2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süper cnm maşallahhhhhhhhhhhhhh tam 3 aylıkmı oldu ?
bende anne sütü alan bebeklerde 6. ay da başlanyor diye biliyorum

evet bugün tam 3aylık oldu:)6ayda başlanıyor eğer annesütü yerliyse değilse ya da mama veriliyorsa bebeğe 4.aydan sonra başlanıyor...en erken4. ayda en geç 6.ayda başlanması gerek...yutma refleksleri için...4.aydan sonra tattırılabilir ama öğün olarak bunu yesin doysun olmazmış...ana gıda annesütü....

bizede o damlayı verdi günde 5kere damlatıyorum dun aldım heryerde yok dedi güzel damla yapıyor rahat rahat

bana da 5 damla dedi...zaten sigorta da karşılamıyor 30tl ye aldım..inşallah iyi gelir bizim kıza da doktor normal diyor ama ben çok yadırgıyorum hafta ya da 10 günde bir yapıyor benim kızbilmiyorumkismile

sütten kesilmez dimi cnm ya ben korkuyorum

Yok cnm, öyle karnını doyuracak kadar değil, hani yediğin bazı şeylerden azıcık tattırırsın. Ben ilk oğlumda 6 ay hiçbişi ermedşm ondan sonra alışması çok zor oldu. o nedenle bunda damak tadını biraz alıştırmayı planlıyorum açıkçası

anladım cnm sağol bende ufak ufak tattırayım o zaman

cnm kaçta yıkıyorsun ? dr bana ya gündüz uyur ya da gece sürekli uyumaz dedi

Tatlım her saati denedim yıkamak için. ııh olmuyor. Benimk ne gece ne gündüz deliksiz bi uyku uyumuyor. Diyorum ya 1 saat uyuduysa çok uyumuş gibime geliyor artık. Sık sık 10'ar dakikalık kestiriyor. Engel olmaya çalışıyorum uzun uyusun diye ama imkansız,uyumak istiyorsa ve ben onu oyalamaya çalışıyorsam aşırı huysuzlanıyor ve gün boyu o huysuzluğu devam ediyorboshayallersmile Ben de üstelemiyorum artık

ooo süpper..maşallah nihan senoşa..boyuda cok iyi..
ayy kızımın suratı kıpkırmızı olmuş:) neyse ki geçio galiba

cok güneşte bırakma..

bana da 5 damla dedi...zaten sigorta da karşılamıyor 30tl ye aldım..inşallah iyi gelir bizim kıza da doktor normal diyor ama ben çok yadırgıyorum hafta ya da 10 günde bir yapıyor benim kızbilmiyorumkismile[/QUOTE]

nasıl dayanıyor yavrum yaa ...benimki 2 gun yapmadı neler cektim acile götürdügümde kakasını yapamıyor dedim tahlilde yaptı temiz cıktı inşallah iyi gelir damla cok gecmiş olsun

ooo süpper..maşallah nihan senoşa..boyuda cok iyi..

cok güneşte bırakma..
sağol teyzesi:)tabloda günceler msin oraya da yazayım mı??

bana da 5 damla dedi...zaten sigorta da karşılamıyor 30tl ye aldım..inşallah iyi gelir bizim kıza da doktor normal diyor ama ben çok yadırgıyorum hafta ya da 10 günde bir yapıyor benim kızbilmiyorumkismile

nasıl dayanıyor yavrum yaa ...benimki 2 gun yapmadı neler cektim acile götürdügümde kakasını yapamıyor dedim tahlilde yaptı temiz cıktı inşallah iyi gelir damla cok gecmiş olsun[/QUOTE]
o kadar keyifli ki hiç sıkıntısı yok...ben de ona şaşıyorum ama yaptığında da normal bir kaka yapıyor öyle 10 günlük birikmiş gibi değil...kaka üretmiyor benim kızsempatiksalakcinni

aa nasil neden ne zaman ? anlatsana.

neden kullanmiyorsun ? disari mi cikmiyorsunuz?

yeni gördüm bu msjı,pardon
2 hafta önce oldu operasyon.kürtaj diye geçiyo.kendimi bihter gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 herkes tuhaf tuhaf bakıyo gibi geldi kürtaj diyince,açıklama yapma ihtiyacı duydum hep,parça kalmış da o alınacak diyealsanaalsanasmileama hala normale dönemedim.kahverengi akıntım var,haftasonu geçmezse pzts doktora gidicem.

kanguruyu da kullanmamıza fırsat olmuyor.dışarı çıkmaz olur muyuz,eve girmioz,arabamla cıkıyoruz,cevahir,istinye park.kanguruyu ilk kez bugün kullandık,çok sevdik,ceren hemen uyuduopuyorumnanaktan

yalnız başına çıkabiliyormusun rabayla,brnimki hiç durmuyor arabada anakuçağında illa yanımda biri olmalı onu tutaçak.. (

benimki pek sever gezmeyi.ana kucagına oturur oturmaz anlıyo,susuyo.arabaya binince de küt uyuyo.hatta asansörde başlıyo uyuklamaya.

benimki pek sever gezmeyi.ana kucagına oturur oturmaz anlıyo,susuyo.arabaya binince de küt uyuyo.hatta asansörde başlıyo uyuklamaya.

ay ne güzel keşke benimkide öyle olsa,arabaya bindiğimiz gibi başlıyor bağırmaya...arka koltukta beni göremiyor ana kuçağını monte edince o nedenlemi bağırıyor acaba..önede alamamki...eşmle gittiğimizde ben onunla arka koltukta olunca problem yok,gayet iyi oluyor...

slm herkese....ancak bakabildim bugün.yine epey kaynatmışsınız.....

ben daha olmadım ya....

evimden kurbağa çıktıakannehirakannehirakannehirmafoldumben

akannehirakannehirakannehir

bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:

bede 81 liyim ama bu benim ikinci :sm_cool:

Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?

benimkide tutmuyo henüz..........

bizimkide yeni yeni sevmöeye başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…