- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.861
şu gece tavana yansıyanlar warya yıldızlar falan o nasıl olur acaba gece nasıl uyutyosun kuzuyu sallıyomusun.. ben sallamıyorum telsizin gece lambasını we ninnisini açıyorum ışık kapalı yatağına bırakıyorum emziğinide takıyorum sakinse uyuyor öyle mızmızlanırsa biraz beşiği sallıyorum pışpışdiorum susunca kesiyorum sallamayı:asigim:allaha şükür uykuda sorun yaşamıyoruz
valla hiç belli olmuyor ki genelde emerken uyuyor yatağına yatırıp biraz sallıyorum yatağa alışana kadar o dalıyo zaten ama gündüz asla yatağına yatıramıyorum müzikli oyuncağı olursa yatarak zaman geçirirdiye düşünüyorum ana kucağınadakilerle güzel vakit geçiriyor
kızlar atanın elinin üstünü birşey ısırmış ısırdığı yer şişmiş ve kızarmış ne yapabilirim bir fikri olan varmı canı acımıyo dokundum kaşınıyo olabilir üstelik yanında yatıyordum o kadarda dikkat ediyorum offf yaaa
buarada sinek değil ısıran çünkü daha önce sinek ısırdı böyle olmuyordu
kızlar aranızda park yatak kullanıp onlara dönence takan varmı hangi marka kullanıyorsunuz bizim ana kucağımızdaki oyuncaklara bayılıyor ata yapmadığı şeyleri aypıyo onlara çok ilgisini çekiyor yatağınada alıcam ne alsam acaba
canım bisey olmaz benimkindede oldu kendiliginden gecti.ama carsamba gunu dr soracagim malum yaz geldi
park yataga donence takilamiyor diye biliyorum.bulursan banada haber verir misin canim?
ya meral bi resmini koy artık şu face e de nur yüzünü görek
bizimki birde koltuk örtülerime bayılıyor dalmaçyalılar siyah beyaz .ok sewio onlarla konuşuyo gülüyo çok ilgisini çekiyor.. bncede al dönence ama yumuş ayıcık olmalarına dikkat et bizimki sert oyuncaklardan yüzüne düşecek die çok korkuyorumeyvahedigeldismile:kedi:
yok kız ben takıyorum walla 3 aydır
ahha kocam dior sütünü sağ çıkalım.. Biz gidiyoz aşk yapmaya:)))))))
:1ninca::1ninca::1ninca:
Zaten bebeklerin en çok sevdiği renkler siyah e beyazmış diye okumuştum bi yerde
Walla benim dönence park yatağa uymadı. Çok sağlam durmadı ben de korktum üstüne düşer diye. Park yatakların kenarı biraz kalın geliyo, dönenceyi alırken dikkat etmek gerek
Hadi bakalım aşıklar. Ayrıca ne nispet yapıyosun bize, olan ar olmayan var anacımlaelaelaelaelae
bizimkide sanırım kıyafetle 6500 geldi sanırım 6200 filan 70 günlükkn 5750 geldi boyu 15 gün önce 62cm diay fulya kafayı yicem sağlık ocağı değil normal hastane doktoruna gösterdim.. digitaldi geçen hafta cuma aşıya gittiğimzde 1 haftada 90gr almıştı şimdide 1 hafta geçti 100gr ciwarı almış kendi doktorumuzda kontrolümüz 24 haziranda o zamana kadar anne sütüne dwam edip beklesemmi yoksa gnde 1 yada 2 öğün mama takwiyesine mi başlasam şaştım kaldım:gitme: senin ki kaç kg? boyu falan? seninki 3800doğmuştu değil mi?
bende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...
oo sen kendine işkence yapmşsın bacım.al bi silikon uç aventinki yumuşak baya.al bi de aventin göğüs kalkanını.oldu da bitti maşallah
doğru söylüyorsun olan var olmayan var :)
buarada bizde elektrik yok binaya gelen kablo koptu yarın sabah yapıcaklar bununda şarjı bitiyo bahaneyle yatarım bende atayı şimdi uyuttum
yarın sabah aşıya gidiyoruz gelince son durumu anlatırım
iyi geceler
bizimkide sanırım kıyafetle 6500 geldi sanırım 6200 filan 70 günlükkn 5750 geldi boyu 15 gün önce 62cm di
dün kakasından kan geldi çok korktuk hemen gittik tahlil iyi şıktı
sanırım ben hergün yumurta yiyordum süt içmeye başladım alerji yaptı sanırım artık yumurta ve süte paydos alakası yok daha fena etti bebişimi
banada mama yok sütü sağmak yok dediler emziriyorum her ne kadar acısada
sanırım benimde sol göğsüm tıkandı acısada emziriyorum ancak öyle geçermiş
sen neden mamaya başladın ebru
onu alırsa normal memesini emmez
Geçmiş olsun mutlucum. Tam olarak anlamadım. kakasından kan gelmesinin nedeni süt ve yumurtamıymış?
