- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.901
Ben çıkıyorum kendimi kötü hissettim herkes döktürmüş evde boş boş oturup hiçbir şey hazırlamayan ben varım sanırımönce duşa sonra mutfağa.görüşürüz canlarım. yerimseniben
evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyorum ya...bütün gün ayaklar sarkıyo davul gibiyim şimdiden yarabbim...
canım yaaa bende 6 da evde oluyorum allah yardımcımız olsun...
Kızlar dün hamile kadınlarla ilgili fıkralar vardı. Onu aldım eşime mail attım. Güldü "bana bunları yapmayı mı planlıyorsun" dedi. Ben de "aşkolsun bunlar fıkra, ben böyle yapmam" dedim.
Ama büyük laf etmişim, akşama resmen o fıkraların aşerme kısmını yaşadık. Evdeki yemeği yiyemedim. Söylemesi ayıptır hamburger istedim. Onun siparişini internetten verirken birden içim bir hoş oldu vazgeçtim. Eşim yemem için ne teklif etse "hayır" dedim. Sadece domatesi yiyebiliyorum diye domates ekmek getirdi. Bir ısırık sonrası onuda bıraktım. Sonra sigara böreği istedi canım. Eşim gitti markete dondurulmuş sigara böreği aldı, yaptı. Önüme getirince ondan da huylandım. Açım miğdem kavruluyor ama hiçbir şey yiyemiyorum, bu sefer rezene çayı istedim; artık eşim orada havlu attı. Sabırla gitti suyu kaynattı ama rezene çayını bulamadı. "Bulamadım, kalmamış" filan giyor ama gerildiği sesinden belli. Muhtemelen kalmadığı için onu rezne çayı almaya yollayacağımı düşünüyordu :)
Zarzor yattığım yerden kalktım. Dolabın kapağını açtığım gibi rezene çayı tam karşımda duruyor. Artık gerilimden gözü görmez olmuş. Bir şey desem bağırmaya başlayacak, sadece güldüm ben de. AÇ uydum. "Sahura kalkma, sen uyu" demişti bana ama yanız sahur yapmasına yüreğim elvermedi. Kalktım birlikte sahur yaptık. O zaman bir iki şey yiyebildim.
Sonuç itibariyle onlar fıkra değilmiş. Eşim şimdi diğerlerinin gerçekleşmesini korkuyla bekliyor.
benim çabuk çıktı karın,2. bebek olunca böyle oluyormuş...selkie canım baktım fotoya.hatırladım.benim göbiş oa kadar büyümedi ama genede var.hemen büyüsün istiyorum bende.
hamileyken çalışmak gerçekten zor,tabiki bunu ilerleyen aylarda daha çok anlıyacaz,sürekli sandalye tepesinde,.kalkmak yok..şöyle evde olup,uzancaksın,seda aplamızı izleyeceksin,yada diğer kadın p rorgramlarıı:lepi::roflol: :roflol:
evet canım ikinci bebekte daha çabuk çıkarmış karın.bende istiyorum çıkmasını hemen.aman sağlıklı ilerlesinde hamileliğimiz.ay eşin gerçekten çok sabırlıymış vallahi,benimki hayatta bu kadar ilgilenmezdi!
benim çabuk çıktı karın,2. bebek olunca böyle oluyormuş...
Ben çıkıyorum kendimi kötü hissettim herkes döktürmüş evde boş boş oturup hiçbir şey hazırlamayan ben varım sanırımönce duşa sonra mutfağa.görüşürüz canlarım. yerimseniben
Yahu kendini kötü hissetme buradaki menüyü kimse daha akşamdan hazır etmediki..Bu akşam gidince yapıcak çoğu kişi ztn..Hadi bakalım kolay gelsin sanaaaa
çok abarttım biliyorum ama sizinde ayaklarınızın altı yanıyomu kızlar?
ya deme öyle valla mucize oldu çıkıyorum.yetişitirisin güzelim.çok çok öptüm.yaa hani altıda evde olucaktın sattın beni nalçak ilk günden yapılırmı bu bana yaaaa...
hadi git tamam yetiştiricem sana inat bütün yemekleri 1 saatte kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?