2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sanırım aranızda en yaşlılardan biriyim 78liyim

cnm genelde akıntı için neopenotran diye fitil var onu veriyorlar istersen al koy 1 hafta içinde geçiyo

aaa alsammı ki dur bakalım pazretsi salı falan gitmeye çalışacağım sibel hanıma gidemeszem alırım

yaw sora sora bi hal oldum bu 4. soruşum pınar izin içini ne yaptın..

cnm denk gelemedik şu an yıllık iznimi kullanıyorum sonra süt iznimi toplu alıcam sonra rapor ayarlayıp 1 ayda ücretsiz izin alıp 6 aya tamamlamayı düşünüyorum cnm
konuştum ok dediler hatta iş yerine 3 ay ücretsiz kullanabilirim dedim ama o kadar dayanabilirmiyiz bilmiyorum hakana kalsa başla diyor ama ben bırakamam şu anda bende helinde hazır değiliiz.
bu arada çok üzüldüm çünkü yıllardır rotasyon istiyordum şu an başlıyabilecek olsam 2 pozisyon vardı bölüm değiştirmek için ama kızımı bırakamam
bu arada kızlar yarın sınav var dua edin şu okulu bu sene bitireyim ikya bitiricem dedim döndüğümde işim olması için bitirmem lazım

Son düzenleme:

oo sen yedirmişin bile meyve pürelerini,afiyet şeker olsun ona..

sebze çorbasıyla başlayalım o zaman...ay ben kendim bile sevmem sebze çorbasını,,,

neyse ben aptamilin bana gönderdiği bir not defterindeki se ze çorbasının tarifini vereyim bari size..

kabak patates havuç ve pirinçi haslıyorsun püre eziyorsun iyice kendi suyunda,sonra milupa teze fasulye domateslikavanoz mamasından 4 kaşık koyuyorsun..içinede 2 olçek mama oyuyorsun...

böyle bir tarif var,belki deneyebilirim ben 2 hafta sonra....

http://www.uzmantv.com/bebek-46-ay-arasinda-neler-yiyebilir bunuda izleyebi,lirsiniz

kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş
maşallah ona...

biz geldik...haberler iyi...doktor kızımı çok beğendi...zıpkın gibi maşallah dedi...tam bir kilo alamamışız bu ay ama doktor normaldir dedi...Hasretcim sen de üzülüyordun ama doktor gayet normal etrafı tanımaya başladılar hareketlendiler az almaları doğal dedi...600-700ün altına düşmedikçe sorun değilmiş...6500olmuş benim bıdık 60cm...mama kesinlikle önermiyorum ilk 6ay sadece annesütü diyor doktor ek gıda için de 4 ay erken dedi....
kaka yapmıyor malum benim kız onun içinde doğal bir damla verdi biogaia diye barsak florasını düzenliyormuş bakalım işe yarayacak mı?
bizden haberler böyle...

hasret sen sadece anne sütü vermiyormusun 6. ayda başlamıyacakmıyız ya ben yanlışmı biliyorum

yarın sınav var diye sütümü sağdım galiba kızıma bir şey kalmamış ya ne zaman dolar bu göğüsler

Maşallah

hasret sen sadece anne sütü vermiyormusun 6. ayda başlamıyacakmıyız ya ben yanlışmı biliyorum

Evet cnm 6. ayda başlayacağız ama nedense Hasretin bi acelesi var.Ama 4. ay itibariyle öğün olarak değil de damak tadının alışması için hafif hafif tattırmaya başlayabiliriz

bullancak.....
neden süürekli topicimizdesin bişey yazmıyosun ama bizi gözetliosun hıh ???

süper cnm maşallahhhhhhhhhhhhhh tam 3 aylıkmı oldu ?
bende anne sütü alan bebeklerde 6. ay da başlanyor diye biliyorum

bizede o damlayı verdi günde 5kere damlatıyorum dun aldım heryerde yok dedi güzel damla yapıyor rahat rahat

maşallah tosuncuğa....

annesütü veren arkadaşlar 6 aydan önce kilosunda problem yoksa başlamayın ek gıdaya..arasıra tattırısınız o kadar..ama ben mamayla besliyorum o nedenle başlayaçağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…