2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bir sorunum var. Kızım 2,5 aylık anne sütü ve günde iki kez mama alıyor. Yaklaşık bir aydır kakasını yapamıyor. Sürekli müdahale ile yaptırıyoruz yani. Gliserin fitil veriyoruz nedendir sizce kafama çok takılıyor.

Geçmiş olsun Pınarcım. Benim oğlum da aşırı huysuzlanmıştı aşı sonrası. Fitil rahatlatacaktır hemen merak etme canım

Sağ ol canım sabah 10 'da oldu aşıyı 15 dk sonra fitil attım ama huysuzluk geçecek gibi değil
kolay mı yaa buncacık bebelere 3 aşı aynı gün neden vurulur anlamadımki
:sinifsinif:

HAsret ne oldu dükkan işi? Bir de dün aklıma takıldı da,tekrar farklı bir yerde dükkan açaaksanız bu size ne kazandıracak ki? Yine sen durmayacak mısın dükkanda?

off meralimkanatma yaralarımı dün gelen amca bu gün oğluyla gelip bakacaktı fakat daha gelen giden yok ( yine başka bahara kalmaz inşallah o kadarda heweslendim.. ya o öle awutsun kendin dükkan açıcam die bu yazı gezip dinlenerek geçircez eylül ekimde falan açıyosa açsın oturur kendi dükkan satışalr yükselirse bnde dewreye girerim belki ama şimdiki gibi 12,13 saat durmicam o bi kesinlmaz: köprüyü geçene jkadar herşeye he diorumsempatiksalakcinni

Bizimkinde de bişey yok..
3. ay kontrolünde doktoruna gösterdik.. Herşey yolunda dedi..

yok çanım sanmıyorum tutmuştur bençe...

verem aşısı hemen kabuk bağlamaz bazen yara olup kabuk bağlaması 1 yılı da bulabilir endişelenmeyin.

anladım canlarım sağolun:):):):)

hoşgeldin..:)

bana da öyle demişlerdi ama bir değişiklik olmayınca sorayım dedim...facebooktaki fotolar süper...maşallah sular prensesine:)

canım ya kıyamam ben ona...çabuk geçer inşallah huysuzluğu...

canım benim kızım da doğru düzgün kaka yapmıyor doktorumuz da müdahale ettirmiyor...normalmiş bazı bebekler geç kaka yapabilirmiş ama bu daha sık sadece anne sütü alanlarda görülüyor...yine de doktoruna bir sor...ama fitil sonucu yine yumuşak sarıysa kakası sorun yoktur....

teşekkürler canım katıldım

:içelim:

Canım ne kadar bekliyorsun yapması için? Yani ne kadr geçince müdahele ediyosun? Bazı bebeklerin bağırsakları yavaş çalışırmış canım. Mama alan bebeklerde görülebiliyo zaten kabızlık. Madem anne sütü de alıyor, sen de yediklerine dikkat etsen, bağırsakları daha iyi çalıştıran şeyler yesen kuru şeyler yerine belki daha iyi olabilir. Geömiş olsun canım. Bu arada bebeğin gülmeye başladı mı?

Hadi bakalım öyleyse inş. adam gelir alır da en azından güzel bi tatil yaparsınızyerimseniben

Sağ ol canım sabah 10 'da oldu aşıyı 15 dk sonra fitil attım ama huysuzluk geçecek gibi değil

gecmiş olsun benimkide cok huysuzlandı babası işi bıraktı geldi o derece durmadı ateşte yoktu ama huysuz biran önce gecer inşallah ilkkez şurup verdim ama onu bile almadı tekrar cıkardı peşinede kusmuştu

canım ya kıyamam ben ona...çabuk geçer inşallah huysuzluğu...

[/COLOR]

sağ ol canım a.s.

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin
a.s.

işte bu sebeple biz birini daha sonra olacağız.. çok yanlışşşlmaz: sağlık ocaklarındaki prosedür bölEymiş

Biraz nostalji yaptım geldim kızlar.Eski sayfaları okudum doğumumuza az bi zaman kala yazdıklarımızı..Gözlerim doldu yahu...:gitme: Çok özlüyorum ben hamileliğimi..

benim de arada azalıyo sütüm yorgunluktan.deneyeyim helvayı.bol bol yemek yemek lazım süt için.tatilde 10 öğün yediğim için 200-250cc süt sağıyodum

oğlunun durumuyla aynı bizim kız.ana kucagına oturdu mu gezmeye gidecek sanıyo,susuyo.kaydirigubbakcemile

3 gün kadar bekliyorum sonra yapıyorum fitili ama fitil yapmadığmı durumlarda çok huysuz oluyor mecburen daha fazla bekleyemiyorum. Evet canım kızım artık bana gülüveriyor.

kızıma bakıcı baktım geldim.bugün görüşmemiz vardı.fena birine benzemiyo...nasıl karar vercem ya!allahım sen doğru kjarar vememi sağla...

kızıma bakıcı baktım geldim.bugün görüşmemiz vardı.fena birine benzemiyo...nasıl karar vercem ya!allahım sen doğru kjarar vememi sağla...

Canım bence eğitim durumunun iyi olması ve mümkünse anne olması lazım. İnsan anne olduktan sonra tüm çocuklara daha bi şefkatle yaklaşıyo

hasret peşindeyim:ecrin_bebek: süt yapıcı çayın nasıl faydası devam ediyo mu:ecrin_bebek:

Canım senin operasyon işi ne oldu?

3 gün kadar bekliyorum sonra yapıyorum fitili ama fitil yapmadığmı durumlarda çok huysuz oluyor mecburen daha fazla bekleyemiyorum. Evet canım kızım artık bana gülüveriyor.

Aferin bıdığa. Bak gülmüyor diye o kadar üzlüyordun demek zamanı varmış. İnş. bağırsakları da zamanla düzene girer. Fitile çok alıştırmamaya gayret et cnm. Mamasına zeytinyağı katmayı denedin mi hiç?

bizim gösterilerimiz bitmedi daha bu gün gittim oğlanı aldım geldim sadee...gösteriyi izluymedim...
perşembe yine var gösterisi,hftayada yıl sonu göstersi var...sempatiksalakcinni iyiec sıkıldım şu okulun tantanalarından...

çanım geçmiş olsun,bebekler her hastalandıklarında huy değtirirlermiş...

Canım bence eğitim durumunun iyi olması ve mümkünse anne olması lazım. İnsan anne olduktan sonra tüm çocuklara daha bi şefkatle yaklaşıyo

çocukları var evet..büyükler ama.biri üniversitede.biri evli....of ya ne zor iş bu...nasıl bırakcam ben yavrumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…