- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.981
Bi haberim daha var ev bakmaya başlıyoruz yubbiiiiiiiiiiii kayinvaldemin yanından çıkıyorum uyuşsa karı grip olmuş oksuruyo oğlumu sevcekmis kociskom da dediki nereye seviyon hasta hasta ne dese iyi bisicik olmaz ordan süper girl annem atladı dünür dedi bebeğe bulasir sonra durdu bu olanlar olurkn bn wc deydim yoksa bn daha güzel uyarirdimm ://
maşallah cnm oğluşuna.. siz birliktemi oturuyordunuz?Ben deldimmmm offf çok sıcak ya dün oğlumu doktora götürdüm rota aşısı oldu geldik kızlar oğlumun kilosu 5.500 boyuda 58 cm iyi dımı bide 1 ay erken oldu
menemen yapmaya gidiyorumcokacimcoook
maşallah cnm oğluşuna.. siz birliktemi oturuyordunuz?
adres wer...klava:
haa tamam cnm, şimd anladım. sanmam onların bi zararı olacağınıCADIARZU bi de ne jel yazdı cnm ısırıklara karşı?
alerji gözde mi olur yalnzca?
siwrisnek olsa ısırdığı yeride görremiorum ki
KIZ KOCAN ÇOCUKLARI GÖRMEK İSTEYİNCE EWE Mİ GELİYOR.. NAPIYOSUNUZ SON DURUMLAR NE? BARIŞMAK İÇİN BİŞİLER YAPIYOR MU?
ANAA DİŞ ÇIKARACAK O9LMASIN KIZ SAKIN.. BU DÖNMNEDE İŞTAHLARI BELİRGİN DERECEDE AZALIRMIŞ Bİ BAKIWER DAMAKLARINAbilmiyorumkismile
kızlar nasılsınız?
evet hasret haklısın sanırım benim oğlan diş çıkaıyor damaklarına baktım..alt daağında şişlik var ..küçüçük bir düşümiz gelior...
Günaydın arkadaşlarım a.s.
Çok uykum var yaaa mirmirmirmir
Ya size birşey soracağım..
Bebek doğduktan sonra eşi 90 derece değişen var mı? Yani artık bütün dünyası oğlu oldu, seni seviyorum yerine devamlı sizi seviyorum gibi çoğul cümleler kuruyor boshayallersmile
Bense bundan çok rahatsızlık duyuyorum, oğlumuzun yeri ayrı :asigim: eşlerin yeri ayrı olmalı
Siz rahatsız oluyor musunuz bundan, siz de durumlar nasıl?
Bu arada hasretçim geçmiş olsun, bence de sinek ısırması bu.
Günaydın arkadaşlar... biz dün oğluşumla dr a gittik paşa oğlum 7kg 64 cm olmuşdr mama verme artık gerek yok sütün yetiyo gördüğüm kadarıyla dedi:Saruboceq: eğer yetmediğini düşünürsen de günde bir defa 90 ml le devam edebilirsin dedi... 6. aydan önce ek gıdayı önermiyor ben çok hevesliydim 4. ayda başlarız die ama 6 ay anne sütü öncelikle dedi... sivrisinek sokar ve şişerse die bi tane jel yazdı.. bu off sinekkovucular bir yaşından önce olmazmış onun içinde bişi yazdı.. bide güneş kremi yazdı.. herşey yolundaymış allaha şükür... bide biz rotavirüs aşısını olduk dün.. ben çok korkuyorum ishalden çünkü.... yaptırmayın deniyo yasaklanmış falan dedim.. dr ben öneriyorum tercih size kalmış dedi.. birden ateşlenme yapıyorumuş ishal yapıyomuş o hastalık malum önümüzde yaz 24 tmmuzda tatile gidebiliriz o yüzden riske atamadım... ins. sağlıcakla büyür bebiklerimiz..
Günaydıınnnhihoyyyt gerçi biz 5.45de kalktık ama( şimdi uyuklamaya başlıyo ayağımda. Kızlar dün gece Eymen bey ilk kez kesintisiz 3 saat uyudu. 11de yattı ve 2ye kadar uyanmadı:)) Umarım tek gecelik bişi değildir bu,inşallah artık bi düzen oturturuz:Saruboceq: gerçi sonrasında yarımşar saatte kalkmaya devam etti ama belki onlar da düzene girer artık
geçmiş olsun öznurcum, yatarak emzirdiğinden olabilir bence. insan tam eremiyor çünkü ağızlarına o şekilde. inş. çabuk geçer cnm
Maşallah oğluna cnm. 3.ayı doldurdunuz sanırım? kilosu çok iyi mama verme bence de. boşa şişirme çocuğu. bi de sinekkovucular neden olmuyomuş yaa? ben onlardan takmayı düşünüyorumCADIARZU
yok cnm, o günden beri gelmesine de izin vermyorum, telefonlarını da açmıyorum.:umursamaz: barışmak istiyor,sürekli mailler ve smsler atıyor. asla kabul etmem boşanmayı, ben senden vazgeçemem falan diyor ama bunu önceden düşünecektialsanaalsanasmile büyük oğlanı haftasonları aşağıdan alıp gezmeye götürüyor ve yine aşağıya bırakıyor. eymeni de kendi annesi gil bize geldiğinde, çağırın gelsin görsün siz burdayken dedim ve ben çıktım cnm. yani ben ayrılsakta dostuz modunda değilim, en azından şimdilik
aklinialirimsmile
Ben deldimmmm offf çok sıcak ya dün oğlumu doktora götürdüm rota aşısı oldu geldik kızlar oğlumun kilosu 5.500 boyuda 58 cm iyi dımı bide 1 ay erken oldu
masallah iyi bence.
menemen yapmaya gidiyorumcokacimcoook
cooooooooookkkkkkkkkkkkkk severim menemen.
