- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.921
2,5 aylık. ellerini emmesini anladım da memeden soğur diye korkuyorum. aslında mama vermek istemiyorum. ama küçük doğdu. şuan 5kg.
canım bu arada blogunu takip ediyorum...çok güzel:)
of bu tracy hoggun kitabını okudukça bunalıma giriyorum.
valla benim kızda gündüzleri uyumuyo 2 gündür.metsili kestim kendi çıkarsın gazını diye ama sanırım kendi halledemeyecek henüz tekrar başlıyorum bugünÇok ama çok uykusuzum. Oğlum yarım saatte bir uyandı bütün gece. Hala da uyumak bilmiyor. Deli edecek bu oğlan beniboshayallersmile
Hadi bakalım Hasretcim hayırlısı olsun. Wala burada yani burası fulya oluyor, hamidiye suyun boşalttığı boş bi dükkan var kiralık, hemen gelin istersenizaklinialirimsmile
Bu arada sayın gentleboyy buraya siz değil de eşiniz girip sohbetimize katılsa daha iyi olur sanırım
benimde park yatagim var donencve olmuyor dusup duruyor malesef
ben tavana astim.
bir tarafi yapiskan 1 tarafindan ip gecirilen seyler var
onun ucuna oyuncak bagladim cok guzel oldu. oyuncaklari degistiriyorum arada, cok hosuna gidiyor.
sanırım yazdıklarım gelmedi. kızım 2 gündür eelerini emiyor. memeyi görünce ağlıyor. gece bir sorun yok ama bugün beni delirtti. ne yapmalıyım sizce. mamayı günde 1 kez veriyorum.
aa gerçekten?çok sevindim.
of bu tracy hoggun kitabını okudukça bunalıma giriyorum.
ne kitabı bu ve ne blogun var kız senin
SNOWcum geçen gün konuşuluyodu ya rapor 20 gün alınamıyo diye.. Aile hekimi veriyo.. Ben bugünden itibaren raporluyum..
biz sana başlama diyoz aşkım ama dr unun kontrolünde başla diyoruz..ilk 6 ay sadece anne sütü diye boşa dememişler..haa yeterli gelmedigi an dr un söyler bence..bi 2 hafta idare et bakalım..1 ay bekleyemem dersen..benim tek korkum biberona alışan bebekler memeyi reddediyo..
kızlar bir sorum olacak. kızım 2 gündür ellerini emiyor. gece meme alıyor ama gündüz bazen memeyi görünce kafasını çeviriyor. delirmek üzereyim. zaten ufak tefek ancak 5 kg oldu 2,5 ayda.
SNOWcum geçen gün konuşuluyodu ya rapor 20 gün alınamıyo diye.. Aile hekimi veriyo.. Ben bugünden itibaren raporluyum..
SİLVER arkadaşım naptın misafirlerini??
frambuzacım sadece özel hastaneler mi 10 gün verebiliyomuş.sanki dr.um 20 günlük raporu kabul etmiyo devlet demişti...senin aile hekimin kim?
Halis Yeşilyurt bizimkisi.. Doktor önce heralde 20 veremiyorum. 10 verim sonra bi 10 daha veririm dedi.. İyi dedim.. Bi soriim dedi.. Gitti sordu kime sorduysa.. Sen işçi misin, memur musun dedi.. Memurum dedim.. Memuruz di mi??? Sözleşmeli diilsin di mi dedi Yok dedim.. O zaman 20 verebiliyomuşum dedi.. Bi kaç hastalık yazdı.. Bunlara 20 günlük rapor az bile.. Sen epey bi hastalanmışın dedi:))) Götürdüm okula verdim.. Danışıklı dövüş.. Müdürün de haberi var...Getirdin mi hocaanım diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?