- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.161
Geçmiş olsun Pınarcım. Benim oğlum da aşırı huysuzlanmıştı aşı sonrası. Fitil rahatlatacaktır hemen merak etme canım
HAsret ne oldu dükkan işi? Bir de dün aklıma takıldı da,tekrar farklı bir yerde dükkan açaaksanız bu size ne kazandıracak ki? Yine sen durmayacak mısın dükkanda?
Bizimkinde de bişey yok..
3. ay kontrolünde doktoruna gösterdik.. Herşey yolunda dedi..
yok çanım sanmıyorum tutmuştur bençe...
verem aşısı hemen kabuk bağlamaz bazen yara olup kabuk bağlaması 1 yılı da bulabilir endişelenmeyin.
ben yeni üye oldum günlerdir yazdıgınız paylaşımlarınızı okuyorum gecmi kaldım bilmiyorum ama bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan benim kızımda 4 martda dünyaya geldi bu bu paylaşımları neden daha önce keşf etmedim yaw.
İKİMİZDE DARALMIŞIZ BELKİ DE Oyerimseniben hatrlamıyorum ki ama kötü görmedim sanırıma.s.
dr umuz 1 ay sonra kabuk bağlayıp içinden sıwı çıkabilir.. hiç bişey sürüp müdahale etmeyin dedi..
merhaba bizde bu sabah aşımız olduk
verem aşısı yara olabilirde olmayabilirde dediler bana...
katıldı yavrum yine aşıları olurken eve geleli beri uyumak istiyor uyuyamıyor sürekli ayağımda yarım fitil attım...
Kızlar benim bir sorunum var. Kızım 2,5 aylık anne sütü ve günde iki kez mama alıyor. Yaklaşık bir aydır kakasını yapamıyor. Sürekli müdahale ile yaptırıyoruz yani. Gliserin fitil veriyoruz nedendir sizce kafama çok takılıyor.
teşekkürler canım katıldım
Kızlar benim bir sorunum var. Kızım 2,5 aylık anne sütü ve günde iki kez mama alıyor. Yaklaşık bir aydır kakasını yapamıyor. Sürekli müdahale ile yaptırıyoruz yani. Gliserin fitil veriyoruz nedendir sizce kafama çok takılıyor.
off meralimkanatma yaralarımı dün gelen amca bu gün oğluyla gelip bakacaktı fakat daha gelen giden yok( yine başka bahara kalmaz inşallah o kadarda heweslendim.. ya o öle awutsun kendin dükkan açıcam die bu yazı gezip dinlenerek geçircez eylül ekimde falan açıyosa açsın oturur kendi dükkan satışalr yükselirse bnde dewreye girerim belki ama şimdiki gibi 12,13 saat durmicam o bi kesin lmaz: köprüyü geçene jkadar herşeye he diorumsempatiksalakcinni
Sağ ol canım sabah 10 'da oldu aşıyı 15 dk sonra fitil attım ama huysuzluk geçecek gibi değil
kolay mı yaa buncacık bebelere 3 aşı aynı gün neden vurulur anlamadımki :sinifsinif:
canım ya kıyamam ben ona...çabuk geçer inşallah huysuzluğu...
[/COLOR]
gecmiş olsun benimkide cok huysuzlandı babası işi bıraktı geldi o derece durmadı ateşte yoktu ama huysuz biran önce gecer inşallah ilkkez şurup verdim ama onu bile almadı tekrar cıkardı peşinede kusmuştu
Sağ ol canım sabah 10 'da oldu aşıyı 15 dk sonra fitil attım ama huysuzluk geçecek gibi değil
kolay mı yaa buncacık bebelere 3 aşı aynı gün neden vurulur anlamadımki :sinifsinif:
Biraz nostalji yaptım geldim kızlar.Eski sayfaları okudum doğumumuza az bi zaman kala yazdıklarımızı..Gözlerim doldu yahu...:gitme: Çok özlüyorum ben hamileliğimi..
Merhaba Bayanlar,
cok giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri...
Benim bir ara oglum hastalandiginda stresden sütüm azalmisti biraz.
Cok üzülmüstüm sonra internetten felan biraz biseyler okudum.
Sütün tekrar coglamasi icin bol bol tahin helvasi yedim ve cay ictim.
2-3 gün sonra sütüm öyle bir geldiki geri...tavsiye ederim helvayi deneyin.
Ama oglumun o hastaligindan beri düzeldigi halde huyu cok degisti.
Cok arsiz ve huysuz bi bebek oldu.
herseyden hemen sIkILiyor. bas bas bagirmaya aglmaya basliyor, kendini diriyor geriye yitiyor nefesi kesiliyor felan. cok fena oldu yaa.
Anca kucagimiza alip gezdirmeye baslayinca susuyor, yatirmayi deneyince yine ayni sekil basliyor.
