- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.821
Slm cnm. Teşekkür ederim bilgiler içinopuyorumnanaktan
ya benim kız gece saat 2 lere kadar uyumuyor birde kakası biraz yeşil gibi oluyo üşütmeden mi acaba?
slm annişler nasılsınız? fatma küpeli seyyaltaner dilşad domaç karataş dila digerini hatırlayamadım canım
Yeşil e köpük köpükse üşütmüş demekmiş cnm
selam arkidişleriiiiiimm:) muradıma erdim:) saçlarımı boyattım sonunda kestirdimde biraz kısaldı rahatladım ama biraz koyu oldu tabi cengiz çok beğendi.. şuan yeni dükkanda oturdum 7de bizim kız uyandı 11e kadar uyumadıbnde ewde olmamı uyuyarak değerlendiremedim saolsun neyse hiç değilse saçlarım aradan çıktı ilerleyen zamnlarda gölgede attracağım aralara.. öyle işte sizler nasılsınız canlar
herkese selam...
yazılan sorunları okuyorum ve çözümleri bir kenara not ediyorum...
inşallah lazım olmaz ama yinede bilmekte fayda var..
benim kızın maşallahı var şu ana kadar hiç sorun yaşamadık nazar değmesin..
anne sütünden başka birşey almıyor... kilosu boyu posu da iyi maşallah..
bazen kaka yapma sorunu oluyor ama beraber hallediyoruz..
balgam sorunu oldu sadece benim kızda dr şurup verdi söktük çok şükür :)
selam arkidişleriiiiiimm:) muradıma erdim:) saçlarımı boyattım sonunda kestirdimde biraz kısaldı rahatladım ama biraz koyu oldu tabi cengiz çok beğendi.. şuan yeni dükkanda oturdum 7de bizim kız uyandı 11e kadar uyumadıbnde ewde olmamı uyuyarak değerlendiremedim saolsun neyse hiç değilse saçlarım aradan çıktı ilerleyen zamnlarda gölgede attracağım aralara.. öyle işte sizler nasılsınız canlar[/QUOT
E koyarsın artık bi foto görürüzyerimseniben
bi kere sümüksüydü biraz ama sadece rengi yeşil gibi oluyo havalarda serinya baya ondandır diye düşündüm ama gece 2 ya kadar falan uyumuyor gece çayı kullanan var mı aranızda kızlar ya alsam uyumasına yardımcı olur mu acaba?yada rezene mi alsam ki?
Benimkine gece çayı hiç fayda etmedi cnm, kutuyu açtığım gibi bıraktım walla. Rezene biraz daha rahatlatıyo gibi. Hem rezeneyi sen kendinde içebilirsin, sütünden alır verahatlar biraz
selam arkidişleriiiiiimm:) muradıma erdim:) saçlarımı boyattım sonunda kestirdimde biraz kısaldı rahatladım ama biraz koyu oldu tabi cengiz çok beğendi.. şuan yeni dükkanda oturdum 7de bizim kız uyandı 11e kadar uyumadıbnde ewde olmamı uyuyarak değerlendiremedim saolsun neyse hiç değilse saçlarım aradan çıktı ilerleyen zamnlarda gölgede attracağım aralara.. öyle işte sizler nasılsınız canlar[/QUOT
E koyarsın artık bi foto görürüzyerimseniben
Benimkine gece çayı hiç fayda etmedi cnm, kutuyu açtığım gibi bıraktım walla. Rezene biraz daha rahatlatıyo gibi. Hem rezeneyi sen kendinde içebilirsin, sütünden alır verahatlar biraz
oh hadi güle güle kullan bende boyatmak istiyorum ama ne renk yaptıracagıma karar veremedim.
saolun cnm ama eskisinden koyu oldu biraz kuaför yıkadıkçça açılır dedi oysa ben biraz açık ton istemiştim neyse bu seferde böle olsun bakalımkoyarım meralim biarayerimseniben
birde sanırım hava degişimi oldu ya düzeni degişti ben annemlerin yanına geldim tatile ama biz geldik havalar sogudu. benim evde milupanın var humananınki daha mı iyi ya ondan mı alayım? birde sadece eczanelerde mi satılıyor?
