- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.901
lan kızlarrrrrrrrrrdelikafadulden dükkana alıcı geldidelikafadulden bi amca ama çok irdeledi hesaba kitaba girdi.. anam yarında oğlula gelecekmişşşşş, tüm dökümanları hazırlamam lazım sırmadan döküm istedim sabah gelecek, damacana faturaları dosyada bide nerlerde kaç sebil war onları çıkrırısam tamamdır.. galiba satılacakkkkdelikafadulden nolur dua edin noluuurrrrr:sm_cool: kocamda diyor ki gider fulyada bir dükkan tutarız orda dewam ederiz.. içimden hııı dedim sen bi sat ta burayı gösteririm ben sana tekrar dükkan açmayı:teytey: köprüyü geçene kadar:icecream:
Hanım arkadaşlar kusura bakmazsanız size bir şey soracağım 2 aylık bir oğlum var ve gündüz uyumak istememe gibi de bir özelliği kolik rahatsızlığı var dedi doktor gazını ve tuvaletini yapmasına rağmen gündüz çok sık olmasa da bacakları karnına çekmeyle meşkul anneside yıprandı rahatsızlığındanmıdır nedir doymak bilmiyor yada bağırsağındaki rahatsızlığı annesini emdiğiğinde geçtiğini sanıyor emip uyuyan bir bebek değil (gündüz) aç değil çünkü maalesef mamada veriyoruz onda da durum aynı ağlamıyor otur yanında sırıtsın gu mu bir şeyler anlatsın ama bilindik yatma pozisyonlarından birine girsin mıkırdamalar ve ağlamalar başlıyor sorum şu oğlumun gelişimi için iyi bir uyku şart dinlenmesi sakin olması annesininde rahat etmesi için bu anasondur rezenedir papatyadır bu gibi bitki çayları önerirmisiniz yada hem vucudunu rahatlatacak hemde emdikten sonra uyutacak bir şey varmı
kız git baktırsana o zman delüü ben olsam çatlarım
canım kılo takıbı gunu derken 2. ayında doktorumuza kızımın kılosu az gedı 10 gun sonra 1 daha bakalım dedı onun ıcın gıdıcez
sen yanlış yapmışsın cnm çıkarıp takıp biraz zorlaman gerekiogünaydın kızlar benim cadı bu gün tam 10:30 a kadar uyudu dün sabah 10 da evden çıkmıştık akşam 9 da girdik yoruldu yavrum bu arada emzirme önlüğü şart diyenilirim o varken çekinmeden her yerde emziriyorum oturmam yeterli.kanatçıda bile emzirdimm.:::))) ya süt sağma makinesi aldım medela nın minisini gece uğraştım tek göğüsten 50 anca çıktı. şaştım kaldım çünkü kızım tek memeyle doyuyo kilosuda çok ii 6100 ben beceremedim demi???????????
kocama söledim hamidiye su dükkan kapatmış die sewindi:)) orda piyasa nasıl meral 1su alana pompa hediye su:3,5tl desek tutar mı? orda fiyatlar nasıl? bide satılık ew falan war mı? 2+1 bahçeli yada teraslı bilirmisin ki senbilmiyorumkismileÇok ama çok uykusuzum. Oğlum yarım saatte bir uyandı bütün gece. Hala da uyumak bilmiyor. Deli edecek bu oğlan beniboshayallersmile
Hadi bakalım Hasretcim hayırlısı olsun. Wala burada yani burası fulya oluyor, hamidiye suyun boşalttığı boş bi dükkan var kiralık, hemen gelin istersenizaklinialirimsmile
Bu arada sayın gentleboyy buraya siz değil de eşiniz girip sohbetimize katılsa daha iyi olur sanırım
sen yanlış yapmışsın cnm çıkarıp takıp biraz zorlaman gerekio
kocama söledim hamidiye su dükkan kapatmış die sewindi:)) orda piyasa nasıl meral 1su alana pompa hediye su:3,5tl desek tutar mı? orda fiyatlar nasıl? bide satılık ew falan war mı? 2+1 bahçeli yada teraslı bilirmisin ki senbilmiyorumkismile
hasretcim,aktar sizin oralardaysa içinde ne varmış çayın tek tek yazar mısın?ben de yaptırayım burdan.aktar bi tane verdi ama memnun kalmadım.
