- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.981
Senin kayınvalide tam müzelikmiş!! kafamçokkarıştı
iyide onu kanuruya koysanbile sarılırsın.sadece sana destek olumuş olur taşırken fazla ağır gelmez.bi,r lim popoda bir elimde sırtında oluyor benim..ve daha hafif gwliyor emirhan en azından....
çok uyardım canım ama huy... yapcak bişi yok.. eşim ii allaha şükür ya direkt susturuyo beni savunuyo allahtan.. yoksa kayınvaliye kalsa oğlumum gözüne limon da sıkmak istedi gözü çapaklanmazmışşş cildine terlemesin die tuzda srmek istedii... eşim taşınırız falan dedi de vazgeçti beni dinlemiyo hiç...
7kg taşımak kolay diildir heralde..
Bizimki 6kg. Ona rağmen kucağıma aldıkça belim ağrıyo..
ay seni koruyorsa söyle o zaman,baksın çaresine...ay çoçuğun gözünü yakaçak...
7kg taşımak kolay diildir heralde..
Bizimki 6kg. Ona rağmen kucağıma aldıkça belim ağrıyo..
Tüm bebekler uykuda galiba, oldukça kalabalığız. Aslında ben tam tersi bebek uyanıkken giriyorum. Onu ayağımda sallarken size takılıyorumkaydirigubbakcemile3 uyuduğu zamanda işe güce bakıyorum
7-6= 1kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 duyanda arada kaç kilo fark var sanır be tatlım
Benim antika kızım gündüzleri sürekli ayakta sallanınca uyuyo.. ayaktan indirince uyanıyo.. Mahkumum yani bu oturduğum koltuğa... İnşallah WC ihtiyacım falan olmaz diye dua ederek oturuyorum her sabah...
7-6= 1kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 duyanda arada kaç kilo fark var sanır be tatlım
sallanan bir beşik gii bişey alsana benimkide öyleydi,rahat ettim valla alınac..onu saatlere cbaçaklarda sallamak çok zor oluyor..baçaklarım tutuluyordu benim...
evet park yatağınki fazla sallanmaz...valla benim büyükte dizlerim kireçlendi,hala çekiyorum açısını...bir çaresine bak dcrim..ağırlaştıkça daha zor olaçak...bu veletler 2 yaşına kadar bırakmıyorlar sallanmayı...Park yatağı sallanıyo ama o da ayakta sallamaya benzemiyo ki.. Yani kendisi beğenmiyo.. Dediğin gibi ayaklarda derman kalmadı valla.. Saat 2 den beri yatıyo.. Çeksem ayaklarımı kesin uyanır.. Napiim tek uyusun da...
Park yatağı sallanıyo ama o da ayakta sallamaya benzemiyo ki.. Yani kendisi beğenmiyo.. Dediğin gibi ayaklarda derman kalmadı valla.. Saat 2 den beri yatıyo.. Çeksem ayaklarımı kesin uyanır.. Napiim tek uyusun da...
aspiratörlemi uyuyor... :))))))) komik ya!şuna bak sen...benimkide hi sevmiyo ayakta sallanmayı.ya memede uyuycak yada dikilicez aspiratörün yanına ben zıplıycam o uyuycak...ayakta sallansa o daha kolay geliyo bana..
aspiratörlemi uyuyor... :))))))) komik ya!şuna bak sen...
evet park yatağınki fazla sallanmaz...valla benim büyükte dizlerim kireçlendi,hala çekiyorum açısını...bir çaresine bak dcrim..ağırlaştıkça daha zor olaçak...bu veletler 2 yaşına kadar bırakmıyorlar sallanmayı...
benimkide hi sevmiyo ayakta sallanmayı.ya memede uyuycak yada dikilicez aspiratörün yanına ben zıplıycam o uyuycak...ayakta sallansa o daha kolay geliyo bana..
Çektim ayaklarımı.. Bakalım kaç dk duracak... sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?