2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaz tatili uzzamış, okullar 1 hafta geç açılacakmış eylülde.oleyyyyy bir hafta bir haftadır..he he..

kızlar ya benim bebiş b,r haftaır adam gibi mamasını bitirmiyor,30 gr en fazla 60 gr içiyor,ve pek öyle sık açıkmıyor acaba nedendir?

Son düzenleme:
Ayşegül bi biz kalmışız anacım burada. Millet akşam yemeğine doğru yol aldı galibacokacimcoook Hadi görüşürüz cnm, iyi akşamlar

benimki de çok az emiyor. öyle ağzında tutuyor memeyi, doğru dürüst emdiği yok walla. sıcak mı etkiledi acaba?

sıcaktanmı acaba ya,yarın not edeceğim bakayım yediklerini kaç gram alıyor günlük,en azından ona göre davranırım,böyle yeterli yemiyormuşgibi geliyor...

selkie, sen de deniz kızımızyerimseniben

heee,deniz kızıyım ama yüzme bilmem.. :))))))))))))))

bende olmadım daha en son geçen sene 2 haziranda olmuştum senesi geldi valla :) ben unuttum iyice

aynen.regl olsak en azindan karindaki bu sislik iner.

aynen bende son anda kurtardım evde kalıyodum :) çok lazımdı zaten evlendim ...

evlilik bazan guzel oluyor bazan bogucu.ama sonucu bebislerimiz sebnemim.onlardan baska bisey varmi bu hayatta gercek ask onlar

Mrb annisler napiyonuz bebislerim nasıl ulennnn hiç mı beni ozlemiyonuz lennnn piskopata bağladım heyytyyt bı deyin bu Hatice nerde

yawrim daha dun konusmadik mi burda degilmiydin ? bugun gelmesen merak ederdik bidenemm

regl olmadım ama yinede güvenemiyorum.korunuyo kociş...

ay benimki beni illet ediyor ok korunuyor ama ben yinede guvenemiyorum.spiral diyincede guluo pis pis

Öznur şu an yoksun buralarda ama sen neden OCDsin anacım? walla sana hiçbi anlam veremedim. Anaa Yoksa sedn,kociş,doğan baş harfler mi??? hımmm şimdi oldu. Sen de en evcimen kuşumuz

benim adim ve iki soyadimin basharfleri canim

bende yuzme bilmiyorum ama oglus biraz buyusun ogrenecegim.

SIVI: Emziklilikte su metabolizmasında artış vardır. Alınan su süt salgılanmasıyla, metabolik su ise artan yiyecek alımıyla artmaktadır. Süt miktarının değişmemesi için annenin sıvı alımını arttırmak gerekir. Günlük alınan toplam sıvı miktarı yaklaşık 3 litre olmalıdır. Bu miktar pratik ölçülerle 12 su bardağı su, süt, ayran, hoşaf, komposto, limonata, şerbet, meyve suları şeklinde önerilmektedir. Çay, kahve gibi içecekler süt verimini azaltmaktadır.
Dengeli ve yeterli beslenen kadınlarda, gebelikte biriken deri altı yağ dokusu, emziklilikte süt yapımında kullanılır. Bu süre içinde zayıflama diyeti yapılmamalıdır

hasret tracy hogg un kitabini aldin mi sen ?

yok anam ya almadım gazete kupou biriktiriym dedim o da bayi karşımda adamkla akşama kadar bakışıyoz ama bi gazete wer demek akşam bu saatler olunca aklıma gelio we gazetede bitmiş oluyor((

tracy hogg un kitabindan anladigim kadariyla bebegin kilosu ile uyuma saati ayni olabilirmis.yani benim oglus 5360 kg ve gece boyunca araliksiz 5 saat uyuyabilirmis ki gercekden uyumaya basladi.ama tabi bu kadinin easy diye bir rutin sistemi var.
e eat yemek
a activity aktivite
s sleep uyku
y your time senin vaktin
bu sekilde yaptiginiz takdirde bir rutini olusuyor.ben bugune kadar oglumun memede uyumasina izin veriyordum ama bugun izin vermedim.emzirdim altini degistirip oynadim ve uyudu.o uyurken camasirlari astim tv seyrettim foruma yazdim.tabi 5 saat uyumadi o gece icin daha cok gecerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…