- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.001
aynen öyle valla.rahatlıyo aspiratör sesinde...elektirik süpürgesini de sever...bazen sepetini koyuyom mutfağa.açıyo aspiratörü iki sallıyom öyle de uyuyo...
Çektim ayaklarımı.. Bakalım kaç dk duracak... sempatiksalakcinni
walla beniğmkide gün boyu ya ayağımda ya da kucağımda. aspiratör sesi de hiç çekilmez be olcaycım. Ben kızartma yapana dek bile dayanamıyorum o sese:bbo:
walla beniğmkide gün boyu ya ayağımda ya da kucağımda. aspiratör sesi de hiç çekilmez be olcaycım. Ben kızartma yapana dek bile dayanamıyorum o sese:bbo:
AMİ,N CNM AMİNNNHasretcim türk kalp vakfını bilirsin herhalde.Tam onun arkasındayım ben. hakkınızda hayırlısı olsun cnm
ne sakatlık çıkacak kız 3 yeerden kitleniyo sonuçta we sende hafiften sarıyosun yawruy zaten..bebek arabasıyla minübüslere binemem dogru ama kanguruya güvenemiorum:.bi sakatlık cıkar diye
iyide onu kanuruya koysanbile sarılırsın.sadece sana destek olumuş olur taşırken fazla ağır gelmez.bi,r lim popoda bir elimde sırtında oluyor benim..ve daha hafif gwliyor emirhan en azından....
benimki çıt sesinde uyanıyor valla,değilki aspiratörle falan uyuyacak,benimki korkuyor süpürge sesinden felan..
ay ben hiç dayanamıyorum o sese,,genelde çalıştırmam aspiratörüde zaten o nedenle,o nasıl rahatlıyor anlamadım hayret bişey...
inşallah uyanmaz...sempatiksalakcinni
oğlum uyandı emdi :ecrin_bebek:şimdide baby tv yi izliyor.. acaba tv izlemesinde bi sakınca varmıdır arkadaşlar kapatsam mı tv yi ? ama pek bi neşeli agucuklar flan renkler sesler ilgisini çekiyo :)
benimki çıt sesinde uyanıyor valla,değilki aspiratörle falan uyuyacak,benimki korkuyor süpürge sesinden felan..
oğlum uyandı emdi :ecrin_bebek:şimdide baby tv yi izliyor.. acaba tv izlemesinde bi sakınca varmıdır arkadaşlar kapatsam mı tv yi ? ama pek bi neşeli agucuklar flan renkler sesler ilgisini çekiyo :)
Fön makinesi, elektrik süpürgesi, aspiratör sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benziyomuş.. O sesleri duyunca kendini anne karnında sanıp rahatlıyomuş saftirikler..
Benim karnımdaki ses Bosch marka 1600watt elektrik süpürgesiymiş mesela..!!!
Fön makinesi, elektrik süpürgesi, aspiratör sesi gibi sesler bebeğin anne karnında duyduğu seslere benziyomuş.. O sesleri duyunca kendini anne karnında sanıp rahatlıyomuş saftirikler..
Benim karnımdaki ses Bosch marka 1600watt elektrik süpürgesiymiş mesela..!!!
Kızlar ellerım yanıyor mutfagı sıldım duwarlarını camlarını dolaplarını sanırım deterjan ellerıme alerjı yaptı kıpkırmızı oldu offf daha salon dıger odalar sılınecek yarın ne yapıcam mafoldumben
Bi göğsümü açtım bekliyorum..
Acil durum olursa tepivericem ağzına. Uyanmadan uyusun!!! kaydirigubbakcemile3 Ih tıs demeye başladı bile çoktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?