- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.801
olumunekankayizsmile aslında takdir ettim...kızım doğduktan sonra keşke daha önce olsaymış dedim biliyor musun:)bu arada senle yaşıt bir görümcem var bekar ama kızıma gelip bakmaya korkuyordelikafaduldendelikafadulden
89 mu???????helal size ne diyim:lepi:
cnm genelde akıntı için neopenotran diye fitil var onu veriyorlar istersen al koy 1 hafta içinde geçiyo
ohhh şimdi ne güzel giderdi hee buz gibiii:sm_cool:
milupanın falan organik meywe püreleri war ben onlardan başlicam zaten wermiştim bi kere alışık benim kız:) şuandada herbabynin muz mandalina armt püresi war her an werebilirim 3,4 kaşıksempatiksalakcinni
benimkide öyle uzanıp almıyo bişeyi ben tutturursam eline ancak o da çok nadir
yalnız degilsin benimkide başlamadı daha..yavruma hala bi dönence alacak anası..
daha öncede konuştuk sanırım:.önce sebze püresi tatlının tadını aldımı sebzeyi reddedebilirlermiş..dr ların tavsiyesi..
maşallah ona...kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş
kızlar ata bugün annesine bir iyilik yaptı ilk defa 12 de yattı şimdi kalktı bende onunla birlikte uyudum çok iyi geldi valla bir bakayım ben yokken neler olmuş
biz geldik...haberler iyi...doktor kızımı çok beğendi...zıpkın gibi maşallah dedi...tam bir kilo alamamışız bu ay ama doktor normaldir dedi...Hasretcim sen de üzülüyordun ama doktor gayet normal etrafı tanımaya başladılar hareketlendiler az almaları doğal dedi...600-700ün altına düşmedikçe sorun değilmiş...6500olmuş benim bıdık 60cm...mama kesinlikle önermiyorum ilk 6ay sadece annesütü diyor doktor ek gıda için de 4 ay erken dedi....
kaka yapmıyor malum benim kız onun içinde doğal bir damla verdi biogaia diye barsak florasını düzenliyormuş bakalım işe yarayacak mı?
bizden haberler böyle...
hasret sen sadece anne sütü vermiyormusun 6. ayda başlamıyacakmıyız ya ben yanlışmı biliyorum
cnm yıkayınca uyumuyormu ben akşama doğru yıkıyorum gevşiyo
biz geldik...haberler iyi...doktor kızımı çok beğendi...zıpkın gibi maşallah dedi...tam bir kilo alamamışız bu ay ama doktor normaldir dedi...Hasretcim sen de üzülüyordun ama doktor gayet normal etrafı tanımaya başladılar hareketlendiler az almaları doğal dedi...600-700ün altına düşmedikçe sorun değilmiş...6500olmuş benim bıdık 60cm...mama kesinlikle önermiyorum ilk 6ay sadece annesütü diyor doktor ek gıda için de 4 ay erken dedi....
kaka yapmıyor malum benim kız onun içinde doğal bir damla verdi biogaia diye barsak florasını düzenliyormuş bakalım işe yarayacak mı?
bizden haberler böyle...
ayy kızımın suratı kıpkırmızı olmuş:) neyse ki geçio galiba
bizden haberler böyle...
bullancak.....
neden süürekli topicimizdesin bişey yazmıyosun ama bizi gözetliosun hıh ???
:1no2:Her gün yıkıyorum zaten cnm, malesef hiöbi faydası yok. bikaç gündür dışarı da çıkarıyorum temiz haa iyi gelir diye ama bana mısın demiyor. 1 saati aşkın asla uyumuyormafoldumben
Maşallah
Evet cnm 6. ayda başlayacağız ama nedense Hasretin bi acelesi var.Ama 4. ay itibariyle öğün olarak değil de damak tadının alışması için hafif hafif tattırmaya başlayabiliriz
bullancak.....
neden süürekli topicimizdesin bişey yazmıyosun ama bizi gözetliosun hıh ???
bizden haberler böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?