- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.041
Canım ilk oğlum 8 yaşında. kendi işini kendi görebiliyor.Yaşı küçük olsa muhakkak daha zor olurdu. Ama elbette onun da ayrıca ilgi beklemesi, küçükle fazla ilgilendiğimde kıskanması gibi zorlukları oluyor. Bazen de bana yardımcı oluyor getir götür işlerinde
ikisi arasında çok fiyat farkı var ben chicco nun kendi magzasından 180 tl ye aldım chicconun kendi magzesından istet kırmızısını getirirler herhalde
yok mu cevap verecek?????
bu arada benim kız barfiks çekmeye başladı oto koltuğundaki oyuncaklara asılıp kendini kaldırıyorsempatiksalakcinnidelikafadulden
kız kocanın parasıyla seninki bir sayılmaz mı? Şuna bak, nasılsa adamın parası diye alma o kadar pahalıya
ehehehe hadi bakalım gülay we seninki aceleci çıktılar:)kızlar nasılsınız?
evet hasret haklısın sanırım benim oğlan diş çıkaıyor damaklarına baktım..alt daağında şişlik var ..küçüçük bir düşümiz gelior...
sana öle gelior:roflol:bugün hava biraz kapalı mı yoksa bana mı öyle geliyo? yağmur mu yağacak acaba
kapalı canım güneş yok kızıma tulumunu çorabını giydirdim
Yaa cnm kocanı depresyona girip, kabullenememesinden bin kat daha iyi bi durum bu, bence yat kalk dua et. Artık tam bi aile oldunuz ne güzel. Merak etme zaten ikinizin de yeri ayrıdır
bana da sinek ısırığı gibi geldi ama.CADIARZU
sağol cnm
dişiyle doğan bi bebek biliorum bizim sülalede... bazıları böyle olabiliyormuş..diş mi:1shok: daha çok ereken değil mi yaw?
hasret goz cok onemli.al gotur doktora.icin rahat etsin hem .
dur bakalım uyuyo uyansın bidaha inceliyeyim biraz hafiflemiş sanki:lepi:
yok mu cevap verecek?????
bu arada benim kız barfiks çekmeye başladı oto koltuğundaki oyuncaklara asılıp kendini kaldırıyorsempatiksalakcinnidelikafadulden
arkadaşlar pompala Allah pompala 90ml süt anca çıkarıyorum 2 biberon attım buzluğa bir biberon daha koyacağım anca 90 çıkar yine tahminim...yeter mi ki????emzirip çıkarım 2şer saat arayla verse eşim 6-8 saat idare eder mi acaba...işim belki de çabuk biter ama strese soktu bu iş beni...okula başlayınca da sağıp bırakacak mıyım ki...çok zor ya...5.ayda ek gıdaya başlasam 6.ayda öğün olarak geçmiş olsam (tabii doktora soracağım bir dahaki ay)süt bırakmaktan daha mı besleyici olur acaba???
bende tatile gitmek istiyorum yaa... kurtköydesin demek ben pek bilmiorum ama güzelyalıdayım tatil dönüşü bu taraflara yolun düşerse beklerim opuyorumnanaktanhımm bende kurtköyde oturuyorum şimdi yaz tatili için altınoluktayım
sıkıcı bir gün...
hımm bende kurtköyde oturuyorum şimdi yaz tatili için altınoluktayım
Ulen bu velet manyaq haa. ayağımda sallarken bile yüzüstü olmak istiyorkaydirigubbakcemile3
Selam herkese ben de geldım gecmısı okudum bıraz
Hasret cım gecmıs olsun canım yaa cok dıkkat etmek gerek artık hawalar ısındı camı balkonu acmasan olmuyor acsan sınek bocek ucuyor dun kızımı banyo yaptırdık kıyafetlerını cıkarırken corabında acayıp bı böcek nerden gırdı ne zaman corabına kondu anlamadım bende aldım attım sureklı anakucanda karınclar buluyorum offf karınca ısırıgı cok yakıyor korkuyorum ya ısırırsa Allah korusun.
