- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.821
süper cnm maşallahhhhhhhhhhhhhh tam 3 aylıkmı oldu ?
bende anne sütü alan bebeklerde 6. ay da başlanyor diye biliyorum
bizede o damlayı verdi günde 5kere damlatıyorum dun aldım heryerde yok dedi güzel damla yapıyor rahat rahat
sütten kesilmez dimi cnm ya ben korkuyorum
Yok cnm, öyle karnını doyuracak kadar değil, hani yediğin bazı şeylerden azıcık tattırırsın. Ben ilk oğlumda 6 ay hiçbişi ermedşm ondan sonra alışması çok zor oldu. o nedenle bunda damak tadını biraz alıştırmayı planlıyorum açıkçası
cnm kaçta yıkıyorsun ? dr bana ya gündüz uyur ya da gece sürekli uyumaz dedi
ooo süpper..maşallah nihan senoşa..boyuda cok iyi..biz geldik...haberler iyi...doktor kızımı çok beğendi...zıpkın gibi maşallah dedi...tam bir kilo alamamışız bu ay ama doktor normaldir dedi...Hasretcim sen de üzülüyordun ama doktor gayet normal etrafı tanımaya başladılar hareketlendiler az almaları doğal dedi...600-700ün altına düşmedikçe sorun değilmiş...6500olmuş benim bıdık 60cm...mama kesinlikle önermiyorum ilk 6ay sadece annesütü diyor doktor ek gıda için de 4 ay erken dedi....
kaka yapmıyor malum benim kız onun içinde doğal bir damla verdi biogaia diye barsak florasını düzenliyormuş bakalım işe yarayacak mı?
bizden haberler böyle...
ayy kızımın suratı kıpkırmızı olmuş:) neyse ki geçio galiba
kaçak öznurr nerelerdesiiiiinn
Ebru Yağmurun şu profildeki resmi çok güzelll, ne şeker gülmüş öle maşallah
spiral taktırmaya gitti belki deCADIARZU
sağol teyzesi:)tabloda günceler msin oraya da yazayım mı??ooo süpper..maşallah nihan senoşa..boyuda cok iyi..
cok güneşte bırakma..
bana da 5 damla dedi...zaten sigorta da karşılamıyor 30tl ye aldım..inşallah iyi gelir bizim kıza da doktor normal diyor ama ben çok yadırgıyorum hafta ya da 10 günde bir yapıyor benim kızbilmiyorumkismile
he ya cok yılışık küçük kaltak..ana bugünmü taktrcaktı..???cokmu zor kı su spiral işi???
aa nasil neden ne zaman ? anlatsana.
neden kullanmiyorsun ? disari mi cikmiyorsunuz?
yeni gördüm bu msjı,pardon
2 hafta önce oldu operasyon.kürtaj diye geçiyo.kendimi bihter gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 herkes tuhaf tuhaf bakıyo gibi geldi kürtaj diyince,açıklama yapma ihtiyacı duydum hep,parça kalmış da o alınacak diyealsanaalsanasmileama hala normale dönemedim.kahverengi akıntım var,haftasonu geçmezse pzts doktora gidicem.
kanguruyu da kullanmamıza fırsat olmuyor.dışarı çıkmaz olur muyuz,eve girmioz,arabamla cıkıyoruz,cevahir,istinye park.kanguruyu ilk kez bugün kullandık,çok sevdik,ceren hemen uyuduopuyorumnanaktan
benimki pek sever gezmeyi.ana kucagına oturur oturmaz anlıyo,susuyo.arabaya binince de küt uyuyo.hatta asansörde başlıyo uyuklamaya.
regl oldum..adet sancılarım komalık ederdi beni dogum sancısı gibi..dogumdan sonra adet sancılarım kesildi yok artık 3 gündür reglyim ama..degişen bişey daha var gıdım gıdım gelen kanamam dogumdan sonra dere deryan...bilmiyorumkismile
evimden kurbağa çıktıakannehirakannehirakannehirmafoldumben
bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:
Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?
benimki pek sever gezmeyi.ana kucagına oturur oturmaz anlıyo,susuyo.arabaya binince de küt uyuyo.hatta asansörde başlıyo uyuklamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?