Canım belki karnı ağrıyordur da onda reddediyordur emmeyi. Benimknin de çok gazı olduğunda emmiyor, kasıyor kendini. Ayrıca çoğu bebek fazla dolu memeyi sevmiyor zaten, boğazlarına kaçıyor. Senin sık sık çok doluyorsa önden biraz sağıp öyle ermeyi dene istersen. Hem sağdıklarını da buzlukta saklarsın belki bi gün lazım oluryerimseniben
ewet bu dediklerin bnbdede süper etki yapıyor ama şunu gördüm ki sütün miktarından çok kalitesi öenmli demekki.. benim sütümde boldu amakızım haftada 90-100 gr alıyor 2 haftadır... o yüzden miktarı değil kaliteyi düşünüyorum şimdi yumurta, et, süt, yoğurt, pekmez... e böle oluncada kilo wermek hayal oluyor:gitme:
peri_iii kullanıcısından alıntı
sütüm az diyenlere benim sütümde baya bi azalmıştı yok dnecek kadardı yavrum süt yok die 55 dk emdi ve ondan sonra halen elleri ağzından çıkmıyordu incirli havuç kürü kayısı marmelatı rezene çayı bunlar süper arttıyor hatta taşıyordeneyin mutlaka ama ilk önce moral moral
selam kızlar.benimde sütüm çok yavrum doymuyor doymayıncada üstümden düşmüyor sürekli boş boş emiyor.bu incirli havuç küür nasıl yapıyorsunuz.denemediğim kalmadı onuda deniyeyim.
bizimki birde koltuk örtülerime bayılıyor dalmaçyalılar siyah beyaz .ok sewio onlarla konuşuyo gülüyo çok ilgisini çekiyor.. bncede al dönence ama yumuş ayıcık olmalarına dikkat et bizimki sert oyuncaklardan yüzüne düşecek die çok korkuyorumeyvahedigeldismile:kedi:
bizimkide sanırım kıyafetle 6500 geldi sanırım 6200 filan 70 günlükkn 5750 geldi boyu 15 gün önce 62cm di
dün kakasından kan geldi çok korktuk hemen gittik tahlil iyi şıktı
sanırım ben hergün yumurta yiyordum süt içmeye başladım alerji yaptı sanırım artık yumurta ve süte paydos alakası yok daha fena etti bebişimi
banada mama yok sütü sağmak yok dediler emziriyorum her ne kadar acısada
sanırım benimde sol göğsüm tıkandı acısada emziriyorum ancak öyle geçermiş
sen neden mamaya başladın ebru
onu alırsa normal memesini emmez
günaydın kızlar.....
mutlu benim sütüm kesildi,çok zdı zaten,emirhan kendi emmeyince artmadı sütüm..pompaylada çok sürdüremedim
canım bisey olmaz benimkindede oldu kendiliginden gecti.ama carsamba gunu dr soracagim malum yaz geldi
park yataga donence takilamiyor diye biliyorum.bulursan banada haber verir misin canim?
bnce bi kilo takibini yap benim gibi 1 hafta arayla tarttır haftada 200gr almalı..yok karın ağrısından falan deil bununki aslında doğduğundan beri biz böyleyiz memeyle savaş halinde sık sık dolmuyor emmediği için doluyor 4-5-6 saat emmese ne olur haliyle doluyor
yaa evet kalite çok önemli annemde dio belkide sütün yağlı ondan sık sık emmiyordur şaşırdım kaldım yaa ben bu kızın işlerine benim minik de sanki su 1 haftadır zayıfladı gibime geliyor mafoldumben
7-8 adet inciri iyice soğuk suda yıka 600 ml kaynamış suda 5 dk daha kaynat 1 tane iri kum havucu ince ince doğrayı onuda 4 dk daha kaynat ılıdıktan sonra süzüp ılık ılık iç ibrahim saraçoğlunun tarifi aynen böyle sitesinden de bakabilirsin canıjm bol sütlü günler
selam kızlar bugün biz kızımla davullu zurnalı bi düğüne gittik veee kızım düğün boyu uyudu şaşırdım kaldım. yolla uyandı bende emzirdim hemen bütün gün gezdik ve kızım hiç mız mızlanmadı. akşam tatlıcıya gittik eşimin eniştesi halası gelini felan benimki açıkınca bende arabada emzireyim dedim emdi ve altına yaptı beş dakika bile beklemedi sırtına çıkmış kaka. ya sinir oldum prima 3 numara kullanıyorum ve bekletmiyorum ama ya kenardan ya yukarıdan çıkıyoo offffff ha allahtan yedek çamaşır taşıyorum hemen baştan aşağı değiştirdim. aklınızda olsun mutlaka yedek alın bu veledlerin işine akıl sır ermiyo
nikah vardı kuzenin eglence cart curt haa bide ev aradık dün..maalesef bulamadık 2 aya kadar dewam..sen naaptın kuşum başladınmı mamaya..???günaydın neyaptın canom? yoğun derkenaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?