Bi kere aglasin bakmayalim dedik yirtti iyice kendini mosmor oldu.
ne yapacagiz bilmiyorum sasirdim iyice.
halbuki hastalikdan önce ne akilli sakin bir bebekdi.
Tavsiyeleriniz varmi, ne yapabilirim?
:içelim:
Canım ne kadar bekliyorsun yapması için? Yani ne kadr geçince müdahele ediyosun? Bazı bebeklerin bağırsakları yavaş çalışırmış canım. Mama alan bebeklerde görülebiliyo zaten kabızlık. Madem anne sütü de alıyor, sen de yediklerine dikkat etsen, bağırsakları daha iyi çalıştıran şeyler yesen kuru şeyler yerine belki daha iyi olabilir. Geömiş olsun canım. Bu arada bebeğin gülmeye başladı mı?
Hadi bakalım öyleyse inş. adam gelir alır da en azından güzel bi tatil yaparsınızyerimseniben
kızıma bakıcı baktım geldim.bugün görüşmemiz vardı.fena birine benzemiyo...nasıl karar vercem ya!allahım sen doğru kjarar vememi sağla...
hasret peşindeyim:ecrin_bebek: süt yapıcı çayın nasıl faydası devam ediyo mu:ecrin_bebek:
3 gün kadar bekliyorum sonra yapıyorum fitili ama fitil yapmadığmı durumlarda çok huysuz oluyor mecburen daha fazla bekleyemiyorum. Evet canım kızım artık bana gülüveriyor.
Walla canım durumlarımız aynı. Benim oğlan da dün gece hep yarım saatte bir kalktı. ben henüz uykuya bile dalamıyordum o uynadığında. 6.5ta ta tam kalkışını yaptıboshayallersmile Çok yorgunum.Hasret hanı da hala şikayet ediyor halinden. zaten çocuk kesintisiz 6 saat uyumuş daha ne istiyon be güzelim. Benimki geceleri de 12 öncesi uyumaz.
Ve sabahları benim de büyüğü okula gönderirkenki durumum da bi ona koş bi buna şeklinde:bbo: Haftaya pazartesi de bizim gösterimiz var ne yapacağım bilmiyorum
Benimkinde olmadı. gerçi biz yapalı henüz 1 hafta oldu ama??
Tutmuştur canım, illede yara olacak diye bişi yoktur herhaldeCADIARZU
Ben aşıları 1 hafta önce yaptım. Şu aşı günlerini de neye göre eriyorlar anlamadım. Seninki benimkinde 1 gün önce doğmuştu halbuki
Merhaba Bayanlar,
cok giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizleri...
Benim bir ara oglum hastalandiginda stresden sütüm azalmisti biraz.
Cok üzülmüstüm sonra internetten felan biraz biseyler okudum.
Sütün tekrar coglamasi icin bol bol tahin helvasi yedim ve cay ictim.
2-3 gün sonra sütüm öyle bir geldiki geri...tavsiye ederim helvayi deneyin.
Ama oglumun o hastaligindan beri düzeldigi halde huyu cok degisti.
Cok arsiz ve huysuz bi bebek oldu.
herseyden hemen sIkILiyor. bas bas bagirmaya aglmaya basliyor, kendini diriyor geriye yitiyor nefesi kesiliyor felan. cok fena oldu yaa.
Anca kucagimiza alip gezdirmeye baslayinca susuyor, yatirmayi deneyince yine ayni sekil basliyor.
Bi kere aglasin bakmayalim dedik yirtti iyice kendini mosmor oldu.
ne yapacagiz bilmiyorum sasirdim iyice.
halbuki hastalikdan önce ne akilli sakin bir bebekdi.
Tavsiyeleriniz varmi, ne yapabilirim?
çalışanların işi daha zor,allah yardımçı olsun...
ben yeni üye oldum günlerdir yazdıgınız paylaşımlarınızı okuyorum gecmi kaldım bilmiyorum ama bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan benim kızımda 4 martda dünyaya geldi bu bu paylaşımları neden daha önce keşf etmedim yaw.
hoşgeldin çanım,bebeğin hayırlı olsun...
maşallah büyükmüş...benimki de 5 bucuk yaşında.eylülde anasınıfına başlıycak
benim oğlanda 6 yaşında bu sene ilk okula başlayacak.....
benimkindede aynı durum var,fitili fazla kullanma alışkanlık yapar..bizim dr miz bize duphala cverdi,ondan önesindede mamasını kuru kayısı suyu ile hazırlatıyordu,günde 3 kerede 1 çay kaşığı zeytin yağı verdiriyordu...bizde pek işe yaramadı ama sende yarayabilir..birde arkasını zeytin yğı ile masaj yap,çatlamasın popişi kabızlıktan...bizim şimdi şimdi biraz düzelmeye başladı duphalaçla...
hiç zararı yokmuş...
[
Canım bence eğitim durumunun iyi olması ve mümkünse anne olması lazım. İnsan anne olduktan sonra tüm çocuklara daha bi şefkatle yaklaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?