- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.041
belki az az sık sık emiyordur ama .birde pompa bebeğin emmesi gibi olmuyor..kilosu yerindeyse bençe sütün yeterlidir...
bebek arabasıyla minübüslere binemem dogru ama kanguruya güvenemiorum:.bi sakatlık cıkar diye
canım ağlamadan her uyandığında açıktığında emziriyorum ama sorun ben çalışırken biberonla içmesi idi oda günde 2-4 kez ama ya bıraktığım süt yetmezse mama da alsam mı ben yokken verir. yada ben günde 2 kez sağsam 80 lik 14 tane hazırda olur offf ne b.... yiyecem mama vermek istemiyorum anne sütü alsında biberonla alsın
canım ben de kangurudan yana pek değilim.ben boyundan askılı önde çocuk yatar vaziyette duran bişey aldım.çokta memnunum.sen kucağında taşır vaziyettesin ama ellerini serbest bırakabiliyosun.netten resmini bulabilirsem eklerim buraya
dene bakalım ,her ihtimale karşı amada bulundurursun evde,olaki bıraktığın süt yetmezse diye...napıan yetmezse....tabi bırakabildğin kadar süt bırak eve...
benimde anlatmaya çalıştığım şey buydu az öne
kendi gaz çıkarmasından o.... dan korklan uyanan bebekkkkk beni,mkiiiii üffff koktu sizinkilerde kokuyo mu
kızlar mevlüt için havuzlu handan esime bbk sekeri malzemesi aldırıcam sizce neler aldırayım hıc bısı bılmıyorum kendım gıtsem begenırdım ama bbkten temıslıkten cıkamıyorum fıkır werın bana lutfen
FONT]
ALMANYADA 3 AYIN ALTINA GALİBA KANGURU YASAKLANMIŞ alllah KORUSUN Bİ BEBEK ÖLÜMÜ GERCEKLEŞMİŞ BU YUZDEN..BUNDAN SEBEP TİKLENDİM BU KANGURUYAeyvahedigeldismile
ama 3 aylık bebişler 120 içmesi lazımmış bir kerede normalde...tombişlikle alakalı değil yaw...
ben yine uğrarım bunlar oğluma çilingir sofrası kurmadan ben gidip el koyayım duruma(
tabiiki denemelisiniz.. anasonu deneyenn bi arkadaşımız çok menun kaldı bebeği rahatlayıup mışıl mışıl uyudu.. gaz ilacı olarak en iyisi olan sab simplexi kullanabilirsiniz, we humananın we milupanın bitki çayları war kimyonlu rezene çayını alabilirsiniz... ayak topuklarına acı elma yağıyla masajında mucizewi bi çözüm olduğunu duydum...
hayırlı olsun...süper...haftaya pazartesi de ben alıcam inşallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?