2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah büyükmüş...benimki de 5 bucuk yaşında.eylülde anasınıfına başlıycak

Hadi bakalım sağlıkla büyüsünler inş. Bu arada çocuklarımızın durumu da aynıydı senle. Birincier babalarıyla aynı burç, ikinciler bizimlehihoyyyt Benimki zaten benim doğumgünümde doğdu. Evladım bana hediye olarak gelmek için bekliyomuşopuyorumnanaktan

merhaba sanada ebru.............güzel resimlerle sayfayı süsledin yine...a.s.[/QUOTE]

Çok sevimliii. Sana da büsbüyük selama.s.[/QUOTE]
yerimseniben

Ebrucum gitmedin mi bugün arkadaşına??[/QUOTE]

dün cagrmıştı ama akşam gittik eşimle arabayla..minübüsle cıkmayı denemdeim daha..:1rolleyes:

evet........opuyorumnanaktan

İKİMİZDE DARALMIŞIZ BELKİ DE Oyerimseniben hatrlamıyorum ki ama kötü görmedim sanırıma.s.

dr umuz 1 ay sonra kabuk bağlayıp içinden sıwı çıkabilir.. hiç bişey sürüp müdahale etmeyin dedi..

merhaba bizde bu sabah aşımız olduk

verem aşısı yara olabilirde olmayabilirde dediler bana...

katıldı yavrum yine aşıları olurken eve geleli beri uyumak istiyor uyuyamıyor sürekli ayağımda yarım fitil attım...

Ebru bana özelden msj attın galiba ma göremiyorum.
niye göremiosun aşkıto anlamadın özel msj kutun dolumu???mesajın üzerine tıkla..

hadi sende atlattın cano..calpol verseydin..bi süre huzursuz olması normal..

Geçmiş olsun Pınarcım. Benim oğlum da aşırı huysuzlanmıştı aşı sonrası. Fitil rahatlatacaktır hemen merak etme canım

24ü aynı gün doğurduk biz:)

Hımmm, Şubat anneleri sizisengözlerimebaksanab Peki eren de artık elinde tutuyo mu oyuncaklarını falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…