- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.981
esedacım ne güzel ya maşallah kaç haftalıkken öğrendin kii ?
kızlarrr bugün cinsiyeti öğrendik oğluşumm oluyorr:ecrin_bebek:
arkadaşlar bu listeye nasıl eklenebilirim bende martta doğum yapcam YAŞ:30 SAT:11 HAZİRAN tahmini d.t:18 mart
ya kızlar benim ağzım hep acı ne yapsam tat alamıyorum.İLK bebeğimde böyle değildim.Ağzımda iğrenç bir tat var yediklerimin tatları bile değişik sanki.Mide bulantısıda cabası.Doktorun verdiği eleviti içiyorum ama magnezyumu içemiyorum neyapcam bilmem.Benimle aynı durumda olan varmı yaaa.
benimde canim ayni senin gibi ne yesem bozuk saniyorum. ilk hamileligim böyle degildi.her hamilelik ayni gecmezmis diyolar ondandir belki.doktorum birde elevitte mide bulantisi yapar dedi.ben iki günde bir yarim iciyorum artik.folikasit i hergün aliyorum.belkide bebislerimizin cinsiyeti ilkinden farkli oldugu icin böyledirCADIARZU
Kizlar benn geldimm net bozuktuu ,
bebis erkek artık hepten ense kalinli 1.1 ikiliyide dün aldık sonuc harika maşallah progesteron yok artık tuple gebe kaldınız unut dedi herseyi yapabilirsin dedi
sabahları kahvaltımı kendim hazırlıyorum ama esim asada veya yukarıda olan malzemeleri hala tezgahın üstüne çıkarıyor bebeğime Yelek örmeye başladım çok yanlış yapmisim ama ilk yelegi sökmek istemiyorum :) her aksam 30 dk yürüyüş verdi bide
12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?