- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.021
evet canım kapalı ve sıkıcı bi hava var dünden beri... bide banamı öyle gelio bilmiorum geceleri sabaha karşı çok souk oluyo.. gündüz pike örtüyorum gece ince yorgan oğluma.. korkuyorum hasta olur die havalar çok dengesiz... bide çok terliyo emerken falan üşütmekten korkuyorum gece... sen istanbulda nerde oturuyosun canım.. ben pendikteyim malesef ve alışamadım anadolu yakasına:a015:ailem rkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı çok sıkılıyorum burda yaaa:a015:
kizlar bi akil verin.
ben chicco nun you and me fizyolojik konfor kirmizi rengini istiyorum.
bir magazada var fiyati 221 tl .bir magazada mavisi var 160 tl.hangisini alayim.
bu arada ana kucagi puset cantamiz kirmizi .
Yildirimda canım geldin mı Bursa'ya
slam saniyim bandan yahatsiz olmüşsiniz kocamin bilgisayayinin klavysind bazilayi basmiyo banim bilgisayay da bozüldü yabilinca ilk işim sizinla konüşmak olacak şimdilik bü kaday yazabildim ümayim anlaysiniz ban da mayt annasiyim
cok takintiliyim cokkkkkkkkkkkkk
evet canım kapalı ve sıkıcı bi hava var dünden beri... bide banamı öyle gelio bilmiorum geceleri sabaha karşı çok souk oluyo.. gündüz pike örtüyorum gece ince yorgan oğluma.. korkuyorum hasta olur die havalar çok dengesiz... bide çok terliyo emerken falan üşütmekten korkuyorum gece... sen istanbulda nerde oturuyosun canım.. ben pendikteyim malesef ve alışamadım anadolu yakasına:a015:ailem rkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı çok sıkılıyorum burda yaaa:a015:
kızlar hava kapalı ama 27 dereceymiş.yani biz dışarı çıkıcaz.bişey olmaz inş.bu arada meral 2. çocuğu büyütmek 1.si yüzünden daha zor değil mi.senin ilk oğlan kaç yaşında?
kizlar bi akil verin.
bir magazada var fiyati 221 tl .bir magazada mavisi var 160 tl.hangisini alayim.
Ben de bugün çocukları alıp çıkmayı düşünüyordum biraz ama korktum şimdi yağmura falan yakalanırız diye. Bence de sabaha karşı biraz serin oluyo. Bu arada ben Şişlide oturuyorum cnm, ayrıca ben de hiç sevmiyorum anadolu yakasını. Oralar İstanbul değilmiş gibime geliyor
Tabii ki mavi olanı al Öznur. değer mi hiç o kadar fark ödemeye? mavisinin rengi de çok tatlı, görmüştüm. O mağazaya sorsan belki getirtirler kırmızıdan aynı fiyata?
pendik te nerde oturuyorsun canım
Ben de bugün çocukları alıp çıkmayı düşünüyordum biraz ama korktum şimdi yağmura falan yakalanırız diye. Bence de sabaha karşı biraz serin oluyo. Bu arada ben Şişlide oturuyorum cnm, ayrıca ben de hiç sevmiyorum anadolu yakasını. Oralar İstanbul değilmiş gibime geliyor
güzelyalıda canım..
arkadaşlar pompala Allah pompala 90ml süt anca çıkarıyorum 2 biberon attım buzluğa bir biberon daha koyacağım anca 90 çıkar yine tahminim...yeter mi ki????emzirip çıkarım 2şer saat arayla verse eşim 6-8 saat idare eder mi acaba...işim belki de çabuk biter ama strese soktu bu iş beni...okula başlayınca da sağıp bırakacak mıyım ki...çok zor ya...5.ayda ek gıdaya başlasam 6.ayda öğün olarak geçmiş olsam (tabii doktora soracağım bir dahaki ay)süt bırakmaktan daha mı besleyici olur acaba???
kis anadolu yakasi daha sakindir.biraz yasasan buralarida seversin.ben 6 yila yakin avrupa yakasinda oturdum ama anadolu yakasi daha guzel gibi geliyor bana.
sordum soz veremeyiz diyorlar kirmizisi icin.ama kirmizida cok guzellllllll.zati benim param yok kocis alacak. kaydirigubbakcemile3
uffff ya insanin istedigi gibi rahat rahat alisveris yapamamasi ne sikici.ne gusel kazandigimi bezendigime harciyordum kaydirigubbakcemile3
kizlar bi akil verin.
yok mu cevap verecek?????
bu arada benim kız barfiks çekmeye başladı oto koltuğundaki oyuncaklara asılıp kendini kaldırıyorsempatiksalakcinnidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?