Bıde bı arkadas sezeryan regl olan varmı dıye sormus ben oldum ama cok tırsıyor ya Kaza olurda hamiş kalırsam ayyy
dimplehawk benim eşimde aşırı kızına düşüyor aglasa bana düşmanıymısım gıbı bakıyordu her sabah benı opmden işe gitmeyen adam kızını öpüp beni görmüyordu ki ne zaman 40 mız cıktı adama ce eee yaptım artık eskısı gıbı olduk sanırım ılgı beklıyolar sureklı bebeklerle ılgılenmekten bazen onlara zaman ayıramıyoruz
resimlerinden gordugum kadariyla buyuk oglusun akilli ve sabirli bi cocuga benziyor.
akıllıdır benim oğluşum ama azıcık ta kıskançtıropuyorumnanaktan
chicco nun kendi magazasinda 221 tl .benim anakucagini puseti aldigim yerde 160 tl.
ironiye bakarmisin :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben cevap veremeycem hanife cunkum inanki bi fikrim yok.fekat kendini cok kasmisin 1 gun icin.accik sakin ol.
Bence e yaa, hepi topu 1 gün
kis zaten benim kazandigim olsa bi an dusunmem gider alirim 221 tl ya :)))
kocam tek basina ve herseye yetmeye calisiyor diye bu kadar dusunuyorum zati.
senin paran benim param elbet yok ama ben kazandigimda bi miktarini kendime ayirip gerisini kocisime veriyordum.cok kazanmiyorum cok vermiyordum ama olsun katkim olsun.kendime ayirdigim o parayi cok rahat harciyordum dusunmeden.
Ulen bu velet manyaq haa. ayağımda sallarken bile yüzüstü olmak istiyorkaydirigubbakcemile3
E biz çalışmayanlar ne yapalım öznurum? sen de alışırsın yakında kocanın parasını rahat rahat yemeye. Bak ben boşanıyorum ama hala adamın parasını yiyorumdelikafadulden
evet oglum bile uyuyor
40 lıyken neye alıstıysa bebekler artık onunla kalıyolar benm kızımda asla kundak olmadan uyumuyor hawalarda ısındı oyle yatırım dıyorum uyanıyor kundaklı gozlerı kapalı uyuyacak hanfendı
:lepi:Bi haberim daha var ev bakmaya başlıyoruz yubbiiiiiiiiiiii kayinvaldemin yanından çıkıyorum uyuşsa karı grip olmuş oksuruyo oğlumu sevcekmis kociskom da dediki nereye seviyon hasta hasta ne dese iyi bisicik olmaz ordan süper girl annem atladı dünür dedi bebeğe bulasir sonra durdu bu olanlar olurkn bn wc deydim yoksa bn daha güzel uyarirdimm ://
yeter gibi ama tabi kuzunun iştahıylada alakalı canım.. bide ne kadar olursa olsun insanın aklı geride kalıyo zor bi durum ALLAH kolaylık versin çalışmak zorunda olan annelere.. kızına maşalllah canım aferm ona... benim oğlumda bikaç haftadır yatarken iki ayağını yere bastırıp kendini yukarı itiyo... dün dr dada yaptı dr maşallah kas gelişimi çok iyi dedi.. zamanın bebişleri çok aceleci sanırım .. :ecrin_bebek:
oyy maşallah kuzuya, sportif şeyycanım ben o süt işinden pek anlamadığım için cvp vermedim. şimdiye kadar hiç sağmadım, ne kadar içiyor bilmiyorum, o nedenle yeter mi bi fikrim yok açıkçası. ek gıdaya gelince benim fikrim ilk 6 ay anne sütüyerimseniben
kasmışım di mi????offfkafamçokkarıştıben cevap veremeycem hanife cunkum inanki bi fikrim yok.fekat kendini cok kasmisin 1 gun icin.accik sakin ol.
3 biberon yeter bnce yetmezse 1 öğün mama wersin bişey olur mu...
benimkide hem uyuyor hem ağlıyor uyumak istemiyor ama uyanamıyor cancağızım... sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?