Bi haberim daha var ev bakmaya başlıyoruz yubbiiiiiiiiiiii kayinvaldemin yanından çıkıyorum uyuşsa karı grip olmuş oksuruyo oğlumu sevcekmis kociskom da dediki nereye seviyon hasta hasta ne dese iyi bisicik olmaz ordan süper girl annem atladı dünür dedi bebeğe bulasir sonra durdu bu olanlar olurkn bn wc deydim yoksa bn daha güzel uyarirdimm ://
ohh super ne o ya kayinvaldeyle dipdibe.en kisa zamanda hayirlisi ile bulursunuz insallah.
merhaba kızlar bayadır giremiyorum keyifler nasıl bakalım?doğan beyin aşısını bende perşembe günü yaptırttım.artık hızla kilo alıyo doktor normal dedi ilk ayı boş geçirdik daha sonra düzene girer dedi bende mamayı azalttım.herkes iyidir umarım gündüz uykularımız 5-10 dk.neyapcaz bilmiyorum işgüç yapamıyorumartık pasaklı oldumçıktım.HASRET STİLEX DİYE BİR KREM VARHEM KALINTIYI HEMKIZARIKLIĞI ALIYO AMA BEBEKLERE OLUYOMU BİLMEM.
BUARADA BEN HALA REGLOLAMADIM
canimmmm selam.ozledik be yaw.
sende regl olmayanlar kervanindasin yani
Bebek doğduktan sonra eşi 90 derece değişen var mı? Yani artık bütün dünyası oğlu oldu, seni seviyorum yerine devamlı sizi seviyorum gibi çoğul cümleler kuruyor boshayallersmile
Bense bundan çok rahatsızlık duyuyorum, oğlumuzun yeri ayrı :asigim: eşlerin yeri ayrı olmalı
he degisti bi ara bana ters davrandi oglusla pek ilgilenmedi benlede tabi.ama sonra duzeldi.biz anne olma fikrine 9 ay alisiyoruz ama onlar birden baba oluyorlar ve degismeleri cok normal.tabi sonradan duzene giriyor.biraz vakit ver esine.
stilex jel canım sinek ısırıkları için şişme falan olmasın dieymiş... güneş kremi olarta mustela ultra high protection sun lotion u önerdi...bu off spreylerin yerinede akşam çıkıp geçerken falan sivrisinek sokmalarını önlemek için kontramuch spreyi önerdi canım..
kızlar nasılsınız?
evet hasret haklısın sanırım benim oğlan diş çıkaıyor damaklarına baktım..alt daağında şişlik var ..küçüçük bir düşümiz gelior...
diş mi:1shok: daha çok ereken değil mi yaw?
ben aşıdan sonra ateşlenise veriyorum.yoksa vermiyorum zaten calpolun etkisi 3-4 saat sürüyor..daha değil,büyüğümde çok kullandım ben o ilçı...slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi martta erken geldi bebişim sizler deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum 2. ay aşımız var pazartesi günü doktorumuz calpol şurup vermişti geçen ayy sormayı unutmuşum eczacı bir çay kaşığı ver demiş eşime aşıya gitmeden sziler ateşlenincemi verdiniz fitili veya şurubu yoksa gitmeden verdinizmi birde çok ateşleri oldumu kuzularınızın beni şimdiden bir tedirginlik sardı ya çok ağlarsa çok ateşlenirse diye((((
ay amaşallah ona...
yorgunluktan ölüyorum dizimi kırıp oturmayı bile özledim hala dükkandayım kızım uyudu yatağına koydum neyse ki.. hala önümde duran 5 sipariş war kapatmamız 10a doğru olur eşim işe gitti.. lawobonun içi bulaşık dolu makine boşaltılacakta yerleştirilecekboshayallersmile we ben ağzıma 2 lokma süreceğim , çamaşırları makinaya atacağım,duş alacağım, kızımı emzirip yatacağım saat yine 12 belki 1 olacak sabah yine 7,30 engeç 8 uyanacağım cengiz hadi çabuk ol siparişler war diyecek.. bir de yarın cumartesi oyy anam oyyy işler çok fena olacak.. ben pilimin bittiğini hissediyorum her an isyan bayraklarını çekebeilirim.. zaten kocama nefretim yine hat safhada bir çözüm üretmediği için...allaha sığınıp ağlayıp yalwarmaktan başka hiç bir şey gelmiyor elimden!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?