2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meralcim biz salak hemşirenin azizliğine uğradık.geçen haftaydı bizimkide.bize dediki 19 mayıs tatil(çarşamba),verem aşıları da çarşamba açılıyo,perşembe açarız 19 mayıs tatil olduğu için,perşembe getir dedi....gittik perşembe bi de ateş düşürücü verdimdi yavrucaza doktor hayır dedi çarşamba açılıyo verm aşıları sadece...kaldık bu haftaya anlayacağın...

Aşılar benim oğluma ateş yapmadı ama acayip derecede huysuzdu o gün. Gece yatmadan o nedenle yarım fitil erdim rahat uyusun diye

Anladım canım. biz de 19 mayısta yapmıştık aşımızı.

HAsret ne oldu dükkan işi? Bir de dün aklıma takıldı da,tekrar farklı bir yerde dükkan açaaksanız bu size ne kazandıracak ki? Yine sen durmayacak mısın dükkanda?

valla biz de öyleyiz.izin bitipte okula başlayınca ne yapcam acaba?oğlanı okula hazırlıycam,kızı bakıcıya....kendimi okula....5 te falan kalkınca ancak hazırlanırım herhalde...:sm_confused:[/QUOTE]

Allah kolaylık versin valla canım. Bir de o halle sabahın köründe işe gitmeyi hiç düşünemiyorum. ben en azından öğlene kadar bebişle yatak keyfi yapıyorumzemuszemus

valla biz de öyleyiz.izin bitipte okula başlayınca ne yapcam acaba?oğlanı okula hazırlıycam,kızı bakıcıya....kendimi okula....5 te falan kalkınca ancak hazırlanırım herhalde...:sm_confused:

Allah kolaylık versin valla canım. Bir de o halle sabahın köründe işe gitmeyi hiç düşünemiyorum. ben en azından öğlene kadar bebişle yatak keyfi yapıyorumzemuszemus[/QUOTE]

senin büyük kaç yaşında meral?

ben yeni üye oldum günlerdir yazdıgınız paylaşımlarınızı okuyorum gecmi kaldım bilmiyorum ama bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan benim kızımda 4 martda dünyaya geldi bu bu paylaşımları neden daha önce keşf etmedim yaw.

Tabiki de katılabilirsin canım.. Hoşgeldin...

Hoşgeldin canım aramıza. Ben de hamileliğin son ayında keşfetmiştim de üzülmüştüm en başından beri burada olmadığıma. neyse zararın neresinden dönersek kardıryerimsenibenyerimseniben Ben Meral canım senin isim?

hoşgeldin...a.s. zararın neresinden dönersen kardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…