T
tu_ana
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.781
kızlar bebişler yakında 4 aylık olaçak..ben mamayla beslediğim için ek besinlere başlamam gerekeçek..siz ilk ek besinleri neyle başlamayı düşünüyorsunuz.meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt gibi,,,ne ile başlayaçaksınız ilk...sempatiksalakcinni
Tatlım ilk olarak tatlı ermeyin yoksa sebzeleri kolay kolay kabul etmez diyolar. Onun için ilk sebze çorbaları ile başlarız e meyve püreleri. Yavaş yavaş her tattan tattırırız
ben mama daha vermedim hiç ama bir an önce meyve püresi vermek istiyorum birde yogurt
Ebru izledin mi kız aşkı memnuyu? Nasıl da oyuna getirdi behlülü bihter cadısıaklinialirimsmile
Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?
Yaa bu çocuk hala ona bişi uzattığımda elini uzatıp tutmaya falan çalışmıyo. Sizinkiler yapıyo mu? Ve ne zaman başladılar?
benimki tutyor 3 ayına girdiğinden bu yana ama ilk zamanlar eşyalara ben elini koyuyordum,öyle öyle alıştı...balonlara çok ilgi gösteriyor benimki...gamyoncuiremsu
offf yaa ben daha eldivenleri cıkarmadım :bbo: :bbo:
offf yaa ben daha eldivenleri cıkarmadım :bbo: :bbo:
benimki tutyor 3 ayına girdiğinden bu yana ama ilk zamanlar eşyalara ben elini koyuyordum,öyle öyle alıştı...balonlara çok ilgi gösteriyor benimki...gamyoncuiremsu
nezamn dogum yaptın ??fisfisfis
ohhh şimdi ne güzel giderdi hee buz gibiii:sm_cool:üstünede bi bardak..aha sana cözüm..naniknanik
milupanın falan organik meywe püreleri war ben onlardan başlicam zaten wermiştim bi kere alışık benim kız:) şuandada herbabynin muz mandalina armt püresi war her an werebilirim 3,4 kaşıksempatiksalakcinniçanımmm sağol,
ay nerden gelmiş oaraya...
kızlar bebişler yakında 4 aylık olaçak..ben mamayla beslediğim için ek besinlere başlamam gerekeçek..siz ilk ek besinleri neyle başlamayı düşünüyorsunuz.meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt gibi,,,ne ile başlayaçaksınız ilk...sempatiksalakcinni
çanımmm sağol,
ay nerden gelmiş oaraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?