- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.921
Ay sorma canım yaaa..Sadece bana oluyo diye düşünüyodum..hemde nasıl yanıyo biliyomusun..Özellikle gece hep ayaklarımın altına kolonya sürüyorum..çok abarttım biliyorum ama sizinde ayaklarınızın altı yanıyomu kızlar?
kolonya sürme hayatım alkol varya daha çok yakıyo bir süre sonra...
ben çorap ıslatıp giyiyorum artık başka türlü uyku muyku kalmadı...
taburcucum teyzene de maşaallah yani :))
çok seviyor olmalı seni
afeyet olsun
ben de yoğurtlu çorbalara bayılır oldum
özellikle yayla çorbasınaaa
annem sık sık yapıyor sağolsun
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.YAŞ:30 KİLO:47 SAT:11 haziran DOĞUM:18 mart 2010
çok abarttım biliyorum ama sizinde ayaklarınızın altı yanıyomu kızlar?
kizlarr bizim isyerinde iki kiside domuz gribi görüldü. birisi iyilesti calisiyo.digeri yok hala. hamileliktede cok tehlikeli.acayip korkuyorum banada bulasicak diye.birkac kisi de daha görülürse calistirmiycaklarmis beni.ama henüz calisiyorum.bana ve bebisime dua edin bulasmasin.
kizlarr bizim isyerinde iki kiside domuz gribi görüldü. birisi iyilesti calisiyo.digeri yok hala. hamileliktede cok tehlikeli.acayip korkuyorum banada bulasicak diye.birkac kisi de daha görülürse calistirmiycaklarmis beni.ama henüz calisiyorum.bana ve bebisime dua edin bulasmasin.
ayyy inanmıyorumyaaa hemen koş rapor al durma orda seni çalıştırmamaları için illa birilenrinin ölmesimi gerekiyomuş yani...tövbe estağf.
kaç ordan hemen...
Allah korusun yaa...dikkat et kendine..Maske filan kullansan tedbir amaçlı hı?[/QUO bütün lavobolara dezenfekte sabun koydular.birde bana özel sprey verdiler calistigim yeri ise baslamadan önce dezenfekte yapayim diye.bakalim hayirlisi
Allah korusun yaa...dikkat et kendine..Maske filan kullansan tedbir amaçlı hı?[/QUO bütün lavobolara dezenfekte sabun koydular.birde bana özel sprey verdiler calistigim yeri ise baslamadan önce dezenfekte yapayim diye.bakalim hayirlisi
İyi bari ama yinede insan tedirgin oluyo yaaa. ben bile tatile gittiğimde Antalya'ya okadar korktum ki orada pekçok yabancı turistler vardı acaba domuz gribi varmıdır bunlarda diye düşünmeden edemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?