2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle valla.rahatlıyo aspiratör sesinde...elektirik süpürgesini de sever...bazen sepetini koyuyom mutfağa.açıyo aspiratörü iki sallıyom öyle de uyuyo...

ay ben hiç dayanamıyorum o sese,,genelde çalıştırmam aspiratörüde zaten o nedenle,o nasıl rahatlıyor anlamadım hayret bişey...
Çektim ayaklarımı.. Bakalım kaç dk duracak... sempatiksalakcinni

inşallah uyanmaz...sempatiksalakcinni

walla beniğmkide gün boyu ya ayağımda ya da kucağımda. aspiratör sesi de hiç çekilmez be olcaycım. Ben kızartma yapana dek bile dayanamıyorum o sese:bbo:

Emin ol elektrik süpürgesi daha fena. Hele bi yandan süpürge zırıldıyo, bi yandan Pelin hanım ağlıyosa ev tam terketmelik oluyo.. :dilcikar:

Hasretcim türk kalp vakfını bilirsin herhalde.Tam onun arkasındayım ben. hakkınızda hayırlısı olsun cnm
AMİ,N CNM AMİNNN
bebek arabasıyla minübüslere binemem dogru ama kanguruya güvenemiorum:.bi sakatlık cıkar diye
ne sakatlık çıkacak kız 3 yeerden kitleniyo sonuçta we sende hafiften sarıyosun yawruy zaten..
iyide onu kanuruya koysanbile sarılırsın.sadece sana destek olumuş olur taşırken fazla ağır gelmez.bi,r lim popoda bir elimde sırtında oluyor benim..ve daha hafif gwliyor emirhan en azından....

kaydirigubbakcemile5 aynen

benimki çıt sesinde uyanıyor valla,değilki aspiratörle falan uyuyacak,benimki korkuyor süpürge sesinden felan..

oğlum uyandı emdi :ecrin_bebek:şimdide baby tv yi izliyor.. acaba tv izlemesinde bi sakınca varmıdır arkadaşlar kapatsam mı tv yi ? ama pek bi neşeli agucuklar flan renkler sesler ilgisini çekiyo :)

ay ben hiç dayanamıyorum o sese,,genelde çalıştırmam aspiratörüde zaten o nedenle,o nasıl rahatlıyor anlamadım hayret bişey...

inşallah uyanmaz...sempatiksalakcinni

Fön makinesi, elektrik süpürgesi, aspiratör sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benziyomuş.. O sesleri duyunca kendini anne karnında sanıp rahatlıyomuş saftirikler..
Benim karnımdaki ses Bosch marka 1600watt elektrik süpürgesiymiş mesela..!!!

oğlum uyandı emdi :ecrin_bebek:şimdide baby tv yi izliyor.. acaba tv izlemesinde bi sakınca varmıdır arkadaşlar kapatsam mı tv yi ? ama pek bi neşeli agucuklar flan renkler sesler ilgisini çekiyo :)

Bizim azman da izliyo baby tv.. Ama bi kaç dk.. Dediğin gibi renkleri hoşuna gidiyo, dikkatini çekiyo..Sonra başlıyo ağlamaya..

benimki çıt sesinde uyanıyor valla,değilki aspiratörle falan uyuyacak,benimki korkuyor süpürge sesinden felan..

kız sen yoktun biz bebekleri hep öle uyuttuk elektrik süpürgesi aspratör fön makinası bebişlerin anne karnında duyduğu seslere benzediği için rahatlatıp uyutuyor.. biz 40 çıkana kadar sabahladık ben artık bi gürültü cdsi wardı onla uyuyodu anında.. sakinleşiyodu..

Kızlar ellerım yanıyor mutfagı sıldım duwarlarını camlarını dolaplarını sanırım deterjan ellerıme alerjı yaptı kıpkırmızı oldu offf daha salon dıger odalar sılınecek yarın ne yapıcam mafoldumben

fazla izlemesen yi olur,gözleri açısından,balkona falan çıkar,dışarda olmaktan çok keyif alıyorlar...

:))) benimki bişey duymamış anlaşılana..gürültüden korkuyor...

Bi göğsümü açtım bekliyorum..
Acil durum olursa tepivericem ağzına. Uyanmadan uyusun!!! kaydirigubbakcemile3 Ih tıs demeye başladı bile çoktan..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne zararı olcak izlesinler şimdilik onları oayalayan pek seçenek yok çünki

elif,ilk msjına istinaden yazıyorum.bebege 90cc az gib,işine karışmak gibi olmasın.bizim kız nerdeyse 1,5 aydır 120cc hüpletiyo.hep okuyorum,80cc süt sagdım bıraktım eve filan diyolar,yok anacım bizim kıza 80-90 az..bi 120 hazırla bakalım,içmediği kalsın.

ya emzirme önlüğü kullanan anneler!!!!!!!
bizim kisi lila halkalı olandan we benim canawarım içinde emzirirken o renkli halkalara kitleniyo we onları tutmaya doğal olarakta önlüğü çekiştirp açmaya sebep oluyoooo..

Bi göğsümü açtım bekliyorum..
Acil durum olursa tepivericem ağzına. Uyanmadan uyusun!!! kaydirigubbakcemile3 Ih tıs demeye başladı bile çoktan..

Anamm Allah yardımcınız olsun kızlar ben sallamayı unuttum bazen ana kucağında sallıyorum okadar. emziğe alışınca kendi kendine uyuyo bende çok uyumasından şikayet edebilir miyim 1 saat uyanık durup geri uyuyo akşam 19 dan sonra 24 e kadar uyanık sonra beşiğe atıp emzik ağzında bırakıyorum uyuyo emziği kendisi atıyo. ama çok uyuması sorun olur mu dün mesela düğünde gözünü açmadı davul zurna bana mısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…