selam arkidişleriiiiiimm:) muradıma erdim:) saçlarımı boyattım sonunda kestirdimde biraz kısaldı rahatladım ama biraz koyu oldu tabi cengiz çok beğendi.. şuan yeni dükkanda oturdum 7de bizim kız uyandı 11e kadar uyumadıbnde ewde olmamı uyuyarak değerlendiremedim saolsun neyse hiç değilse saçlarım aradan çıktı ilerleyen zamnlarda gölgede attracağım aralara.. öyle işte sizler nasılsınız canlar
ay bizimkide 1 hafta falan öyle yapmıştı kakasını 2. ayında artık öyle değil demek sindiremediğinden öyle oluyormuş ha.. neden sindiremez ki ana sütünüCADIARZUkoyuyorum çanım fayda etmedi hiç,dr miz duphalac diye bir yağ verdi onunla çıkıyor...kayısı suyu falanda içirtti en başlarda fayda etmeyine sadee bu ilaçı kullanıyorum şimdi...
şimdi senin için bir kitaba baktım,annelik ve bebk bakımı diye
oda diyorki,kusuyor ve halsiz gözüküyorsa,yeşilimsi sarı renkli kusmuk varsa,6 saattir sık sık kusuyorsa,su kaybı belirtileri östeiyorsa dr ye götürün...
ne yapılmalı kısmındada bebeğe bol su verin veya anne sütü.diyor,su kaybı yaşamaması için
köpüklü,asidik dışkı çoçuğun sütü yeterine sindiemediğini gösterirmiş...
benimkide emzik tutmuyor ama alıştırmaya çalışıyorum..zor oluyor yoksa,büyükte almaıştı ordan biliyorum..ağlamyı kesiyor biraz...
cnm 3 numara tam ayarı bnce.. belki tam yukarı çekmediğindendir.. istersen başka markanın 3 numarasını dene..Ben bezde 3 numaraya geçtim hiç memnun değilim. Yanlardan kaka kaçırıyor.. Kıyafetleri kaka olyor. Akıtmaktan canım çıktı.. ' numaraya geçsemmi ? Kilosu 6 buçuk civarı...
ben lansinoh manule kullanıyorunm göğü iyi otrtmak gerekio değişik açılarla deniceksin bençok rahat sağoıyorum manuelle..arkadaşlar manuel pompa kullanan var mı????ben de wee marka dandik bir tane var sanırım tam oturmuyor hava alıyor denedim sağamadım...haftaya pazartesi iznim bitiyor okulda göeve başlama işlemeleri fala var aynı gün ya da ertesi gün rapor alıp gitmeyeceğim ama ben işlerimi yaparken babası bakacak...süt bırakmam lazım...dün akşam o pompayla yarım saatte zor 30 ml çıktı..elimle bile daha çok çıkıyor...
ne marka alayım bilgisi olan var mı????
Hasretcim bugün dükkaı geç açtın sanırsam??
Milupanınki de iyidir cnm farketmez. Tüm büyük marketlerde bulabilirsin cnm. Eczaneler daha pahalıya satar genelde
yaw pazar pzar kimse olmaz ben yokum die amma kaynatmışsınız heee okuyamadım hepsini..
ay bizimkide 1 hafta falan öyle yapmıştı kakasını 2. ayında artık öyle değil demek sindiremediğinden öyle oluyormuş ha.. neden sindiremez ki ana sütünüCADIARZU
cnm 3 numara tam ayarı bnce.. belki tam yukarı çekmediğindendir.. istersen başka markanın 3 numarasını dene..
ben lansinoh manule kullanıyorunm göğü iyi otrtmak gerekio değişik açılarla deniceksin bençok rahat sağoıyorum manuelle..
yok cnm işler çokkk az eşim durdu dükkanda annem bizde kalmıştı kahwaltı ettik tw karşısında kızı uyuttum 11de kuaföre kaçtım iştekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?