- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.101
günaydın çanım,hoşgeldin.. :))
yıkadım çanım,akşam üzeri rahat uyusun diye ona rağmen uyumadı kereta,çok uykusuzum bugünde büyüğün gösterisi var,ona gideeğim ama çok yorgun hissediyorum ya,,,
Ben vermiştim ama o aşılar zaten ateş yapmıyomuş.. Yani gerek yok boşuna verme bence..
bnde o kadar ısrar ediorum bişey olur dio (ne olacaksaalsanaalsanasmile) içmionasi nan kocisler mi emiyor ciddi misiniz ?
bnde pazar günü boyattım bi sorun olacağını sanmıyorumkızlar dün saçlarımı boyattım acaba sütüme geçmişmidir lütfen yazın .........
günaydın.... yarın oğlumun aşı günü verem aşısı ve 2 tane daha aşı olacak.. bazıları asıdan önce ateş düşürücü şurup verdiklerini söyledi bunu duydunuzmu vereyimmi sizce ????????
kızlar dün saçlarımı boyattım acaba sütüme geçmişmidir lütfen yazın .........
valla sol memin süt damarları acılsın diye aylardır yapvarıyordum dün bi kaç denedi sırnaşık şeyçünkü bebem minik doğdu cenesi hemen yoruluyordu ilk doğduğunda
günaydın.... yarın oğlumun aşı günü verem aşısı ve 2 tane daha aşı olacak.. bazıları asıdan önce ateş düşürücü şurup verdiklerini söyledi bunu duydunuzmu vereyimmi sizce ????????
Yabancı yazarların kitapları kültür farklkılığı yüzünden bana hiç cazip gelmiyo da..Verdiği örnekler uygulanabilecek cinsten mi onu merak ettim.
canım kocamustafapaşadayım.bıraksam neler yapacaklar hasret yook mama yapalım çorba yedirelim muhallebi yapalım.çocuğum hep aç onlara göre halbuki alp i azçok biliyorsunuz huysuz bir bebek sebebi açlık değil.[/B]
eminimki öyledir çok iyiler ama işte nede olsa eski insanlar.zaten söylüyorlar siz bukadarlık biz size çorbada veriyorduk yemeklerin suyundanda diye.annem de küçük yaşta anne olmuş karşı duramamış neyapsın.
cnm sen ne yaptın izin işini??
ewet son çara öle yapacaktım ne kadar satıyolar ben 36 gördüm bi yerde?
canım uyuşturmnaz bnce rahatlatır rzene we o sebeple uyur bnce bi zararı yok bizim doktor bile söyledi werebilirsin bitki çayları die..
off aynen ebru bizimkide 11e kadar uyumadı beni çok yordu bnde uyandırmiim bari o uyanana kadar acıksın uyansın dedim sabahın 5ine kadar uyudu 5te bir uandı 6ya kadar uyumadı sonra 6dan 7,30a uyudu we uyandı(
ha ebru rüyamda eni gördüm kızsırnaşık şey ama nasıl gördüm hatırlamıyorum şuan:çok üzgünüm:
ayy iki tane olunca daha zor tabi allah kolaylık versin...
bende ateş yapacak die cok korkuyodum sevindim şimdi tşk ederim canım
korkma canım şimdiki aşılar ateş yapmıyor demişti zaten hemşire ve yapmadı da...ama ne olur ne olmaz bünye meselesi biraz şurup ver istersen...vermezsen de bir şey olacağını sanmıyorum...ben vermiştim..
bu arada omuza yapılan aşının yara olacağını söylemişti hemşire ama bir ay olmak üzere hiçbir şey yok????sizinkiler yara oldu mu????
banada dediler onu ama yara falan olmadı bizde.artık olmazda..biz o aşıyı yapalı nerdeyse 2 ay oldu..
demek sadec ben değilim eşime diyorum yalvarıyorum resmen biraz cekte damarlar acılsn diye dün biraz cekti bunda süt yokki diyorsırnaşık şeybenimki o göğsümü bir iki kere cekip kıyameti koparıyoralsanaalsanasmile şimdiden görsel olarak farkediliyor göğüslerim görselliğide geçtim o memei alsa mamayı bırakçam akşam üstü hiç damla süt kalmıyor sen tek meme ile beslediğinde mama da verdin mi?:uhm:
korkma canım şimdiki aşılar ateş yapmıyor demişti zaten hemşire ve yapmadı da...ama ne olur ne olmaz bünye meselesi biraz şurup ver istersen...vermezsen de bir şey olacağını sanmıyorum...ben vermiştim..
bu arada omuza yapılan aşının yara olacağını söylemişti hemşire ama bir ay olmak üzere hiçbir şey yok????sizinkiler yara oldu mu????
