2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun. Maalesef bu durum için bende çözüm önerisi yok.

Kızlar ben yavaş yavaş toplanıp 2 haftalık tatilimin kollarına bırakıyorum kendimi hadi sağlıcakla kalın.

canım domuz gribi aşısı evet türkiyeyede geliyor.uzmanlar eğer ki hastalık mutasyon geçirip kendini geliştirmezse işe yarayacak diyolar ne derece doğru bilinmez:uhm:.

bu arada kocanla aranızda geçenlere koptum süpersin:roflol:

teşekkür ederim kızlar
bu bana motive oldu çok kötüyüm halsizlik mide bulantısı bi yana kasıklarımda çok sancıvar oturup kalkamıyom hiç

ayyy canım çok sağol artık üzülmüyorum eskiden hergün ağlardım ama artık alıştım eee 3 senedir evliyim bırakta alışayım dimi...zemuszemus
ALLAH herkese çocuğuyla olmak nasip etsin canım

bitanem yaa ALLAH razı olsun sağol canım söylemen yeter opuyorumnanaktan

haceroguz doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle nice mutlu senelere...

benden de bu akşamlık bu kadar arkadaşlar kendinize iyi bakın hadiii herkes mutfağa kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook afiyet dolu iftarlar iyi akşamlar...

evet canım ikinci bebekte daha çabuk çıkarmış karın.bende istiyorum çıkmasını hemen.aman sağlıklı ilerlesinde hamileliğimiz.
evet sağlıklı ilerlesinde başka bişey istemem,yalnız ben iyi kilo alıam sanırım bunda!

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.YAŞ:30 KİLO:47 SAT:11 haziran DOĞUM:18 mart 2010

hoşgeldin çanım,bebeğin hayırlı olsun...

benim gögüslerimde büyüdü ama sarkma olmadı dahada dikleşti,silikonlu gibi oldular...kaydirigubbakcemile3 ben normal sütyen kullanıyorum hala...

aman sen kendine dikkat et çanım,Allah korusun,maske falan tak!

çanım üzülme bende burda aynı senin gibiyim,ben oğlum,eşim ve bebiş ,,o kadar,bazen çok yalnız hissediyorum bende,kendi yakınımda biri olsun gelip gidelim çok isterdim..ama bizim kaderimizde bu!ne yapalım?belkide bizim için hayırlısı budur...

selam kızlar bende geldim çok ii hissediyorum kendimi bugün benin doğum günüm...

çanım doğum günün kutlu olsun...

erkekler bizim gibi değiller,anlamıyorlar,hepimiz yaşıyoruz burda bu sorunları takma boşver,,bizde normal halimizden daha hassasız.biraz daha anlayışlı olabilirler aslında...biraz daha düşüneli olmaları geek ama inan bana benimkide seninkinden farksız 1!!

merhaba kızlar gülencimi gördünüzmüü

bende güleni görmedim çanım,dünde uğramadı sanırım,inşallah iyidir...

Kızlar biz bugün dr. gittik .Bebişin ense kalınlığı 1,3 çıktı yani iyi çıktı , bebiş büyümüş kocaman olmuş.Ama cinsiyetini göstermedi.

Kizlar benn geldimm net bozuktuu ,
bebis erkek artık hepten ense kalinli 1.1 ikiliyide dün aldık sonuc harika maşallah progesteron yok artık tuple gebe kaldınız unut dedi herseyi yapabilirsin dedi
sabahları kahvaltımı kendim hazırlıyorum ama esim asada veya yukarıda olan malzemeleri hala tezgahın üstüne çıkarıyor bebeğime Yelek örmeye başladım çok yanlış yapmisim ama ilk yelegi sökmek istemiyorum :) her aksam 30 dk yürüyüş verdi bide

hoşgeldin gülencim gözlerimiz seni aradı merak ettik.herşeyin yolunda olmasına sevindim hep böyle gitsin canım.inşaallah canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız hayırlsıyla.bu arada tabi sökmee annesi senin el emeğin öyle giysin meleğin yeleğini.

canım negüzel haberlerle gelmişsin...hadi gözün aydın bebek iyimiş.yeleğide şimdiden hayırlı olsun...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…