- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.841
SİLVER olcay sensin dimi??
yalnız degilsin ...bende 82 li olup ilk bebemi kucagıma almış bulunmaktayım..:ecrin_bebek:anaam ben gec kalmışım çocuk dogurmakta82liyim ilk çocugum
aşkolsun nereledesin sen???bis nası fırsat buluos..beben nası??kızlar slmlar hepinize ayşe fırsat vermiyor ne okumaya ne de yazmaya hepinizi buraları çokk özledim bebişler büyümüş maasallah hepsine..merveege blogundaki son yazıyı okudum şimdi.. yanlızlıkla ilgili olan.. ne güzel yazmışsın..aynı durumdayız...(
meral sen regl oldun mu?
Sancıların kesildiğine göre rahmin yönü düzelmiş cnm, artık sancın falan olmaz. Merak etme hep bu kadar çok olmaz, ilk 1-2 sefer için temizleniyo da ondan o kadar artıyo cnm
evimden kurbağa çıktıakannehirakannehirakannehirmafoldumben
bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:
birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye
allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben
Benim de komşu az evvel baklava getirdi bi tabak. Bol tereyağlısından. Mideye indirdim bile:sinifsinif:
Ebru izledin mi kız aşkı memnuyu? Nasıl da oyuna getirdi behlülü bihter cadısıaklinialirimsmile
offf yaa ben daha eldivenleri cıkarmadım :bbo: :bbo:
cnm genelde akıntı için neopenotran diye fitil var onu veriyorlar istersen al koy 1 hafta içinde geçiyo
yalnız degilsin benimkide başlamadı daha..yavruma hala bi dönence alacak anası..
daha öncede konuştuk sanırım:.önce sebze püresi tatlının tadını aldımı sebzeyi reddedebilirlermiş..dr ların tavsiyesi..
kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş
kızlar sanırım aranızda en yaşlılardan biriyim 78liyim
cnm denk gelemedik şu an yıllık iznimi kullanıyorum sonra süt iznimi toplu alıcam sonra rapor ayarlayıp 1 ayda ücretsiz izin alıp 6 aya tamamlamayı düşünüyorum cnm
konuştum ok dediler hatta iş yerine 3 ay ücretsiz kullanabilirim dedim ama o kadar dayanabilirmiyiz bilmiyorum hakana kalsa başla diyor ama ben bırakamam şu anda bende helinde hazır değiliiz.
bu arada çok üzüldüm çünkü yıllardır rotasyon istiyordum şu an başlıyabilecek olsam 2 pozisyon vardı bölüm değiştirmek için ama kızımı bırakamam
bu arada kızlar yarın sınav var dua edin şu okulu bu sene bitireyim ikya bitiricem dedim döndüğümde işim olması için bitirmem lazım
biz geldik...haberler iyi...doktor kızımı çok beğendi...zıpkın gibi maşallah dedi...tam bir kilo alamamışız bu ay ama doktor normaldir dedi...Hasretcim sen de üzülüyordun ama doktor gayet normal etrafı tanımaya başladılar hareketlendiler az almaları doğal dedi...600-700ün altına düşmedikçe sorun değilmiş...6500olmuş benim bıdık 60cm...mama kesinlikle önermiyorum ilk 6ay sadece annesütü diyor doktor ek gıda için de 4 ay erken dedi....
kaka yapmıyor malum benim kız onun içinde doğal bir damla verdi biogaia diye barsak florasını düzenliyormuş bakalım işe yarayacak mı?
bizden haberler böyle...
ayy kızımın suratı kıpkırmızı olmuş:) neyse ki geçio galiba
kaçak öznurr nerelerdesiiiiinn
spiral taktırmaya gitti belki deCADIARZU
he ya cok yılışık küçük kaltak..ana bugünmü taktrcaktı..???cokmu zor kı su spiral işi???
Bilmiyorum ama belki yarın hallederim diyordu. Yok canım çok zor bişi değil ama gidişi gelişi falan vakit alır tabi
yeni gördüm bu msjı,pardon
2 hafta önce oldu operasyon.kürtaj diye geçiyo.kendimi bihter gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 herkes tuhaf tuhaf bakıyo gibi geldi kürtaj diyince,açıklama yapma ihtiyacı duydum hep,parça kalmış da o alınacak diyealsanaalsanasmileama hala normale dönemedim.kahverengi akıntım var,haftasonu geçmezse pzts doktora gidicem.
kanguruyu da kullanmamıza fırsat olmuyor.dışarı çıkmaz olur muyuz,eve girmioz,arabamla cıkıyoruz,cevahir,istinye park.kanguruyu ilk kez bugün kullandık,çok sevdik,ceren hemen uyuduopuyorumnanaktan
aşkolsun nereledesin sen???bis nası fırsat buluos..beben nası??
vaala sekerim bende alkışlıyorum sizi.. benimki beniyapışık ikizi zannediyor.. bütün gün evin içinde tur attırıyo bana.. uyku yok gündüz... uyursada bende onunla sarılarak yatıcam gözünü açıp kontrol ediyo.. şimdide kucagımda uyuyor bırakırsam kalkar..(
anaam ben gec kalmışım çocuk dogurmakta82liyim ilk çocugum
yaaa ben niye olmuyorum regl...???
ben asil evde kaliyordum neredeyse :))))) evlendim ve aynen bebik
bende merak ediyorum neden bizim kodumuzmu bozuk olcay bu ne anlamadim
vaala sekerim bende alkışlıyorum sizi.. benimki beniyapışık ikizi zannediyor.. bütün gün evin içinde tur attırıyo bana.. uyku yok gündüz... uyursada bende onunla sarılarak yatıcam gözünü açıp kontrol ediyo.. şimdide kucagımda uyuyor bırakırsam kalkar..(
kizlar ben hala regl olmadim normal mi ? doktora gitmelimiyim? 6 ay kadar olmazsa normal falan yaziyor ama bilemiyorum ki
yaaa ben niye olmuyorum regl...???
aaa benimkinden 1 tane daha varmış. e canım ben de sürekli bebeyleyim ama buranın da bekçisiyimaklinialirimsmile
evet kızlar bazısı 6 ay kadar olmayabiliyor. Olcay sen ilk çocuk sonrası ne durumdaydın?
kızlar dışarı güneşe çıkarken durmadan kremliycezmi bebişeri...ben oğlumda kullanmamıştım krem falan.bağ mevsimi geliyo burda.bağ evine gidince orada hep dışardayız durmadan kremliycez miki?
kizlar ben hala regl olmadim normal mi ? doktora gitmelimiyim? 6 ay kadar olmazsa normal falan yaziyor ama bilemiyorum ki
oğlumda lohusalığın hemen arkasına olmuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?