2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyide onu kanuruya koysanbile sarılırsın.sadece sana destek olumuş olur taşırken fazla ağır gelmez.bi,r lim popoda bir elimde sırtında oluyor benim..ve daha hafif gwliyor emirhan en azından....

7kg taşımak kolay diildir heralde..
Bizimki 6kg. Ona rağmen kucağıma aldıkça belim ağrıyo..

Tüm bebekler uykuda galiba, oldukça kalabalığız. Aslında ben tam tersi bebek uyanıkken giriyorum. Onu ayağımda sallarken size takılıyorumkaydirigubbakcemile3 uyuduğu zamanda işe güce bakıyorum

ay seni koruyorsa söyle o zaman,baksın çaresine...ay çoçuğun gözünü yakaçak...

Tüm bebekler uykuda galiba, oldukça kalabalığız. Aslında ben tam tersi bebek uyanıkken giriyorum. Onu ayağımda sallarken size takılıyorumkaydirigubbakcemile3 uyuduğu zamanda işe güce bakıyorum

Benim antika kızım gündüzleri sürekli ayakta sallanınca uyuyo.. ayaktan indirince uyanıyo.. Mahkumum yani bu oturduğum koltuğa... İnşallah WC ihtiyacım falan olmaz diye dua ederek oturuyorum her sabah...

Benim antika kızım gündüzleri sürekli ayakta sallanınca uyuyo.. ayaktan indirince uyanıyo.. Mahkumum yani bu oturduğum koltuğa... İnşallah WC ihtiyacım falan olmaz diye dua ederek oturuyorum her sabah...

sallanan bir beşik gii bişey alsana benimkide öyleydi,rahat ettim valla alınac..onu saatlere cbaçaklarda sallamak çok zor oluyor..baçaklarım tutuluyordu benim...

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
7-6= 1kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 duyanda arada kaç kilo fark var sanır be tatlım

He yahu!! Yazdıktan sonra farkettim.. Neyse çaktırma.. :kedi:
Baksana 7,5 kiloymuş tosuncuk.. 500gr daha.. Ohooo.. Çok fark var benimkiyle.... kaydirigubbakcemile3

sallanan bir beşik gii bişey alsana benimkide öyleydi,rahat ettim valla alınac..onu saatlere cbaçaklarda sallamak çok zor oluyor..baçaklarım tutuluyordu benim...

Park yatağı sallanıyo ama o da ayakta sallamaya benzemiyo ki.. Yani kendisi beğenmiyo.. Dediğin gibi ayaklarda derman kalmadı valla.. Saat 2 den beri yatıyo.. Çeksem ayaklarımı kesin uyanır.. Napiim tek uyusun da...

Park yatağı sallanıyo ama o da ayakta sallamaya benzemiyo ki.. Yani kendisi beğenmiyo.. Dediğin gibi ayaklarda derman kalmadı valla.. Saat 2 den beri yatıyo.. Çeksem ayaklarımı kesin uyanır.. Napiim tek uyusun da...
evet park yatağınki fazla sallanmaz...valla benim büyükte dizlerim kireçlendi,hala çekiyorum açısını...bir çaresine bak dcrim..ağırlaştıkça daha zor olaçak...bu veletler 2 yaşına kadar bırakmıyorlar sallanmayı...

benimkide hi sevmiyo ayakta sallanmayı.ya memede uyuycak yada dikilicez aspiratörün yanına ben zıplıycam o uyuycak...ayakta sallansa o daha kolay geliyo bana..

Çektim ayaklarımı.. Bakalım kaç dk duracak... sempatiksalakcinni

walla beniğmkide gün boyu ya ayağımda ya da kucağımda. aspiratör sesi de hiç çekilmez be olcaycım. Ben kızartma yapana dek bile dayanamıyorum o sese:bbo:

benimkide hi sevmiyo ayakta sallanmayı.ya memede uyuycak yada dikilicez aspiratörün yanına ben zıplıycam o uyuycak...ayakta sallansa o daha kolay geliyo bana..

Bizimkisi aspiratörü yakıyodu nerdeyse...-tatlicadiarzu- Sonradan elektrik süpürgesini keşfettik de Allahtan yangın çıkarmaktan kurtulduk..
Çocuğumun şimdiki favorisi elektrik süpürgesi eşliğinde pışpışlanarak ayakta sallanmak..
Pek zahmetli bizimkisi... laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…