- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.061
valla canım bebekle dolmuşa binmek büyük risk...taksiye bin bence....ben cesaret edemem şahsen.gerçi dolmuştakilerde odun değilya yardım ederler herhalde...
ya kızlar nereden alıyorsunuz raporu ve nasıl almak bu kadar kolay mı?
aldırdım sabah gazetesini tracy teyzenin we yanında 2 kitap daha werio 19 kupona.. bu kitabı aradım bulamadım o kadar çarşıda:)) merwe sölemişti galiba saol canımmmmm
istanbulun neresindesin yazgıcım.. bırak batrsınlar çorbaya nolcak bi damladan çocuk farklı tatları keşfetsin birazsempatiksalakcinni
çok uyardım canım ama huy... yapcak bişi yok.. eşim ii allaha şükür ya direkt susturuyo beni savunuyo allahtan.. yoksa kayınvaliye kalsa oğlumum gözüne limon da sıkmak istedi gözü çapaklanmazmışşş cildine terlemesin die tuzda srmek istedii... eşim taşınırız falan dedi de vazgeçti beni dinlemiyo hiç...
canım ben neminönünde havuzlu han var en alt katından aldım.istersen git bak.
herkese selamlar canlarım.özledim iki günde sizi.istanbula geldik pazar günü.özlemişim buraları.
bahsettiğiniz şeyleri birebir yaşıyorum babannem ve halam bebeğimin doymadığını söyleyip duruyor.sinirlerimi oynatıyorlar.biraz önce emziğini çorbaya batırıp tutturmaya çalışıyorlardı.sürekli mama yapsak mı buna diyorlar.şuan bile babannem dedeme bu çocuk doymuyor diyorklava:
120 yi günde kaç sefer veriyorsun ben memeyi sagıp verdiğimde 75 ml zor emiyor uff yok sa doymuyormu
ya kızlar nereden alıyorsunuz raporu ve nasıl almak bu kadar kolay mı?
ayyyyy cok sicak.sarma sarip kek borek yapmam lazim.yarin kardesim askerden geliyor.tezkeresini aldiiiiiiiii zemuszemus dusundukce gozlerim doluyor allahin izniyle onurlu bir sekilde askerligini yapti benim minik kardesim.
ah ah bezlerini yikardim mama yapardim ben ona ne cabuk gecti zaman.senağlama
kizlar bi fikir verin
cuma gunu oglusumu halasina goturdu cumartesi bize ablamlar geldi.pazar gunu oglusun altini temizler ken bi sari mor gibi renk gordum sildim ama gecmedi.farkina vardimki morarmis cok ufak poposunda kaba etinde.kocamada gosterdim.
neyse derdim su boyle kalabaliklardan sonra oglusum cok huysuzlaniyor.bide o morumsu lekeyi gorunce kocise dedim kimsenin kucagina vermeyecegim artik oglumu.bugunde dedimki yarin annemler kardeslerim yigenler falan gelecek onlar gelmeden once oglusuma banyo yaptirip rezene verecegim uyusun kimse dokunmaz o zaman,
sizce rezene verip uyutmam dogrumu oglumu.humananin rezene kimyonundan icirince uyuyor benim oglum.dogru mu yapacagim ne dersiniz.
yoksa cok hirpalaniyor cocugum.
günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun
hava çok güzel ama ben evdeyim malesef
benim kızım 15 günlükken enfeksiyon kaptı gelen gidenden ama insanlara anlatamıyorsun hasta diyorum yinede gelmek istiyorlar düşünen yok valla ben söylüyorum insanlar bozuluyo ama kendileri düşünmeleri lazım ellerini yıkayıp kucaklamaları ve öpmemeleri gerekiyo
herkesler uyuyor.bebelerin uykusu duzene girdi sanirsam :)
günaydın kızlar....bu gece benim ufaklık hiç uyumadı...
.
canım günaydınnnnnn......... bak geleceğim dedim geldim :):): ) yıkasaydıon yıkandığında bebekler rahatlıyor....
günaydın canlar..bugün inşlallah hava güzel olacağa benziyor...güneş yüzünü gösterdi nihayet yağmurların ardından...
canım benim kendi dr.um iznin bitince gel rapor yazayım dedi...ama aile hekimleri de veriyomuş...eğer bizimkide verirse ta hastaneye gitmeyim diyorum...
gözünüz aydın canım.hayırlı tezkereler olsun...
valla haklısın ya.ben de çok şikayetçiyim o konuda.hafta sonu misafirlerim vardı hep.kızım elden ele dolaştı.uyanmasın diye dua ettim ama o da hiç uyumadı aksi gibi.pazarda öyle huysuzlandı durdu...hapşırıp durdu.doktorlar çocuk üşütmekten çok elden ele gezerek virüs kaparak hasta olur diyorlar.ondan dolayı güzel çocuklara hep nazar değdi denir diyorlar.çok sevilip,öpüldüğü için...humana çayını gaz için kullandık zaten ,bitkisel sonuçta ama yinede sen bilirsin...
günaydınnnnnnnn........... yaw gece kuşu olmuşuz :):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?