- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.881
Handan sen 82 doğumlu muydun? Şimdi farkettimde ikimiz de ismimizin sessiz harfleri ve doğum yılımızı nick yapmışızaklinialirimsmile
silver ile Olcaycım pek bi değerliyerimseniben
öznur şu an yoksun buralarda ama sen neden ocdsin anacım? Walla sana hiçbi anlam veremedim. Anaa yoksa sedn,kociş,doğan baş harfler mi??? Hımmm şimdi oldu. Sen de en evcimen kuşumuz
seninde canın sıkılıyo heraldeCADIARZU bebiş napıyo?
nedense nickleri inceleyesim geldi. aramızda en romantik mavidüşler ile şebnem sanırımbayanssulusmile
Canlarım geldim acın kollarınızı özledim ln sizi diyete yürüyüşe devammm
direkt ismiyle giren Hasretim de gerçekçi,harbikaydirigubbakcemile5
öznur canbaz doğan...
direkt ismiyle giren Hasretim de gerçekçi,harbikaydirigubbakcemile5
kızlar dışarı güneşe çıkarken durmadan kremliycezmi bebişeri...ben oğlumda kullanmamıştım krem falan.bağ mevsimi geliyo burda.bağ evine gidince orada hep dışardayız durmadan kremliycez miki?
NEYSE O BİZDE YAZILDIĞI GİBİ OKUNUR:roflol:
nedense nickleri inceleyesim geldi. aramızda en romantik mavidüşler ile şebnem sanırımbayanssulusmile[/QU
mavi düşler çünkü ben maviyi çok seviyorum herşeyim mavi ,kocamın gözleri mavi ve inş. oğluşum gözleride mavi olucak birde buna yengeç burcunu ekleyince romantiklikten duygusallıktan ve sulu gözlülükten geçilmiyo
mavi düşler çünkü ben maviyi çok seviyorum herşeyim mavi ,kocamın gözleri mavi ve inş. oğluşum gözleride mavi olucak birde buna yengeç burcunu ekleyince romantiklikten duygusallıktan ve sulu gözlülükten geçilmiyo
Benim de bi balık olarak senden pek farkım yok cnm, ben de sulugözün tekiyim:1hug:
kremliyip cıkartırsak vucudu alışkanlık yapmazmmı??? ben kullanmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?