2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bayadır giremiyorum keyifler nasıl bakalım?doğan beyin aşısını bende perşembe günü yaptırttım.artık hızla kilo alıyo doktor normal dedi ilk ayı boş geçirdik daha sonra düzene girer dedi bende mamayı azalttım.herkes iyidir umarım gündüz uykularımız 5-10 dk.neyapcaz bilmiyorum işgüç yapamıyorumartık pasaklı oldumçıktım.HASRET STıLEX DıYE BıR KREM VARHEM KALINTIYI HEMKIZARIKLIĞI ALIYO AMA BEBEKLERE OLUYOMU BıLMEM.
BUARADA BEN HALA REGLOLAMADIM

Ben deldimmmm offf çok sıcak ya dün oğlumu doktora götürdüm rota aşısı oldu geldik kızlar oğlumun kilosu 5.500 boyuda 58 cm iyi dımı bide 1 ay erken oldu
maşallah cnm oğluşuna.. siz birliktemi oturuyordunuz?
menemen yapmaya gidiyorumcokacimcoook

adres wer...klava:

Günaydın arkadaşlarım a.s.
Çok uykum var yaaa mirmirmirmir

Ya size birşey soracağım..
Bebek doğduktan sonra eşi 90 derece değişen var mı? Yani artık bütün dünyası oğlu oldu, seni seviyorum yerine devamlı sizi seviyorum gibi çoğul cümleler kuruyor boshayallersmile
Bense bundan çok rahatsızlık duyuyorum, oğlumuzun yeri ayrı :asigim: eşlerin yeri ayrı olmalı
Siz rahatsız oluyor musunuz bundan, siz de durumlar nasıl?

Bu arada hasretçim geçmiş olsun, bence de sinek ısırması bu.

haa tamam cnm, şimd anladım. sanmam onların bi zararı olacağınıCADIARZU bi de ne jel yazdı cnm ısırıklara karşı?

stilex jel canım sinek ısırıkları için şişme falan olmasın dieymiş... güneş kremi olarta mustela ultra high protection sun lotion u önerdi...bu off spreylerin yerinede akşam çıkıp geçerken falan sivrisinek sokmalarını önlemek için kontramuch spreyi önerdi canım..

alerji gözde mi olur yalnzca?
siwrisnek olsa ısırdığı yeride görremiorum ki

canım çok geçmiş olsun... çapaklanma falan yok dimi.. biz küçükken gözümüz kızardığında çapaklandığında falan annm çay ile silerdi.. bende dr a oğlumun gözü çapaklandığında sormuştum hiç bir zararı yok yapabilirsin demişti.. dene istersen canım.. bide stilex jelmiş bebişlere sinek ısırığı için dün dr yazdı bize...

hasret geçmiş olsun canım bencede sinek ısırığı gibi görünüyo sonrasında eliyle kaşımıştır ondanda kızarmıştır
atanın elini böcek ısırdığında eli hep ağzındaydı kaşıyordu sonra eli kızardı ve şişti tabi göz çevresi daha hassas doktorunu ara istersen için rahat etsin

kızıyla aşk yaşıyor... ben artık anneyim sadece...:çok üzgünüm:

Benim eşimde bı degisiklik olmadı sadece annesi öğretmişti bı kavga oldu B'nde onun annesinide çağırdım yuzlestirdim esim kaçmaya çalıştı annesi inkar etti tociskom düzeldi

masallah ogluna canim.oo tatilede gidiyorsunu dimek.ben kocise dedim tatile gidelim diye yok olabilemes dedi kaydirigubbakcemile3 sanirsin ki anne o ben babayim.

zamanla oturacak muhakkak ama zaman gecmesi gerekiyor.buda yipratiyor insani haliyle.4.aylarinda daha rahat olacakmisiz gibime geliyor.

yatarak emzirmemden degil canim.oglusum emerken damaklarinin arasina sikistirip ileri gei sag sol nasil cekiyor inanamazsin.yoksam benim tek meme oglanin basindan buyuk kaydirigubbakcemile3 100 takiyorum.memeyi almasinda problem olmuyor.
biz tablet stakiyoruz prize hicde dusunmedim zarari olacagin.bazan cok mu didikliyoruz bu konulari diye de dusunmuyor degilim.

Yaa cnm kocanı depresyona girip, kabullenememesinden bin kat daha iyi bi durum bu, bence yat kalk dua et. Artık tam bi aile oldunuz ne güzel. Merak etme zaten ikinizin de yeri ayrıdır

alerji gözde mi olur yalnzca?
siwrisnek olsa ısırdığı yeride görremiorum ki

bana da sinek ısırığı gibi geldi ama.CADIARZU

sağol cnm

hadi gözün aydın...

işte böyle..
:gitme:

ay canım kıyamamona,
geşmiş olsun bu gün geçmezse sen yarın bi dr ye götür onu...

ben aşıdan sonra ateşlenise veriyorum.yoksa vermiyorum zaten calpolun etkisi 3-4 saat sürüyor..daha değil,büyüğümde çok kullandım ben o ilçı...
teyzeleri biz bugün gezmeye gittik oğluşumla çok yakışıklı olmuştu paşam bakın:asigim:.açılış sizden kapnışta bizden olsun.

ay amaşallah ona...

kızım kusura bakma ama pek bi düşüncesiz eşin var,senin ne işin var orda küçük bebekle,iyi bile sabrettin,al karşına konuş,bu duruma bir çözüm bulsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…