2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay şaka yaptım bebişim imkanın varsa git tabi durulurmu iş yerinde iznin varken..kolay gelsin pazartesi yada yarın evden girebilirsem görüşürüz baybi kendine bebişine ii bakk...

kolonya sürme hayatım alkol varya daha çok yakıyo bir süre sonra...
ben çorap ıslatıp giyiyorum artık başka türlü uyku muyku kalmadı...

benim ayaklarım değilde,avuç içlerim acayip yanıyo,.çare olarak dolaptan buz gibi su şişelerini alıp elimde tutuyorum.okadar yani..

taburcucum teyzene de maşaallah yani :))
çok seviyor olmalı seni
afeyet olsun

ben de yoğurtlu çorbalara bayılır oldum
özellikle yayla çorbasınaaa
annem sık sık yapıyor sağolsun

Bende 5 tane teyze var. Sağolsunlar hepsi her yiğenlerine karşı böyledirler. Birimiz birşey isteyelim yeter ağzımızın içine bakarlar. :)

Kızlar ben de bugünden itibaren 2 haftalık tatile çıkıyorum. Öyle zor geliyordum ki işe gelmek, tatil çok iyi olacak bana. Bir yere gideceğimiz yok, evde olacağım, evden okuyacağım yazdıklarınızı.

Bu arada SAT'a göre beklenen doğum tarihi 24 Mart demişti doktor. Ben şimdi son 2-3 muayenenin ultrason çıktılarına bakıyorum, onlarda 27 Mart diye tarih var. Bu benim doğumun ileriye kaydığı anlamına mı geliyor?

Bir de benim göğüslerim aşırı büyüdü, sarktı, çok hassaslaştı. Bir acayip bir şey oldular. Kuzenlerim hep emzirme sütyeni kullanmış hamileyken. Acaba emzirme sütyeni şekle şemale iyi gelir mi ki?

canım ben büstiyer şeklinde sütyenler var onlardan aldım emzirme sütyenine 60 lira dediler dahada büyüyeceğini düşünürsen onu kullanacağım 2 3 ay.
demiri falan yok yarım askılı bişii güzelde modeli bulursan ondan al...

kizlarr bizim isyerinde iki kiside domuz gribi görüldü. birisi iyilesti calisiyo.digeri yok hala. hamileliktede cok tehlikeli.acayip korkuyorum banada bulasicak diye.birkac kisi de daha görülürse calistirmiycaklarmis beni.ama henüz calisiyorum.bana ve bebisime dua edin bulasmasin.

ama bi sorun kızlar belki zararı vardır...anlık çözümler bunlar
allah korusun doktorunuza sormadan yapmayın ben kızar diye sormadım yapıyorum genelde ama sebep olurum birinize çok üzülürüm sonra allah korusun...

ayyy inanmıyorumyaaa hemen koş rapor al durma orda seni çalıştırmamaları için illa birilenrinin ölmesimi gerekiyomuş yani...tövbe estağf.
kaç ordan hemen...

Allah korusun yaa...dikkat et kendine..Maske filan kullansan tedbir amaçlı hı?

ayyy inanmıyorumyaaa hemen koş rapor al durma orda seni çalıştırmamaları için illa birilenrinin ölmesimi gerekiyomuş yani...tövbe estağf.
kaç ordan hemen...

türkiye gibi degil ki hemen rapor vermiyolar.doktoru aradik. simdilik tehlikeli degil calismadigi icin o kisi.29 unda kontrolüm var tekrar konuscam. korkuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…