2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bişi sölicem kızlar size dün ewden çıkmadan sütümü sağdım.. 150ml çıktı tek göğüsten:1shok: kocam dün aktardan bi karışım çay yaptırmış ama benim safoz kocam içieriğini bilmiyor adam söylemiş ama bizimki unutmuş tek hatırladığı anason olduğu(ilgi alanına girdiğindendir kesin) içinede pekmez kattık biraz we 2 saat sonra sağdığımda 150ml oda biberonu 150 olduğundan belki zorlasam 20,30ml daha çıkardı:) ama tadı kötüydü ısınmış rakı gibiydi

tabiiki denemelisiniz.. anasonu deneyenn bi arkadaşımız çok menun kaldı bebeği rahatlayıup mışıl mışıl uyudu.. gaz ilacı olarak en iyisi olan sab simplexi kullanabilirsiniz, we humananın we milupanın bitki çayları war kimyonlu rezene çayını alabilirsiniz... ayak topuklarına acı elma yağıyla masajında mucizewi bi çözüm olduğunu duydum...

nikah vardı kuzenin eglence cart curt haa bide ev aradık dün..maalesef bulamadık 2 aya kadar dewam..sen naaptın kuşum başladınmı mamaya..???

hayır canım ama her an başlayabilirim.. şunu düşünüyorum hani herkes diyorya bnde dahil olmak üzre aman mamaya başlama, sakın werme falan.. neden die düşünüyorum 2 gündür.. sonuçta anne sütünüde alacak tabii ama 1,2kezde mama alsa ne olur mamalarda artık çok gelişti çok besleyici içerikli.. öyle değilmi? mamadanda alsın besinini anne sütündende.. ne zararı war ki???
biri beni aydınlatsa....

cano bu kolik 3.aya kadar dewam eden bi rahatszılıkmış..burda bi kaç arkadasın bebeklerindede var..bence sürekli emmek istemesi o anki snacısından cünki gaz sancısı ceken bebekler yani kolikli bebekler her agladıklarında aclıkla karıştırılabilirmiş..sen de humana nın rezene cayını iç bebegede ver..ayrıca kullandıgın mama nedir??gaz giderici özel maması var milupa aptamil in onu kullanıorum ben..humana nın rezenesini öneriririm bebek için ama herzaman içirme bence..

biz sana başlama diyoz aşkım ama dr unun kontrolünde başla diyoruz..ilk 6 ay sadece anne sütü diye boşa dememişler..haa yeterli gelmedigi an dr un söyler bence..bi 2 hafta idare et bakalım..1 ay bekleyemem dersen..benim tek korkum biberona alışan bebekler memeyi reddediyo..

yok anam öyle bi ihtimal yok seke seke alacak mememi ben ona pabuç bırakırmıyım hiçaklinialirimsmile dur bakalım bu cuma yine giideceğim hastaneye bakalım eğer 200,250gr almadıysa aynen ewe dönerken alıyorum mamayı we başlıyorum 2 öğün olarak... kıdım kıdım büyümesinimi izlicem bebeğimin.. bi zararı yok faydası war sonuçtakaydirigubbakcemile5 bu arada o cano dediğin şahıs adam:))

Günaydın kızlar

Ya bızım de bugun kılo takıp gunumuz ama bnm hıc gıdesım yok persembe mewlüdümüz war temıslık yapmam gerek hıc yapasım yok ne edecem ben senağlama

Bi kahvaltı edım gelımde gorusuruz cokacimcoook

höönnkkk!!![URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]hiç alışkın degilem ben buralarda erkek sinege bilee otomatige baglamışım ben direk hahayyt

ya delümüsün gitsene ama neden ay ay yapmıyosunuz kilo takibini tam2.ay tam 3.ay olarak.. böyle mukayese edemezsinki.. ha bide mewlüt perşembe.. daha 3 gün war delü netcen apartmanı mı temizlicen bi süpür sil tülün perden temiz olsun tamam işte ne yapıcan ki alla alla:) bugün bişey yapsan perşembeye hadar yine pis olacak

