2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnn arkadaşlar.2 gündür giremedim hiç.naptınız bakalım?misafirlerimi ağırladım hafta sonu...dün de gezdik bakamadım buraya hiç

hadi gözün aydın...hayırlısı olsun bakalım canım

inanın aynen bizi tarif etmişsiniz...benim bebeğim de 2 aylık ve ilk 50 gün çok çektik biz bu kolikten.durmaksızın ağlıyordu ve sürekli emmek istiyordu emdikçe de gaz daha da artıyordu....aslında doktorumuz bunu 3-4 aylık olana kadar çekeceksiniz ama isterseniz piyasadaki ürünlerle biraz rahatlatabilirsiniz dedi...her bebeğe farklı ürün iyi gelebiliyo.şunları deneyebilirsiniz:
1-zinco
2-nurse harvey
3-milupa-humana nın rezene kimyon çayları
4-metsil
5-muskat
6-sab simplex
7-ayaklarını ovmak için acı elma yağı
biz bunlardan çoğunu denedik bizi metsil rahatlattı.şimdi eskisi kadar yoğun değil sancıları.güzel de uyuyo gece...kolay gelsin

hasretcim,aktar sizin oralardaysa içinde ne varmış çayın tek tek yazar mısın?ben de yaptırayım burdan.aktar bi tane verdi ama memnun kalmadım.

canım kılo takıbı gunu derken 2. ayında doktorumuza kızımın kılosu az gedı 10 gun sonra 1 daha bakalım dedı onun ıcın gıdıcez
kız git baktırsana o zman delüü ben olsam çatlarım
sen yanlış yapmışsın cnm çıkarıp takıp biraz zorlaman gerekio
kocama söledim hamidiye su dükkan kapatmış die sewindi:)) orda piyasa nasıl meral 1su alana pompa hediye su:3,5tl desek tutar mı? orda fiyatlar nasıl? bide satılık ew falan war mı? 2+1 bahçeli yada teraslı bilirmisin ki senbilmiyorumkismile

kızlar bir sorum olacak. kızım 2 gündür ellerini emiyor. gece meme alıyor ama gündüz bazen memeyi görünce kafasını çeviriyor. delirmek üzereyim. zaten ufak tefek ancak 5 kg oldu 2,5 ayda.

burda su 4.5 yaaa...niye her şey pahalı...!!!!

hasretcim,aktar sizin oralardaysa içinde ne varmış çayın tek tek yazar mısın?ben de yaptırayım burdan.aktar bi tane verdi ama memnun kalmadım.

cnm aktar çarşıda hangisinden almış bilmiyorum çok war sorarım, o tarafa serwis çıktığında sordururum elemanlardan birini gönderip...

ya kızlar canım sıkkın.oğlumun konağından çekmediğimiz kalmadı.dah öncede yazmıştım.sebamedin yağını sürüp yıkadım.sabah bi baktım çocuğun kafası ıslak.sonra kurudu saçları taş gibi oldu.kafasına yapıştı.sonra çok kalın bi tabaka konak oldu kafası.şimdi kabuklar kalkmaya ve dökülmeye başladı.ama saçları da dökülüyo.ne yapıcam yaaa.sinirlerim bozuluyo.bi bilgisi olan var mı?Çok üzgünüm çoook

bebeyagı yada zeytinyagı sür,sık ince dişli tarakla tara.

kıyamam yaa...sıkma canını diyeceğim de olmayacak biliyorum...inş geçer hemen...:Saruboceq:
bebeyagı yada zeytinyagı sür,sık ince dişli tarakla tara.

bizde de olmuştu saf zeytin yağı sürdüm yıkamadan 20dk önce beklettim...yıkarken de önce başını şampuanla köpürttüm öyle bekledi sonuna kadar en son saçını tarakla taradım hafifçe sakın kazıma başını saçları kaldır varsa ki deri iyice durulansın hava alsın...2 yıkamada geçti...

canım bu arada blogunu takip ediyorum...çok güzel:)

evet sıkamamak elde değil.inşallah geçer

Merhba ben 3. haftadan itibaren takviye mamaya basladim. ilk baslarda 4 mama 2 anne sutu veriyordum gunde.
simdi artik 2 mama 4 anne sutune donduk, yavas yavas sutum artmaya basladi. bebek doydugu icin uykusu duzene girdi, o uyudukca ben uyudum, karsilikli rahatlama ile simdi halimizden ck memnunuz. ilk gunlerde cok uzulmustum, sonra dr. um artik mamalar cok ilerledi, hic uzulme dedi. zamanla artar dedi gercekden artiyor.

cannn benimm kızdada var zey7tinyagı dedi bana dr ama badem yagıda olur ben badem yagyla masaj yaptım banyodan önce sonra yıkadım..tarakla taramadıgım için dökülmedi tabi tarak alıp tekrar denycem..bi iki yıkamada gider herhalde..bi de tersinden tara dedi dr..sacları zaten dökülecek anne sacı sonucta onun için üzülme
..

dönence değilde böyle yay gibi üstünde oyuncakları olan şeyler var onlara takıyorlar

benimde park yatagim var donencve olmuyor dusup duruyor malesef
ben tavana astim.
bir tarafi yapiskan 1 tarafindan ip gecirilen seyler var
onun ucuna oyuncak bagladim cok guzel oldu. oyuncaklari degistiriyorum arada, cok hosuna gidiyor.

konak icin mustela konak sampuanini oneririm
ilk gunden beri kullaniyoruz hc olmadi
birde benim kiziminda 2 gundur saclari cok dokuluyor uzulme genel birsey sanirim

sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.

sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.

canım bebeğin ne kadarlık...bi süre sonra aç-tok farketmiyor ellerini emmeye başlıyorlar..kzım 3ayı bitirmek üzere emzik aldığı halde arada emziği atıp elini emiyor gayet normal..

canım bebeğin ne kadarlık...bi süre sonra aç-tok farketmiyor ellerini emmeye başlıyorlar..kzım 3ayı bitirmek üzere emzik aldığı halde arada emziği atıp elini emiyor gayet normal..

2,5 aylık. ellerini emmesini anladım da memeden soğur diye korkuyorum. aslında mama vermek istemiyorum. ama küçük doğdu. şuan 5kg.

Walla canım ben hamidiye alıyorum 5,5tan. Su fiyatları 5-6 arası genelde. Fiyat uygun gelir doğrusu ama insanlar alıştıkları suyu değiştirir mi bilemem. Bu arada hamidiye o dükkandan çıkıp biraz ileride başka bi dükkana taşındı. neden yer değiştirdiklerini bilmiyorum ama. Aynı zamanda o boşalan dükkanın hemen yanına başka bi su dükkanı daha açıldı ama şu an markası aklımda değil. biraz ötede de 1 tane daha var. walla su cenneti gibi burası. Ben bu işlerden pek anlamam doğrusu ancak görürseniz doğru karar verirsiniz sanırım. evlerden ise hiç haberim yok. burası daha ziyade içiçe apartmanlar şeklinde, öyle bahçeli bişi bulabilir misiniz bilmiyorum canım

2,5 aylık. ellerini emmesini anladım da memeden soğur diye korkuyorum. aslında mama vermek istemiyorum. ama küçük doğdu. şuan 5kg.

canım benim korkma benimki emziği atıp ellerini ağzına sokuyor ve bunu emzirdikten sonra yapıyo. bazen öğürüyor. bazende eller ağzına değilde burnuna girmiş bile oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…