2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slmlar hepinize ayşe fırsat vermiyor ne okumaya ne de yazmaya hepinizi buraları çokk özledim bebişler büyümüş maasallah hepsine..merveege blogundaki son yazıyı okudum şimdi.. yanlızlıkla ilgili olan.. ne güzel yazmışsın..aynı durumdayız...(

aşkolsun nereledesin sen???bis nası fırsat buluos..beben nası??

Sancıların kesildiğine göre rahmin yönü düzelmiş cnm, artık sancın falan olmaz. Merak etme hep bu kadar çok olmaz, ilk 1-2 sefer için temizleniyo da ondan o kadar artıyo cnm

bende regl olmak istiyorummmm

evimden kurbağa çıktıakannehirakannehirakannehirmafoldumben

ay cok sevimlidir.kucukken su birikintilerinde yawrularini falan arardim.

bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:

anammmmm masallah bu da genc anne.

birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye

bisi olmaz boyunlarini hareket ettirip baslarini tutabiliyorlar.benim oglus arada bi burnunuda gomuyor.sonra kendi duzeltiyor.

allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben

ben yemiyorumda ne oluyor 1 gram veremiyorum.afiyet bal seker olsun bitanem

Benim de komşu az evvel baklava getirdi bi tabak. Bol tereyağlısından. Mideye indirdim bile:sinifsinif:

afiyet olsun canim

Ebru izledin mi kız aşkı memnuyu? Nasıl da oyuna getirdi behlülü bihter cadısıaklinialirimsmile

son bolummuydu ?

offf yaa ben daha eldivenleri cıkarmadım :bbo: :bbo:

canim motor gelisimini engelliyorsun.cikar lutfen eldivenleri.

cnm genelde akıntı için neopenotran diye fitil var onu veriyorlar istersen al koy 1 hafta içinde geçiyo

nidazol m de var ama once bi doktora gitsin be yaw/

Ebrucugum benim dr donenceyi 1 ay sonra al dedi.istersen simdi al 1 ay sonra kullanirsin.

kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş

masallah ata pasaya

kızlar sanırım aranızda en yaşlılardan biriyim 78liyim

sen ben sebnem bis yasliyis :))

hayirlisi olur insallah canim

tostik tostik tostikkkkkkkkkkkk masallah

ayy kızımın suratı kıpkırmızı olmuş:) neyse ki geçio galiba

hasret bebisin sicakdan yuzunde sivilce gibi seyler cikiyor ya iste onlar gunes gorunce cok aciyormus.
haberin olsun

kaçak öznurr nerelerdesiiiiinn

burdayimmmmm oglus huysuzlandi agliyo gibi nazlandi uzunca bi sure.altini aciyorum ohhhhh mis umrunda degil dunya.

spiral taktırmaya gitti belki deCADIARZU

yok canim ya dr ulasamadim.saglik ocaginda ana saglikda takiyorlarmis onlarda tasinmis falan.dun kocama dedim hic umrunda degil guluyor serseri kocam :))))
dedim bu karari birlikde vermeliyiz banane diyor.anam kulucka makinesimiyim ben yaw istemiyorum 2.bebisi henuz.
ay hayatta parada vermez bana spiral icin. kaydirigubbakcemile3

he ya cok yılışık küçük kaltak..ana bugünmü taktrcaktı..???cokmu zor kı su spiral işi???

kis kaltak dime yagmuruma kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum ama belki yarın hallederim diyordu. Yok canım çok zor bişi değil ama gidişi gelişi falan vakit alır tabi

anammm siz cokdan taktirmisiniz bana spiral kaydirigubbakcemile3

peki nasil onlarin hatasi degilmis ?

aşkolsun nereledesin sen???bis nası fırsat buluos..beben nası??

vaala sekerim bende alkışlıyorum sizi.. benimki beniyapışık ikizi zannediyor.. bütün gün evin içinde tur attırıyo bana.. uyku yok gündüz... uyursada bende onunla sarılarak yatıcam gözünü açıp kontrol ediyo.. şimdide kucagımda uyuyor bırakırsam kalkar..(

yirim ben onu akilli bidik kontrol de edermis annesini.

aaa benimkinden 1 tane daha varmış. e canım ben de sürekli bebeyleyim ama buranın da bekçisiyimaklinialirimsmile

kizlar ben hala regl olmadim normal mi ? doktora gitmelimiyim? 6 ay kadar olmazsa normal falan yaziyor ama bilemiyorum ki

yaaa ben niye olmuyorum regl...???

evet kızlar bazısı 6 ay kadar olmayabiliyor. Olcay sen ilk çocuk sonrası ne durumdaydın?

kızlar dışarı güneşe çıkarken durmadan kremliycezmi bebişeri...ben oğlumda kullanmamıştım krem falan.bağ mevsimi geliyo burda.bağ evine gidince orada hep dışardayız durmadan kremliycez miki?

aaa benimkinden 1 tane daha varmış. e canım ben de sürekli bebeyleyim ama buranın da bekçisiyimaklinialirimsmile

evet kızlar bazısı 6 ay kadar olmayabiliyor. Olcay sen ilk çocuk sonrası ne durumdaydın?

oğlumda lohusalığın hemen arkasına olmuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…