- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.881
Hanım arkadaşlar kusura bakmazsanız size bir şey soracağım 2 aylık bir oğlum var ve gündüz uyumak istememe gibi de bir özelliği kolik rahatsızlığı var dedi doktor gazını ve tuvaletini yapmasına rağmen gündüz çok sık olmasa da bacakları karnına çekmeyle meşkul anneside yıprandı rahatsızlığındanmıdır nedir doymak bilmiyor yada bağırsağındaki rahatsızlığı annesini emdiğiğinde geçtiğini sanıyor emip uyuyan bir bebek değil (gündüz) aç değil çünkü maalesef mamada veriyoruz onda da durum aynı ağlamıyor otur yanında sırıtsın gu mu bir şeyler anlatsın ama bilindik yatma pozisyonlarından birine girsin mıkırdamalar ve ağlamalar başlıyor sorum şu oğlumun gelişimi için iyi bir uyku şart dinlenmesi sakin olması annesininde rahat etmesi için bu anasondur rezenedir papatyadır bu gibi bitki çayları önerirmisiniz yada hem vucudunu rahatlatacak hemde emdikten sonra uyutacak bir şey varmı
nikah vardı kuzenin eglence cart curt haa bide ev aradık dün..maalesef bulamadık 2 aya kadar dewam..sen naaptın kuşum başladınmı mamaya..???
cano bu kolik 3.aya kadar dewam eden bi rahatszılıkmış..burda bi kaç arkadasın bebeklerindede var..bence sürekli emmek istemesi o anki snacısından cünki gaz sancısı ceken bebekler yani kolikli bebekler her agladıklarında aclıkla karıştırılabilirmiş..sen de humana nın rezene cayını iç bebegede ver..ayrıca kullandıgın mama nedir??gaz giderici özel maması var milupa aptamil in onu kullanıorum ben..humana nın rezenesini öneriririm bebek için ama herzaman içirme bence..Hanım arkadaşlar kusura bakmazsanız size bir şey soracağım 2 aylık bir oğlum var ve gündüz uyumak istememe gibi de bir özelliği kolik rahatsızlığı var dedi doktor gazını ve tuvaletini yapmasına rağmen gündüz çok sık olmasa da bacakları karnına çekmeyle meşkul anneside yıprandı rahatsızlığındanmıdır nedir doymak bilmiyor yada bağırsağındaki rahatsızlığı annesini emdiğiğinde geçtiğini sanıyor emip uyuyan bir bebek değil (gündüz) aç değil çünkü maalesef mamada veriyoruz onda da durum aynı ağlamıyor otur yanında sırıtsın gu mu bir şeyler anlatsın ama bilindik yatma pozisyonlarından birine girsin mıkırdamalar ve ağlamalar başlıyor sorum şu oğlumun gelişimi için iyi bir uyku şart dinlenmesi sakin olması annesininde rahat etmesi için bu anasondur rezenedir papatyadır bu gibi bitki çayları önerirmisiniz yada hem vucudunu rahatlatacak hemde emdikten sonra uyutacak bir şey varmı
biz sana başlama diyoz aşkım ama dr unun kontrolünde başla diyoruz..ilk 6 ay sadece anne sütü diye boşa dememişler..haa yeterli gelmedigi an dr un söyler bence..bi 2 hafta idare et bakalım..1 ay bekleyemem dersen..benim tek korkum biberona alışan bebekler memeyi reddediyo..hayır canım ama her an başlayabilirim.. şunu düşünüyorum hani herkes diyorya bnde dahil olmak üzre aman mamaya başlama, sakın werme falan.. neden die düşünüyorum 2 gündür.. sonuçta anne sütünüde alacak tabii ama 1,2kezde mama alsa ne olur mamalarda artık çok gelişti çok besleyici içerikli.. öyle değilmi? mamadanda alsın besinini anne sütündende.. ne zararı war ki???
biri beni aydınlatsa....
