2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin annisler hasretcim bozma moralini cizik mı sivrisinek olduğunu anlarsın hm bisi olmaz bnm oğlum hep yüzünü çiziyor kanatiyo elimden bisi gelmzkii takma B'nde çok uzuluyodm önce şimdi bisi olmaz diyom

Hasret canım belki bu konuda yorum yapmk bize dusmz ama esın ne yapmaya çalışıyor sen yeni dogum yaptın bebeğin daha çok küçük kızına evinde oturup bakman lazım dükkan köşelerinde değil bu nasıl bı hirstir böyle hiç hoc değil esim ise bile gondermk istemiyo oglumuza Sn bak diyo isten ayril diyo ki okadarda borç var yani iyi dayandın bile sen

hasret aglayacagına doktoru arayıp sor ondan sonra aglarsın delı kız .sıvrısınek olsa kırmızılıkların orda sıskınlıkde olur.kendı yapmıstır.ovusturmustur.ben bızım oglanın elını gozunden alamıyorum uykusu gelınce.

Günaydın arkadaşlar... biz dün oğluşumla dr a gittik paşa oğlum 7kg 64 cm olmuşdr mama verme artık gerek yok sütün yetiyo gördüğüm kadarıyla dedi:Saruboceq: eğer yetmediğini düşünürsen de günde bir defa 90 ml le devam edebilirsin dedi... 6. aydan önce ek gıdayı önermiyor ben çok hevesliydim 4. ayda başlarız die ama 6 ay anne sütü öncelikle dedi... sivrisinek sokar ve şişerse die bi tane jel yazdı.. bu off sinekkovucular bir yaşından önce olmazmış onun içinde bişi yazdı.. bide güneş kremi yazdı.. herşey yolundaymış allaha şükür... bide biz rotavirüs aşısını olduk dün.. ben çok korkuyorum ishalden çünkü.... yaptırmayın deniyo yasaklanmış falan dedim.. dr ben öneriyorum tercih size kalmış dedi.. birden ateşlenme yapıyorumuş ishal yapıyomuş o hastalık malum önümüzde yaz 24 tmmuzda tatile gidebiliriz o yüzden riske atamadım... ins. sağlıcakla büyür bebiklerimiz..

Günaydıınnnhihoyyyt gerçi biz 5.45de kalktık ama( şimdi uyuklamaya başlıyo ayağımda. Kızlar dün gece Eymen bey ilk kez kesintisiz 3 saat uyudu. 11de yattı ve 2ye kadar uyanmadı:)) Umarım tek gecelik bişi değildir bu,inşallah artık bi düzen oturturuz:Saruboceq: gerçi sonrasında yarımşar saatte kalkmaya devam etti ama belki onlar da düzene girer artık

en sonunda gogus ucum yara olmus.

geçmiş olsun öznurcum, yatarak emzirdiğinden olabilir bence. insan tam eremiyor çünkü ağızlarına o şekilde. inş. çabuk geçer cnm

Maşallah oğluna cnm. 3.ayı doldurdunuz sanırım? kilosu çok iyi mama verme bence de. boşa şişirme çocuğu. bi de sinekkovucular neden olmuyomuş yaa? ben onlardan takmayı düşünüyorumCADIARZU

Hasretcim korkma cnm bişi olmaz. Çok oynuyo bunlar gözleriyle ondan olmuştur. hatta belki ben bunları yazarken geçmiştir bile:))

Evet canım bir martta doğdu oğlum... bende mama vermiycem artık inş. sütüm de bol bol olur da bol bol emer oğlum... canım hani bu off spreyler varya onlardan sordum ben kola falan sıkılıyo ya sinek ısırmasın die.. onlar olmaz bir yaştan önce dedi... bu oda spreyleri falan da iyi diilmiş.. ama prize takılan sinek kovucuyu sormak aklıma gelmedi... bende düşünüyorum onlardan takmayı umarım bi yan etkisi falan yoktur..

Ben deldimmmm offf çok sıcak ya dün oğlumu doktora götürdüm rota aşısı oldu geldik kızlar oğlumun kilosu 5.500 boyuda 58 cm iyi dımı bide 1 ay erken oldu

haa tamam cnm, şimd anladım. sanmam onların bi zararı olacağınıCADIARZU bi de ne jel yazdı cnm ısırıklara karşı?

Bi haberim daha var ev bakmaya başlıyoruz yubbiiiiiiiiiiii kayinvaldemin yanından çıkıyorum uyuşsa karı grip olmuş oksuruyo oğlumu sevcekmis kociskom da dediki nereye seviyon hasta hasta ne dese iyi bisicik olmaz ordan süper girl annem atladı dünür dedi bebeğe bulasir sonra durdu bu olanlar olurkn bn wc deydim yoksa bn daha güzel uyarirdimm ://

Gunaydin annisler hasretcim bozma moralini cizik mı sivrisinek olduğunu anlarsın hm bisi olmaz bnm oğlum hep yüzünü çiziyor kanatiyo elimden bisi gelmzkii takma B'nde çok uzuluyodm önce şimdi bisi olmaz diyom

Hasretcim korkma cnm bişi olmaz. Çok oynuyo bunlar gözleriyle ondan olmuştur. hatta belki ben bunları yazarken geçmiştir bile:))

işte böyle..
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…