- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.001
Yaa cnm kocanı depresyona girip, kabullenememesinden bin kat daha iyi bi durum bu, bence yat kalk dua et. Artık tam bi aile oldunuz ne güzel. Merak etme zaten ikinizin de yeri ayrıdır
bana da sinek ısırığı gibi geldi ama.CADIARZU
sağol cnm
diş mi:1shok: daha çok ereken değil mi yaw?
yok çıkar bazılarının,3 aydan sonra her an gelebilir artık...
bir saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama büyüğün gürültüsünden çoçuk uyuyamıyor..sessiz ol diyorum hiç anlamıyor.aldım çoçğu başka odaya gittin geldin yanımıza anlamsız anlamsız sırf gürültü olsun diye bağırıyor falan....birazdan yapıştıracağım bir tane bu gidişle,laftan anlamayan kötekten anlarmış..klava:
Yaa cnm kocanı depresyona girip, kabullenememesinden bin kat daha iyi bi durum bu, bence yat kalk dua et. Artık tam bi aile oldunuz ne güzel. Merak etme zaten ikinizin de yeri ayrıdır
bana da sinek ısırığı gibi geldi ama.CADIARZU
sağol cnm
yok çıkar bazılarının,3 aydan sonra her an gelebilir artık...
bir saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama büyüğün gürültüsünden çoçuk uyuyamıyor..sessiz ol diyorum hiç anlamıyor.aldım çoçğu başka odaya gittin geldin yanımıza anlamsız anlamsız sırf gürültü olsun diye bağırıyor falan....birazdan yapıştıracağım bir tane bu gidişle,laftan anlamayan kötekten anlarmış..klava:
canim sakin vurma.kiyamam ya yapma sakin.seninki sesde uyuyamiyor mu ?
yaa kızlar bu arada bugün uzun bi aradan sonra ilk kez göğsüm taş gibidün akşam haşlanmış mısır yemiştim acaba ondan mı yoksa ilk kez azıcık rahat uyku uyudum diye mi bilemedim:uhm: ama eymen bu durumdan hiç hoşlanmadı, emmiyor yaw. ne yaptıysam tutturamadım, diğer boş memeyi emmeye devam rediyor. sanırım biraz sağmam lazım
gogus cok siskin olunca alamazmis evet azicik bosaltman lazim.uyku sut uretiminde cok etkiliymis.
diş çıkar mı bu aylarda yaa... inş. diş diildir çok zor geçiomuş diş çıkarma dönemizor olur...bende daha regl olmadım çok sinir oluyorum...2 kilo kaldı hamilelik öncesine dönmeme ama ben 5 vermek istiyorummkilo çok kalmadı ama karnım sinir edio beni... arkadaşlar aranızda sezeryan olan ve regl olan varmı yaa benim göbüş günden güne büyüo sanki... doumdan sora çok kalmamıştı gitgide büyüo gibi.. acaba regl olunca inicek mi ?
ebru regl olsu.epidural sezeryan onunki.
Kizlar sizin bebislerinizin sacları dökülmeye basladimi ya benimde çok dökülmeye başladı
diş çıkar mı bu aylarda yaa... inş. diş diildir çok zor geçiomuş diş çıkarma dönemizor olur...bende daha regl olmadım çok sinir oluyorum...2 kilo kaldı hamilelik öncesine dönmeme ama ben 5 vermek istiyorummkilo çok kalmadı ama karnım sinir edio beni... arkadaşlar aranızda sezeryan olan ve regl olan varmı yaa benim göbüş günden güne büyüo sanki... doumdan sora çok kalmamıştı gitgide büyüo gibi.. acaba regl olunca inicek mi ?
Kizlar sizin bebislerinizin sacları dökülmeye basladimi ya benimde çok dökülmeye başladı
hemde nasıl dökülüyo kel oğlum diye seviyorum onu ama heryerden saç topluyorum birde dönüyo şimdi yüzü koyun yatınca ağzına gelicek diye korkuyorum
buarada bursada nerde oturuyorsun
sadece anne ve bakıcı mafoldumbenkızıyla aşk yaşıyor... ben artık anneyim sadece...:çok üzgünüm:
inş. düzelir bilmiyorumkismilehe degisti bi ara bana ters davrandi oglusla pek ilgilenmedi benlede tabi.ama sonra duzeldi.biz anne olma fikrine 9 ay alisiyoruz ama onlar birden baba oluyorlar ve degismeleri cok normal.tabi sonradan duzene giriyor.biraz vakit ver esine.
ben ab rocket mekik aleti alıcam guclubacismilebende daha regl olmadım çok sinir oluyorum...2 kilo kaldı hamilelik öncesine dönmeme ama ben 5 vermek istiyorummkilo çok kalmadı ama karnım sinir edio beni... arkadaşlar aranızda sezeryan olan ve regl olan varmı yaa benim göbüş günden güne büyüo sanki... doumdan sora çok kalmamıştı gitgide büyüo gibi.. acaba regl olunca inicek mi ?
sadece anne ve bakıcı mafoldumben
inş. düzelir bilmiyorumkismile
ben ab rocket mekik aleti alıcam guclubacismile
bugün hava biraz kapalı mı yoksa bana mı öyle geliyo? yağmur mu yağacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?