- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.141
maşallah büyükmüş...benimki de 5 bucuk yaşında.eylülde anasınıfına başlıycak
ALLAH bagışlasın cocuklarınızı adım ayşegül memnun oldum
Ebruya da tuanaya da cevaplarımız hemen hemen aynı olcayolumunekankayizsmile
Hadi bakalım sağlıkla büyüsünler inş. Bu arada çocuklarımızın durumu da aynıydı senle. Birincier babalarıyla aynı burç, ikinciler bizimlehihoyyyt Benimki zaten benim doğumgünümde doğdu. Evladım bana hediye olarak gelmek için bekliyomuşopuyorumnanaktan
]ben yeni üye oldum günlerdir yazdıgınız paylaşımlarınızı okuyorum gecmi kaldım bilmiyorum ama bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan benim kızımda 4 martda dünyaya geldi bu bu paylaşımları neden daha önce keşf etmedim yaw.
evet ilk bebişim
İKİMİZDE DARALMIŞIZ BELKİ DE Oyerimseniben hatrlamıyorum ki ama kötü görmedim sanırıma.s.üzüldüm valla annene!
nerde benimki akşam sekizde yatırdım 9 a kadar uyudu.sonra 11 de yine uyudu geçe 1 de kalktı ,sonra saat 5 e kadar yarım saat uyudu uyandı hep...tabi ben onu uyutup tekrar uykuya dalana kadar o kalktı..sabah 5 tede uyumadı..bu günde 11 de yattı.az önçe uyandı..şimdi yatağında kendi kendine konuşuyor...perişan durumdayım..gösteriye gitmesem oğlan üzüleçek...küçük inşallah huysuzluk etmez orda..perşembe yine var gösterisi,
2 hafta sonrada yıl sonu gösterisi var..nasıl gideeğim napıçam hiç bilmiyorum..4-5 saat uslu durması imkansız benimkinin...
bu arada nasıl gördün beni rüyanda kız,iyimidi?hayır olsun...
ne demezsin ,,,sabah küçük ağlıyor ben bi yandan onu susturmaya çalışıyorum bir yandanda büyüğü yedirmeye çalışıyorum..küçük ağlıyor büyük yemiçem diye bağırıyor...yediklerini inadından zorla geri çıkarıyor.sabah çıldırttılar beni...oturup ağlayaçaktım nerdeyse...
korkma canım şimdiki aşılar ateş yapmıyor demişti zaten hemşire ve yapmadı da...ama ne olur ne olmaz bünye meselesi biraz şurup ver istersen...vermezsen de bir şey olacağını sanmıyorum...ben vermiştim..
bu arada omuza yapılan aşının yara olacağını söylemişti hemşire ama bir ay olmak üzere hiçbir şey yok????sizinkiler yara oldu mu????
merhaba bizde bu sabah aşımız olduk
verem aşısı yara olabilirde olmayabilirde dediler bana...
katıldı yavrum yine aşıları olurken eve geleli beri uyumak istiyor uyuyamıyor sürekli ayağımda yarım fitil attım...
niye göremiosun aşkıto anlamadın özel msj kutun dolumu???mesajın üzerine tıkla..Ebru bana özelden msj attın galiba ma göremiyorum.
katıldı yavrum yine aşıları olurken eve geleli beri uyumak istiyor uyuyamıyor sürekli ayağımda yarım fitil attım...
Şebnem Ata ayın kaçında doğdu canım?
geçmiş olsun canım..
hadi sende atlattın cano..calpol verseydin..bi süre huzursuz olması normal..
24ü aynı gün doğurduk biz:)
Allah bağışlasın canım. Canım face'de de 2010 mart anneleri adıyla grubumuz var. Bebelerin resimlerini genelde orada paylaşıyoruz. İstersen oraya da katıl
Şebnem Ata ayın kaçında doğdu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?