biz sana başlama diyoz aşkım ama dr unun kontrolünde başla diyoruz..ilk 6 ay sadece anne sütü diye boşa dememişler..haa yeterli gelmedigi an dr un söyler bence..bi 2 hafta idare et bakalım..1 ay bekleyemem dersen..benim tek korkum biberona alışan bebekler memeyi reddediyo..
biz sana başlama diyoz aşkım ama dr unun kontrolünde başla diyoruz..ilk 6 ay sadece anne sütü diye boşa dememişler..haa yeterli gelmedigi an dr un söyler bence..bi 2 hafta idare et bakalım..1 ay bekleyemem dersen..benim tek korkum biberona alışan bebekler memeyi reddediyo..
Günaydın kızlar
Ya bızım de bugun kılo takıp gunumuz ama bnm hıc gıdesım yok persembe mewlüdümüz war temıslık yapmam gerek hıc yapasım yok ne edecem ben senağlama
Bi kahvaltı edım gelımde gorusuruz cokacimcoook
haaaadi hayırlısı bacıımm.)lan kızlarrrrrrrrrrdelikafadulden dükkana alıcı geldidelikafadulden bi amca ama çok irdeledi hesaba kitaba girdi.. anam yarında oğlula gelecekmişşşşş, tüm dökümanları hazırlamam lazım sırmadan döküm istedim sabah gelecek, damacana faturaları dosyada bide nerlerde kaç sebil war onları çıkrırısam tamamdır.. galiba satılacakkkkdelikafadulden nolur dua edin noluuurrrrr:sm_cool: kocamda diyor ki gider fulyada bir dükkan tutarız orda dewam ederiz.. içimden hııı dedim sen bi sat ta burayı gösteririm ben sana tekrar dükkan açmayı:teytey: köprüyü geçene kadar:icecream:
Hanım arkadaşlar kusura bakmazsanız size bir şey soracağım 2 aylık bir oğlum var ve gündüz uyumak istememe gibi de bir özelliği kolik rahatsızlığı var dedi doktor gazını ve tuvaletini yapmasına rağmen gündüz çok sık olmasa da bacakları karnına çekmeyle meşkul anneside yıprandı rahatsızlığındanmıdır nedir doymak bilmiyor yada bağırsağındaki rahatsızlığı annesini emdiğiğinde geçtiğini sanıyor emip uyuyan bir bebek değil (gündüz) aç değil çünkü maalesef mamada veriyoruz onda da durum aynı ağlamıyor otur yanında sırıtsın gu mu bir şeyler anlatsın ama bilindik yatma pozisyonlarından birine girsin mıkırdamalar ve ağlamalar başlıyor sorum şu oğlumun gelişimi için iyi bir uyku şart dinlenmesi sakin olması annesininde rahat etmesi için bu anasondur rezenedir papatyadır bu gibi bitki çayları önerirmisiniz yada hem vucudunu rahatlatacak hemde emdikten sonra uyutacak bir şey varmı
lan kızlarrrrrrrrrrdelikafadulden dükkana alıcı geldidelikafadulden bi amca ama çok irdeledi hesaba kitaba girdi.. anam yarında oğlula gelecekmişşşşş, tüm dökümanları hazırlamam lazım sırmadan döküm istedim sabah gelecek, damacana faturaları dosyada bide nerlerde kaç sebil war onları çıkrırısam tamamdır.. galiba satılacakkkkdelikafadulden nolur dua edin noluuurrrrr:sm_cool: kocamda diyor ki gider fulyada bir dükkan tutarız orda dewam ederiz.. içimden hııı dedim sen bi sat ta burayı gösteririm ben sana tekrar dükkan açmayı:teytey: köprüyü geçene kadar:icecream:
kilo takip günümü????öyle bi günmü var benim niye yok..valla benim aylık kontrollerimde bakılıyo kilo boy..gızz gülcan dın demi ikide bi güncelleyecemmi rehin aldın tablomu gıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?