- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.021
ninni yerinemakina sesi he! :))))))))kız sen yoktun biz bebekleri hep öle uyuttuk elektrik süpürgesi aspratör fön makinası bebişlerin anne karnında duyduğu seslere benzediği için rahatlatıp uyutuyor.. biz 40 çıkana kadar sabahladık ben artık bi gürültü cdsi wardı onla uyuyodu anında.. sakinleşiyodu..
Bi göğsümü açtım bekliyorum..
Acil durum olursa tepivericem ağzına. Uyanmadan uyusun!!! kaydirigubbakcemile3 Ih tıs demeye başladı bile çoktan..
ne zararı olcak izlesinler şimdilik onları oayalayan pek seçenek yok çünki
elif,ilk msjına istinaden yazıyorum.bebege 90cc az gib,işine karışmak gibi olmasın.bizim kız nerdeyse 1,5 aydır 120cc hüpletiyo.hep okuyorum,80cc süt sagdım bıraktım eve filan diyolar,yok anacım bizim kıza 80-90 az..bi 120 hazırla bakalım,içmediği kalsın.
Anamm Allah yardımcınız olsun kızlar ben sallamayı unuttum bazen ana kucağında sallıyorum okadar. emziğe alışınca kendi kendine uyuyo bende çok uyumasından şikayet edebilir miyim 1 saat uyanık durup geri uyuyo akşam 19 dan sonra 24 e kadar uyanık sonra beşiğe atıp emzik ağzında bırakıyorum uyuyo emziği kendisi atıyo. ama çok uyuması sorun olur mu dün mesela düğünde gözünü açmadı davul zurna bana mısın demedi
ninni yerinemakina sesi he! :))))))))
ay ne abuk abladı.benimde bir ayağım beşikte açtıkça gözlerini ayağımla dürtüveriyorum beşiği :))
öyle deme hiper aktivide yapıyormuş çok izledikleri zaman günde yarım ssati geçmemesi gerekiyormuş..
birde gözlerine zarar be!
gerçi benim büyüğü alamıyorum tv başından ....küçük bari alışmasın öyle!
Anamm Allah yardımcınız olsun kızlar ben sallamayı unuttum bazen ana kucağında sallıyorum okadar. emziğe alışınca kendi kendine uyuyo bende çok uyumasından şikayet edebilir miyim 1 saat uyanık durup geri uyuyo akşam 19 dan sonra 24 e kadar uyanık sonra beşiğe atıp emzik ağzında bırakıyorum uyuyo emziği kendisi atıyo. ama çok uyuması sorun olur mu dün mesela düğünde gözünü açmadı davul zurna bana mısın demedi
Bizimki öyle ayakla dürtmeye falan hayatta uyumaz..
Şimdi bile gözleri yarı açık uyuyo..
Hamileyken folik asidi biraz fazla mı kaçırmışım ne!!!akannehir
benimkide 120 içiyor bir kerede!
ben de ütü,ev işi,yemek bıktım.gerçi yapmıyorum da hiçbişi,popo büyütüyorum.stresi yetiyo.o ütülenecekleri gördükçe,eşim akşama ne yicez edikçe tepem atıyo.nihayet yardımcı bayan buldum,haftada 2 kez yarım gün gelecek ütü,yemek yapacak.
Seninki tombiş doğmuştu zaten..
çok yaramaz olaçak galiba fıstık...
HELAL OLSUN SANA VERME TABİ COK GEREKMEDİKÇE REZENE BİLE VERMEYİN ARKADAŞLAR..KARACİGERE AGIR GELİYO..Ben de anasonun bebeklere verilmesine karşıyım. Hatta çok elzem olmadıkça diğer bitkileri bile vermeye gerek yok. Ben ancak çok sıkıştığımda kullanıyorum bitkileri a da damlayı. Oysa ki doktorumuz günde 3 kez 8 damla sab-simplex kullanabileceğimizi söylemişti. Ama ben onu alıştırmak istemiyorum
Senin kayınvalide tam müzelikmiş!! kafamçokkarıştı
AMİ,N CNM AMİNNN
ne sakatlık çıkacak kız 3 yeerden kitleniyo sonuçta we sende hafiften sarıyosun yawruy zaten..
kaydirigubbakcemile5 aynen
Hamileyken dr kontrollerde ölçüm yapamazdı.. O kadar hareketliydi..
Doğum yaptığım gün hastanede bi bebek daha vardı yenidoğan.. Yan odada.. Bebeğin hiç sesiş çıkmıyodu.. Bizimkisi avaz avaz yıkıyodu bütün hastaneyi..
Şİmdi de hergün bi komşu geliyo.. Bu kız nie bu kadar bağırıyo bi derdi mi var diye.. Yok anacım bu normal halimiz diyorum.. Şaşırıp kalıyolar... laelaelaelaelae
benimkide 120 içiyor bir kerede!
HELAL OLSUN SANA VERME TABı COK GEREKMEDıKÇE REZENE BıLE VERMEYıN ARKADAŞLAR..KARACıGERE AGIR GELıYO..
IMG]http://img.fotoambar.com/img/00000/dcb09c4dfa3ab045ab096efe776da40c.gif[/IMG]
[
ALMANYADA 3 AYIN ALTINA GALıBA KANGURU YASAKLANMIŞ alllah KORUSUN Bı BEBEK ÖLÜMÜ GERCEKLEŞMıŞ BU YUZDEN..BUNDAN SEBEP TıKLENDıM BU KANGURUYAeyvahedigeldismile
belki az az sık sık emiyordur ama .birde pompa bebeğin emmesi gibi olmuyor..kilosu yerindeyse bençe sütün yeterlidir...Maşallah kuzuya ya benim sinirlerim bozuldu salı işe başlıyacağım 9-5 çalışıyorum öğlen 1 de emzirmeye geleceğim dün süt sağma makinası aldım akşam sağayım dedim zar zor 80 ni buldum bugün denedim yine 80 çift meme ne yapacağımı şaşırdım. işin tuhafı benim uykucu tek memede doyuyo çok mu az içiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?