2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri biz bugün gezmeye gittik oğluşumla çok yakışıklı olmuştu paşam bakın:asigim:.açılış sizden kapnışta bizden olsun.

anam ben görmemişim alp imi..dahada büyümüş yazgı nasıl tatlı olmuş donbik bacakları ısırrımm..

maşallah alp bebeğe büyümüş çok yakışıklı ve şık olmuş ayakkabılara bayıldım nerden onlar annesi

anam ben görmemişim alp imi..dahada büyümüş yazgı nasıl tatlı olmuş donbik bacakları ısırrımm..

çok sağolun canlaropuyorumnanaktanbüyüyor bızdğım.
şebnemcim ayakkabılar benimde çok hoşuma gitti.PANÇO dan aldım ama burda yok panço:1no2:

nasil ya annesini cagirmak ne demek brosur icin mi ? saka falan yapiyor sanirim.izin verme sakin.
canina tak ettiyse soyle artik calismiyorum 2 eleman alacagina 3 alir yemekleride disardan soyler.

gulcancigim surekli aranmasi normal bebekler emme gudusuyle doguyor.memeyi emmiyor emzigi atiyorsa tokdur.buyuk olasilikla oyun istiyordur.

teyzeleri biz bugün gezmeye gittik oğluşumla çok yakışıklı olmuştu paşam bakın:asigim:.açılış sizden kapnışta bizden olsun.

anammmmm kiz masallah cok tatli

ahanda bi tostigimiz daha.masallah kizina annesi

slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi martta erken geldi bebişim sizler deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum 2. ay aşımız var pazartesi günü doktorumuz calpol şurup vermişti geçen ayy sormayı unutmuşum eczacı bir çay kaşığı ver demiş eşime aşıya gitmeden sziler ateşlenincemi verdiniz fitili veya şurubu yoksa gitmeden verdinizmi birde çok ateşleri oldumu kuzularınızın beni şimdiden bir tedirginlik sardı ya çok ağlarsa çok ateşlenirse diye((((

oyun yapıodur cnm bizimki de elini elbisesini yior..

evet canım benimki de ağzına değen herşeyi emmeye çalışıyo.elleri hele sanki bi porsiyon adana kebap yiyo.bunlar normalmiş.hatta olması gerekenmiş.:ecrin_bebek:

gulcancigim surekli aranmasi normal bebekler emme gudusuyle doguyor.memeyi emmiyor emzigi atiyorsa tokdur.buyuk olasilikla oyun istiyordur.

Teşekkür ederim hepinize bende doymyor dıye sureklı meme werıyorum emmıyor dıye 15-20 dk sureklı zorla emzırmeye calısıyorum memeyı almıyor bu dıye kafama takıyorum ama normalmıs içim rahatladı :icecream: :içelim: şakkıdı

oglusumun atesi cikmadi ama ben asidan geldikden sonra her ihtimale karsi yarim paranox fitil atmaya calistim ama beceremedim.doktoru aradim minoset surup bir cay kasigi ver dedi.eczanede minoset yoktu calpol aldim.1 cay kasigi verdim.aksam bi cay kasigi daha verdim.elbet aglayacak canim neticede 3 asi birden olacak.sen simdiden dusunme bunlari.ben asiya goturecegim gunun gecesi vazgeciyordum neredeyse asidan kaydirigubbakcemile3

yaz maşallah oğluşun çok yakışıklı

Olcay siz tempolu yürüyüş mü yapıyorsunuz koşu mu? bu arada diyet te yapıyo musun?

babamla ben yürüyoruz ama bildiğin postacı şaban yürüyüşü hızlı hızlı...eşim ve kardeşim de koşuyor,oğlum da bisiklet sürüyokaydirigubbakcemile3 ailecek spordayız...sonrada parktaki aletlerde spor 10 dk...diyet sıkı değil...biraz porsiyonlarımı azalttım o kadar.bide kepek ekmeği...

maşallah kızına handancım..

canım bana hemşire gelmeden ver demişti ama ben vermedim.ateşlenmezse boş yere vermiş olmayım diye...ama aşıdan 3 saat sonra ateşlendi ve çok huzursuz oldu.1 çay kaşığı verdim...hatta gece yine çıktı ateşi tekrar 1 ölçek daha verdim...şurubu verince rahatladı...bazı bebeklerde de ateş yapmıyo....

allahım deli olacağım, sabah kızım uyandı aldım ortamıza yatırdım ışığı açtım kızımın gözkapağı we gözünün altı kıpkırmızı.. gece 2 tane siwrisinek öldürdüm odada acaba sinek mi ısırdı yoksa eliyle falan mı kızarttı yoksa arpacık falanmı çıkacak((( şuan uyudu yawrum ben bakıp bakıp ağlıyorummafoldumben

Günaydın a.s.
Defileye yeni fotolarımızı ekledik geldik
Oğlan ayağımda uykulu...

Hasretciğim kıyamam minik prensese bepanten sür istersen...

maşallah ceylin prensese.. 3.ayda 7nin üstüne çıkar artık taşıyamayacksın handancım:)
örümcek te nedir yauw?

eleman olsa zaten yok anacım yok kadermi şansmı ne illetse eleman bulamıyoruz 3 eleman wardı biri ayrıldı şimdi diğeri askere gidecek 1 ay sonra çıkıyor işten harıl harıl arıyoruz eleman ama yokkkkkk.. diğeride 16 yaşında şuan eşimden tokadı yedi.. kollarını kesmiş.. allahım yaaaaaaa
anasınıda getirirse zten ipler iyice kopar kendi bilir herkes tercihlerinin bedelini yaşar.. ben zaten fırsat kolluyorum söyleyeceğim.. bu işten hewesim kaçtı benim seninlede hergün işler siparişler yüzündn kawga etmekten çok yoruldum sat bir an önce bütün suculara haber wer bi şeklde çıkar elden diyeceğim../B]
aşkım bi sorun yokta arada birleri gözetliyo bizleri altta sürekli cewrimiçi ama katılmadan sadece gözetliyo ..amac ne??
hehhe bide bana diodunuz al bi tane daha:)) dimi ama insan merak ediyo yani hani burası ortak kullanım olacak bi topic değil ki.. adı belli yani mart anneleri...
Günaydın a.s.
Defileye yeni fotolarımızı ekledik geldik
Oğlan ayağımda uykulu...

Hasretciğim kıyamam minik prensese bepanten sür istersen...

gözüne falan bulaşır canı acır die bişey süremiyorum ki:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…