2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim ağzım hep acı ne yapsam tat alamıyorum.ıLK bebeğimde böyle değildim.Ağzımda iğrenç bir tat var yediklerimin tatları bile değişik sanki.Mide bulantısıda cabası.Doktorun verdiği eleviti içiyorum ama magnezyumu içemiyorum neyapcam bilmem.Benimle aynı durumda olan varmı yaaa.

benimde canim ayni senin gibi ne yesem bozuk saniyorum. ilk hamileligim böyle degildi.her hamilelik ayni gecmezmis diyolar ondandir belki.doktorum birde elevitte mide bulantisi yapar dedi.ben iki günde bir yarim iciyorum artik.folikasit i hergün aliyorum.belkide bebislerimizin cinsiyeti ilkinden farkli oldugu icin böyledirCADIARZU

Doğru söylüyosun canım her hamilelik bir olmazmış.Ne yersem yiyim tat başka millete soruyorum yo tat normal diyolar.Ben eleviti her sabah alıyorum ama magnezyumu alamıyorum.Sen kaç haftalıksın canım?
Buarada herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIN.Bence bugün millet yataktan kalkamadı.

canımmm çok sevindim maşallah oğluşunaaa

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.

ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis yerim ben onların 12 hafta yaşlarını.benim kuzum da yapıyor onları demek opuyorumnanaktan

canancım bunları nereden kopyalıyorsun çok tatlılar ama verdikleri bilgiler yanlış boy ve kilo konusunda 11 hafta 6 gün bittinde bebek 14 gr olmalı ne az nede cok olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…