ya kızlar canım sıkkın.oğlumun konağından çekmediğimiz kalmadı.dah öncede yazmıştım.sebamedin yağını sürüp yıkadım.sabah bi baktım çocuğun kafası ıslak.sonra kurudu saçları taş gibi oldu.kafasına yapıştı.sonra çok kalın bi tabaka konak oldu kafası.şimdi kabuklar kalkmaya ve dökülmeye başladı.ama saçları da dökülüyo.ne yapıcam yaaa.sinirlerim bozuluyo.bi bilgisi olan var mı?Çok üzgünüm çoook
kıyamam yaa...sıkma canını diyeceğim de olmayacak biliyorum...inş geçer hemen...:Saruboceq:ya kızlar canım sıkkın.oğlumun konağından çekmediğimiz kalmadı.dah öncede yazmıştım.sebamedin yağını sürüp yıkadım.sabah bi baktım çocuğun kafası ıslak.sonra kurudu saçları taş gibi oldu.kafasına yapıştı.sonra çok kalın bi tabaka konak oldu kafası.şimdi kabuklar kalkmaya ve dökülmeye başladı.ama saçları da dökülüyo.ne yapıcam yaaa.sinirlerim bozuluyo.bi bilgisi olan var mı?Çok üzgünüm çoook
bebeyagı yada zeytinyagı sür,sık ince dişli tarakla tara.
kıyamam yaa...sıkma canını diyeceğim de olmayacak biliyorum...inş geçer hemen...:Saruboceq:
bizde de olmuştu saf zeytin yağı sürdüm yıkamadan 20dk önce beklettim...yıkarken de önce başını şampuanla köpürttüm öyle bekledi sonuna kadar en son saçını tarakla taradım hafifçe sakın kazıma başını saçları kaldır varsa ki deri iyice durulansın hava alsın...2 yıkamada geçti...
canım bu arada blogunu takip ediyorum...çok güzel:)
hayır canım ama her an başlayabilirim.. şunu düşünüyorum hani herkes diyorya bnde dahil olmak üzre aman mamaya başlama, sakın werme falan.. neden die düşünüyorum 2 gündür.. sonuçta anne sütünüde alacak tabii ama 1,2kezde mama alsa ne olur mamalarda artık çok gelişti çok besleyici içerikli.. öyle değilmi? mamadanda alsın besinini anne sütündende.. ne zararı war ki???
biri beni aydınlatsa....
ya kızlar canım sıkkın.oğlumun konağından çekmediğimiz kalmadı.dah öncede yazmıştım.sebamedin yağını sürüp yıkadım.sabah bi baktım çocuğun kafası ıslak.sonra kurudu saçları taş gibi oldu.kafasına yapıştı.sonra çok kalın bi tabaka konak oldu kafası.şimdi kabuklar kalkmaya ve dökülmeye başladı.ama saçları da dökülüyo.ne yapıcam yaaa.sinirlerim bozuluyo.bi bilgisi olan var mı?Çok üzgünüm çoook
dönence değilde böyle yay gibi üstünde oyuncakları olan şeyler var onlara takıyorlar
cannn benimm kızdada var zey7tinyagı dedi bana dr ama badem yagıda olur ben badem yagyla masaj yaptım banyodan önce sonra yıkadım..tarakla taramadıgım için dökülmedi tabi tarak alıp tekrar denycem..bi iki yıkamada gider herhalde..bi de tersinden tara dedi dr..sacları zaten dökülecek anne sacı sonucta onun için üzülme..
sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.
canım bebeğin ne kadarlık...bi süre sonra aç-tok farketmiyor ellerini emmeye başlıyorlar..kzım 3ayı bitirmek üzere emzik aldığı halde arada emziği atıp elini emiyor gayet normal..
sen yanlış yapmışsın cnm çıkarıp takıp biraz zorlaman gerekio
kocama söledim hamidiye su dükkan kapatmış die sewindi:)) orda piyasa nasıl meral 1su alana pompa hediye su:3,5tl desek tutar mı? orda fiyatlar nasıl? bide satılık ew falan war mı? 2+1 bahçeli yada teraslı bilirmisin ki senbilmiyorumkismile
sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.
2,5 aylık. ellerini emmesini anladım da memeden soğur diye korkuyorum. aslında mama vermek istemiyorum. ama küçük doğdu. şuan 5kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?