- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.941
anam ben görmemişim alp imi..dahada büyümüş yazgı nasıl tatlı olmuş donbik bacakları ısırrımm..
teyzeleri bugün doktor teyzesi kızıma maşallah çok iyi gidiyor gelişimi hersey çok iyi dedi.6015 gr olmuş boyu da 60 cm.tombiş kızım benim.zaten 4 kilo doğmuştu.bide kızlar hayallerim suya düştü doktorumuz 1 yaşına gelmeden kesinlikle denize yada havuza sokma dedi.bende temmuzda tatile gittiğimizde kızımla denizde oynarız diye hayal ediyordum.bide kesinlikle örümcek kullanma dedi[/QUOTE]
maşallah cano büyümüş bıdıgın....örümcek ne bu arada??havuz ve denzden mikrop kapabilir dogru demiş adam yaw...
maşallah alp bebeğe büyümüş çok yakışıklı ve şık olmuş ayakkabılara bayıldım nerden onlar annesi
anam ben görmemişim alp imi..dahada büyümüş yazgı nasıl tatlı olmuş donbik bacakları ısırrımm..
[
ewet karar wermiştim fakat dayanamıyorum öznurcum.. bir de üstüne üstlük günün belli aralıkları kocamın iş stresinden solayı olan tartışmalarımız iyice nefret ettiriyor bi yandan kızımı emzirirken bir yandan insanlara telefonda dil dökmeye çalışmak hırpalıyor beni bebeğimde werimli ememiyor meme ağzından çıkıyor bir elim telefonda olduğu için ağlıyor önlüğü çekiştiriyor beni,m göğüsler fora... çok yoruldum wcye girmem gerekio elimde 3 telefon giriyorum wcde işmi göriim siparişmi alayım bi yandan içerde çalan sabit telefonamı yetişeyim, çocuğumun altını bile artık burda değiştirir oldum off nereye kadar dayanacağım..
dayanıklılık falan kalmadı son demlerimdeyim yakında çopk büyük bi patlama olacak.. herşeyi göze aldım.. gerekirse ayrılma olsun aramız bozulsun yeter! eşşek gibi çalışmak istemiyorum! adam bi dükkanı satıcam diyo bu günde diyo ki 2 sağlam eleman bulsak hemen annemi çağıracağım köyden bi çanta dolusu broşür werip diyeceğim dağıt bütün beşiktaşa 2ay 3 ay dağıtsa satışları 2 katına çıkarırız diyomafoldumben bana hiç bi şekilde rahatlık olmuyor 2 eleman daha demek hasretin kazanla yemek pişirmeye başlaması demek işlerin iki katı demek hasretin hasta bezi alıp kendini bezlemesi tuwalete dahi gitmemesi demek.. anasının buraya gelip broşür dağıtması doğal olarak bizle yaşamaya başlamasına sebebiyet wermek demek we bizle yaşamasıda bizim boşanmamız demek we THE END.. burdada film bitti demek... akannehir
Kızlar bi sorum olacak kızım doyasıya emdıgı halde sureklı agzı meme arıyor ne denk gelse saldırıyor ama meme yı verıyorum emmıyor oyun yapıyor acaba doymuyor mu ama sut war anlamadım sızdede var mı boyle bısı
teyzeleri bugün doktor teyzesi kızıma maşallah çok iyi gidiyor gelişimi hersey çok iyi dedi.6015 gr olmuş boyu da 60 cm.tombiş kızım benim.zaten 4 kilo doğmuştu.bide kızlar hayallerim suya düştü doktorumuz 1 yaşına gelmeden kesinlikle denize yada havuza sokma dedi.bende temmuzda tatile gittiğimizde kızımla denizde oynarız diye hayal ediyordum.bide kesinlikle örümcek kullanma dedi
kızlar site yönetimine şikayet nerden biliomusunuz???nası ulaşaBİLİRİM..
aşkım bi sorun yokta arada birleri gözetliyo bizleri altta sürekli cewrimiçi ama katılmadan sadece gözetliyo ..amac ne??noldu canim hayirdir ?
oyun yapıodur cnm bizimki de elini elbisesini yior..
evet canım benimki de ağzına değen herşeyi emmeye çalışıyo.elleri hele sanki bi porsiyon adana kebap yiyo.bunlar normalmiş.hatta olması gerekenmiş.:ecrin_bebek:
gulcancigim surekli aranmasi normal bebekler emme gudusuyle doguyor.memeyi emmiyor emzigi atiyorsa tokdur.buyuk olasilikla oyun istiyordur.
slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi martta erken geldi bebişim sizler deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum 2. ay aşımız var pazartesi günü doktorumuz calpol şurup vermişti geçen ayy sormayı unutmuşum eczacı bir çay kaşığı ver demiş eşime aşıya gitmeden sziler ateşlenincemi verdiniz fitili veya şurubu yoksa gitmeden verdinizmi birde çok ateşleri oldumu kuzularınızın beni şimdiden bir tedirginlik sardı ya çok ağlarsa çok ateşlenirse diye((((
Olcay siz tempolu yürüyüş mü yapıyorsunuz koşu mu? bu arada diyet te yapıyo musun?
teyzeleri bugün doktor teyzesi kızıma maşallah çok iyi gidiyor gelişimi hersey çok iyi dedi.6015 gr olmuş boyu da 60 cm.tombiş kızım benim.zaten 4 kilo doğmuştu.bide kızlar hayallerim suya düştü doktorumuz 1 yaşına gelmeden kesinlikle denize yada havuza sokma dedi.bende temmuzda tatile gittiğimizde kızımla denizde oynarız diye hayal ediyordum.bide kesinlikle örümcek kullanma dedi
slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi martta erken geldi bebişim sizler deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum 2. ay aşımız var pazartesi günü doktorumuz calpol şurup vermişti geçen ayy sormayı unutmuşum eczacı bir çay kaşığı ver demiş eşime aşıya gitmeden sziler ateşlenincemi verdiniz fitili veya şurubu yoksa gitmeden verdinizmi birde çok ateşleri oldumu kuzularınızın beni şimdiden bir tedirginlik sardı ya çok ağlarsa çok ateşlenirse diye((((
maşallah ceylin prensese.. 3.ayda 7nin üstüne çıkar artık taşıyamayacksın handancım:)teyzeleri bugün doktor teyzesi kızıma maşallah çok iyi gidiyor gelişimi hersey çok iyi dedi.6015 gr olmuş boyu da 60 cm.tombiş kızım benim.zaten 4 kilo doğmuştu.bide kızlar hayallerim suya düştü doktorumuz 1 yaşına gelmeden kesinlikle denize yada havuza sokma dedi.bende temmuzda tatile gittiğimizde kızımla denizde oynarız diye hayal ediyordum.bide kesinlikle örümcek kullanma dedi
Allah kolaylık versin canım yardımcın olsun.hiç kolay değil durumun:teselli:.
bence kayınvalidenin de işinize karışmasını sakın kabul etme sonra paçayı kurtaramazsın onlardan elinede koz geçmiş olur ben sizin için çalıştım çabaladım diye.zaten yanaşmak için fırsat bekliyorsur sonra işler iyice sarpa sarar:1no2:.
eleman olsa zaten yok anacım yok kadermi şansmı ne illetse eleman bulamıyoruz 3 eleman wardı biri ayrıldı şimdi diğeri askere gidecek 1 ay sonra çıkıyor işten harıl harıl arıyoruz eleman ama yokkkkkk.. diğeride 16 yaşında şuan eşimden tokadı yedi.. kollarını kesmiş.. allahım yaaaaaaanasil ya annesini cagirmak ne demek brosur icin mi ? saka falan yapiyor sanirim.izin verme sakin.
canina tak ettiyse soyle artik calismiyorum 2 eleman alacagina 3 alir yemekleride disardan soyler.
gulcancigim surekli aranmasi normal bebekler emme gudusuyle doguyor.memeyi emmiyor emzigi atiyorsa tokdur.buyuk olasilikla oyun istiyordur.
anammmmm kiz masallah cok tatli
ahanda bi tostigimiz daha.masallah kizina annesi
hehhe bide bana diodunuz al bi tane daha:)) dimi ama insan merak ediyo yani hani burası ortak kullanım olacak bi topic değil ki.. adı belli yani mart anneleri...aşkım bi sorun yokta arada birleri gözetliyo bizleri altta sürekli cewrimiçi ama katılmadan sadece gözetliyo ..amac ne??
Günaydın a.s.
Defileye yeni fotolarımızı ekledik geldik
Oğlan ayağımda uykulu...
Hasretciğim kıyamam minik prensese bepanten sür istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?