2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyorum kendimi kötü hissettim herkes döktürmüş evde boş boş oturup hiçbir şey hazırlamayan ben varım sanırım önce duşa sonra mutfağa.görüşürüz canlarım. yerimseniben

Ya kızlar ben bgn çalışamıyorum..Sbhtan beri hiçbişi yapmadım burada yazışmaktan başka :) çokta uykum var açıkçası..Eşimede sahura kalkamadım kendi kalktı hazırlamış bişiler....Oda kalkma deyip durdu ztn..Ama şimdi haftasonu geldi ya, kalkarım mutlaka yazık garibime yaaaa tek başına kaldııı..

tatlım görüşürüz.ben daha işteyim.çıkınca hazırlıycam ancak birşeyler.iftara kadar yetişir inşallah.6 gibi evde oluyorum.

evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyorum ya...bütün gün ayaklar sarkıyo davul gibiyim şimdiden yarabbim...

hamileyken çalışmak gerçekten zor,tabiki bunu ilerleyen aylarda daha çok anlıyacaz,sürekli sandalye tepesinde,.kalkmak yok..şöyle evde olup,uzancaksın,seda aplamızı izleyeceksin,yada diğer kadın p rorgramlarıı:lepi::roflol: :roflol:

Ah kızlar hakkını yiyemem eşimin çok sabırlıdır, çok incedir. Ama ben bile bu kadarını düşünemezdim. Büyük laf etmişim işte başıma geldi.

Bu arada bende feci derecede yoğurtlu çorbalar istiyorum. Aranızda pestüken nedir bilen var mı? Memleketteki teyzemi aramıştık. Senelerdir yememişimdir, aklıma geldi birden pestüken istedim. Teyzem "mevsimine az kaldı köyde kadınlar yapsın alır gönderirim" dedi. Kıyamamış bana; hemen market yoğurduyla yapmış, şehirlearası otobüsle göndermiş. Gerçek pestüken kadar koyu kıvamlı değil ama tadını inşalah benziyordur. Nasipse annem bu akşam çorbasını yapacak. Eşim de ilk kez yiyecek. Genelde bizim memleket yemeklerinin hepsini beğenip yiyor, inşallah bunu da sever.

ay eşin gerçekten çok sabırlıymış vallahi,benimki hayatta bu kadar ilgilenmezdi!

selkie canım baktım fotoya.hatırladım.benim göbiş oa kadar büyümedi ama genede var.hemen büyüsün istiyorum bende.
benim çabuk çıktı karın,2. bebek olunca böyle oluyormuş...

eve gitmek istiyorumm.uyumak istiyorum.telaşlanmadan kocaya güzel iftar sofrası hazırlamak istiyorum.

Yahu kendini kötü hissetme buradaki menüyü kimse daha akşamdan hazır etmediki..Bu akşam gidince yapıcak çoğu kişi ztn..Hadi bakalım kolay gelsin sanaaaa

yaa hani altıda evde olucaktın sattın beni nalçak ilk günden yapılırmı bu bana yaaaa...
hadi git tamam yetiştiricem sana inat bütün yemekleri 1 saatte kaydirigubbakcemile

taburcucum teyzene de maşaallah yani :))
çok seviyor olmalı seni
afeyet olsun

ben de yoğurtlu çorbalara bayılır oldum
özellikle yayla çorbasınaaa
annem sık sık yapıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…