2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu gece tavana yansıyanlar warya yıldızlar falan o nasıl olur acaba gece nasıl uyutyosun kuzuyu sallıyomusun.. ben sallamıyorum telsizin gece lambasını we ninnisini açıyorum ışık kapalı yatağına bırakıyorum emziğinide takıyorum sakinse uyuyor öyle mızmızlanırsa biraz beşiği sallıyorum pışpışdiorum susunca kesiyorum sallamayı:asigim:allaha şükür uykuda sorun yaşamıyoruz

valla hiç belli olmuyor ki genelde emerken uyuyor yatağına yatırıp biraz sallıyorum yatağa alışana kadar o dalıyo zaten ama gündüz asla yatağına yatıramıyorum müzikli oyuncağı olursa yatarak zaman geçirirdiye düşünüyorum ana kucağınadakilerle güzel vakit geçiriyor

bizimki birde koltuk örtülerime bayılıyor dalmaçyalılar siyah beyaz .ok sewio onlarla konuşuyo gülüyo çok ilgisini çekiyor.. bncede al dönence ama yumuş ayıcık olmalarına dikkat et bizimki sert oyuncaklardan yüzüne düşecek die çok korkuyorumeyvahedigeldismile:kedi:

canım bisey olmaz benimkindede oldu kendiliginden gecti.ama carsamba gunu dr soracagim malum yaz geldi

park yataga donence takilamiyor diye biliyorum.bulursan banada haber verir misin canim?

ya meral bi resmini koy artık şu face e de nur yüzünü görek

:1ninca::1ninca::1ninca:

Zaten bebeklerin en çok sevdiği renkler siyah e beyazmış diye okumuştum bi yerde

yok kız ben takıyorum walla 3 aydır

Walla benim dönence park yatağa uymadı. Çok sağlam durmadı ben de korktum üstüne düşer diye. Park yatakların kenarı biraz kalın geliyo, dönenceyi alırken dikkat etmek gerek

ahha kocam dior sütünü sağ çıkalım.. Biz gidiyoz aşk yapmaya:)))))))

Hadi bakalım aşıklar. Ayrıca ne nispet yapıyosun bize, olan ar olmayan var anacımlaelaelaelaelae

doğru söylüyorsun olan var olmayan var :)
buarada bizde elektrik yok binaya gelen kablo koptu yarın sabah yapıcaklar bununda şarjı bitiyo bahaneyle yatarım bende atayı şimdi uyuttum
yarın sabah aşıya gidiyoruz gelince son durumu anlatırım
iyi geceler

bizimkide sanırım kıyafetle 6500 geldi sanırım 6200 filan 70 günlükkn 5750 geldi boyu 15 gün önce 62cm di
dün kakasından kan geldi çok korktuk hemen gittik tahlil iyi şıktı
sanırım ben hergün yumurta yiyordum süt içmeye başladım alerji yaptı sanırım artık yumurta ve süte paydos alakası yok daha fena etti bebişimi
banada mama yok sütü sağmak yok dediler emziriyorum her ne kadar acısada
sanırım benimde sol göğsüm tıkandı acısada emziriyorum ancak öyle geçermiş

bende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...

sen neden mamaya başladın ebru

oo sen kendine işkence yapmşsın bacım.al bi silikon uç aventinki yumuşak baya.al bi de aventin göğüs kalkanını.oldu da bitti maşallah

onu alırsa normal memesini emmez

[QUOTE=MAVIDUSLER;
iyi geceler

İyi geceler Şebnemcim. Ata 3 ayını mı tamamlıyo? Yaa kızlar herkes bir ticker koysa da görsek bebeklerin kaç günlük olduğunu. Bişi yazıyosunuz acaba bu kaç günlük ki diye takılıyo aklımızaaklinialirimsmile

yok karın ağrısından falan deil bununki aslında doğduğundan beri biz böyleyiz memeyle savaş halinde sık sık dolmuyor emmediği için doluyor 4-5-6 saat emmese ne olur haliyle doluyor

yaa evet kalite çok önemli annemde dio belkide sütün yağlı ondan sık sık emmiyordur şaşırdım kaldım yaa ben bu kızın işlerine benim minik de sanki su 1 haftadır zayıfladı gibime geliyor mafoldumben

7-8 adet inciri iyice soğuk suda yıka 600 ml kaynamış suda 5 dk daha kaynat 1 tane iri kum havucu ince ince doğrayı onuda 4 dk daha kaynat ılıdıktan sonra süzüp ılık ılık iç ibrahim saraçoğlunun tarifi aynen böyle sitesinden de bakabilirsin canıjm bol sütlü günler

hehehee benim kide yastığın danteline konusuyor eliyle oksuyor öreneğini alıyor bende gülerek seyrediyorum evet cok dikkatli olmak gerek az önce bizimki düştü allah tanki yüzüne gelmedi vidası kaymış yavrum nasıl korktu ama

selam kızlar bugün biz kızımla davullu zurnalı bi düğüne gittik veee kızım düğün boyu uyudu şaşırdım kaldım. yolla uyandı bende emzirdim hemen bütün gün gezdik ve kızım hiç mız mızlanmadı. akşam tatlıcıya gittik eşimin eniştesi halası gelini felan benimki açıkınca bende arabada emzireyim dedim emdi ve altına yaptı beş dakika bile beklemedi sırtına çıkmış kaka. ya sinir oldum prima 3 numara kullanıyorum ve bekletmiyorum ama ya kenardan ya yukarıdan çıkıyoo offffff ha allahtan yedek çamaşır taşıyorum hemen baştan aşağı değiştirdim. aklınızda olsun mutlaka yedek alın bu veledlerin işine akıl sır ermiyo

bnce bi kilo takibini yap benim gibi 1 hafta arayla tarttır haftada 200gr almalı..

ohhh sizde bizim gibi gezdiniz demek, senin kız toptan yapıor olmasın cnmsempatiksalakcinni bnde prima 3 kullanıyorum hiç taşma yaşamadık bir iki kere annem yanlış bağladığı için oldu.. iç bariyerlerine dikkat ediosundur değil mi? bizde çıktık ama benim kızım ewde annmle kaldı biz kocişle çıktık
tarabyaya geldik yemek yedik sarıyere gittik sahilde çay içtik ordan bebeğe geçtik dondurma yedik bebek sahilde 2 tur attık we ewimize geldik... kızım banyosunu yapmış mışıl mışıl uyuyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…