- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.901
kremliyip cıkartırsak vucudu alışkanlık yapmazmmı??? ben kullanmayı düşünmüyorum.
adı soyadı canım
valla ben de kremlemeyi düşünmüyorum sadece tatilde...denizde havuzda........
kızlar yaz tatili uzzamış, okullar 1 hafta geç açılacakmış eylülde.oleyyyyy bir hafta bir haftadır..he he..
kızlar ya benim bebiş b,r haftaır adam gibi mamasını bitirmiyor,30 gr en fazla gr içiyor,ve pek öyle sık açıkmıyor acaba nedendir?
benimki de çok az emiyor. öyle ağzında tutuyor memeyi, doğru dürüst emdiği yok walla. sıcak mı etkiledi acaba?
selkie, sen de deniz kızımızyerimseniben
bende olmadım daha en son geçen sene 2 haziranda olmuştum senesi geldi valla :) ben unuttum iyice
aynen bende son anda kurtardım evde kalıyodum :) çok lazımdı zaten evlendim ...
Mrb annisler napiyonuz bebislerim nasıl ulennnn hiç mı beni ozlemiyonuz lennnn piskopata bağladım heyytyyt bı deyin bu Hatice nerde
regl olmadım ama yinede güvenemiyorum.korunuyo kociş...
Öznur şu an yoksun buralarda ama sen neden OCDsin anacım? walla sana hiçbi anlam veremedim. Anaa Yoksa sedn,kociş,doğan baş harfler mi??? hımmm şimdi oldu. Sen de en evcimen kuşumuz
sıcaktanmı acaba ya,yarın not edeceğim bakayım yediklerini kaç gram alıyor günlük,en azından ona göre davranırım,böyle yeterli yemiyormuşgibi geliyor...
heee,deniz kızıyım ama yüzme bilmem.. :))))))))))))))
KIZ KOCAN ÇOCUKLARI GÖRMEK İSTEYİNCE EWE Mİ GELİYOR.. NAPIYOSUNUZ SON DURUMLAR NE? BARIŞMAK İÇİN BİŞİLER YAPIYOR MU?Benim de bi balık olarak senden pek farkım yok cnm, ben de sulugözün tekiyim:1hug:
kızlar ya benim bebiş b,r haftaır adam gibi mamasını bitirmiyor,30 gr en fazla 60 gr içiyor,ve pek öyle sık açıkmıyor acaba nedendir?
ANAA DİŞ ÇIKARACAK O9LMASIN KIZ SAKIN.. BU DÖNMNEDE İŞTAHLARI BELİRGİN DERECEDE AZALIRMIŞ Bİ BAKIWER DAMAKLARINAbilmiyorumkismile
hasret tracy hogg un kitabini aldin mi sen ?
laviniaebru ve vadidedi zambak ile ebru ve hatice de ımmmhhh mis kokulularhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?