2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ilk olarak tatlı ermeyin yoksa sebzeleri kolay kolay kabul etmez diyolar. Onun için ilk sebze çorbaları ile başlarız e meyve püreleri. Yavaş yavaş her tattan tattırırız

Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?

Tatlım ilk olarak tatlı ermeyin yoksa sebzeleri kolay kolay kabul etmez diyolar. Onun için ilk sebze çorbaları ile başlarız e meyve püreleri. Yavaş yavaş her tattan tattırırız

ben mama daha vermedim hiç ama bir an önce meyve püresi vermek istiyorum birde yogurt

bende sebze çorbası ve yoğurtla başlarım diye düşünmüştüm.sabah büyük görümcemle görüştüm telde.yemek sularıyla başla dedi...kafamçokkarıştı 3 çoçuğu var,tecrübesinden faydanalım dedim,

Ebru izledin mi kız aşkı memnuyu? Nasıl da oyuna getirdi behlülü bihter cadısıaklinialirimsmile

yok kız benim adam kurtlar vadisini izliyor...çakışıyor dizilr izleyemiyorum...

üstünede bi bardak
..aha sana cözüm..naniknanik
ohhh şimdi ne güzel giderdi hee buz gibiii:sm_cool:
milupanın falan organik meywe püreleri war ben onlardan başlicam zaten wermiştim bi kere alışık benim kız:) şuandada herbabynin muz mandalina armt püresi war her an werebilirim 3,4 kaşıksempatiksalakcinni
Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?

benimkide öyle uzanıp almıyo bişeyi ben tutturursam eline ancak o da çok nadir

yalnız degilsin benimkide başlamadı daha..yavruma hala bi dönence alacak anası..

daha öncede konuştuk sanırım:.önce sebze püresi tatlının tadını aldımı sebzeyi reddedebilirlermiş..dr ların tavsiyesi..

kızıma güneş kremini sürdüm şuan arabasında güneşleniyor dışarıda uyuyor çok sıcak çıkardım herbişeyi bi elbise war üstünde walla bide iç badi sıfır kol

kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş

herhalde ilk baştan beri yatırmaya bağlı benimki asla yatmıyo ne zaman yatırsam ağlıyo artık vazgeçtim drda gazını rahat çıkarır bu pozisyonda dedi ama malesef benimki de yatmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…