2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2,5 aylık. ellerini emmesini anladım da memeden soğur diye korkuyorum. aslında mama vermek istemiyorum. ama küçük doğdu. şuan 5kg.

korkma canım el emmeleri sadece zevk meselesi...yumruğunu da seyrediyor mu???bu dönemde vücutlarını tanımaya başlarmış ellerini seyretmeyi ve emmeyi severlermiş...kızım 2-3 haftadır emiyor ama üst emmesinde bir değişiklik omadı...
kızım ellerini emerken bir müddet seyrediyorum sonra emziğini veriyorum alışmasın diye...

diğer alıntının cevabını yazmayı unutmuşum uzun uzun yzıncakaydirigubbakcemile3 Canım tüm bebeklerde var el emme olayı. ve sanırım yüne tüm bebeklerde ara ara az emme olayı da görünüyo. Belki gazı falan vardır, karnı ağrıyordur. bir de ağzına dikkat ettin mi cnm pamukçuk falan var mı diye

hasret kız buraya gel burda iki tane su dükkanı var biri uyduruk diğeride sude su ve 5.5 tl yanında altı tane küçük su veriyo. yinede size göre pahalı bak gel ben daimi müşterin olurum hem buranın havasıda ii hı:::)))))

valla benim kızda gündüzleri uyumuyo 2 gündür.metsili kestim kendi çıkarsın gazını diye ama sanırım kendi halledemeyecek henüz tekrar başlıyorum bugün

benimde park yatagim var donencve olmuyor dusup duruyor malesef
ben tavana astim.
bir tarafi yapiskan 1 tarafindan ip gecirilen seyler var
onun ucuna oyuncak bagladim cok guzel oldu. oyuncaklari degistiriyorum arada, cok hosuna gidiyor.

ben de aldım ama hemen sıkılıyo bizmkii .illede kucak...

sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.

canım önce alıyormuydu memeyi.allah korusun üşütmüşse iştahı yoktur.yada soğan sarımsak gibi bişey yediysen süt kokarmış bazı bebeklere....

aa gerçekten?çok sevindim.

of bu tracy hoggun kitabını okudukça bunalıma giriyorum.

evet canım severek okuyorum...benim de uyduruk bir blogum var daha doğrusu hiç zaman bulamadım yazmaya öylece duruyor...blog okumayı çok seviyorum..senin çabaların da azımsanacak gibi değil hele süt verme konusunda...

bu kitaptan çok bahsediliyor ama almadım çok mu mükemmeliyetçi?????

ne kitabı bu ve ne blogun var kız senin

tracy hogg,bebeğe nasıl düzenli uyku ve beslenme rutini oluşturulur,onu anlatıyor.3 saat aralıklarla besleyin diyor.emzikle avutun diyor.off,bense zırt pırtyediriyorum kilo alsın diye.gece sorun yok da gündüz uykuları düzensiz.karalıyım yeni uygulamalara geçiorum

blogum,adımın altında yazan.çokoprenses.ay yasak değildir inşallah blog reklamı yapıom filan demesinler.hamileliğimden itibaren yazıyorum.

SNOWcum geçen gün konuşuluyodu ya rapor 20 gün alınamıyo diye.. Aile hekimi veriyo.. Ben bugünden itibaren raporluyum..

kesinlikle biberona alışan bebek memeyi almıyor benim minikde almıyordu memeyi sancısı falan vardır sandım ama deil kocamana biberon emziği gibi meme istiyormuş meğerse memeyi verdiğimde almadı felaket alıyor ama sanki bi arısı varmış gibi ama öle deilmiş bizim hanım memeyi beğenmiyormuş parmagımı damagına değdirerek verdim anında şapuşupur emmye başladı

kızlar bir sorum olacak. kızım 2 gündür ellerini emiyor. gece meme alıyor ama gündüz bazen memeyi görünce kafasını çeviriyor. delirmek üzereyim. zaten ufak tefek ancak 5 kg oldu 2,5 ayda.

canım benim kız da cumartesiden beri öyleydi memeyi görünce alamaya başlıyordu hele cumartesi günü tamamen azıttı hiç alamamaya baladı belki seninkide biberon gibi bişeyler istiyordur

SNOWcum geçen gün konuşuluyodu ya rapor 20 gün alınamıyo diye.. Aile hekimi veriyo.. Ben bugünden itibaren raporluyum..

frambuzacım sadece özel hastaneler mi 10 gün verebiliyomuş.sanki dr.um 20 günlük raporu kabul etmiyo devlet demişti...senin aile hekimin kim?

frambuzacım sadece özel hastaneler mi 10 gün verebiliyomuş.sanki dr.um 20 günlük raporu kabul etmiyo devlet demişti...senin aile hekimin kim?

Halis Yeşilyurt bizimkisi.. Doktor önce heralde 20 veremiyorum. 10 verim sonra bi 10 daha veririm dedi.. İyi dedim.. Bi soriim dedi.. Gitti sordu kime sorduysa.. Sen işçi misin, memur musun dedi.. Memurum dedim.. Memuruz di mi??? Sözleşmeli diilsin di mi dedi Yok dedim.. O zaman 20 verebiliyomuşum dedi.. Bi kaç hastalık yazdı.. Bunlara 20 günlük rapor az bile.. Sen epey bi hastalanmışın dedi:))) Götürdüm okula verdim.. Danışıklı dövüş.. Müdürün de haberi var...Getirdin mi hocaanım diyo...

o zaman bende 20 günlük yazdırayım...iyi oldu bidaha bidaha uğraşmayız...benim hekim de verirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…