2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar yakında bütün diziler başlıyormuş çokk muluyumm
buyarada yelegin lastik kısmına kadar söktüm çok yanlış vardı yeniden başladım

ayyy canım çook tatlı olmuş çook ama çoook duygulandım yaaa:ecrin_bebek:

evet canım benimk bacaklarını bagdaş kurup kendine çekince baya gözüktü , 2 dr gittim ikiside erkek dedi ikili teste görede erkek

buarada gecen haftanın aksine tam gaz kusmaya devam ediyorum.. doktor 1 haftalına eleviti kes dedi ama kesmedim onla alakalı değil afiyetle özellikle aşerdim şeyleri yedimde yiyorum kalkıp kusuyorum gecen gün valla tam rezillikti yakınımdaki ekmek poşetinin içine kustum sonrada ekmeklerin o görüntüsünden tiksindim iyice kustum

Arkadaslar herkese ıı gunler dılıyorum her zaman yazamıorum ama emı olun ıı bır takıpcınızım hepenızı tek tek okuyorum gulencım ve eseda sızınde hayırlı olsun ogluslarınız kıskandım amaaaaaa ben bılmıorum dahaaa cınsıyetını neyse kızlar opuyorum hepınızı

Lımburgg maşallahhh bebişinn büyümüş senindemi önden gidiyor sıpaa?

BENDE Çıkıyorumm öğlen mamamızıda yedik oplumla şimdi uyu anne diye sinyal veriyor

selam ben bugün itibariyle 9+0 oldum.10. haftaya basliyoruz bakalim.sen kac haftaliksin?haftaya cumartesi kontrolüm var ve testlerim yapilcak hayirlisiyla bebisimizide görcek bakalim büyümüsmü,napiyo :). benim bir oglum var ve 1,5 yasinda ya senin??

herkese merhaba umarım herkesi hamileliği iyi gidiyordur.geçmişi okuyamadım.bizde şimdilik herşey yolunda çok şükür.miğde bulantılarım başladı ama dayanılmayacak gibi değil şimdilik.dimplehawk hoşgeldin bu arada bacım nasıldı tatil iyi dinlendinmi:)

lımburgg maşallahhh bebişinn büyümüş senindemi önden gidiyor sıpaa?

evet canım her gısımde bır ıkı gun onde gıdıyor maasallah ben en son gıttıgımde 12+2 dı ama kucuk daha gozukmez cınsıyetı dedı bıde 2 boyutluydu ultrason belkı otekılerde bellı olurdu bılemıorum nasıp artık saglıklı olsunda

Aynen senin gibiyim Çok kötü çokkk. Annem ve ablamda benim gibilermiş ve 9 ay hep böylelermiş ühühühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…