lan kızlarrrrrrrrrrdelikafadulden dükkana alıcı geldidelikafadulden bi amca ama çok irdeledi hesaba kitaba girdi.. anam yarında oğlula gelecekmişşşşş, tüm dökümanları hazırlamam lazım sırmadan döküm istedim sabah gelecek, damacana faturaları dosyada bide nerlerde kaç sebil war onları çıkrırısam tamamdır.. galiba satılacakkkkdelikafadulden nolur dua edin noluuurrrrr:sm_cool: kocamda diyor ki gider fulyada bir dükkan tutarız orda dewam ederiz.. içimden hııı dedim sen bi sat ta burayı gösteririm ben sana tekrar dükkan açmayı:teytey: köprüyü geçene kadar:icecream:

kilo takip günümü????öyle bi günmü var benim niye yok..valla benim aylık kontrollerimde bakılıyo kilo boy..gızz gülcan dın demi ikide bi güncelleyecemmi rehin aldın tablomu gıss..

haaaadi hayırlısı bacıımm.)

GÜNAYDIN :)

bu tür sorunlarımız olmadı hamdolsun..size bir şey öneremeyeceğim..ama arkadaşlar denenmiş ve sonuç alınmış yöntemlerini paylaşacaklardır...size bir tavsiyem var yalnız...sorularınızdan ilgili bir baba olduğunuz anlaşıyor ancak bebeğinizi rahat ettirmek için öncelikle annesini rahat ettirmelisiniz...eşinize daha fazla destek olun moralini yükseltmeye çalışın ve bebeğinize sakin bir şekilde yaklaşın...eğer siz sakin değilseniz ne yapacağınızı şaşırır stres ve gerginlikle bebeğinize yaklaşırsanız ne yaparsanız yapın sakinleşmeyecektir....inşallah kısa sürede düzene girer..Allah bağışlasın...

höönnkkk!!![URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]hiç alışkın degilem ben buralarda erkek sinege bilee otomatige baglamışım ben direk hahayyt

alemsin Ebrucum :)

hadi hayrılısı...:lepi:

kilo takip günümü????öyle bi günmü var benim niye yok..valla benim aylık kontrollerimde bakılıyo kilo boy..gızz gülcan dın demi ikide bi güncelleyecemmi rehin aldın tablomu gıss..

canım kılo takıbı gunu derken 2. ayında doktorumuza kızımın kılosu az gedı 10 gun sonra 1 daha bakalım dedı onun ıcın gıdıcez

günaydın kızlar benim cadı bu gün tam 10:30 a kadar uyudu dün sabah 10 da evden çıkmıştık akşam 9 da girdik yoruldu yavrum bu arada emzirme önlüğü şart diyenilirim o varken çekinmeden her yerde emziriyorum oturmam yeterli.kanatçıda bile emzirdimm.:::))) ya süt sağma makinesi aldım medela nın minisini gece uğraştım tek göğüsten 50 anca çıktı. şaştım kaldım çünkü kızım tek memeyle doyuyo kilosuda çok ii 6100 ben beceremedim demi???????????

Mrb bencede humananin kimyon ezene çayını alın bebesinizede verebilirsiniz esinizde icebilir gazı olan bebek daha çok emmek ister gazı olduğu an esınız emzirmeyi bıraksın ve emzik verdm emerse mide de yanmaya basliyomus doktorumuz bize motilium diye bı şurup vrdi emzirmeden önce bunu veriyodm emdikten sonrada colinox gaz damlası verdim harikaydi ve düzeldi

Çok ama çok uykusuzum. Oğlum yarım saatte bir uyandı bütün gece. Hala da uyumak bilmiyor. Deli edecek bu oğlan beniboshayallersmile
Hadi bakalım Hasretcim hayırlısı olsun. Wala burada yani burası fulya oluyor, hamidiye suyun boşalttığı boş bi dükkan var kiralık, hemen gelin istersenizaklinialirimsmile
Bu arada sayın gentleboyy buraya siz değil de eşiniz girip sohbetimize katılsa daha iyi olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…