2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar bu arada bugün uzun bi aradan sonra ilk kez göğsüm taş gibi dün akşam haşlanmış mısır yemiştim acaba ondan mı yoksa ilk kez azıcık rahat uyku uyudum diye mi bilemedim:uhm: ama eymen bu durumdan hiç hoşlanmadı, emmiyor yaw. ne yaptıysam tutturamadım, diğer boş memeyi emmeye devam rediyor. sanırım biraz sağmam lazım

diş çıkar mı bu aylarda yaa... inş. diş diildir çok zor geçiomuş diş çıkarma dönemizor olur...bende daha regl olmadım çok sinir oluyorum...2 kilo kaldı hamilelik öncesine dönmeme ama ben 5 vermek istiyorumm kilo çok kalmadı ama karnım sinir edio beni... arkadaşlar aranızda sezeryan olan ve regl olan varmı yaa benim göbüş günden güne büyüo sanki... doumdan sora çok kalmamıştı gitgide büyüo gibi.. acaba regl olunca inicek mi ?

Benim kırk çıktıktan hemen sonra oldum ama sadece bı pet çok az gerçi bnm hep az bu ayda olmadım gobuste yerinde bazen sisiyo bazende yok gibi

benim ablamın 4 aylık çıkmış dişi bende 6 aylıkmışım..diş dönemleri zor oluyor..ama çoçuktan çoçuğada değişir..kimisi huysuz olur,ateşlenir falan...kimisindede hiç bişey olmaz..benim büyüğünde ben dişler nasıl çıktı anlamadım..gerçi onun 1 yaşından sonra geldi...

bu arada bende sezeryanlıyım adet gördüm..adetten sonra karın biraz indi...

Son düzenleme:

ben oldum cnm, evet göbek bi nebze olsun iniyor

Kizlar sizin bebislerinizin sacları dökülmeye basladimi ya benimde çok dökülmeye başladı

benimki dökülüyor ama henüz çok fazla fazla değil

kızıyla aşk yaşıyor... ben artık anneyim sadece...:çok üzgünüm:
sadece anne ve bakıcı mafoldumben
he degisti bi ara bana ters davrandi oglusla pek ilgilenmedi benlede tabi.ama sonra duzeldi.biz anne olma fikrine 9 ay alisiyoruz ama onlar birden baba oluyorlar ve degismeleri cok normal.tabi sonradan duzene giriyor.biraz vakit ver esine.
inş. düzelir bilmiyorumkismile
Yaa cnm kocanı depresyona girip, kabullenememesinden bin kat daha iyi bi durum bu, bence yat kalk dua et. Artık tam bi aile oldunuz ne güzel. Merak etme zaten ikinizin de yeri ayrıdır

ben ab rocket mekik aleti alıcam guclubacismile

İnş. iner kızlar yaa... düşünün kilo aynı günden güne karın şişiyo.. çok garip oldum hamileliğimde bile çok karnım şişmemişti oysaki ... neyse pek çok arkadaş düzelir biraz dio inş. düzelir kalanıda sporla hallederiz hihoyyyt

arkadaşlar pompala Allah pompala 90ml süt anca çıkarıyorum 2 biberon attım buzluğa bir biberon daha koyacağım anca 90 çıkar yine tahminim...yeter mi ki????emzirip çıkarım 2şer saat arayla verse eşim 6-8 saat idare eder mi acaba...işim belki de çabuk biter ama strese soktu bu iş beni...okula başlayınca da sağıp bırakacak mıyım ki...çok zor ya...5.ayda ek gıdaya başlasam 6.ayda öğün olarak geçmiş olsam (tabii doktora soracağım bir dahaki ay)süt bırakmaktan daha mı besleyici olur acaba???

bugün hava biraz kapalı mı yoksa bana mı öyle geliyo? yağmur mu yağacak acaba

evet canım kapalı ve sıkıcı bi hava var dünden beri... bide banamı öyle gelio bilmiorum geceleri sabaha karşı çok souk oluyo.. gündüz pike örtüyorum gece ince yorgan oğluma.. korkuyorum hasta olur die havalar çok dengesiz... bide çok terliyo emerken falan üşütmekten korkuyorum gece... sen istanbulda nerde oturuyosun canım.. ben pendikteyim malesef ve alışamadım anadolu yakasına:a015:ailem rkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı çok sıkılıyorum burda yaaa:a015:

kizlar bi akil verin.
ben chicco nun you and me fizyolojik konfor kirmizi rengini istiyorum.
bir magazada var fiyati 221 tl .bir magazada mavisi var 160 tl.hangisini alayim.
bu arada ana kucagi puset cantamiz kirmizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…