- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.961
Demek ki birtek problem bende değilmiş..Bende çok ağladım dün akşam.. Benim eşimde sanki hamile değilmişim gibi davranıyor..Yemek yediği tabağı masadan kaldırmadan kumandayı alıyor eline..mutfağa ne kadar az girsem o kadar iyi... Mutfağım araya bakıyor, yemek kokuları geliyor ordan... Tavuğa ve ete karşı tiksindim.. Balıkta yemiyorum mevsimi değil.. Yani protein alamıyorum. Birtek yumurta yiyebiliyorum.Meyve sebze.. Anlayış göstermiyor acayip geriliyorum.. Konuştum ama o anlık işe yarıyor yarın tekrar unutuyor... Ne yapsam bilmemki..
Aşı acaba burada da geçerli olacak mı? Aslında kış geliyor, geçenlerde grip aşısını kıştan önce yaptırmak lazım diye bir haber vardı. Hamilelerin grip aşısı olmasının sakıncası var mı merak ettim şimdi.
selam kızlar bende geldim çok ii hissediyorum kendimi bugün benin doğum günüm...
merhaba kızlar gülencimi gördünüzmüü
efecrin üzülme lütfen, bebeğin ve eşin var. Onlar sana destek olur. Biliyorum insanın annesinin yeri başka ama her şeyin bir hayrı var. Kimimize öylesi kimimize böylesi nasip oluyor. Allah sana hep çocuğunun yanında olmayı nasip eder inşallah. :)
üzülme canım benim bende senin gibi uzaklara gelin geldim.kayınvalidemler burda ama insan kendi canını arıyor.ama yanlız değiliz ki bebeklerimiz var eşlerimiz var:teselli:.hem özendiysen ben sana yemek yapıp yollayayım ozaman cokacimcoook
evet sağlıklı ilerlesinde başka bişey istemem,yalnız ben iyi kilo alıam sanırım bunda!evet canım ikinci bebekte daha çabuk çıkarmış karın.bende istiyorum çıkmasını hemen.aman sağlıklı ilerlesinde hamileliğimiz.
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.YAŞ:30 KİLO:47 SAT:11 haziran DOĞUM:18 mart 2010
Bende 5 tane teyze var. Sağolsunlar hepsi her yiğenlerine karşı böyledirler. Birimiz birşey isteyelim yeter ağzımızın içine bakarlar. :)
Kızlar ben de bugünden itibaren 2 haftalık tatile çıkıyorum. Öyle zor geliyordum ki işe gelmek, tatil çok iyi olacak bana. Bir yere gideceğimiz yok, evde olacağım, evden okuyacağım yazdıklarınızı.
Bu arada SAT'a göre beklenen doğum tarihi 24 Mart demişti doktor. Ben şimdi son 2-3 muayenenin ultrason çıktılarına bakıyorum, onlarda 27 Mart diye tarih var. Bu benim doğumun ileriye kaydığı anlamına mı geliyor?
Bir de benim göğüslerim aşırı büyüdü, sarktı, çok hassaslaştı. Bir acayip bir şey oldular.Kuzenlerim hep emzirme sütyeni kullanmış hamileyken. Acaba emzirme sütyeni şekle şemale iyi gelir mi ki?
kizlarr bizim isyerinde iki kiside domuz gribi görüldü. birisi iyilesti calisiyo.digeri yok hala. hamileliktede cok tehlikeli.acayip korkuyorum banada bulasicak diye.birkac kisi de daha görülürse calistirmiycaklarmis beni.ama henüz calisiyorum.bana ve bebisime dua edin bulasmasin.
nette bu aralar bozukluk var kopuyor ara ara bişey yazamadım bugün geçmişi okudum biraz ohhh valla hepiniz annem yemek yapıyıor kayınvalidem yapıyor diye yazmışsınız çoook ama çooook özendim yaaa :sinifsinif: benim ne annem yakınımda ne kayınvalidem ben,eşim,bebeşim başka kismecikler yok :çok üzgünüm:
selam kızlar bende geldim çok ii hissediyorum kendimi bugün benin doğum günüm...
Demek ki birtek problem bende değilmiş..Bende çok ağladım dün akşam.. Benim eşimde sanki hamile değilmişim gibi davranıyor..Yemek yediği tabağı masadan kaldırmadan kumandayı alıyor eline..mutfağa ne kadar az girsem o kadar iyi... Mutfağım araya bakıyor, yemek kokuları geliyor ordan... Tavuğa ve ete karşı tiksindim.. Balıkta yemiyorum mevsimi değil.. Yani protein alamıyorum. Birtek yumurta yiyebiliyorum.Meyve sebze.. Anlayış göstermiyor acayip geriliyorum.. Konuştum ama o anlık işe yarıyor yarın tekrar unutuyor... Ne yapsam bilmemki..
merhaba kızlar gülencimi gördünüzmüü
Kızlar biz bugün dr. gittik .Bebişin ense kalınlığı 1,3 çıktı yani iyi çıktı , bebiş büyümüş kocaman olmuş.Ama cinsiyetini göstermedi.
canım ne güzel gözün aydın darısı başımıza.
Kizlar benn geldimm net bozuktuu ,
bebis erkek artık hepten ense kalinli 1.1 ikiliyide dün aldık sonuc harika maşallah progesteron yok artık tuple gebe kaldınız unut dedi herseyi yapabilirsin dedi
sabahları kahvaltımı kendim hazırlıyorum ama esim asada veya yukarıda olan malzemeleri hala tezgahın üstüne çıkarıyor bebeğime Yelek örmeye başladım çok yanlış yapmisim ama ilk yelegi sökmek istemiyorum :) her aksam 30 dk yürüyüş verdi bide
Kızlar biz bugün dr. gittik .Bebişin ense kalınlığı 1,3 çıktı yani iyi çıktı , bebiş büyümüş kocaman olmuş.Ama cinsiyetini göstermedi.
kızlarrr bugün cinsiyeti öğrendik oğluşumm oluyorr:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?