2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam...
yazılan sorunları okuyorum ve çözümleri bir kenara not ediyorum...
inşallah lazım olmaz ama yinede bilmekte fayda var..
benim kızın maşallahı var şu ana kadar hiç sorun yaşamadık nazar değmesin..
anne sütünden başka birşey almıyor... kilosu boyu posu da iyi maşallah..
bazen kaka yapma sorunu oluyor ama beraber hallediyoruz..
balgam sorunu oldu sadece benim kızda dr şurup verdi söktük çok şükür :)

selam arkidişleriiiiiimm:) muradıma erdim:) saçlarımı boyattım sonunda kestirdimde biraz kısaldı rahatladım ama biraz koyu oldu tabi cengiz çok beğendi.. şuan yeni dükkanda oturdum 7de bizim kız uyandı 11e kadar uyumadı bnde ewde olmamı uyuyarak değerlendiremedim saolsun neyse hiç değilse saçlarım aradan çıktı ilerleyen zamnlarda gölgede attracağım aralara.. öyle işte sizler nasılsınız canlar

Yeşil e köpük köpükse üşütmüş demekmiş cnm

bi kere sümüksüydü biraz ama sadece rengi yeşil gibi oluyo havalarda serinya baya ondandır diye düşündüm ama gece 2 ya kadar falan uyumuyor gece çayı kullanan var mı aranızda kızlar ya alsam uyumasına yardımcı olur mu acaba?yada rezene mi alsam ki?

oh hadi güle güle kullan bende boyatmak istiyorum ama ne renk yaptıracagıma karar veremedim.

birde sanırım hava degişimi oldu ya düzeni degişti ben annemlerin yanına geldim tatile ama biz geldik havalar sogudu. benim evde milupanın var humananınki daha mı iyi ya ondan mı alayım? birde sadece eczanelerde mi satılıyor?

Milupanınki de iyidir cnm farketmez. Tüm büyük marketlerde bulabilirsin cnm. Eczaneler daha pahalıya satar genelde

ooo güle güle kullan...bende bir kuaföre grsem 3-4 saat çıkamam herhalde saç baş kaş bıyık derken...

yaw pazar pzar kimse olmaz ben yokum die amma kaynatmışsınız heee okuyamadım hepsini..
ay bizimkide 1 hafta falan öyle yapmıştı kakasını 2. ayında artık öyle değil demek sindiremediğinden öyle oluyormuş ha.. neden sindiremez ki ana sütünüCADIARZU

Ben bezde 3 numaraya geçtim hiç memnun değilim. Yanlardan kaka kaçırıyor.. Kıyafetleri kaka olyor. Akıtmaktan canım çıktı.. ' numaraya geçsemmi ? Kilosu 6 buçuk civarı...
cnm 3 numara tam ayarı bnce.. belki tam yukarı çekmediğindendir.. istersen başka markanın 3 numarasını dene..
ben lansinoh manule kullanıyorunm göğü iyi otrtmak gerekio değişik açılarla deniceksin bençok rahat sağoıyorum manuelle..
Hasretcim bugün dükkaı geç açtın sanırsam??

yok cnm işler çokkk az eşim durdu dükkanda annem bizde kalmıştı kahwaltı ettik tw karşısında kızı uyuttum 11de kuaföre kaçtım iştekaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız? en son sütüm az die gelmiştm yanınıza ee şimdide ALLAH'a şükür sütüm iyi benim sıpa emmiyor gecen gece su veriyordum boğazınada mendiini koydum almıyor sakız gibi çiğniyor azından çıkarttığımda eliyle bezi azına soktu ve öle bi emmeye başladıki şapur şupur ne memeyi ne biberonu ne de emziği öyle emmiyor dün akşam başından başladı huysuzlanıp meme emmedi savasıyor resmen ben biberonun emziğine tülbent koyup öle verdi haa bu arada kucakta kardeşimin eşi tutuyor eşim de biberonu veriyor çok acayip bi durumdaydık şimdide huysuzlansa emziğe tülbenti gecirip öle veriyorum bu kız dolu memeyi sevmiyor ben onu anladım doğduğundan beri sürekli memeyle memeyle şavaş halinde sıpamm meme ya yara olacak yada bomboş olacak saatlerce emsin ozaman dün gece 12 de 5 dk anca emmiştir sonra uyudu 1 saat ayakta salladıktan sonra 1 de uyudu taaki sabahın 6 sna kadar hiç uyanmamış yavrum kaldırıp verdim memeyi zorlayarak oda anaca 2-3 çekti o kadar yaa benim gibi böyle acayip sorunlar yaşayan varmı [/B]

senin yediklerinden olmuş olabilir...

sütüm az diyenlere benim sütümde baya bi azalmıştı yok dnecek kadardı yavrum süt yok die 55 dk emdi ve ondan sonra halen elleri ağzından çıkmıyordu incirli havuç kürü kayısı marmelatı rezene çayı bunlar süper arttıyor hatta taşıyordeneyin mutlaka ama ilk önce moral moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…