- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.861
bende olmadım daha en son geçen sene 2 haziranda olmuştum senesi geldi valla :) ben unuttum iyice
ben asil evde kaliyordum neredeyse :))))) evlendim ve aynen bebik
bende merak ediyorum neden bizim kodumuzmu bozuk olcay bu ne anlamadim
bende olmadım daha en son geçen sene 2 haziranda olmuştum senesi geldi valla :) ben unuttum iyice
aynen bende son anda kurtardım evde kalıyodum :) çok lazımdı zaten evlendim ...
ANLADIM CNM HADİ İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.. İNŞALLAH OKULUDA BİTİRİRSİN ARTIK:)cnm denk gelemedik şu an yıllık iznimi kullanıyorum sonra süt iznimi toplu alıcam sonra rapor ayarlayıp 1 ayda ücretsiz izin alıp 6 aya tamamlamayı düşünüyorum cnm
konuştum ok dediler hatta iş yerine 3 ay ücretsiz kullanabilirim dedim ama o kadar dayanabilirmiyiz bilmiyorum hakana kalsa başla diyor ama ben bırakamam şu anda bende helinde hazır değiliiz.
bu arada çok üzüldüm çünkü yıllardır rotasyon istiyordum şu an başlıyabilecek olsam 2 pozisyon vardı bölüm değiştirmek için ama kızımı bırakamam
bu arada kızlar yarın sınav var dua edin şu okulu bu sene bitireyim ikya bitiricem dedim döndüğümde işim olması için bitirmem lazım
ANNE SÜTÜ WERİORUM DA GEÇEN HAFTA ÖYLE Bİ HEWES ETTİM HERO BABYNİN MEYWE PÜRESİNİ ALDIM MİNİK KAWANOZ 3 KAŞIK FALN WERDİM ÇOK SEWDİ AYRICA.. ANNEMDE SONRA KALANINI WERMİŞ GİZLİCE BOŞ KAWANOZU YAKALADIMhasret sen sadece anne sütü vermiyormusun 6. ayda başlamıyacakmıyız ya ben yanlışmı biliyorum
yarın sınav var diye sütümü sağdım galiba kızıma bir şey kalmamış ya ne zaman dolar bu göğüsler
Kız sen dünden sonra hala hesap sormaya devam ediyon mu?kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
arada bizleri birileri takip ediyo herşeyden herkjesten konusuyoruz ..aman kimselerden korkum yok tutupta biri farkederse yüzünede söylerim aynı şeyleri..ANLADIM CNM HADİ İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.. İNŞALLAH OKULUDA BİTİRİRSİN ARTIK:)
ANNE SÜTÜ WERİORUM DA GEÇEN HAFTA ÖYLE Bİ HEWES ETTİM HERO BABYNİN MEYWE PÜRESİNİ ALDIM MİNİK KAWANOZ 3 KAŞIK FALN WERDİM ÇOK SEWDİ AYRICA.. ANNEMDE SONRA KALANINI WERMİŞ GİZLİCE BOŞ KAWANOZU YAKALADIMlmaz:
HERALDE EDİCEM ALLA ALLA NİYE ETMİYİM DÜÜNKÜ ZATEN AYRI Bİ İLLETTİ HOOP DİYE DALDI KPONUYA BANA MAİLLERİNİZİ YOLLAYIN MAİLLDEN YAZIŞALIM FALAN DEDİ ALLA ALLA SONRA BAŞLADI LAZER EPİALSYON TANIDIĞI WARMIŞ ORAYA GİDİN DEMEYE AYAR ETTİ BENİ KENDİNE ÖYLE KONUŞMAK GEREKİYOMUŞ KENDİNİ TANITMASI İÇİN DEMEKKİ...
BULLANCAK DENEN ŞAHISTA HER KİMSE SÜREKLİ BURAYI OKUDUĞUNU GÖRÜYORUM WE TABİİKİ SORUCAM NEYİ MERAK EDİO YANİ ANLAMIYORUM BİŞEYDE YAZMIYO.. ZATEN ŞU TOPİCİN MİSAFİRLERE KAPALI OLMASI İÇİN YAPILACAK BİŞEY YOKMU DİE DÜŞÜNÜYORUMCADIARZU
6AY OLMAMAK NORMAL KIIZM NE GÜZEL İŞTE REGL OLMAYAN HAMİLE KALMA OLASILIĞIDA OLMUYOR..yaaa ben niye olmuyorum regl...???
ya bugün bnde sürdüm kapıda uyudu yarım saat kıpkırmızı omuştu kızmm.. beyaz tenli ya hemen kızarıyor oysa arabanın tentesinide kapatmıştım iyice direk güneşe wermedim yüzünü.. zırt pırt sürcezmi gerçekten benimkinin reçetesinde eğer uzun süre güneşte kalınacaksa tekrar edilmelidir diyo...kızlar dışarı güneşe çıkarken durmadan kremliycezmi bebişeri...ben oğlumda kullanmamıştım krem falan.bağ mevsimi geliyo burda.bağ evine gidince orada hep dışardayız durmadan kremliycez miki?
yani umrumda değil arkalarından konuşuyorum belki birilerinin ama konuştuklarım yüzlerinede söyleyemeyeceğim şeyler değil.. ben haklıysam konuşurum herzamna.sarada bizleri birileri takip ediyo herşeyden herkjesten konusuyoruz ..aman kimselerden korkum yok tutupta biri farkederse yüzünede söylerim aynı şeyleri..
bence de topic misafire kapalı olsa iyi olurdu
doğru söylüyorsun iyiki yapmışım iyiki var o benim hayat kaynağım aşkım....:)delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Ne güzel Ata oldu:1rolleyes:
Mrb annisler napiyonuz bebislerim nasıl ulennnn hiç mı beni ozlemiyonuz lennnn piskopata bağladım heyytyyt bı deyin bu Hatice nerde
Mrb annisler napiyonuz bebislerim nasıl ulennnn hiç mı beni ozlemiyonuz lennnn piskopata bağladım heyytyyt bı deyin bu Hatice nerde
regl olmadım ama yinede güvenemiyorum.korunuyo kociş...
Canlarım geldim acın kollarınızı özledim ln sizi diyete yürüyüşe devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?