2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ANLADIM CNM HADİ İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.. İNŞALLAH OKULUDA BİTİRİRSİN ARTIK:)
ANNE SÜTÜ WERİORUM DA GEÇEN HAFTA ÖYLE Bİ HEWES ETTİM HERO BABYNİN MEYWE PÜRESİNİ ALDIM MİNİK KAWANOZ 3 KAŞIK FALN WERDİM ÇOK SEWDİ AYRICA.. ANNEMDE SONRA KALANINI WERMİŞ GİZLİCE BOŞ KAWANOZU YAKALADIMlmaz:

Kız sen dünden sonra hala hesap sormaya devam ediyon mu?kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

HERALDE EDİCEM ALLA ALLA NİYE ETMİYİM DÜÜNKÜ ZATEN AYRI Bİ İLLETTİ HOOP DİYE DALDI KPONUYA BANA MAİLLERİNİZİ YOLLAYIN MAİLLDEN YAZIŞALIM FALAN DEDİ ALLA ALLA SONRA BAŞLADI LAZER EPİALSYON TANIDIĞI WARMIŞ ORAYA GİDİN DEMEYE AYAR ETTİ BENİ KENDİNE ÖYLE KONUŞMAK GEREKİYOMUŞ KENDİNİ TANITMASI İÇİN DEMEKKİ...
BULLANCAK DENEN ŞAHISTA HER KİMSE SÜREKLİ BURAYI OKUDUĞUNU GÖRÜYORUM WE TABİİKİ SORUCAM NEYİ MERAK EDİO YANİ ANLAMIYORUM BİŞEYDE YAZMIYO.. ZATEN ŞU TOPİCİN MİSAFİRLERE KAPALI OLMASI İÇİN YAPILACAK BİŞEY YOKMU DİE DÜŞÜNÜYORUMCADIARZU

arada bizleri birileri takip ediyo herşeyden herkjesten konusuyoruz ..aman kimselerden korkum yok tutupta biri farkederse yüzünede söylerim aynı şeyleri..

yaaa ben niye olmuyorum regl...???
6AY OLMAMAK NORMAL KIIZM NE GÜZEL İŞTE REGL OLMAYAN HAMİLE KALMA OLASILIĞIDA OLMUYOR..
kızlar dışarı güneşe çıkarken durmadan kremliycezmi bebişeri...ben oğlumda kullanmamıştım krem falan.bağ mevsimi geliyo burda.bağ evine gidince orada hep dışardayız durmadan kremliycez miki?
ya bugün bnde sürdüm kapıda uyudu yarım saat kıpkırmızı omuştu kızmm.. beyaz tenli ya hemen kızarıyor oysa arabanın tentesinide kapatmıştım iyice direk güneşe wermedim yüzünü.. zırt pırt sürcezmi gerçekten benimkinin reçetesinde eğer uzun süre güneşte kalınacaksa tekrar edilmelidir diyo...
arada bizleri birileri takip ediyo herşeyden herkjesten konusuyoruz ..aman kimselerden korkum yok tutupta biri farkederse yüzünede söylerim aynı şeyleri..
yani umrumda değil arkalarından konuşuyorum belki birilerinin ama konuştuklarım yüzlerinede söyleyemeyeceğim şeyler değil.. ben haklıysam konuşurum herzamna.s
bence de topic misafire kapalı olsa iyi olurdu

ewet ya bunun için talepte bulunamazyızmı sonuçta burası mart anneleri topici dışardakileri ilgilendiren şeyler yok ilgilenen üye olur gelir...

Handan sen 82 doğumlu muydun? Şimdi farkettimde ikimiz de ismimizin sessiz harfleri ve doğum yılımızı nick yapmışızaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…