 aylık bebek bu kadar küçük olmazki...hediye gelmiş bir 2 gömlek var 6 ay içn yazıyor üstünde ama ançak oluyor..bedce 3 caylık bebeğin nescine giydireyim gömleyi,çoçuğu rahatsız eder..kaldılar öyle kenarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?