2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bebekle dolmuşa binmek büyük risk...taksiye bin bence....ben cesaret edemem şahsen.gerçi dolmuştakilerde odun değilya yardım ederler herhalde...

valla heryere minibüsle gidiyorum oğlanı kangurusuna koyuyorum çantayı da sırtıma ohhh ver elini gezme tabii bunu bazende arabsıyla yapıyorum çok kolay açılıp kapanan bir arabası var çok zor olmuyor minibüste ...

aldırdım sabah gazetesini tracy teyzenin we yanında 2 kitap daha werio 19 kupona.. bu kitabı aradım bulamadım o kadar çarşıda:)) merwe sölemişti galiba saol canımmmmm

la hepsiburada.com da satiyorlar.ben aldirdim okuyorum simdi.

istanbulun neresindesin yazgıcım.. bırak batrsınlar çorbaya nolcak bi damladan çocuk farklı tatları keşfetsin birazsempatiksalakcinni

ay hasret kis bagirsak florasini inceltio falan ne gerenk var

ayyyyy cok sicak.sarma sarip kek borek yapmam lazim.yarin kardesim askerden geliyor.tezkeresini aldiiiiiiiii zemuszemus dusundukce gozlerim doluyor allahin izniyle onurlu bir sekilde askerligini yapti benim minik kardesim.
ah ah bezlerini yikardim mama yapardim ben ona ne cabuk gecti zaman.senağlama

kızlar iyiki bu gün yoktum geçmişi okuyana kadar öldüm valla amma kaynatmışsınız bugün bütüngün oğlumla sokaklarda sürttük :) çok keyifliydi yanlız etrafa gülücükler saça saça bir hal aldı inş. nazar değmez oğluma maşallah dedim sürekli ama

sonra misafirliğe gittik yeni geldik minibüste uyudu kanguruda çok rahat ediyorum ben atada çok rahat benim kangurunun sırt desteği çok iyi ağırlığı iyi dağıtıyo öyle yorulmuyorum kangurusuz kucağımda taşırken çok yoruluyorum herhalde 7 kilo veya üzeri olmuştur ata tartılamadık buaralar

neyse kızlar yatayım bende hazır beyefendi uyurken yorulduk bugün yarın görüşürüz iyi geceler ....

ya ebrucum kızlar bende dışarı çıkıp akşam eve gelince dayak yemiş gibi oluyorum kollarım omuzum sırtım her yerim ağrıyo bu arada bebeklerin yan yattığı şey babysling diye biliyorum ben
bugün hava çok güzeldi ama malesef evdeydim bu hafta sonu sınavlarım var aöf mecburen vakit buldukça çalışıcam bana dua edin
bende gaz ilacını kestim artık kendisi yapıyo :)
valla bizim kızı uyutmanın en etkili yolu banyo arkadaşlar banyodan sonra rahatlıyo
bu arada ben süt iznimi yıllık iznimi toplu aldım kızlar ondan sonra bende dra raporu sorucam inş verir 20 gün 20 gündür

kizlar bi fikir verin
cuma gunu oglusumu halasina goturdu cumartesi bize ablamlar geldi.pazar gunu oglusun altini temizler ken bi sari mor gibi renk gordum sildim ama gecmedi.farkina vardimki morarmis cok ufak poposunda kaba etinde.kocamada gosterdim.
neyse derdim su boyle kalabaliklardan sonra oglusum cok huysuzlaniyor.bide o morumsu lekeyi gorunce kocise dedim kimsenin kucagina vermeyecegim artik oglumu.bugunde dedimki yarin annemler kardeslerim yigenler falan gelecek onlar gelmeden once oglusuma banyo yaptirip rezene verecegim uyusun kimse dokunmaz o zaman,
sizce rezene verip uyutmam dogrumu oglumu.humananin rezene kimyonundan icirince uyuyor benim oglum.dogru mu yapacagim ne dersiniz.
yoksa cok hirpalaniyor cocugum.

canim ya bazi bolgelerde bebekleri tuzlarlar.benim arkadasimi tuzlamislar mesela.arkadasimda kizini tuzlatacakmis fakat bi aksilik olmus yaptiramamis :)) Allah dan yaptiramamis bence

günaydın kızlar....bu gece benim ufaklık hiç uyumadı...

canım ben neminönünde havuzlu han var en alt katından aldım.istersen git bak.

ben gideblirsem bi bakayım oraya o zaman..

anene çekmiş ellerinden desene sen doğduğunda....

120 yi günde kaç sefer veriyorsun ben memeyi sagıp verdiğimde 75 ml zor emiyor uff yok sa doymuyormu

valla kaç defa verdiğimi saymadımda,günlük 750-800 gr varı mama içiyor...bir kere içtiği miktarları not almıştım o zaman anladım...

günaydın canlar..bugün inşlallah hava güzel olacağa benziyor...güneş yüzünü gösterdi nihayet yağmurların ardından...

ya kızlar nereden alıyorsunuz raporu ve nasıl almak bu kadar kolay mı?

canım benim kendi dr.um iznin bitince gel rapor yazayım dedi...ama aile hekimleri de veriyomuş...eğer bizimkide verirse ta hastaneye gitmeyim diyorum...

gözünüz aydın canım.hayırlı tezkereler olsun...

valla haklısın ya.ben de çok şikayetçiyim o konuda.hafta sonu misafirlerim vardı hep.kızım elden ele dolaştı.uyanmasın diye dua ettim ama o da hiç uyumadı aksi gibi.pazarda öyle huysuzlandı durdu...hapşırıp durdu.doktorlar çocuk üşütmekten çok elden ele gezerek virüs kaparak hasta olur diyorlar.ondan dolayı güzel çocuklara hep nazar değdi denir diyorlar.çok sevilip,öpüldüğü için...humana çayını gaz için kullandık zaten ,bitkisel sonuçta ama yinede sen bilirsin...

günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun
hava çok güzel ama ben evdeyim malesef
benim kızım 15 günlükken enfeksiyon kaptı gelen gidenden ama insanlara anlatamıyorsun hasta diyorum yinede gelmek istiyorlar düşünen yok valla ben söylüyorum insanlar bozuluyo ama kendileri düşünmeleri lazım ellerini yıkayıp kucaklamaları ve öpmemeleri gerekiyo

kesinlikle haklısın şükür bize sürekli misafir gelmez haqtta görmeyen gelenlerin sayısı bile öyle çok değil .... o yüzden de bebeğim hiç hasta olmadı çok şükür..... ve 2,5 aylık haline gelince ankaraya gzmeye gittik çocuk onuıda atlattı :):

benim şimdi en büyük korkum kayınvaldemler geliyor haziran 15 te birde ablası gelecek onlardan beş gün önce o zaman durumu ne olur bilemem....

canım günaydınnnnnn......... bak geleceğim dedim geldim :):): ) yıkasaydıon yıkandığında bebekler rahatlıyor....

günaydın çanım,hoşgeldin.. :))

yıkadım çanım,akşam üzeri rahat uyusun diye ona rağmen uyumadı kereta,çok uykusuzum bugünde büyüğün gösterisi var,ona gideeğim ama çok yorgun hissediyorum ya,,,

bitkisel ama bile bile cocugu uyutmak ne bileyim tuhaf geliyor.

günaydınnnnnnnn........... yaw gece kuşu olmuşuz :):))

hem gece hem gunduz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…