Allah Allah tutmadı mı ki aşılar????
yok canım mama vermedim tek göğüs yetmişti.diğerinin sütü de oraya geçti herhalde.gelişimi de hep ortalamanın üstünde giderdi.sen de kilo takibini yap mutlaka..
biz de arın gidiyoz aşıya.bana hemşire gelmeden ateş düşürücü ver demişti ama ben de karasızım...
Fevzi Çakmak sağlık ocağında o verem aşısını yapıcaz diye benim kızı kevgire çevirdiler canım.. Bi hemşire yapamadı.. Sonra başka bi tanesi yaptı.. İnşallah seninkini yapabilirler..
Bi de aşı odasının karşılıklı iki tarafında da kapı var.. Biri açılıyo biri kapanıyo.. Bebeğin cereyanda kalma ihtimali çok yüksek.. Havalar iyi diye ince giydirip gitme.. Kalın battaniye al yanına..Ben ha bire açılan kapıları kapatmıştım..
üzüldüm valla annene!
nerde benimki akşam sekizde yatırdım 9 a kadar uyudu.sonra 11 de yine uyudu geçe 1 de kalktı ,sonra saat 5 e kadar yarım saat uyudu uyandı hep...tabi ben onu uyutup tekrar uykuya dalana kadar o kalktı..sabah 5 tede uyumadı..bu günde 11 de yattı.az önçe uyandı..şimdi yatağında kendi kendine konuşuyor...perişan durumdayım..gösteriye gitmesem oğlan üzüleçek...küçük inşallah huysuzluk etmez orda..perşembe yine var gösterisi,
2 hafta sonrada yıl sonu gösterisi var..nasıl gideeğim napıçam hiç bilmiyorum..4-5 saat uslu durması imkansız benimkinin...
bu arada nasıl gördün beni rüyanda kız,iyimidi?hayır olsun...
ne demezsin ,,,sabah küçük ağlıyor ben bi yandan onu susturmaya çalışıyorum bir yandanda büyüğü yedirmeye çalışıyorum..küçük ağlıyor büyük yemiçem diye bağırıyor...yediklerini inadından zorla geri çıkarıyor.sabah çıldırttılar beni...oturup ağlayaçaktım nerdeyse...
Allah Allah tutmadı mı ki aşılar????
yok canım mama vermedim tek göğüs yetmişti.diğerinin sütü de oraya geçti herhalde.gelişimi de hep ortalamanın üstünde giderdi.sen de kilo takibini yap mutlaka..
biz de arın gidiyoz aşıya.bana hemşire gelmeden ateş düşürücü ver demişti ama ben de karasızım...
Merhaba Bayanlar,
cok giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri...
Benim bir ara oglum hastalandiginda stresden sütüm azalmisti biraz.
Cok üzülmüstüm sonra internetten felan biraz biseyler okudum.
Sütün tekrar coglamasi icin bol bol tahin helvasi yedim ve cay ictim.
2-3 gün sonra sütüm öyle bir geldiki geri...tavsiye ederim helvayi deneyin.
Ama oglumun o hastaligindan beri düzeldigi halde huyu cok degisti.
Cok arsiz ve huysuz bi bebek oldu.
herseyden hemen sIkILiyor. bas bas bagirmaya aglmaya basliyor, kendini diriyor geriye yitiyor nefesi kesiliyor felan. cok fena oldu yaa.
Anca kucagimiza alip gezdirmeye baslayinca susuyor, yatirmayi deneyince yine ayni sekil basliyor.
Bi kere aglasin bakmayalim dedik yirtti iyice kendini mosmor oldu.
ne yapacagiz bilmiyorum sasirdim iyice.
halbuki hastalikdan önce ne akilli sakin bir bebekdi.
Tavsiyeleriniz varmi, ne yapabilirim?
Merhaba Bayanlar,
cok giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri...
Benim bir ara oglum hastalandiginda stresden sütüm azalmisti biraz.
Cok üzülmüstüm sonra internetten felan biraz biseyler okudum.
Sütün tekrar coglamasi icin bol bol tahin helvasi yedim ve cay ictim.
2-3 gün sonra sütüm öyle bir geldiki geri...tavsiye ederim helvayi deneyin.
Ama oglumun o hastaligindan beri düzeldigi halde huyu cok degisti.
Cok arsiz ve huysuz bi bebek oldu.
herseyden hemen sIkILiyor. bas bas bagirmaya aglmaya basliyor, kendini diriyor geriye yitiyor nefesi kesiliyor felan. cok fena oldu yaa.
Anca kucagimiza alip gezdirmeye baslayinca susuyor, yatirmayi deneyince yine ayni sekil basliyor.
Bi kere aglasin bakmayalim dedik yirtti iyice kendini mosmor oldu.
ne yapacagiz bilmiyorum sasirdim iyice.
halbuki hastalikdan önce ne akilli sakin bir bebekdi.
Tavsiyeleriniz varmi, ne yapabilirim?
canım ya kıyamam ben ona.niye beceremedilerki salaklar....kızçeyi üzdüler desene....sen ateş düşürücü verdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?