2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aldırdım sabah gazetesini tracy teyzenin we yanında 2 kitap daha werio 19 kupona.. bu kitabı aradım bulamadım o kadar çarşıda:)) merwe sölemişti galiba saol canımmmmm

ben sabah 11 de ve akşam 7 de veriyodum mamayı. bu akşam bi 120 veriyim bakalım içecekmi ? tv yi de arasıra izletiyim 20 dk kadar o zaman.. Hasretin dediği gibi şimdilik eğlendireilmek için çok seçenek yok malesef

belki az az sık sık emiyordur ama .birde pompa bebeğin emmesi gibi olmuyor..kilosu yerindeyse bençe sütün yeterlidir...

canım ağlamadan her uyandığında açıktığında emziriyorum ama sorun ben çalışırken biberonla içmesi idi oda günde 2-4 kez ama ya bıraktığım süt yetmezse mama da alsam mı ben yokken verir. yada ben günde 2 kez sağsam 80 lik 14 tane hazırda olur offf ne b.... yiyecem mama vermek istemiyorum anne sütü alsında biberonla alsın

bebek arabasıyla minübüslere binemem dogru ama kanguruya güvenemiorum:.bi sakatlık cıkar diye

canım ben de kangurudan yana pek değilim.ben boyundan askılı önde çocuk yatar vaziyette duran bişey aldım.çokta memnunum.sen kucağında taşır vaziyettesin ama ellerini serbest bırakabiliyosun.netten resmini bulabilirsem eklerim buraya

dene bakalım ,her ihtimale karşı amada bulundurursun evde,olaki bıraktığın süt yetmezse diye...napıan yetmezse....tabi bırakabildğin kadar süt bırak eve...

benimde anlatmaya çalıştığım şey buydu az öne

kızlar mevlüt için havuzlu handan esime bbk sekeri malzemesi aldırıcam sizce neler aldırayım hıc bısı bılmıyorum kendım gıtsem begenırdım ama bbkten temıslıkten cıkamıyorum fıkır werın bana lutfen

parktan geldik yorulduk kızımı doyurup yatıracağım şimdi öpüyorum hepinizi.. belki uğrarım kızı uyuttuktan sonra..

herkese selamlar canlarım.özledim iki günde sizi.istanbula geldik pazar günü.özlemişim buraları.
bahsettiğiniz şeyleri birebir yaşıyorum babannem ve halam bebeğimin doymadığını söyleyip duruyor.sinirlerimi oynatıyorlar.biraz önce emziğini çorbaya batırıp tutturmaya çalışıyorlardı.sürekli mama yapsak mı buna diyorlar.şuan bile babannem dedeme bu çocuk doymuyor diyorklava:

ben minik biberonlar aldım.içine de pastaneden draje ve renkli bademler aldık koydum.dağıttık çok güzel oldu.odanın kapısına da bulutun üstünde canım oğlum yazısı var bi de hoşgeldin bebek onları aldık.

FONT]

ALMANYADA 3 AYIN ALTINA GALİBA KANGURU YASAKLANMIŞ alllah KORUSUN Bİ BEBEK ÖLÜMÜ GERCEKLEŞMİŞ BU YUZDEN..BUNDAN SEBEP TİKLENDİM BU KANGURUYAeyvahedigeldismile

banada kangurunun içinde rahat etmicekmiş gibi geldi ben yatar vaziyette olan kara bi torba aldım netten bebek askısı die geciyor adı istersen 2 elini kullanabiliyorsun ama ben yinede tutuyorum gayet rahat ediyor bebek içinde mışıl mışıl uyuyor tavsiye ederim

kimse yok yine.. kızım huysuz uyumadı bu saate kadar sanırım parkta üşüdü meleğim esiyodu biraz

aynen katılıyorum benim oğlumda kolik ti çok şükür bitti bu yöntemler rahatlatıyo birde muskat deneye bilirsin çay kaşığına biraz rendele üstüne 2-3 damla anne sütü ver çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…