2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün çocukları alıp çıkmayı düşünüyordum biraz ama korktum şimdi yağmura falan yakalanırız diye. Bence de sabaha karşı biraz serin oluyo. Bu arada ben Şişlide oturuyorum cnm, ayrıca ben de hiç sevmiyorum anadolu yakasını. Oralar İstanbul değilmiş gibime geliyor

slam saniyim bandan yahatsiz olmüşsiniz kocamin bilgisayayinin klavysind bazilayi basmiyo banim bilgisayay da bozüldü yabilinca ilk işim sizinla konüşmak olacak şimdilik bü kaday yazabildim ümayim anlaysiniz ban da mayt annasiyim

kizlar bi akil verin.
ben chicco nun you and me fizyolojik konfor kirmizi rengini istiyorum.
bir magazada var fiyati 221 tl .bir magazada mavisi var 160 tl.hangisini alayim.
bu arada ana kucagi puset cantamiz kirmizi .

Tabii ki mavi olanı al Öznur. değer mi hiç o kadar fark ödemeye? mavisinin rengi de çok tatlı, görmüştüm. O mağazaya sorsan belki getirtirler kırmızıdan aynı fiyata?

Bekleriz cnmzemuszemus

cok takintiliyim cokkkkkkkkkkkkk

Bence deaklinialirimsmile Ayrıca mavi e kırmızının uyumu güzeldir Öznur. Sakın o kadar fark ödeme aynı malalmaz:

kızlar hava kapalı ama 27 dereceymiş.yani biz dışarı çıkıcaz.bişey olmaz inş.bu arada meral 2. çocuğu büyütmek 1.si yüzünden daha zor değil mi.senin ilk oğlan kaç yaşında?

pendik te nerde oturuyorsun canım

kızlar hava kapalı ama 27 dereceymiş.yani biz dışarı çıkıcaz.bişey olmaz inş.bu arada meral 2. çocuğu büyütmek 1.si yüzünden daha zor değil mi.senin ilk oğlan kaç yaşında?

Canım ilk oğlum 8 yaşında. kendi işini kendi görebiliyor.Yaşı küçük olsa muhakkak daha zor olurdu. Ama elbette onun da ayrıca ilgi beklemesi, küçükle fazla ilgilendiğimde kıskanması gibi zorlukları oluyor. Bazen de bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde

kizlar bi akil verin.
ben chicco nun you and me fizyolojik konfor kirmizi rengini istiyorum.
bir magazada var fiyati 221 tl .bir magazada mavisi var 160 tl.hangisini alayim.
bu arada ana kucagi puset cantamiz kirmizi .

ikisi arasında çok fiyat farkı var ben chicco nun kendi magzasından 180 tl ye aldım chicconun kendi magzesından istet kırmızısını getirirler herhalde

Tabii ki mavi olanı al Öznur. değer mi hiç o kadar fark ödemeye? mavisinin rengi de çok tatlı, görmüştüm. O mağazaya sorsan belki getirtirler kırmızıdan aynı fiyata?

kis anadolu yakasi daha sakindir.biraz yasasan buralarida seversin.ben 6 yila yakin avrupa yakasinda oturdum ama anadolu yakasi daha guzel gibi geliyor bana.
sordum soz veremeyiz diyorlar kirmizisi icin.ama kirmizida cok guzellllllll.zati benim param yok kocis alacak. kaydirigubbakcemile3
uffff ya insanin istedigi gibi rahat rahat alisveris yapamamasi ne sikici.ne gusel kazandigimi bezendigime harciyordum kaydirigubbakcemile3

bende sevemedim ve bir türlü alışamadım.. belki ailem yada arkadaşlarım yakında olsa daha kolay alışırdım ama uzaklar.. bebişlede gidip gelemem şimdilik.. iyice sıkıldım anlıycaan ...

yok mu cevap verecek?????
bu arada benim kız barfiks çekmeye başladı oto koltuğundaki oyuncaklara asılıp kendini kaldırıyorsempatiksalakcinnidelikafadulden

kız kocanın parasıyla seninki bir sayılmaz mı? Şuna bak, nasılsa adamın parası diye alma o kadar pahalıya

yok mu cevap verecek?????
bu arada benim kız barfiks çekmeye başladı oto koltuğundaki oyuncaklara asılıp kendini kaldırıyorsempatiksalakcinnidelikafadulden

oyy maşallah kuzuya, sportif şeyy canım ben o süt işinden pek anlamadığım için cvp vermedim. şimdiye kadar hiç sağmadım, ne kadar içiyor bilmiyorum, o nedenle yeter mi bi fikrim yok açıkçası. ek gıdaya gelince benim fikrim ilk 6 ay anne sütüyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…