2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anliyorum seni canim ilk baslarda ne bunlar yaw nasil oluyor demistim.
bu 56 58 falan yaziyor ya iste onlar boy canim.atiyorum bebis 60 cm giyside 60 oluyor.
Tabi bi araligida var bizimkiler gibi. 34 36 bizimki onlarin 52 56 gibi

hımm sağolasın..eee bilmemek değil öğrenmemek ayıp sempatiksalakcinni
ama özellikle hediye gelen kıyafetlerde var bu durum ben hep ayına göre almışım....kızım en son 58cmdi bir ay oldu herhalde 62 falandır şuan dün bir kaç parçayı yıkadım deneyelim diye...üstüne 62 yazıyo bir tulumun küçük geldi mesela başka bir tulumda 68 yazıyor bi de 6-9ay diyor ama o da kılıf gibi oldu...öyle çok da iri değil benim kız görmüşsünüzdür belki faebookda...anlamadım gitti...çok da güzel şeyler kaldılar kenarda walla

canım bende evlendiğim zaman işi bıraktım ilk zamanlar çok zor olmuştu sürekli ev temizliği yapıyodum yemek çeşitleri pasta çeşitleri deniyodum boş kalamıyodum hiç paranoyak olmuştum ama kızımolduğunda tüm uğraşım o oldu herşeyi unuttum sıkılmaya bile vakit yoktu çünkü alıştım şimdi seninde bebeğin var onunla vakit çarçabuk geçer anlamazsın bile inan.

ben birde şeye gıçık oluyorum...mesela beden kısmına 6 ay yazmışlar ama ançak oluyor şimdi...hiç aylar tutmuyor ya..6 aylık bebek bu kadar küçük olmazki...hediye gelmiş bir 2 gömlek var 6 ay içn yazıyor üstünde ama ançak oluyor..bedce 3 caylık bebeğin nescine giydireyim gömleyi,çoçuğu rahatsız eder..kaldılar öyle kenarda...

ya arkadaşlar cahilliğime verin..bu bebek giysilerinde ki ay ifadeleri tamam da 56-58-62-68 gibi ifadeler boy mu?????

Boy canım, kesin:lepi: Zaten bazısında yanında cm ifadesini de görebilirsin

Hiç yaa, di mi ama. Ne demişler kafana tokadan başka bişey takmaaakaydirigubbakcemile3

canim eminmisin.benim oglumda asiri emdiginde kusuyor.oluk oluk derken.ay bi dokttoru ara sen yine.

Ay pek emdiği de yok, karnı ağrıyor demek ve emmiyor. İkki damla emse 10 damla kusuyor Dün ablamlara gitmiştim üşüttü herhalde. Çok ta dikkat ettim halbuki

çanım fazla emdiğini kusmuyorsa ona rezene çayı ver biraz rahatlatır..devam ederse mutlaka dr ye götür..bebek reflüsü olmasın..gçmiş olsun inşallah kusmas daha...

Ben de şimdi rezene hazırladım cnm, sağol. İçireyim de rahatlar inş.,

nayir gelmeyyo.niden acep ?

Artık bizi sevmiyooo:1no2:

canım o tamamen kalıp ve markadan kaynaklanıyo bence kimi ürünler cuk diye otururken kimisi olmuyo bileterlik gibi düşün 36 giyersin amabazı terliklerde 37de ayağınaolabilir.
Benimde bir ayağım anakucağında sallayıp duruyorum.öğleden sonra komşular gelcek ben hala pijamamlayım iyice pasaklı oldum yaa bu kilolarıda nasıl vercem bilmemki yaklaşık 50 şişe vitamin içtim süt olsun diye oda göbek yaptı süt yerine.

cidden ya...ne saçma...6aylık kıyafet giymeleri için ortalamanın bayağııı üstünde olmaları lazım...garip...bu arada bizim bıdıklar aynı kiloda doğmuşlar:)

Ben de o aylara yada bolara hiç bakmıyorum. Zira hiç uymuyo. Zaten bi bakıyosun 3 ay için yazanlar bazı 6 ay için yazanlar ile aynı boykafamçokkarıştı Siz göz kararı alın giysilerikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…