- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.941
İyi bari ama yinede insan tedirgin oluyo yaaa. ben bile tatile gittiğimde Antalya'ya okadar korktum ki orada pekçok yabancı turistler vardı acaba domuz gribi varmıdır bunlarda diye düşünmeden edemedim..
ben allahtan aksam 6-11 arasi calisiyorum bir oglum oldugu icin.o yüzden gündüzki gibi cok kisiyle karsilasmiyorum.tatilden dönenler getirdi burayda zaten.
kizlarr bizim isyerinde iki kiside domuz gribi görüldü. birisi iyilesti calisiyo.digeri yok hala. hamileliktede cok tehlikeli.acayip korkuyorum banada bulasicak diye.birkac kisi de daha görülürse calistirmiycaklarmis beni.ama henüz calisiyorum.bana ve bebisime dua edin bulasmasin.
ben allahtan aksam 6-11 arasi calisiyorum bir oglum oldugu icin.o yüzden gündüzki gibi cok kisiyle karsilasmiyorum.tatilden dönenler getirdi burayda zaten.
Allah bebiklerimizi korusun valla
sagol canim insallah.Allaha emanetiz.sadece is yerinde degil heryerde bulasma riski var.en iyisi hic evden cikmamak.eylül,ekime dogru asisi cikicak.ilk olarak riskli grup olan hamileler,bebekler ve 65 yas üstüne yapilacakmis asi.skorpion74,
Allah korusun, inşallah bir şey olmaz. Sen zaten çok dikkat ediyosundur. Solunum yoluyla bulaşan bir hastalık olduğundan insan ne kadar dikkat etse de korkmamak elde değil.
sagol canim insallah.Allaha emanetiz.sadece is yerinde degil heryerde bulasma riski var.en iyisi hic evden cikmamak.eylül,ekime dogru asisi cikicak.ilk olarak riskli grup olan hamileler,bebekler ve 65 yas üstüne yapilacakmis asi.
Gözün aydın arkadaşım iltahabın geçmesi iyi olmuş geçmese riskli.merak etme doktorlar bebeğe zarar vermeyecek ilaçlar yazıyorlar içini rahat tut.ben 8 haftalıkken gittiğimde kıpırdamıştı ama denk gelmiş o an.demek ki seninki uyuyordu o yüzden kıpırdamamıştır.bunu dert etme önemli olan kalbi atsın gelişimi iyi olsun.
Aşı acaba burada da geçerli olacak mı? Aslında kış geliyor, geçenlerde grip aşısını kıştan önce yaptırmak lazım diye bir haber vardı. Hamilelerin grip aşısı olmasının sakıncası var mı merak ettim şimdi.
selam kızlar bende geldim çok ii hissediyorum kendimi bugün benin doğum günüm...
nette bu aralar bozukluk var kopuyor ara ara bişey yazamadım bugün geçmişi okudum biraz ohhh valla hepiniz annem yemek yapıyıor kayınvalidem yapıyor diye yazmışsınız çoook ama çooook özendim yaaa :sinifsinif: benim ne annem yakınımda ne kayınvalidem ben,eşim,bebeşim başka kismecikler yok :çok üzgünüm:
selam kızlar bende geldim çok ii hissediyorum kendimi bugün benin doğum günüm...
nette bu aralar bozukluk var kopuyor ara ara bişey yazamadım bugün geçmişi okudum biraz ohhh valla hepiniz annem yemek yapıyıor kayınvalidem yapıyor diye yazmışsınız çoook ama çooook özendim yaaa :sinifsinif: benim ne annem yakınımda ne kayınvalidem ben,eşim,bebeşim başka kismecikler yok :çok üzgünüm:
canım çok sağol.valla bende çok ağladım valla bir elim karnımda.bebişimden özür diledim ağlarken.kesinlikle haklıısn artık onlar var.herşeyim o benim.allahım korusun bebişlerimizi.
Herkese merhaba,
Ben de yanıyorum, hem de her yerim...
Bulantım sanki bugün biraz azaldı.... Hiç bulantısı biten var mı grupta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?